ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

AS11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ASΝέο Μέλος
06/11/2003, 03:13:04
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ USERS) ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" (ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ, ΝΟΤΕΙΑ, ΚΛΠ.)
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΙΞΤΕ ΦΩΣ!!!!!

Dr. psychologosΝέο Μέλος
06/11/2003, 09:44:27
Γνωρίζοντας καλά μια περιοχή έχω να θέσω ένα γεωγραφικό σημείο που πιστεύω ότι θα έχει κάποιο ενδιαφέρον για μελέτη. Υπάρχει ένας δρόμος που συνδέει τη περιοχή των Σπάτων με τον δήμο Αρτέμιδος (Λούτσα), είναι ο κεντρικός δρόμος που ακολουθεί κανείς για να επισκεφτεί την Λούτσα εφόσον έρχεται από Αθήνα ή Β. Προάστια.
Στον δρόμο αυτό είναι γεγονός πως τα 10 τελευταία χρόνια έχουν σκοτωθεί πάνω 80 άνθρωποι και κυρίως σε τροχαίο δυστύχημα. Ο δρόμος έχει γεμίσει από καντηλάκια. Το τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί διάφορές ιστορίες για κάποιον "ον" που κυκλοφορεί τις νύχτες και πετάγεται στα αμάξια που περνούν. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει πολύ ερυθρό χρώμα στο πρόσωπο.
Βέβαια κανείς δεν μπορεί να με πείσει πως υπάρχει κάτι τέτοιο εφόσον δεν υπάρχουν αποδείξεις. Όμως σκεφτείτε πόσες ψυχές έχουν χαθεί στο συγκεκριμένο δρόμο και μάλιστα με βίαιο τρόπο.
Άρα δεν μπορεί να αποκλείσουμε μια παραφυσική δραστηριότητα στο χώρο αυτό.
Εγώ είχα με τέτοια εμπειρία πριν 4 χρόνια κοντά στο δρόμο αυτό και μάλιστα ήταν μαζί μου αλλά 2 άτομα για να επιβεβαιώσουν το γεγονός.
Πάντως θα ήταν καλό να γίνει κάποια έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο(δρόμο).

Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. Jerome Lawrence

prometheasΜέλος
06/11/2003, 10:01:45
quote:

Γνωρίζοντας καλά μια περιοχή έχω να θέσω ένα γεωγραφικό σημείο που πιστεύω ότι θα έχει κάποιο ενδιαφέρον για μελέτη. Υπάρχει ένας δρόμος που συνδέει τη περιοχή των Σπάτων με τον δήμο Αρτέμιδος (Λούτσα), είναι ο κεντρικός δρόμος που ακολουθεί κανείς για να επισκεφτεί την Λούτσα εφόσον έρχεται από Αθήνα ή Β. Προάστια.
Στον δρόμο αυτό είναι γεγονός πως τα 10 τελευταία χρόνια έχουν σκοτωθεί πάνω 80 άνθρωποι και κυρίως σε τροχαίο δυστύχημα. Ο δρόμος έχει γεμίσει από καντηλάκια. Το τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί διάφορές ιστορίες για κάποιον "ον" που κυκλοφορεί τις νύχτες και πετάγεται στα αμάξια που περνούν. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει πολύ ερυθρό χρώμα στο πρόσωπο.
Βέβαια κανείς δεν μπορεί να με πείσει πως υπάρχει κάτι τέτοιο εφόσον δεν υπάρχουν αποδείξεις. Όμως σκεφτείτε πόσες ψυχές έχουν χαθεί στο συγκεκριμένο δρόμο και μάλιστα με βίαιο τρόπο.
Άρα δεν μπορεί να αποκλείσουμε μια παραφυσική δραστηριότητα στο χώρο αυτό.
Εγώ είχα με τέτοια εμπειρία πριν 4 χρόνια κοντά στο δρόμο αυτό και μάλιστα ήταν μαζί μου αλλά 2 άτομα για να επιβεβαιώσουν το γεγονός.
Πάντως θα ήταν καλό να γίνει κάποια έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο(δρόμο).

Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. Jerome Lawrence

Μήπως εννοείς κάτι σαν το όν στο έργο "Ο χρησμός της πεταλούδας"
Παρεπιπτόντως η συγκεκριμένη ταινια βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και προτείνω ανεπιφύλακτα να την δούν οσοι δεν το έχουν ήδη κάνει

Dr. psychologosΝέο Μέλος
06/11/2003, 10:10:13
quote:

Μήπως εννοείς κάτι σαν το όν στο έργο "Ο χρησμός της πεταλούδας"

Δυστηχώς δεν έχω δει την ταινία που λες.
Θα σου ένα αλλο γεγονος εκεί κοντά.

Ερχόμασταν από έναν δρόμο που ενώνει το Πικέρμι με τα Σπάτα. Στην διασταύρωση που υπάρχει πριν μπούμε στο κέντρο των Σπάτων (εκεί είναι και το κέντρο υγείας) μας έπιασε κόκκινο φανάρι και περιμέναμε. Είμαστε το μοναδικό αμάξι στο Φανάρι. Ξαφνικά παρατηρούμε πως το απέναντι πεζοδρόμιο απτήν μεριά του οδηγού καθόταν μια γριά και μας κοίταζε περίεργα. Αυτή όμως άρχισε να πλησιάζει στην μεριά του οδηγού. Αυτό που φάνηκε ήταν ότι η γριά περπατούσε λες και έχε μεθύσει και αυτό που μας τρόμαξε ήταν ότι είχε έντονα λαμπερά μάτια και μάλιστα είχαν την αίσθηση του κόκκινου χρώματος. Λίγο πριν έρθει στην πόρτα του οδηγού ανάβει πράσινο φανάρι και ξεκινάμε. Είναι την στιγμή που η γριά σκοντάφτει και πέφτει καταγής πισω από το αμάξι μας που μόλις είχε φύγει. Όμως αυτό που διαπιστώνουμε ξαφνικά είναι ότι από πίσω και σε κοντινή απόσταση έρχεται ένα αμάξι και μάλλον δεν είχε αντιληφθεί τη γρια που είχε πέσει στην μέση του δρόμου γιατί στο σημείο αυτό δεν είχε φωτισμό. Τότε κάνουμε επιτόπου αναστροφή για να προλάβουμε τον οδηγό που ερχόταν και να του κάνουμε σήμα με τα Φώτα για να μην πατήσει την γριά. Και τότε μένουμε εκπλήττει η γρία έχει εξαφανιστεί. Το αμάξι πέρασε κανονικά και η γρια άφαντη. Το παράξενο ήταν πως η γρια ίσα που περπατούσε και δεν μπορούσε να κινηθεί γρήγορα και ο χώρος δίπλα ήταν ανοιχτός ώστε θα μπορούσαμε να δούμε αν έχει απομακρυνθεί. Τότε μας έπιασε μια τρεμούλα και φύγαμε από το σημείο πολύ γρήγορα. Βέβαια πριν κοιτάξαμε μήπως και είναι κάπου γύρω μας γιατί δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε απτήν αρχή πως δεν ήταν "άνθρωπος".
Και δυστυχώς το γεγονός το είδαμε όλοι χωρίς να υπάρχει διαφορά στην περιγραφή.
Τέλος πρέπει να πως συνέβη στις 1 ώρα το βράδυ. Περίεργο για μια γριά μόνη τέτοια ώρα.

06/11/2003, 15:28:22
Καλησπέρα δόκτορ!

