ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/01/2010, 17:58:50
PREDATOR
quote:
οχι δεν εχω προβλημα με την ηλικια μου... μια χαρα αισθανομαι! εχω κανει αρκετα μεχρι τωρα, εχω περασει αρκετα μεχρι τωρα και μπορω να πω οτι ειμαι καλα!

AND YET THE WORST IS STILL TO COME..

ΗΑΝΤΕR

quote:
ΠΩ ΠΩ..ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ DR.ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ..??

A RE HANTER ...ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

quote:
ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ..??????

ΨΥΧΙΑΤΡΟ..

quote:
ΜΕΧΡΙ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΣ..

ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΠΤ..
ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ..
ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ..

quote:
CHARMED ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..!!!

ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΡΑ..
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ..

quote:
ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ"..Κ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ..ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΕΕΕΕΕ..??????

ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΞΕΜΕΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ..

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ??
DR KAI SY TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΑΙ..

Dr Jekyll Mr Hyde

quote:
Είναι το προσωπικό..

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ..

quote:
Εύκολα πράγματα. Χαλαρά...

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ???
quote:
Απέχεις της δικιάς μου πραγματικότητας. Εννοώ άλλο πράγμα και καταλάβες κάτι περισσότερο απλό.

ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ??
ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ?

quote:
Ταύρος είναι η μητέρα μου.
Εγώ είμαι το ζώδιο που δεν ανέφερες.
Θυμάσαι που σου είπα για τις συγχρονικότητες?

ΣΚΟΡΠΙΟΣ...

quote:
Μου πέρασε το μυαλό αλλα.. όφειλα να σχολιάσω χεχε

ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΧΩΡΙΣ COMMENT..
ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ mimosa?

CHARMED

18/01/2010, 18:45:00
καλησπερα λοιπον!

quote:
AND YET THE WORST IS STILL TO COME..

"μην μου τους κυκλους ταραττε" (Αρχιμηδης, για να μην ξεχνιομαστε)...

quote:
ΨΥΧΙΑΤΡΟ..

μην υπερβαλλεις τοσο... δοκιμασε πρωτα την "απλη" μεθοδο του ψυχολογου (εκτος αν τον αναγκασεις και πατε μετα και οι δυο μαζι στο ψυχιατρο )

quote:
ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΠΤ..
ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ..
ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ..

εινα Λεκτορας.... τι να κανουμε?

quote:

... ή "ΣΤΗΝ" τελευταια??

Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν

Edited by - PREDATOR on 18/01/2010 18:49:07

18/01/2010, 19:04:40
quote:
quote:

... ή "ΣΤΗΝ" τελευταια??

ΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΥΓΝΩΜΗ..
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...
ΣΟΡΥ DR..

quote:
"μην μου τους κυκλους ταραττε" (Αρχιμηδης, για να μην ξεχνιομαστε)...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ? ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΩ??

quote:

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ..

quote:
μην υπερβαλλεις τοσο...

ΕΓΩ???

quote:
δοκιμασε πρωτα την "απλη" μεθοδο του ψυχολογου

ΠΟΙΑ ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟ??
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...
ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ..

quote:
(εκτος αν τον αναγκασεις και πατε μετα και οι δυο μαζι στο ψυχιατρο

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ?
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ..

CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 18/01/2010 19:06:35

18/01/2010, 19:13:43
quote:
ΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΥΓΝΩΜΗ..
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...
ΣΟΡΥ DR..

δεν καταλαβες το αστειακι που εκανα!

ρωτησες τον Dr, αν ειναι τελευταια μερα "γεννημενος"... και εγω που έγραψα "στην τελευταια", εννωουσα στην τελευταια του μερα ...

Edited by - PREDATOR on 18/01/2010 19:14:46

18/01/2010, 20:17:20
Θα ξεκινήσω απαντώντας στην νεανίσκη βέ
quote:
ΨΥΧΙΑΤΡΟ..

quote:
ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ..??????

quote:
μην υπερβαλλεις τοσο... δοκιμασε πρωτα την "απλη" μεθοδο του ψυχολογου (εκτος αν τον αναγκασεις και πατε μετα και οι δυο μαζι στο ψυχιατρο )

...Το σωστό επάγγελμα για τη δουλειά στην οποία αναφέρεστε είναι ψυχαναλυτής.
quote:

Ε ναι αφού το είπα. Είμαι ένα μικρό κοτόπουλο. Ως γνωστόν ο κόκορας λέγεται αλεκτωρ(συγγενικό με το "λέκτορας" φθογγολογικά, και ετοιμολογικά ίσως έχει να κάνει με το λέγω αφού το "αλέκτωρ" προέρχεται απο το "αλέξω" που συγγενεύει με τον μέλλοντα του λέγω:λέξω άρα οι λέξεις αυτές πρέπει να χουν και ετοιμολογική συγγένεια). Όχι παίζουμε..
quote:
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ..
Ε ναι δεν έχει νόημα αφού μεταβάλλεται..
quote:
ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ???
Έκθεση λέω. Εύκολα πράγματα. Ρατσισμός και βλακείες. Μια ζωή τα ίδια θα γράφετε.
quote:
ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ??
ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ?
Οκ ας το πάρουμε απ την αρχή..

