- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
και κάτι ακόμη, simori αν πάμε και οι δυο να προσληφθούμε σε μια επιχείρηση και ενώ έχουμε τα ίδια πτυχία και προϋπηρεσία , ενώ πρέπει να πάρουμε τον ίδιο μισθό, εγώ δεχτώ να εργαστώ με το 70% του μισθού και με 15 ένσημα τον μήνα αντί των 25, φέρνω ή όχι ευθύνη που εσύ θα μείνεις χωρίς εργασία;
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

quote:
Αυτος ο buljo ειναι "προοδευτικος" ετρεξε να υπερασπιστει και τους πουστηδες εκτος απο τους ιους. Αυτοι σας ελειπαν. Δεν φτανει που πτωχευσατε, πρεπει να ταιζετε με τον ιδρωτα και το αιμα το δικο σας και των προγονων σας τους περαστικους ιους.
Πρωκτολόγος, μήπως λες ό,τι να ναι??

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
Νομίζω πως είναι περιττό να αντιπαρερχόμαστε μεταξύ μας..
Το θέμα είναι να βρεθεί μία λύση, να πάψουμε να βλέπουμε σαν εχθρούς ανθρώπους, ας μην μπαίνουμε στη διαδικασία να τσακωνόμαστε και να γινόμαστε εχθρικοί για λάθη που πρώτα από όλα τα έχουν κάνει κάποιες κυβερνήσεις και να δούμε τα λάθη μας!!!
Σίγουρα μιλάμε για άλλες κουλτούρες που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, σε πολλές των περιπτώσεων πρόκειται για χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, αλλά ο δυτικός κόσμος είναι μία από τις μεγαλύτερες αιτίες που ο κόσμος αυτός βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση τόσα χρόνια!!
Εγώ δεν είμαι υπέρ του να μπαίνουν ανεξέλεγκτα τόσοι άνθρωποι επειδή δεν υπάρχει υπόβαθρο γι αυτό αλλά δεν σημαίνει πως είμαστε άμεμπτοι για τα δεινά αυτού του κόσμου!!
Φιλικά...

quote:
φανταστικό με λίγα λόγια εμείς(δυτικοί) έχουμε καταστρέψει τις χώρες τους ,τους αναγκάζουμε να γεννοβολούν σαν τα κουνέλια ,τους βάζουμε δικτάτορες να τους εξουσιάζουν και αυτοί φεύγουν από την χώρα τους και έρχονται να "εργαστούν" στην χώρα των καταπιεστών και καταστροφέων της χώρας τους
Δεν είπε κανείς πως τους αναγκάζουμε να γεννοβολούν Άθεε, μην καταλαβαίνουμε ό,τι θέλουμε, δες λίγο πίσω από αυτό και ξανασκέψου!!!
quote:
και κάτι ακόμη, simori αν πάμε και οι δυο να προσληφθούμε σε μια επιχείρηση και ενώ έχουμε τα ίδια πτυχία και προϋπηρεσία , ενώ πρέπει να πάρουμε τον ίδιο μισθό, εγώ δεχτώ να εργαστώ με το 70% του μισθού και με 15 ένσημα τον μήνα αντί των 25, φέρνω ή όχι ευθύνη που εσύ θα μείνεις χωρίς εργασία;
Αυτό θε πρέπει να το αναλογιστείς εσύ όπως και όλοι μας σε τέτοια ερωτήματα..
Αγαπητέ μου Αίολε ακόμα και αν πάμε στο αχλαδότυρο το πρόβλημα δεν αλλάζει..
Φιλικά..