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις.
Η περιοχή πάντως της ανατολικής Αττικής, και συγκεκριμένα τα Σπάτα, το Πικέρμι, η Παλήνη, αλλά και οι ανατολικές παρυφές της Πεντέλης, θα μπορούσα να πω ότι εμπνέουν κάποιο μυστήριο. Πολλά παράξενα φαινόμενα, μικρής ή και μεγαλύτερης σπουδαιότητας, συμβαίνουν συχνά εκεί.
Ιστορίες "περίεργες", στα όρια του παράξενου, μου έχουν συμβεί κι εμένα πολλές στις περιοχές αυτές. Οι περισσότερες βέβαια είναι στα όρια, γιαυτό και δεν έχω δόσει ιδιαίτερη σημασία, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες που υποδηλώνουν ότι η συγκεκριμένη περιοχή της Αττικής, έχει ένα χρώμα, κάπως περίεργο.

αυτή...που τα κατάφερε!

GlorfindelΜέλος
06/11/2003, 22:49:46
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟΧΑΘΕΙ ΖΩΕΣ ΠΟΛΛΕΣ,ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ" ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ...
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΦΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ...

Ο ΜΟΝΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ...ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

07/11/2003, 01:11:48
Πράγματι Glorfindel!

Ισως είναι τελικά η φωνή της φύσης που ακούμε (με τα ανεξερεύνητα βασίλεια της).
Τι περίεργο να μας φαίνεται κάτι τέτοιο περίεργο...!

αυτή...που τα κατάφερε!

Dr. psychologosΝέο Μέλος
07/11/2003, 11:10:26
Γενικά η Ανατολική Αττική φέρει μεγάλη παραφυσική δραστηριότητα από τα "αρχαία" χρόνια έως και σήμερα. Καθώς υπάρχουν και πολλές ιστορίες με μύθους και θρύλους που καλύπτουν την εν λόγο περιοχή. Μπορώ να πως από δική μου εμπειρία πως είχα την τύχη να γνωρίζω πάρα πολύ καλά μια κυρία(ετών τώρα 82) που λόγου του επαγγέλματος που έκανε ο πατέρας της(αγροφύλακας στην Αν. Αττική αρχές 20ου αιώνα) να αποκομίσω αρκετές ιστορίες που είχαν συμβεί την εποχή εκείνη.
Η εργασία του συγκεκριμένου αγροφύλακα πρέπει να παραθέσω πως ήταν κατά βάση τις νυχτερινές ώρες ώστε να αποτρέπει το "πλιάτσικο" των αγροτών. Με αποτέλεσμα να είχε την τύχη να συναντήσει πολλά "παράξενα".
Κάποτε σκέφτομαι όλες αυτές οι ιστορίες να εκδοθούν σαν λαογραφικό βιβλίο για τα μεσόγεια, αφού είναι κρίμα τέτοιες ιστορίες να μην καταγραφούν έστω και για καθαρά λαογραφικούς λόγους.

George_13Μέλος
07/11/2003, 11:58:10
O Υμηττος ειναι ενα αλλο μερος οπου συμβαινουν περιεργα. Απο Θεασεις UFO μεχρι και δρακοσπιτα. " Εκει ψηλα στον Υμηττο υπαρχει ενα μυστικο", ετσι λεει ενα γνωστο ποιημα και σιγουρα δεν ειναι καθολου τυχαιο. Επισης εχει και την επωνυμια "Τρελος". Εχουν παρατηρηθει πολλα περιεργα φωτα πανω απο το βουνο. Θα επανελθω και με αλλα γεγονοτα.

WHO DARES... WINS!

07/11/2003, 12:57:44
quote:
Κάποτε σκέφτομαι όλες αυτές οι ιστορίες να εκδοθούν σαν λαογραφικό βιβλίο για τα μεσόγεια, αφού είναι κρίμα τέτοιες ιστορίες να μην καταγραφούν έστω και για καθαρά λαογραφικούς λόγους.

Πολύ καλή σκέψη

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

artaxerxesΜέλος
07/11/2003, 14:22:04
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ,ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.
ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1?

wwww