- ΙΧΘΥΣ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ?? - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Ι-ΗΣΟΥΣ
Χ-ΡΙΣΤΟΣ
Θ-ΕΟΥ
Υ-ΙΟ-Σ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η΄ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡ-ΜΠΡΙΖ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΨΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Η ΛΕΞΗ ΙΧΘΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥΣ Η΄ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
3ADA
Edited by - 3ADA on 11/03/2005 10:46:05
quote:
ΒΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ (ΛΕΕΙ) Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ
Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη μπαρούφα.
Εν πάσει περιπτώσει, αν θέλεις, ρίξε μία ματιά στο θέμα: Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ (NEW AGE), όπου έχει γίνει μία ανάλυση της Εποχής των Ιχθύων - εποχή εμφάνισης του Χριστιανισμού και πιστεύω ότι θα σου λύσει κάποιες απορίες.
quote:
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η΄ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡ-ΜΠΡΙΖ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΨΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Η ΛΕΞΗ ΙΧΘΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥΣ Η΄ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ?
Απ' όσο γνωρίζω, αυτό τοποθετείται για θρησκευτικούς λόγους.
Εξάλλου, το αστρολογικό σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια ενωμένα και όχι ένα.

ενώ το Χριστιανικό σύμβολο είναι:

όπου τα γράμματα είναι η ακροστιχίδα:
Ιησούς
Χριστός
Θεού
Υιός
Σωτήρ
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 11/03/2005 17:38:05
Κολυμπούσε σα δελφίνι
Περπατούσε στο νερό
Είχε συνέχεια γύρω του ψαράδες
Ατράνταχτα στοιχεία πιστεύω![]()

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
1900 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ZADOK (ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΑΛΙ !) ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΙΣΩΣ Ο ΙΧΘΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ελληνική γλωσσα απ'την αλλη ,η μορφη της ,ο κωδικάς της,παντοτε στην ιστορια αποτελουσε,οπως και σημερα κατα θαυμαστο και επιστημονικα τεκμηριωμενο τροπο αποτελει ενα εργαλειο για την πιο εσωτερικη ερμηνεια ορων ,λεξεων,μεσα απο την προελευση τους,τη σειρα των γραμματων που την αποτελουν,το σχημα της λεξης στο επιπεδο,την προφορα ακομη αυτης.
ακομα και για αυτους που δεν πιστευουν στα αρχικα γραμματα της λεξης του ιχθυ,θα πρεπει ο κωδικας της λεξης στην ονομαστικη να τους κινησει το ενδιαφερον να δουν και οι ιδιοι αν πραγματι φερει μια πιο ενοποιημενη εικονα,ισως αυτην της ενωσης της συνειδητοτητας με το ολον...ό,τι ακριβώς απεικονιζει το συμβολο του ζωδιου του ιχθυ.
αρα,ολοι οι ιχθυς ειναι θεοι? ή ειναι δυνατον να συγκρινουμε τον Ιησου Χριστο με τον καθε ιχθύ?
οντως αυτο θα ηταν ιεροσυλια.εν πρωτοις,ελλειψη ταπεινοφροσυνης,η οποια μας απομακρυνει ετη φωτος μακρια απο τον ιδιο το Χριστο. Παντως τα ψαρακια εχουν μια διαφορετική αποψη για το θεο.δεν ειναι σαν εμας που ψαχνουμε το καθε τι να το εξηγουμε με τη λογική γεμιζοντας το νου μας με σκουπιδια και σκουπιδια.κι αυτο τους εχει περασει ως μια εμφανης,αλλωτε και προσεκτικα κρυμμενη ευαισθησια για το ολον...δε θελω να φυγω από το θεμα μας,παντως κατα τη λογικη του φιλου 1900,οιοσδηποτε με σπουδες κολυμβησης ή ναυαγοσωστικης,που να συναναστρεφεται συγχρόνως με ψαραδες πληροι κατα τα 2/3 τις προυποθεσεις να ειναι ο Χριστος.3ΑDA,ΟΤΑΝ ΛΕς...ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΕΝΝΟΕΙΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ...?
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ! Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?
ΦΥΣΙΚΑ,ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΠΩΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΛΗΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ Η' ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
quote:Δε καταλαβαίνω με ποια λογική καταλήγεις σ'αυτό το συμπέρασμα;! Αυτό που γράφεις δεν έχει καμία λογική συνοχή, όχι πως έχει σημασία δηλαδη γιατι εγώ οτι έγραψα, το έγραψα με ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ διάθεση κατι που νομίζω είναι ολοφάνερο.
παντως κατα τη λογικη του φιλου 1900,οιοσδηποτε με σπουδες κολυμβησης ή ναυαγοσωστικης,που να συναναστρεφεται συγχρόνως με ψαραδες πληροι κατα τα 2/3 τις προυποθεσεις να ειναι ο Χριστος
Χαλαρώστε λίγο...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Πηγα στο δασος γιατι ήθελα να ζήσω ελευθερα.Ηθελα να ζήσω βαθεια τη ζωη,να ρουφηξω ολο της το μεδουλι.Να βαλω στην ακρη ολ'αυτα που δεν ηταν ζωη και να να μην ανακαλυψω,οταν θα εφθανε η στιγμή να πεθάνω,πως δεν εζησα...
Ήταν ένας κωμικός κι έδινε παράσταση επιθεώρησης. Στη συγκεκριμένη λοιπόν παράσταση είχε συμπεριλάβει ένα επίμαχο σκετσάκι θρησκευτικού περιεχομένου που αφορούσε το χριστιανισμό.
Μετα την παράσταση μια παρέα φανατικών χριστιανών πήγε και τον βρήκε τσαμπουκαλεμένη και του ζητούσε τα ρέστα. Αυτός βλέποντας πως δεν υπήρχε περιπτωση να τους δώσει να καταλάβουν το καλοπροαίρετο των προθέσεων του,
γυρίζει προς το μέρος τους ψύχραιμος και τους λέει:
- Εσείς που είστε καλοί χριστιανοί, συγχωρέστε με!...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ. Κ έτσι δεν τους έπερνε κανείς χαμπάρι.
Αυτό υπάρχει κ το΄μαθαμε στο σχολείο. Απλά μου έμεινε γιατι είμαι κ εγώ ιχθυς.
![]()
ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ??? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΙΠΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!!!!![]()
![]()
το ματι μου.... ![]()
λοιπον, το συμβολο του ψαριου το χρησιμοποιουσαν οι πρωτοι χριστιανοι ως ενα απο τα μυστικα τους συμβολα.
η εποχη βεβαιως ηταν η εποχη που ζουσαν οι αποστολοι και δη ο αγιος πετρος.
η λεξη ειναι ελληνικη μια και οι κατακτησεις του μ.αλεξανδρου εκαναν κοινη γλωσσα της μεσογειου τα ελληνικα.
δεν εχει να κανει, με ζωδια, με ουφο, με την εποχη των ιχθυων κτλ.
ειναι καθαρα ενα συμβολο, οπως αυτο της αναρχιας, οπως ο αγκυλωτος σταυρος, οπως ο ερυθρος σταυρος, οπως ο πρασινος σταυρος στα φαρμακεια.
η διαφορα με τα παραπανω ειναι, οτι αποτελει συμβολο πιστων.
αυτα.
(νερωνα φερε κανα λιονταρι δωθε)

