ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΟΙΛΗ ΓΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΚΟΙΛΗ ΓΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

pav_rod31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AlastisΜέλος
13/04/2003, 23:48:45
Καταρχην, ειμαι Ο ALASTIS, ετσι πληροφοριακα...

Τουλαχιστον εγω εχω ρε ψηλε και καμποση φαντασια αλλα εχω και καμποσο μυαλο να με βαζει σε σκεψεις για αυτα που βλεπω γυρω μου.

Εσυ δεν εχεις σκοπο να αλλαξεις αποψη ή εστω να βαλεις το μυαλουδακι σου να σκεφτει και κατι αλλο απο τα συνιθισμενα, περα απο την κοινη λογικη.
Εχω γραψει οτι υπαρχει ηδη σχετικο θεμα πιο πληρες απο αυτο και αν θες ριξε ενα βλεφαρο και πες μας.

...open minds are better minds!

agiosΝέο Μέλος
14/04/2003, 00:02:28
syggnwmh.den hxera oti eisai "o".
h alh8eia einai oti epsaxa sto internet plhrofories sxetikes me to 8ema katalhgontas sto e3hs symperasma:
h 8ewria einai poly palia kai me to perasma toy xronoy embloytizetai diarkws.einai poly gohteytikh alla kai paralogh.
gia na teleiwnoyme,den yparxoyn apodeixeis panw sto 8ema.kammia apolytws.e ti sto kalo toso dyskolo einai na mas deixoyn oti h gh einai koyfia kai oti stoys poloys einai trypia?(ayta sto internet ta diabasa).
kala kaneis kai to doyleveis to myalo,prosexe mh to kapseis

AlastisΜέλος
14/04/2003, 00:15:58
Αν ηταν να ειχε καει... θα ειχε γινει πολυ καιρο τωρα φιλε μου!!!

Mε το δικο σου τι γινεται δεν μας λες ???? Δεν βλεπω και πολυ κινηση...

agiosΝέο Μέλος
14/04/2003, 00:22:10
otan eimai edw gyrw,de to zorizw kai poly.de xreiazetai

AlastisΜέλος
14/04/2003, 00:37:50
Τοτε γιατι εισαι εδω γυρω???

Μηπως απλα δεν ζοριζεται γενικοτερα??? Αμα δεν το παλευεις το αθλημα αστο τοτε,

...αμα ζοριστει μπορει και να καει.

agiosΝέο Μέλος
14/04/2003, 00:45:59
egw hr8a na milhsw gia th koilh gh.eseis moy th pesate kai egw sas th lew.to briskw diaskedastiko.....ligo

beetlejuiceΜέλος
14/04/2003, 09:32:23
Proteinw stous syntonistes tou esoterica na kleisoun AMESA auto to topic.Ksefige...

Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.cjb.net

thothΙδρυτικό Μέλος
14/04/2003, 11:34:57
Γεια σας.

Φίλε "Σκαθαροζούμη" δεν κλείνουν τόσο εύκολα τα topics με μερικές ψιλοπαρεξηγήσεις. Μπορεί σε λίγες ημέρες κάποιος να θέλει να αναβαθμίσει αυτό το topic και να ξεκινήσει ένας πιο ουσιαστικός και σοβαρός διάλογος και αυτό το χαζό "επεισόδιο" να είναι μια μικρή παρένθεση. Πρέπει τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα για να καταφύγουμε σε αυτό το μέσο. Πάσχουμε ως forum από... "Idio-Thematicus Poly-topicitida" και ο... γιατρός μας συμβούλεψε να μην προωθούμε την δημιουργία ίδων θεμάτων σε διαφορετικά topics.

Πάντως μια φιλική συμβουλή σε όλους. Όποιος ενδιαφέρεται για κάποιο θέμα, ας απαντάει κι ας ξεκινάει συζήτηση μόνο με μέλη που δείχνουν πραγματικά να ενδιαφέρονται να συμμετέχουν για το καλό του θέματος και όχι για να διασκεδάσουν , εκνευρίζοντας τους υπόλοιπους. Λύστε το πρόβλημα με το να αγνοείτε τα "παιδιά". Όσο απαντάτε στα "παιδιά", αυτά θα συνεχίζουν να παίζουν. Αν δεν απαντάτε θα αναγκαστούν να φύγουν αφου δεν τα "παίζετε" ή θα αναγκαστούν να "μεγαλώσουν" για να τους δώσει κάποιος σημασία.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

agiosΝέο Μέλος
14/04/2003, 12:51:16
synexisa na psaxnw sto internet plhrofories sxetikes me to "talaipwrhmeno" mas 8ema.de briskw omws poy8ena exhghseis sxetika me to pws dra h barythta sto eswteriko kai exwteriko meros ths "koilhs ghs".poy brisketai to barytiko kentro ths "koilhs ghs"?

LoucasΜέλος
11/05/2003, 14:51:45
ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

http://www.geocities.com/ancienthellas/index.html

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

WarfaceΜέλος
11/05/2003, 15:23:06
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΙΧΝΗ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ? ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΟΚΟΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ... ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ....

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΕΞΑΙΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΡΚΤΟΣ - Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ" ΤΟΥ JOSCELYN CODWIN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ, ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ, ΘΟΥΛΗ, ΝΑΖΙ, ΘΦΟ, ΑΡΙΟΙ, NORDIC, ΣΑΜΠΑΛΑ) ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