ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βλεπετε "προφητικα" ονειρα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Βλεπετε "προφητικα" ονειρα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Domina.Lilith31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Kate_LostΝέο Μέλος
18/03/2010, 00:39:52
Kαι εγω βλεπω προφητικα ονειρα ,βασικα αν ειναι προφητικο το καταλαβαινω και μετα απο 1-2 μερες η και την ιδια συμβαινει αυτο που εχω ερμηνευσει απτο ονειρο, διοτι δεν γινονται ακριβως οπως στο ονειρο παντα .βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει αυτο που βλεπω και το συμπερασμα αυτου αλλα δεν βλεπω συχνα.

everything happens for a reason

LQGΜέλος
18/03/2010, 17:15:44
Χαιρετούμεν και από εδώ!

Απλά να προσθέσω και εγώ τις εξωνυχιστικές αποκαλύψεις που συναντάω κάθε μέρα. Το μόνο στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι είναι, πιστεύω, η ανικανότητά μας να θυμόμαστε τα προφητικά όνειρα. Μπορεί να τα θυμόμαστε ως ένα βαθμό όταν ξυπνήσουμε αλλά τα ξεχνάμε παντελώς μέχρι τη στιγμή που επαληθεύονται. Δε ξέρω για εσάς παιδιά, αλλά εμένα συνήθως μου βγαίνουν στη καθημερινότητα ακριβώς με κάθε λεπτομέρια που τα ονειρεύομαι. Χωρίς καμία μα καμία διαφορά και αυτό είναι το σοκαριστικό. Το γεγονός έχει πάρει μεγαλύτερη συχνότητα τώρα τελευταία και η διάρκεια των γεγονότων έχει μεγαλώσει μέχρι και τα 2 λεπτά! Εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ ισχυρό να ξαναζείς μια στιγμή 2 ολόκληρων λεπτών. Ίσως έτσι να λειτουργούσαν και οι αρχαίοι προφήτες με μόνη διαφορά το ότι οι προφήτες μπορούσαν να θυμούνται την προφητεία του ονείρου μέχρι και τη στιγμή επαλήθευσης.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

18/03/2010, 21:29:16
quote:
αλλά εμένα συνήθως μου βγαίνουν στη καθημερινότητα ακριβώς με κάθε λεπτομέρια που τα ονειρεύομαι.

OΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ..
ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑ!!!

quote:
Εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ ισχυρό να ξαναζείς μια στιγμή 2 ολόκληρων λεπτών.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ DEJA VU ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
"ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΑΝΙΟ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ DEJA VU ΜΙΑ
ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ..

CHARMED

LQGΜέλος
19/03/2010, 18:43:21
quote:

OΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ..
ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑ!!!

Ε τι να κάνω? Είμαι στην ανάπτυξη και στη συμβολή ιδιοτήτων. Όλοι οι γιατροί έτσι λένε, σωστά? Ο έφηβος αρχίζει να εμφανίζει καινούριες ικανότητες και ενδιαφέροντα ώστε να έχει πλήθος επιλογών για τη διαμόρφωση της απόλυτης προσωπικότητας ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...

ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

19/03/2010, 19:11:20
ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ....
ΧΑΧΑΧΑ!!

CHARMED

TinaGRΜέλος
04/01/2011, 18:09:41
Γεια σας και απο μενα..αν και εχει περασει αρκετος καιρος απο το τελευταιο μηνυμα θα ηθελα να σας πω για 2 ονειρα που δεν ξερω αν θεωρουνται προφητικα αλλα μου αφησαν καποια μηνυματα...
Το πρωτο ονειρο το ειδα πριν αρκετα χρονια οπου βρεθηκα σε ενα μερος εξω απο τη γη οπου βρισκονταν σταυροι με ανθρωπους πανω αλλα δεν φοβομουν..απλα δεν ηξερα τι γυρευα εκει...Και ξαφνικα εμφανιστηκε ο Θεος και με ρωτησε τι εκανα εκει και πως επρεπε να επιστρεψω γρηγορα στη γη γιατι εχω πολλα πραγματα να κανω..μετα εγω γυρισα πισω μη ξεροντας τι πρεπει να κανω...

