- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Αν δε σου αρέσει ο διάλογος που κάνουμε μπορείς να παρέμβεις με ποιο κόσμιο τρόπο και να ζητήσεις να σταματήσει αυτός.
Ο τρόπος όμως που επεμβαίνεις είναι επιεικώς απαράδεκτος και αποδεικνύει την δική σου στέρηση νοήσεως.
Αν λοιπόν είσαι άτομο με ειδικές ανάγκες το οποίο ψάχνει προπονητή για την παραολυμπιάδα τότε απευθύνσου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ελπίζω πως θα σου απαντήσουν. Μην ανοίγεις θέματα στα Forum ελπίζοντας να βρεις προπονητή για το άθλημα της «Παλινδρομικής κίνησης επί σταθερού άξονα» στο οποίο βλέπω να θέλεις να γίνεις πρωταθλητής.
quote:
RAMOGLOU,GALADRIEL KAI MANTIS ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΛ*ΚΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑΛΜΕΝΑ.ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛ*ΚΙΕΣ!!!!!
Βέβαια από αυτή την πηγαία και "κόσμια" διαμαρτυρία λείπει άλλο ένα μέλος που έχει πάνω από 1000 ποστ στο ενεργητικό του...
quote:
Μην ανοίγεις θέματα στα Forum ελπίζοντας να βρεις προπονητή για το άθλημα της «Παλινδρομικής κίνησης επί σταθερού άξονα» στο οποίο βλέπω να θέλεις να γίνεις πρωταθλητής.
...δεν θα το έλεγα με αυτό τον τρόπο, αλλά... τα θέματα αυτοπροβολής δεν είναι αναγκαία και τέλος πάντων μερικές φορές προκαλούν... άρα καλό θα ήταν να αποφεύγονται...
Την καλησπέρα μου γείτονα...![]()
![]()
The She Mantis... in free style
..τελείως...άκυρο...
Γεια σας, λοιπόν..(!)
quote:
Περνούσα κι είπα να σας πω κι εγώ ένα ..."γεια"..
..τελείως...άκυρο...
Γεια σας, λοιπόν..(!)
ZBNTOYN....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ???
ΟΧΙ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ???
ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΚΑΝΑ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΟΚ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΑΣΗ...
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΔΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ Α ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΧΩΝΕΙ ΜΠΙΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
αν θυμάμαι καλά στην σελίδα 8 του παρόντος θέματος αναφέρεις :
quote:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΔΩ, ΓΡΑΦΤΗΚΕ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ E-MAIL.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΛΥΠΗΜΕΝΟΙ Η' ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ.ΣΑΣ ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΕ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΑΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΝΙΚΟΣ.
ως εκ τούτου πιστεύω πως η συμμετοχή μας δεν έχει καμμία σχέση με όσα μας κατηγορείς....
ίσα ίσα... που θα έλεγα ότι δύσκολα ένα τέτοιο θέμα θα έκανε τόσες επιπλέον αναγνώσεις χωρίς την βοήθεια μας...
τώρα το πως ο καθένας από μας "μαζεύει" τα μηνύματα του, νομίζω πως είσαι εντελώς ακατάλληλος να το κρίνεις, ειδικά δε σε σχέση με τον αριθμό των δικών σου...
ο οποίος από μόνος του δεν υποδηλώνει και πολλά... αλλά στη δική σου περίπτωση φαίνεται ξεκάθαρα ότι εκτός του ότι δεν διαβάζεις τα άλλα θέματα στα οποία συμμετέχουμε, προφανώς δεν διαβάζεις και όσα γράφεις εσύ ο ίδιος στο δικό σου...
όσο για την γλώσσα που χρησιμοποιείς ... τι να πω.... αποδεικνύει πολλά πράγματα από μόνη της...
τέλος, να συμφωνήσω με την αγαπητή mantis, ότι είναι κάπως περίεργο που δεν συμπεριλαμβάνεις στο "κατηγορώ" σου το τέταρτο μέλος της "παρέας" το οποίο έχει κι αυτό ικανό αριθμό μηνυμάτων...
πραγματικά... η ψυχική σου ικανότητα δεν σε συμβούλεψε τίποτα για το τι να πεις σχετικά με το θέμα?
εντύπωση μου κάνει...
όπως θα διαπίστωσες, ακόμα κι όταν διαφωνούμε με κάποιον (στην συγκεκριμένη περίπτωση μαζί σου) έχουμε τρόπο να το διατυπώνουμε με κόσμιο τρόπο...
θα ήθελα πολύ να δω αν μπορείς να το κάνεις κι εσύ...
αλλά ξέχασα.... μόλις το είδα...
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
quote:
ZBNTOYN....
Να κι ο άσπρος… ουπς! Μαύρος σίφουνας…![]()
quote:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ???
