ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Γιώργος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TindomielΝέο Μέλος
06/01/2007, 00:22:17
Γεια σας και παλι παιδια!!

Λοιπον... μια ακομα φημη ειναι πως αν πατησεις φτερο Νεραιδας εξαφανιζεσαι και σε κρατουν ομηρο οι Νεραιδες στον κοσμο τους και στο τελος σε τρελαινουν.Ψεμα βεβαια...
Ο λογος που οι Νεραιδες και γενικα ολα αυτα τα μαγικα πλασματα δεν εμφανιζονται σε ανθρωπους ειναι γιατι οι ανθρωποι τα θεωρουν ανυπαρκτα και ψευτικα.Και αυτο τα πληγωνει και τα νευριαζει με αποτελεσμα να μη θελουν καμια σχεση με ανθρωπους.
Οταν ομως καποιος πιστευει σε αυτα και φροντιζει τη φυση και φερεται με σεβασμο στα πλασματα της τον θεωρουν φιλο τους και εμφανιζονται.

Λεγεται πως οταν ο Θεος εφτιαξε τους Αγγελους, εφτιαξε και ολα αυτα τα μαγικα πλασματα τα οποια ειναι Αγγελοι της Φυσης.
Σε εναν κοσμο σαν τον σημερινο που οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν ενδιαφερονται για την φυση παρα μονο για αυτα που μπορουν να χτισουν σε αυτην ειναι λογικο να μην εχουν καμια σχεση με το Φυσικο Βασιλειο.

Εχει καποιος απο εσας προσωπικες ιστοριες με Νεραιδες και Ξωτικα?
Θα ηθελα πολυ να τις ακουσω!

*All you need is trust... and a little bit of Pixiedust*

GaldamoorΝέο Μέλος
06/01/2007, 22:35:23
Και πως μπορώ να πιστέψω στις νεράιδες όταν δεν τις έχω δει; Είμαι ρεαλιστής, πρέπει να μυρίσω, νιώσω, ακούσω ή δω κάτι για να το πιστέψω. Υπάρχει όμως και ένα άλλο είδος πίστης: πιστεύω σ' αυτά που δεν μπορώ να κάνω χωρίς την ύπαρξή τους. Σέ κάποιο θεό για παράδειγμα. Δεν έχω δει, ακούσει, πιάσει, μυρίσει ή δει τον θεό όμως πιστεύω σ' αυτόν επειδή δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτόν. Όχι εγώ προσωπικά,ένα απλό παράδειγμα έδωσα! Ο καθένας μπορεί να κάνει χωρίς τις νεράιδες. Εξάλλου τι μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο οι νεράιδες;

Ρωτάω λοιπόν, πως μπορώ να πιστέψω στις νεράιδες;

TindomielΝέο Μέλος
06/01/2007, 23:16:09
Οι νεραιδες δεν προσφερουν τιποτα ιδιαιτερο στον ανθρωπο προσωπικα.
Οι νεραιδες προστατευουν και δουλευουν για την Φυση και την ισοροπια σε αυτην.

Παντως εγω απο προσωπικες εμπειριες πιστευω ακραδαντα πως μπορεις να αισθανθεις και να δεις τις νεραιδες φτανει να εχεις ανοιχτες ολες σου τις αισθησεις.

SidheΝέο Μέλος
07/01/2007, 10:30:19
Οι νεράιδες εχουν σίγουρα κάτι να προσφέρουν οπως καθε πράγμα που βρίσκεται πάνω σε αυτον τον πλανήτη. Ολα εχουν ενα σκοπό ύπαρξης, μια αιτία.

quote:
Ο καθένας μπορεί να κάνει χωρίς τις νεράιδες. Εξάλλου τι μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο οι νεράιδες;

Οι νεράιδες σου προσφέρουν το πιο σημαντικό, αυτο που είπε η Tindomiel

quote:

Πιστευω οτι αυτη είναι μια πολύ σημαντικη προσφορα τους. Οι νεράιδες, φίλε μου Galdamoor είναι αυτες που ευθύνονται για την ''εμπνευση'' των φυτών, δηλαδη την επιθυμία της φύσης να αναγεννηθεί και να αναπτυχθεί.

Φυσικα δεν είναι αναγκαίο να επικοινωνήσεις με αυτες. Ο καθένας μπορεί να συνεχίσει την ζωή του, και είτε πιστευει είτε όχι, δεχεται τις θετικες επιδράσεις τους.