Το δευτερο ονειρο ηταν πολυ συντομο και απλα ενημερωθηκα με καποιο τροπο οτι τη μανα του μελλοντα αντρα μου θα τη λενε Σοφια!!!!Βεβαια δεν ειμαι παντρεμενη ακομα και προσφατα γνωρισα καποιον και ηξερα μεσα μου οτι τη μαμα του τη λενε Σοφια και οταν μ το πε τρελαθηκα!!!!!αλλα τσακωθηκαμε....Ισως ειναι καποιος αλλοσ...

Τι πιστευετε για αυτα τα 2 ονειρα???

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 19:54:31
ναι εχω δει ονειρα προφητικα... κ παντα βγαινουν.... οποτε βλεπω οτι μου λειπουν μπροστινα δοντια ξερω οτι θα περασω στεναχωρια.... οποτε δω φιδια ξερω οτι ειναι εχθροι.... εχω κ διαισθηση.... κ μονο που βλεπω τον αλλον τον ΄΄διαβαζω΄΄.
επισης πολλες φορες εχω νιωσει αυτο που λεγεται deja vu.

Timendi causa est nescire...

01/02/2011, 12:08:34
quote:
Το πρωτο ονειρο το ειδα πριν αρκετα χρονια οπου βρεθηκα σε ενα μερος εξω απο τη γη οπου βρισκονταν σταυροι με ανθρωπους πανω αλλα δεν φοβομουν..απλα δεν ηξερα τι γυρευα εκει...Και ξαφνικα εμφανιστηκε ο Θεος και με ρωτησε τι εκανα εκει και πως επρεπε να επιστρεψω γρηγορα στη γη γιατι εχω πολλα πραγματα να κανω..μετα εγω γυρισα πισω μη ξεροντας τι πρεπει να κανω...

ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ,ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΝΕΙΡΑ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ.

quote:
Το δευτερο ονειρο ηταν πολυ συντομο και απλα ενημερωθηκα με καποιο τροπο οτι τη μανα του μελλοντα αντρα μου θα τη λενε Σοφια!!!!Βεβαια δεν ειμαι παντρεμενη ακομα και προσφατα γνωρισα καποιον και ηξερα μεσα μου οτι τη μαμα του τη λενε Σοφια και οταν μ το πε τρελαθηκα!!!!!αλλα τσακωθηκαμε....Ισως ειναι καποιος αλλοσ...

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ
ΣΕ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ, ΣΕ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ.
Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?"
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

CHARMED

TinaGRΜέλος
03/03/2011, 20:37:08
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου charmed..
Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ πώς είχε ακριβώς το όνειρο..απλά ενημερώθηκα με κάποιο τρόπο στο μυαλό μου για αυτό το όνομα...τίποτα παραπάνω..Αλλά ούτε και το παιδί που γνώρισα του οποίου τη μητέρα έλεγαν Σοφία,έπαιξε κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή μου.

Ano-ThroskoΝέο Μέλος
04/03/2011, 22:06:09
Καλησπέρα κι από μένα.Εμένα αυτό που μου τυχαίνει είναι μία μέρα πριν από (μεγάλο) σεισμό να τον βιώνω στον ύπνο μου.Πολύ άσχημο όνειρο όμως.Νιώθεις χάλια εκείνη την ώρα.Δε λέω ότι "προβλέπω" όλους τους σεισμούς βέβαια.Αλλά όταν θα ονειρευτώ σεισμό, την επομένη πάντα γίνεται.Ο τελευταίος ήταν αυτός που έγινε στη Ν.Ζηλανδία. Μπορεί να είναι και σύμπτωση βέβαια.
29/01/2015, 02:46:09
Υπερτεραστιο βιντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=Fm_PSYIeLKs