ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Niveus Tutela Angelus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/04/2010, 22:30:28
Δε μπορεί, αν μπορούσε θα το είχαν καταφέρει όλοι οι σπουδαίοι μαύροι μάγοι της ιστορίας.
veritasΜέλος
27/04/2010, 15:00:02
Και ποιος σου είπε ότι δεν τα κατάφεραν;
27/04/2010, 19:25:53
..Εσύ τώρα τι πετάγεσαι?
Δεν έχει σημασία αν τα κατάφεραν. Το σίγουρο είναι ότι έκαναν πολλούς ανθρώπους δυστυχιμένους.
astralboyΜέλος
29/04/2010, 16:09:54
δηλαδη μεσα απο θυσιες και δαιμονικες συμφωνίες μπορεί να τα καταφεραν να αποκττησεουν τετοιεσ δυναμεις?
29/04/2010, 17:26:01
quote:
δηλαδη μεσα απο θυσιες και δαιμονικες συμφωνίες μπορεί να τα καταφεραν να αποκττησεουν τετοιεσ δυναμεις?

σίγουρα,εγώ κάθε βδομάδα αλλάζω δυνάμεις αυτή την βδομάδα είμαι ο γούλβεριν και την άλλη λέω να γίνω ο οκτάπους
έλεος με τις μπαρούφες που πιστεύεται,αν μπορεί ένας ας μου στείλει ένα πνεύμα ή ότι άλλη μπαρούφα νομίζει ότι υπάρχει

για κοιτά ρε φίλε έτος 2010 και ακόμη υπάρχουν άτομα που τους τα τρώνε οι μάγοι και τα μέντιουμ

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

Edited by - αθεος on 29/04/2010 17:26:44

astralboyΜέλος
30/04/2010, 17:29:08
δηλαδη μπορει οι μαυροι μαγοι μεσα απο θυσιες και δαιμονικες συμφωνιες να εχουν καταφερει να αποκτησουν δυναμεις?
30/04/2010, 18:19:50
Όχι αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

Αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσε κανείς απο μας να συγκριθεί σε οποιαδήποτε φυσική ικανότητα(πχ θέληση, εργατικότητα, εξυπνάδα, γνώση, κλπ) με κάποιον απ' τους σπουδαίους μάγους.

marios1990Νέο Μέλος
03/05/2010, 04:08:28
quote:

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ
ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ...

ΜΕΤΑ

quote:
κ το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι ενα βραδυ που ξυπνησα αποτομα ειδα απενατι μου να αιωρητε μια πρασινη σκια. οποιος ξερει κατι γι αυτο ας απαντησει pls

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ

ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
ΚΟΙΤΑ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΡΙΞΕ ΞΥΔΙ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ..
ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

SEE YIA

CHARMED

καλε, βινεγκρετ θα φτιαξω??? τεσπα δεν εχω ξανα δει, αλλα την παρουσια τν νιωθω συνεχεια. Οσο για τν αποθεραπεια φιλε μου Dr Jekyll Mr Hyde ....ειμαι καλος στις διατασεις
03/05/2010, 14:53:06
TO ΞΥΔΙ ΒΡΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ..
ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΠΛΑ..

quote:
εσπα δεν εχω ξανα δει, αλλα την παρουσια τν νιωθω συνεχεια.
ΑΝ ΔΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ..
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙΣ??

CHARMED

marios1990Νέο Μέλος
03/05/2010, 19:28:34

quote:
εσπα δεν εχω ξανα δει, αλλα την παρουσια τν νιωθω συνεχεια.
ΑΝ ΔΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ..
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙΣ??

CHARMED
[/quote]

πλακα εκανα, μν αρπαζεσε!