Η επιθυμία για επικοινωνία ερχεται σε ενα σταδιο εξέλιξης συγκεκριμένων ανθρώπων. Μεσα απο αυτές ενας ανθρωπος που το επιθυμεί μπορεί να κατανοησει πολλα, όπως τους μηχανισμούς της φύσης, και αν είναι τυχερος να κερδίσει ακόμα και το χαρισμα της ποίησης.

SidheΝέο Μέλος
07/01/2007, 10:35:53
quote:
Μιλάς δηλαδή για ένα κόσμο όπου πλάθουμε εμείς με την φαντασία μας και το μυαλό μας; Όπου δεν υπάρχει η γραμμή που χωρίζει το "ψεύτικο" από το "αληθινό"; Ίσως να είναι κι έτσι. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε αν παίξουμε το μαγικό αυτό παιχνίδι της φαντασίας, γιατί κι αυτή τη γραμμή που χωρίζει το αληθινό από το ψεύτικο, ο ίδιος ο ανθρώπινος νους την έβαλε.

Αλλά όταν ζεις σε ένα περιβάλλον από αυτοκίνητα, πολυκατοικίες, φασαρία και θόρυβο, όταν δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο στη γειτονιά σου, τότε είναι δύσκολο να νιώσεις τη μαγεία...

are you there?

Δεν μίλησα για εναν κόσμο που πλάθουμε εμείς. Μιλησα για εναν κόσμο που υπάρχει γύρω μας και ο τρόπος ζωής μας είναι αυτός που καθορίζει αν θα επιτρέψουμε σε αυτον τον κόσμο να εμφανιστεί μπροστα μας.

quote:
γιατί κι αυτή τη γραμμή που χωρίζει το αληθινό από το ψεύτικο, ο ίδιος ο ανθρώπινος νους την έβαλε.

Αυτο ακριβώς εννοούσα.

toxotisΜέλος
09/01/2007, 01:13:57

Ανσινούλα μου, το βιβλιο που αναφέρω παραπάνω -λάθος μου που δεν το διευκρίνησα καλύτερα πριν -

είναι ένα γερμανικό βιβλίο των Grazyna Fosar και Franz Bludorf, οι οποίοι είναι φυσικοί επιστήμονες, και που ασχολείται εκτεταμένα με το θέμα των συχνοτήτων.

Τίτλος του βιβλίου είναι "Zaubergesang-Frequenzen zur Wetter- und Gedankenkontrolle", που μεταφράζεται ως: "Μαγικό Τραγούδι-Συχνότητες για έλεγχο του καιρού και των σκέψεων"

Στην ουσία -νόμιζα πως-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ απολυτως σχέση με το θέμα, ΝΑΙ? Λάθος νόμιζα!!!!Να που εχει και να που από άλλη άκρη ξεκινώντας βρέθηκα να κάνω ένα κύκλο και να πέφτω πάνω στις νεραϊδες!!!!

Είναι βιβλίο δύο φυσικών επιστημόνων οι οποίοι Ω του Θαύματος, για να εξηγήσουν σύγχρονα όπλα ελέγχου του καιρού και μαζικής πλύσης εγκεφάλου (σχετίζεται άμεσα με την έρευνα που κάνω σχετικά με τα chemtrails και το πρόγραμμα HAARP)κάνουν μία ιστορική αναδρομή.

Με αυτό τον τρόπο θέλουν να εξηγήσουν πως στην ουσία ο άνθρωπος ανέκαθεν ήθελε να/ ή ακόμη και κατείχε την ικανότητα- να επιρρεάζει τον καιρό και να επεμβένει στη συνείδησ/μυαλό των άλλων.

Πράγματι ξεκινά το βιβλίο τους με αναφορές σε μύθους και θρύλους από όλο τον κόσμο σχετικά με νεραιδες, τον πόλεμο ανάμεσα σε αυτές και τους ανθρώπους και την τελική έκβαση με το συνειδισιακό άλμα των πρώτων. Ανάμεσα σε αυτούς τους μύθουε μιλά πράγματι για την κέλτικη μυθολογία όπως σωστά εντόπισες.

Βέβαια να διευκρινίσω το εξης:
Κατά την άποψη των συγγραφέων -που συμπίπτει και με τη δική μου άποψη- Η μυθολογία ΔΕΝ είναι παραμύθια!
δεν είναι τυχαίο πως οι μυθολογίες όλων των λαών έχουν σχετικές αναφορές με νεράίδες, ξωτικά, γνώμους, νάνους, συλφίδες κτλ. (αλά και σε άλλα παραδείγματα υπάρχουν ομοιότητες)
Μάλλον πρόκειτε για μια άλλη Ιστορία την οποία ποτέ δεν -και ούτε πρόκειτε να -διδαχτήκαμε στο σχολείο...