quote:Δεν υπάρχει κακοπροαίρετη αντιπαράθεση simori.
Αγαπητέ μου Αίολε το θέμα είναι πως πρόκειται για ανθρώπους, όπως είμαστε άνθρωποι και εμείς, έχουμε κάνει λάθη και εξακολουθούμε αλλά και εκείνοι δυστυχείς είναι που αφήνουν τις πατρίδες τους για να βρούνε κάτι καλύτερο.. και νομίζω πως καταλαβαίνεις πως δεν είναι εύκολο να αφήνεις τη χώρα σου, από όπου και αν προέρχεσαι..
Νομίζω πως είναι περιττό να αντιπαρερχόμαστε μεταξύ μας..
Οταν λέω την γνώμη μου και ο άλλος λέει άλλα αντ' άλλων το ρίχνουμε στην πλάκα λιγουλάκι.
Αφήνουν τις πατρίδες τους για να κάνουν ότι έκαναν και οι πατεράδες τους; Εμείς θα οφελειθούμε ή θα ζημιωθούμε;
Καλό είναι το συναίσθημα καλή μου, αλλά η λογική μάς βοηθάει στην επιβίωση. Να την αγνοήσουμε λόγω "ανθρωπιάς" όπως σου εξήγησα παραπάνω;
Η μόνη οφέλειμη για εμάς λύση, είναι να γυρίσουν στην χώρα τους.
Υπάρχει αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας που φροντίζει για την δωρεάν επαναπατρισμό όσων το επιθυμούν.
Δυστυχώς για εμάς (μην μου πεις ευτυχώς ε;) δεν το επιθυμούν οι πολλοί.
Εχουμε αρκετά προβλήματα δικά μας για να πληρώνουμε και αυτούς, που στο τέλος είναι σαφές ότι μας είναι ζημία.
Να βάλουμε και λίγο ανθρωπισμό - που δεν βάζουμε για τον δίπλα μας για τον οποίο αδιαφορούμε (παράδοξο) - και ποίο θα είναι το αποτέλεσμα;
Να ΑΠΑΙΤΟΥΝΝ κι αποπάνω. Αυτό δεν είναι ανθρωπισμός αλλά βλακεία. Συμφωνείς;
Μπορείς να προτείνεις κάτι που δεν θα ζημιώσει εμάς και τα παιδιά μας;
Ξέρεις πως έχουν καταντήσει τα Παίδων στους Αμπελόκηπους;
quote:Διαφωνώ κάθετα, διαγώνια και κυκλικά!
Σίγουρα μιλάμε για άλλες κουλτούρες που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, σε πολλές των περιπτώσεων πρόκειται για χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, αλλά ο δυτικός κόσμος είναι μία από τις μεγαλύτερες αιτίες που ο κόσμος αυτός βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση τόσα χρόνια!!
Δεν φταίει ο δυτικός κόσμος που ο κάθε εμίρης βάζει στην τσέπη του τα πετροδόλαρα λες και είναι τσιφλίκι του μπαμπά του!
Δεν φταίει ο δυτικός κόσμος που τους κρατάνε μέσα στην βλακεία οι ιμάμηδες!
Δεν φταίει ο δυτικός κόσμος που η μόνη χώρα που ξύπνησε και αντέδρασε στο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα του υπερπληθυσμού, είναι η Κίνα!
Ποιός τους εμποδίζει να κάνουν το ίδιο;
Φιλικά!![]()
Edited by - Αίολος on 19/02/2011 21:08:51
Δεν αναφέρομαι σε σένα και σε μένα όταν μιλάω για αντιπαράθεση αλλά για όλους μας που φαίνεται να έχουμε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα..
Για ΟΣΑ αναφέρεσαι φταίει η φτώχεια, φταίει η πείνα, φταίνε οι πόλεμοι, φταίει η κάθε διαφορετική κουλτούρα που δυστυχώς ή ευτυχώς ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει μαζί του όπου και αν πάει, φταίει η εκμετάλευση των δυνατότερων, φταίει η αγραμματοσύνη, φταίει η θρησκεία...
Η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να στηρίξει τόσους ανθρώπους και εκεί πρέπει να στεκόμαστε...
Δυστυχώς ζημιωμένοι είμαστε, δυστυχώςθα υπάρξουν άνθρωποι που δεν θα θέλουν να επαναπατριστούν ηθελημένα κσι δωρεάν, γιατί δεν θα είχαν φτάσει εώς εδώ εάν ήταν τόσο απλό για αυτούς, δυστυχώς κάναμε λάθος επιλογές και δεν κοιτάξαμε μακροπρόθεσμα, να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας και δεν το λέω από πατριωτική διάθεση, αλλά με την διάθεση πως ζούμε σε ένα κράτος που έχει απαιτήσεις από εμάς θα πρέπει να έχουμε και εμείς, σαν ώριμοι και υπεύθυνοι πολίτες και όχι σαν έρμαια, εφόσον θέλουμε να πιστεύουμε πως ανήκουμε στην αναπτυγμένη δύση... δυστυχώς την πληρώνουμε όλοι..
Δεν με πειράζει η διαφορετικότητα, δεν με πειράζει το χρώμα των ανθρώπων, δεν με πειράζει η γλώσσα, με ενοχλεί να μην υπάρχει σεβασμός από όπου και να προέρχεται αυτό, είτε πρόκειται για Έλληνα είτε για Πακιστανό ή Αλβανό.
Όσο πιο γρήγορα αντιληφθούμε και σεβαστούμε την διαφορετικότητα του κόσμου μας, τόσο καλύτερα θα είναι για εμάς και τα παιδιά μας.
Και ξαναλέω.. η Ελλάδα δεν έχει την οικονομία για να στηρίξει τόσο κόσμο και για αυτό πρέπει να γίνει κάτι, αλλά με απειλές και εχθρική διάθεση για κανέναν δεν θα είναι καλό, ούτε για τα παιδιά μας..

