- H Eλενα, Η Ευρωπη & Ο πυρρίχειος (μεταφραση: Eurovision 2005) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

.
δεν την θεωρω ομορφη την Ελενα (ουτε και ασχημη φυσικα), αλλα οταν αρχιζει να τραγουδαει και να χορευει μεταμορφωνεται και εκπεμπει!!!
σε συνδυασμο με το αριστο τραγουδι του Δαντη, την περιμενα την καλη θεση στην τελικη καταταξη.
ε, πηραμε την πρωτια...
.
μπραβο Χρηστο, μπραβο Ελενα!
ρυθμος και κινηση!
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
χίλια μπράβο σε όλες και όλους μας ,που αποδείξαμε πως με ενωμένη θέληση ,μπορούμε να φερνουμε την Ελλάδα μας εκεί που της αξίζει,στην κορυφή της Ευρώπης.
χίλια μπράβο Έλενα,Χρήστο,Ναταλία και σε όλο το team,μπράβο:))))))))))))))))))))))))))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 22/05/2005 01:47:17
και σε όλο τον κόσμο που έλαβε με οποιοδήποτε τρόπο μέρος στην επιτυχία αυτή!!!!!!!!!!
Πάντα τέτοια φίλοι μου!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ
-------------------------
Somewhere I belong . . .
Somewhere I belong . . .
quote:
χίλια μπράβο σε όλες και όλους μας ,που αποδείξαμε πως με ενωμένη θέληση ,μπορούμε να φερνουμε την Ελλάδα μας εκεί που της αξίζει,στην κορυφή της Ευρώπης.
Δεν ξέρω αν είναι η ενωμένη θέληση ή ο επαγγελματισμός εν προκειμένω αλλά σίγουρο είναι ότι αν βάλουμε κάτι πραγματικά στο μυαλό μας και πιστέψουμε σε αυτό το πετυχαίνουμε...
Να δεις πως το'λεγε αυτό ο ποιητής..."όταν επιθυμούμε κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνομοτεί για να το πετύχουμε"![]()
ή αλλιώς η θετική σκέψη και οι ευνοϊκοί κραδασμοί φέρουν τη θετική ενέργεια και το θετικό αποτέλεσμα...![]()
Μόνο που μέσα σε όλο το όμορφο και αισιόδοξο αυτό κλίμα είδα και κάποια ευτράπελα/δηλώσεις μουσικών που τους θεωρούσα καταξιωμένους και που όμως με ξενέρωσαν:
Π.Κατσιμίχας: To τραγούδι αυτό είναι χάλια και θα πατώσει. Το βλέπω στην 17η θέση!![]()
![]()
Μου θυμίζει κάποιους λεκτικούς εκτροχιασμούς σοβαρών (κατά τα λεγόμενά τους εσωτεριστών) που βίωσα πριν από καιρό εδώ...
Καί όπως τώρα κατάλαβα πως το ταλέντο δεν φέρνει την ωριμότητα έτσι και τότε κατάλαβα πως και η γνώση δε φέρνει σοφία...
Χαίρομαι που πήγε καλά και ήταν το καλύτερο νομίζω δώρο για τη γιορτή της και για την γιορτή της κόρης μου!![]()
Ατμα ελπίζω να έλυσες το πρόβλημα που είχες με το μέϊλ σου... και μην ξεχνιέσαι... πέρνα από το Constantine να μου αφήσεις αυτό που μου χρωστάς...![]()

Edited by - Avallon on 22/05/2005 02:29:33
δεν είμαι επαγγελματίας αισιόδοξος ,δεν είμαι επαγγελματίας στα συναισθηματά μου και στα θέλω μου,είμαι ένας απλός άνθρωπος που ήθελε να νοιώσει ακόμη μιαν φορά πως τα θέλω μου έγιναν κομμάτι του θέλω σου...του θέλω μας...:)
να σου ζήσει η κορούλα σου ,καλή μου φίλη,ότι εύχεσαι εύχομαι για 'σενα και για εκείνη,να είστε καλά:))))))))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 22/05/2005 02:41:58