ΟΧΙ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ???
Μεταξύ μας μικρέ κάνουμε προθέρμανση… εσύ πάλι μάλλον κάνεις γκέλ…![]()
quote:
ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΚΑΝΑ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΟΚ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΑΣΗ...
Αυτό καλό μου παιδί έχει όνομα… ΒΙΤΣΙΟ!
quote:
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΔΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ Α ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ
Τόση αγάπη και συμπάθεια δεν θα την αντέξω η άμοιρη… ΗΡΩΔΗΗΗ!… μας άφησες νωρίς!
quote:
ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΧΩΝΕΙ ΜΠΙΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....
Βρήκες παιχνίδι?… είπαμε βίτσια είναι αυτά…
Τhe She Mantis... in free style
quote:
τέλος, να συμφωνήσω με την αγαπητή mantis, ότι είναι κάπως περίεργο που δεν συμπεριλαμβάνεις στο "κατηγορώ" σου το τέταρτο μέλος της "παρέας" το οποίο έχει κι αυτό ικανό αριθμό μηνυμάτων...
ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΟΤΙΩΝ/ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΜΕΝΑ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ....
ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΝ ΣΚΟΠΑΩ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΓΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ...
ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ....
Α ΠΟΥ'ΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....
quote:
Να κι ο άσπρος… ουπς! Μαύρος σίφουνας…
ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ DARK KNIGHT....
quote:
Μεταξύ μας μικρέ κάνουμε προθέρμανση… εσύ πάλι μάλλον κάνεις γκέλ…
Μ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ....
quote:
Αυτό καλό μου παιδί έχει όνομα… ΒΙΤΣΙΟ!
ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΒΙΤΣΙΟΖΟ....
quote:
Τόση αγάπη και συμπάθεια δεν θα την αντέξω η άμοιρη… ΗΡΩΔΗΗΗ!… μας άφησες νωρίς!
ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ...
quote:
Βρήκες παιχνίδι?… είπαμε βίτσια είναι αυτά…
ΝΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ POWER RANGERS....
ΥΓ:ΤΟΛΗ ΜΠΕΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΚΟΙΜΑΜΑΙ....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
quote:
ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΟΤΙΩΝ/ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΜΕΝΑ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ....
Τώρα βέβαια δεν θα έπρεπε να απαντήσω... αλλά των νοτίων προαστίων είμαι και εγώ, άρα... γιατί δεν πρέπει να σε αναφέρει, μικρέ?
Δεν παίζεις εσύ στις 2 τελευταίες σελίδες?
quote:
ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΝ ΣΚΟΠΑΩ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΓΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ...
...και εγώ δεν πετάω σκουπίδια στον δρόμο... τα μαζεύω και τα ρίχνω στους κάδους, όχι στο έσω...
quote:
ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ....
...ναι, είπαμε, έχεις βίτσια...![]()
quote:
ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ DARK KNIGHT....
Έλα τώρα, μικρέ, που πειράχτηκες...![]()
quote:
Μ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ....
Αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε... αλλά όπως λέει και η ξωτικιά… για όλα υπάρχει καιρός και χρόνος...![]()
quote:quote:
ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ...
...όπως λέει και το άσμα...
"θέλω να τ' ακούω, να τ' ακούω,
να τ' ακούω, να το λες..."
...μπας και το πιστέψω...![]()
quote:
ΝΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ POWER RANGERS...
Πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι?
quote:
ΥΓ:ΤΟΛΗ ΜΠΕΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΚΟΙΜΑΜΑΙ....
Αχ... βρε γείτονα... και στα έλεγα... τα παιδιά έχουν και σχολείο... δεν μπορούμε να τους στερούμε την μόρφωση... γράφε πιο νωρίς, μήπως και καταφέρουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους...
...που ξέρεις μπορεί να μάθουν ορθογραφία και συντακτικό... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...![]()
The She Mantis... in free style
quote:
...που ξέρεις μπορεί να μάθουν ορθογραφία και συντακτικό...
Μην είν' οι κάμποι ;
Μην είν' τα βουνά ;
Μην είν' τα ποτάμια ;
Μην είν' η θάλασσα που κάνει τόσο όμορφη αυτή την χώρα ;
Μα είν' ο λόγος που όμορφα αγκαλιάζει αυτήν την πλάση, που την περιγράφει τέλεια και έτσι πάνω σ' αυτή τη Θεού Πέτρα μπορούμε να φιλοσοφούμε απολαμβάνοντας τον Ήλιο Θεό.
Μακάρι να μάθουν, έστω τυπικά, αυτή την Θεϊκή γλώσσα γειτόνισσα.
Ίσως τότε καταλάβουν τι θέλουν να πουν.
Ίσως μπορέσουν να μιλήσουν με τον έσω εαυτό τους.