Επίσης μου ήρθε τώρα μία ακόμη σκέψη διαβάζονατς το παραπάνω
που είπε η Tindomiel

quote:

Αναρωτιέμαι πόσο πολύ θα έχει δυσκολέψει το έργο τους τώρα
που περισσότερο από ποτέ
κάποιοι, σχιζοφρενείς θα έλεγα, θέλουν να το παίξουν λιγάκι θεοί -τύπου Μπους-
και διεξάγουν τέρατα και σημεία εις βάρος της Φύσης και του πλανήτη ολόκληρου,
τώρα που κινυνεύει η ίδια η ζωή στον πλανήτη (βλέπε καταστροφή του κλίματος από ανθρωπογενείς παράγοντες)
που -από την οικονομική απλιστεία ορισμένων- δεν έγινε ποτέ πριν μια σοβαρή επέμβαση για να αλλάξει ρότα ο εχθρικός και ασύμβατος με τη φύση πολιτισμός μας
-γιατί υπήρχε και υπάρχει η δυνατότητα, μόνο που κάποιοι θα χάσουν πολλά χρήματα-

δεν μπορεί κάποια στιγμή θα τινάξει από πάνω της η Φύση/Γή τα ζωϋφια/άνθρωποι που παρασιτούν πάνω της...
και ίσως ήδη να άρχισε να το κάνει και να τη βοηθούν και οι νεράϊδες σ' αυτό...

Στην Ισλανδία, που είναι το πιο πρόσφατο κομάτι ξηράς -από το ίδιο επιστημονικό βιβλίο - ακόμη και σήμερα οι νεραϊδες περνούν την άποψη τους για διάφορα θέματα στους κατοίκους του Ρεικιαβικ, ιδιαίτερα αν πάει κάποιος να ανατινάξει ή να μετατοπίσει το βράχο όπου κατοικούν από τη θέση του. Μέσα από ολόκληρη σειρά "ατυχημάτων" τελικά ο δρόμος που ήταν να περάσει από εκέι κάνει στροφή γύρω από το βράχο/κατοικία των ξωτικών ή αυτός μετατοπίζεται μετά από συνενόηση, αλλά μόνο τόσο όσο επιτρέπουν τα ξωτικά. (αυτό για τους πολύ "άπιστυς")

αν πάψουμε να μελετάμε το παρελθόν από τη θέση/δόγμα πως ο σημερινός δικός μας πολιτισμός αποτελεί το "ζενίθ" (τρομάρα μας!) και απόγειο της ανθρώπινης εξέλιξης στη Γη
αν ανοίξουμε τα μάτια μας και το πνεύμα μας

θα αναγνωρίσουμε τα σημάδια των παλαιώτερων μεγάλων πολιτισμών που ξεπερνούσαν κατά πολύ το δικό μας -και ήταν κάποιοι από αυτούς σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, αλλά παρ' όλ' αυτά η ανθρώπινη αλλαζονεία τελικά κατακερμάτισε/κατέστρεψε-

θα αναγνωρίσουμε ακόμη και τις αλήθειες των μύθων

όπως και την ύπαρξη των ξωτικών και των νεραϊδων...

SidheΝέο Μέλος
09/01/2007, 15:30:15
Toxotis αν μου επιτρεπεις θα ήθελα να σχολιάσω κάποια πράγματα απο αυτα που λές.

Αρχικα θεωρω απίθανο το

quote:
και ίσως ήδη να άρχισε να το κάνει και να τη βοηθούν και οι νεράϊδες σ' αυτό...

Οι δονήσεις των νεράιδων διαφέρουν παρα πολύ σε σχέση με αυτο που αναφέρεις. Αυτη βέβαια είναι προσωπικη μου αποψη. Νομίζω οτι αν μια νεράιδα εφτανε σε τέτοιο σημείο θα χαμήλωνε πολύ τις δονήσεις της και μπορω να σου πω οτι θα σταματούσε να υπάρχει.

quote:
δεν μπορεί κάποια στιγμή θα τινάξει από πάνω της η Φύση/Γή τα ζωϋφια/άνθρωποι που παρασιτούν πάνω της...

Επιπλέον η φύση δεν είναι εκδικητική. Αυτη η λέξη δεν την χαρακτηρίζει. Ακόμα και ο ανεμοστρόβιλος, στο αόρατο πεδίο είναι αποτέλεσμα απαλών μαγικων ψιθύρων και εναρμονισμένου χορού των συλφίδων. Οταν ο ανεμοστρόβιλος συνθλίβει τους ανθρώπους, μεσα του δεν κρύβει την οργή, παρα το εκστατικό αποτέλεσμα μιας αντανακλασης, δηλαδη είναι μια απάντηση μπροστα στην συμπεριφορα του ανθρώπου. Δεν εχει ως σκοπό την εκδίκηση, αλλα μοιάζει περισσότερο με το είδωλο μας στον καθρέφτη, με αυτο που εμείς προκαλέσαμε και δεχομαστε τις συνέπειες του.