Αν τον μάθεις να ψαρευει δεν θα πεινάσει ποτέ του, λένε οι Κινέζοι.
Αν δεν μπορείς ο ίδιος να ψαρεψεις (που δεν μπορούμε), δεν μπορείς να μάθεις κανέναν.
Αν ο μαθητής είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως, άσ' τον στον χώρο του και μην ασχολείσαι.
Η φύση θα φροντίσει.
Δεν πρέπει να επεμβαίνουμε!
Την καληνύχτα μου.
http://www.youtube.com/watch?v=amZAEWd6QX8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=EEmQMbD98VQ&feature=related
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

http://www.youtube.com/watch?v=UA-ku4f2J_c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QDPnO3KlXYg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6bxuRku_H8M&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KD2dDVHLKRc&feature=related
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Κσέχασες βρε ατιμούλικο τούς δύο διαβρωμένους από το σύστημα, 22 και 23 χρονών έκαστος, κακούς, με τους σκανδαλοδώς και υπόπτως διπλασιασμένους μισθούς - λόγω των κινδύνων - και τα επίσης σκανδαλώδη και ύποπτα αναδρομικά, αστυνομικούς που σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να προφυλάξουν τούς ηλιθίους που λένε ότι η αστυνομία φταίει για όλα!
Ναι...
Μήπως κάνω λάθος βρε παιδιά και δεν θυμάμαι καλά;
Βρε μήπως πετόκοπσαν των αστυνομικών τους μισθούς με τις απαγορευμένες υπερωρίες, διότι δεν πάνε στην ώρα τους - δηλαδή κανα δύωρο αφού τους καλέσουν - για να πηγαίνουν στην ώρα τους και να σκοτώνονται;
Βρε μήπως όλα αυτά τα σκανδαλώδη και ύποπτα λεφτά τα πήραν κάποιοι οι οποίοι κάνουν την άκρως επικίνδυνη δουλειά να θρονιάζουν τους καλοθρεεμένους κόλους τους σε μία καρέκλα, να το παίζουν ότι είναι κάποιοι και να λένε ότι σκέφτονται;
Βρε μήπως είμαστε έθνος ηλιθίων;;;
Να βλέπω στοιχήματα για την εθνότητα των φονιάδων!
Λέτε να ήταν οι "δυστυχισμένοι" ή όχι;
Αν είναι "δυστυχισμένοι" τι θα πεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αμνός του;
...και τι θα πει αν δεν είναι "δυστυχισμένοι";
Τις έχω τις απαντήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλω να δω εσάς πρώτα...![]()