Είπα:
quote:
quote:
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ..ΤΟ ΧΟΥΝ...
ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ..
Απέχεις της δικιάς μου πραγματικότητας. Εννοώ άλλο πράγμα και καταλάβες κάτι περισσότερο απλό.

ως απάντηση σε :
quote:
ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΙΑΡΟΝΕΤΑ ΣΟΥ?????
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ..
ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ...
ΟΤΙ ΘΕΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..
ΤΥΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕΣΑ??

Λοιπόν το θέμα με τη μαριονέτα δεν έχει να κάνει με πάνω κάτω μέσα έξω κοκ.
Τη γνώμη μου τώρα ως προς τι είναι το θέμα?
Anyway για να μη λες ότι σε πρήζω θα απαντήσω κ θα δούμε αν σε καλυψα.
Ως προς το πάνω κάτω μέσα έξω καρφάκι δε μου καίγεται εν ολίγοις. Και το ίδιο ισχύει νομίζω και για οποιονδήποτε μη εγωκεντρικό άτομο που δεν έχει άπειρες αντοχές. Η ίδια η γυναίκα θα θελήσει να έρθει απο πάνω κάποια στιγμη(για πολλούς λόγους). Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αν θες ή όχι να γίνει κάτι τέτοιο. Πρώτα απ όλα γιατί είτε θες είτε όχι κάποια στιγμή κουράζεσαι. Είναι αναπόφευκτο αυτό όσο duracel κ αν είσαι. Γενικά είναθ έμα στάσης. Άλλες στάσεις, άλλες δυνατότητες.

Τώρα το εγώ θα βγώ εσύ θα κάτσεις μέσα δεν ιφίσταται σε συγχρονες κοινωνίες. Όταν ιφίσταται υπάρχει πρόβλημα στη σχέση. Έχω πει βέβαια(ή μάλλον το λέω τώρα) ότι μισώ η έκβαση μιας οποιασδήποτε καταστάσης να εξαρτάται απο την εμπιστοσύνη που έχεις σε άλλο άτομο.

Με απλά λόγια είναι άσχημο να ξέρεις ότι θα την πέσουν στην γκόμενά σου 10 άνδρες κάθε φορά που θα βγεί έξω -Ή και τρεις ή και δύο ή και ένας- με σοβαρές προθέσεις ή όχι και να ξέρεις ότι εξαρτάται απο εκείνη αν θα σε χέσει για κάποιο άλλο ομορφόπαιδο ή όχι.
Τέτοια φαινόμενα, απιστίας ή και χωρισμού συμβαίνουν συχνά σε σχέσεις

που ένα απ οτα δύο μέλη(συνήθως το κορίτσι) δε έχει πολλές.. εμπειρίες, και εκ τούτου θα κάνει και μερικές -μικρές ή μεγάλες- σκανδαλιές...
Κατα τ'άλλα για όλους τους άνδρες νομίζω είναι αρκετά σπαστική η διαδεδομένη αντίληψη ότι η γυναίκα είναι το "παθητικό" και ο άνδρας το "επιθετικό" στοιχείο της σχέσης. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι πάντα παθητικός ή πάντα επιθετικός. Εξυπακούεται ότι και η γυναίκα αποτελεί "ενεργό -επιθετικό" στοιχείο στη σχέση κ όχι μόνο ο άνδρας. Αλλά συχνά θα θέλαμε να είμαστε λιγότερο εμείς το επιθετικό και να είστε περισσότερο εσείς αυτό.

Γιατί υπάρχουν κάποια κορίτσια ρε παιδί μου που αντιμετωπίζουν τους άνδρες σαν ας πούμε διασκεδαστές ή κάτι τέτοιο. Περιμένουν δηλαδή εσύ να ανταποκρίνεσαι σε όλες τους τις προσδοκίες -αν τυχόν θες να σε δούν σοβαρά- αλλιώς ή χιλόπιτα ή λίγο καιρό μαζί κ μετά άντε γειά.

Για αυτό ο χρυσός κανένας σε κάθε σχέση είναι
ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ

Οι γυναίκες πάρα πολύ συχνά ζητάτε περισσότερα απ όσα σας προσφέρουμε και ως προσωπικότητες και ως σώματα θεώρωντας ότι η δική σας "ζήτηση" στον ανδρικό πληθυσμό(λες κ είστε προϊόντα) σας καθιστά πολύτιμες και υψηλής αξίας κοσμήματα άρα κ εμείς πρέπει να σας το ανταποδώσουμε.
Στη πραγματικότητα όμως οι ελλείψεις που έχετε στο τομέα της προσώπικότητας και η εγωιστική απάθεια σας ως προς τη βελτίωση της, σας καθιστά βορά των πηδήκουλων και μετά αναρωτιέστε γιατί τους τραβάτε όλους επάνω σας.
Μα γιατί κανένας τους δεν θεώρησε ότι τον καλύπτετε αρκετά σαν προσωπικότητα, σαν άνθρωπο, ώστε να σας δει σοβαρά. Προϋπόθεση βέβαια για να σας δει κάποιος σοβαρά είναι κ να έχει ο ίδιος κάποια σοβαρότητα.