You are my lover... undercover...
Kαι σημειώστε από τώρα για του χρόνου την black list:
Lithuania - 1 point
Latvia(Λετονία)- 0 points
Ukrain (Ουκρανία)- 0 points
Εstonia (Εστονία) - 0 points
Βelarus (Λευκορωσία) - 0 points
Κοινώς όλες οι πρώην Σοβιετικές χώρες...
Και δεν είναι ότι μου κακοφάνηκε επειδή είμαστε με το τραγούδι αυτό... ή επειδή είμαι ελληνίδα και δε μας ψηφίσανε ... αλλά να... πόσο μπορεί να είναι διαφορετικοί αυτοί οι λαοί από τους άλλους που υπερψηφίσανε ένα καλό τραγούδι? Ενα οποιοδήποτε καλό τραγούδι...
Μου φαίνεται λοιπόν κοροϊδία ή επί τούτου κάρφωμα!
Αλλα μου φαίνεται και εξοργιστικό!![]()
![]()
![]()

Γράφαμε σχεδόν ταυτόχρονα και τώρα είδα το ποστ σου!

Ιστορική μέρα για την Ελλάδα η σημερινή, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της, η χώρα μας κατέκτησε την πρώτη θέση στο μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης.
Η Έλενα Παπαρίζου και το My Number One μάγεψαν το ευρωπαϊκό κοινό, που έδωσε στην ελληνική συμμετοχή την πρωτιά στην Eurovision με 230 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Μάλτα με το τραγούδι Angel και ακολούθησαν η Ρουμανία, η Λετονία και η Μολδαβία.
Τη δεκάδα συμπλήρωσαν το Ισραήλ, η Σερβία - Μαυροβούνιο, η Ελβετία, η Νορβηγία και η Δανία. Στο Palats Sportu είχε από νωρίς αρχίσει να "ανεβαίνει η θερμοκρασία" καθώς υπήρχαν πολλοί Έλληνες που είχαν δημιουργήσει μικρές εστίες. Κάθε φορά που ένας παρουσιαστής έδινε πόντους στην Ελλάδα, οι ελληνικές σημαίες ανέμιζαν ξέφρενα ενώ προς το τέλος που ήταν πλέον φανερό ότι είχαμε "κλειδώσει" την πρώτη θέση, άρχισαν όλοι να φωνάζουν ρυθμικά "Ελλάς, Ελλάς" και να τραγουδάνε το αγαπημένο σύνθημα από το EURO 2004 "Σήκωσέ το…".
Στις φωνές των Ελλήνων προστέθηκαν αυτές των Κυπρίων που πανηγύριζαν ξέφρενα μαζί τους ανεμίζοντας και αυτοί τις σημαίες τους.
"Το πήραμε!"
Η ατμόσφαιρα που επικρατεί εδώ είναι απερίγραπτη. Υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες, που είναι δημοσιογράφοι, τουρίστες που ήρθαν για τη Eurovision αλλά και ντόπιοι και σε κάθε βήμα ακούγονται οι ελληνικές λέξεις: "Συγχαρητήρια" και "Το πήραμε!".
Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο το καλύτερο δώρο για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά με στόχο την πρωτιά, αλλά και για την ίδια την Έλενα καθώς η 21η Μαΐου είναι η ονομαστική της γιορτή. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η πρωτιά αυτή έρχεται ίσως στην πιο σημαντική στιγμή της Eurovision, που είναι τα 50 χρόνια από τη θεσμοθέτησή της.
Εδώ, στο Κίεβο όλοι μιλάνε για τη χρονιά της Ελλάδας, που μετά τους Ολυμπιακούς και το EURO 2004, έπρεπε να πάρει και τη Eurovision. Μάλιστα, οι περισσότεροι μας είπαν ότι ήθελαν πολύ να κερδίσει η Έλενα για να έρθουν την επόμενη χρονιά στη χώρα μας.
Μετά το τέλος του διαγωνισμού η Έλενα έδωσε συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει ένα ξέφρενο πάρτι στο Euroclub.

Καλή σας νύχτα!![]()
![]()
Σημερα υπερέβειν εαυτόν!!![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ και το Μuladhara μου πάμε για ύπνο ![]()
![]()
![]()