Θέλω να διαβάσω πολύ το βιβλίο που αναφέρεις, και θα ψάξω να το βρω. Με απασχολεί κυρίως η αναφορα στους πολέμους μεταξυ των νεράιδων. Ερευνω κατι πανω σε αυτο.

Σε όλα τα αλλα συμφωνω μαζί σου.

Φιλικά

toxotisΜέλος
09/01/2007, 18:37:33
Είναι αλήθεια πως όταν έγραφα τα παραπάνω ήμουν κάπως εκνευρισμένη από την ανθρώπινη συμπεριφορά απέναντι στη φύση και από την αλλαζονεία που κατέχετε στην πλοιοψηφία η "ράτσα" μας.

Ίσως να ήμουν κάπως άδικη λέγοντας πως οι νεραϊδες πιθανόν να βοηθούν τη Φύση'Γη να απαλλαγεί από εμάς και την συμπεριφορά αυτή, αλλά σίγουρα δεν ήθελα να προσάψω κάτι αρνητικό στη συμεριφορά των νεραϊδων και της φύσης απέναντι μας.
Ίσα ίσα το αντίθετο μάλιστα -περισσότερο ήθελα να πω πως καλά θα έκαναν να έπραταν έτσι.
Έχουμε μάθει στην καθημερηνότητα μας να λέμε πως "η φύση εκδικείται" και κάπου πέρασε στη σκέψη μου.

Δεν έχω κατασταλαγμένη άποψη γύρω από τη φύση των ξωτικών κτλ, γιατί δεν έχω μελετήσει το θέμα ιδιαίτερα, ούτε έχω διαβάσει πολλά σχετικά. Το βιβλίο που ανέφερα το διάβασα για το θέμα των συχνοτήτων.

Στο σχόλιο μου απλά σκεφτόμουν φωναχτά...εκείνη τη στιγμή ¨))

Βέβαια με τον καιρό καταλήγω πως όλα συνδέονται μεταξύ τους και με θαυμαστό τρόπο το βίωσα αυτό στην περίπτωση που προανέφερα.
(όλα/όλοι είμαστε ένα, λέει μια πολύ καλή φίλη)

toxotisΜέλος
09/01/2007, 18:51:59
...ξέχασα να συμπληρώσω:

πως εννοούσα πως οι νεράιδες λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης, έχουν πλέον πολύ πιο μεγάλη δυσκολία να αντιμετωπίσουν, ώστε να βοηθίσουν στην ισσορροπία της φύσης, αφού εμείς οι άνθρωποι με τον "πολιτισμένο" κόσμο μας κάνουμε τα πάντα για να την εκτρέψουμε από αυτή την ισσοροπία.

και με αυτό το σκεπτικό θα δικαιολογούσα οποιαδήποτε αντίσταση από τη φύση και τους βοηθούς της , τις νεραϊδες, ακόμη και την "καταστροφή" μας, αν αυτό ήταν απαραίτητο για τη διατήρηση της ισορροπίας.

Ελπίζω τώρα να έγινα λιγάκη πιο κατανοητή...

TindomielΝέο Μέλος
10/01/2007, 00:30:36
Πολυ ωραια ολα οσα λετε παιδια!
Να πω πρωτα αυτο...
Οι Νεραιδες δεν θα μπορουσαν ποτε να σταματησουν να δουλευουν για την Φυση οσο δυσκολο και αν ειναι πλεον το εργο τους λογω του ανθρωπου.
Το να δουλευουν και να προστατευουν την Φυση ειναι αυτο που τις κραταει και στη ζωη.Ειναι ο σκοπος που υπαρχουν.Αν η Φυση καταστραφει θα καταστραφουν και οι ιδιες.
Στεναχωριεμαι τοσο πολυ οταν βλεπω πως εχουν καταντησει τον πλανητη οι ανθρωποι...
Ευτυχως υπαρχουν ακομα αρκετα μερη για τις Νεραιδες.
Η αληθεια ειναι οτι Νεραιδες υπαρχουν ωπου υπαρχουν φυτα.
Και μια απλη γλαστρα να εχετε στο σπιτι σας θα εχει μερικες Νεραιδουλες.
Αυτη ειναι μια πολυ ενθαρυντικη σκεψη πιστευω.