[b]Αν ένας άνδρας ο ίδιος δεν έχει αξία τότε αποκλείεται να καταλάβει και την δικιά σας/b]. Επομένως ο άνδρας που ο ίδιος δεν έχει αξία παραμένει αιώνιος πηδήκουλας, ενώ ο άλλος ψάχνει ένα κορίτσι που να τον γεμίζει πνευματικά για να μείνει μαζί του όσο πάει. Κάπως έτσι συμβαίνει κ με τις γυναίκες βέβαια. Μόνο που εσείς έχετε μικρότερες απαιτήσεις για να αγαπήσετε κάποιον. Εμείς είμαστε πιο επιλεκτικοί με τα άτομα που πραγματικά θα αγαπήσουμε. Εμε'ις θέλουμε η γυναίκα να χει κάτι που δεν έχουν οι άλλες για την αγαπήσουμε. Και σπάνια συμβαίνει αυτό ειδικά για όσους απο εμάς έχουν πείρα σε τύπους ανθρώπων.

quote:

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ?
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ..
..Δεν το τσεκάρεις μία στο καθρέφτη να σιγουρευτείς.

quote:
ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ"..Κ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ..ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΕΕΕΕΕ..??????
"Καλήμέρα".. σύνθετη λέξη απο το αρχαίο κάλλος(μετέπειτα "καλός") και την νεοελληνική λέξη μέρα που παράγεται απ την αρχαιελληνική μείρομαι(μοιράζω) απ' όπου βγαίνει κ η "μοίρα"..
Το νόημα της κυριολεκτικά είναι:Εύχομαι να έχεις μία ευχάριστη μέρα. Τίποτα το παράξενο...

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/01/2010 20:36:38

19/01/2010, 09:58:35
καλημερα μας! κρυο σημερα, -2 και πολυ αερα

19/01/2010, 10:19:05
http://www.youtube.com/watch?v=Tn1HwKUs3PU

19/01/2010, 14:22:53
τι εγινε σημερα? αποχη?

19/01/2010, 15:25:18
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ..
ΕΧΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..

CHARMED

19/01/2010, 15:37:33
quote:
τι εγινε σημερα? αποχη?

E! OXI BΡE MΩΡO MOY AΠΟΧΗ ΤΑ ΓΕΝΑΘΛΙΑ ΜΟΥ...
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ..
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΩ ΕΓΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ..

quote:
και εκ τούτου θα κάνει και μερικές -μικρές ή μεγάλες- σκανδαλιές...
Κατα τ'άλλα για όλους τους άνδρες νομίζω είναι αρκετά σπαστική η διαδεδομένη αντίληψη ότι η γυναίκα είναι το "παθητικό" και ο άνδρας το "επιθετικό" στοιχείο της σχέσης. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι πάντα παθητικός ή πάντα επιθετικός. Εξυπακούεται ότι και η γυναίκα αποτελεί "ενεργό -επιθετικό" στοιχείο στη σχέση κ όχι μόνο ο άνδρας. Αλλά συχνά θα θέλαμε να είμαστε λιγότερο εμείς το επιθετικό και να είστε περισσότερο εσείς αυτό.

ΜΑΛΙΣΤΑ .... ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ?

quote:
.Το σωστό επάγγελμα για τη δουλειά στην οποία αναφέρεστε είναι ψυχαναλυτής.

ΜΠΑ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ..

quote:
Έκθεση λέω. Εύκολα πράγματα. Ρατσισμός και βλακείες. Μια ζωή τα ίδια θα γράφετε.

ΑΧ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ..
ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..
ΠΕΣ ΤΠΤ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΧΕΧΧΕΧΕ

quote:
.Δεν το τσεκάρεις μία στο καθρέφτη να σιγουρευτείς.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ..
ΣΠΑΕΙ...ΧΑΧΑΧΑΧ

quote:
Καλήμέρα".. σύνθετη λέξη απο το αρχαίο κάλλος(μετέπειτα "καλός") και την νεοελληνική λέξη μέρα που παράγεται απ την αρχαιελληνική μείρομαι(μοιράζω) απ' όπου βγαίνει κ η "μοίρα"..
Το νόημα της κυριολεκτικά είναι:Εύχομαι να έχεις μία ευχάριστη μέρα. Τίποτα το παράξενο...

ΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ?ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ
ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

ΙΤ'S CHARMED'S BIRTHDAY..
CHARMED