Edited by - astral-project on 13/04/2005 21:59:30
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ^Ν.Ε^ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΑΒC TΩΝ ΗΠΑ, ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΩΣ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΗΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ Κ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΝΤΑΒΙΝΤΣΙ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ.ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΩΡΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΛΑΣΜΑ- ΕΞΟΥ Κ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ- Κ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΟΝΟΜΑΤΙ ^ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ^(PRIOR OF ZION)ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΤΑΝ Κ Ο ΝΤΑΒΙΝΤΣΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ Μ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 26 ΛΕΠΤΟ, Κ ΤΟ ΠΑΓΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΙΧΘΥΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ^Jesus, Mary and Da Vinci (davinci code documentary)^ Κ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠ ΤΟ DC++.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 200ΜΒ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ. ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ABC TO ΟΠΟΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ NBC KAI ENA AKOMA ΠΟΥ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΣΕ C, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Κ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ BBC THΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Κ ΑΚΟΜΗ (ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ )ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ
ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ, ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Κ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!
http://www.beliefnet.com/story/135/story_13526_3.html
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!
Ο ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
Ο ΚΥΡΙΟΣ .. Ο ΜΠΡΕΛΟΚκκκκ
Μ - Μαρτύριος
Π - παρελαύνει
Ρ - ρωμαλέος
Ε - ελεύθερος
Λ - Λαμπρός
Ο - Ορισμένες (φορές)
Κ - Κατσουφισμένος
ο χριστός είναι το ψωμί ρε.. ;)
φιλάκια, καλή ανάσταση..
η αίρεση του sick sick sick of six six six. xD

Your Only, My Only, HER Only sIN
Edited by - HEROnlysIN on 01/05/2005 07:18:55
Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ
dark banishing
by the way, και sorry αν προαναφερθηκε αλλα δεν ειναι
Ι-ΗΣΟΥΣ
Χ-ΡΙΣΤΟΣ
Θ-ΕΟΥ
Υ-ΙΟ-Σ
ειναι
Ι-ΗΣΟΥΣ
Χ-ΡΙΣΤΟΣ
Θ-ΕΟΥ
Υ-ΙΟΣ
Σ-ΩΤΗΡ
η τουλαχιστον ετσι μας εμαθαν στο δημοτικο [προ αιωνων!]
ηταν ενα συνθηματικο που χρησιμοποιουσαν επι τουρκοκρατιας [αν ενθυμουμε καλως..] για τα κρυφα σχολια κυριως, και πραγματι σε οσα εχω παει [δυο μονο] εχω δει προχειρα ψαρια ζωγραφισμενα στους τοιχους...
learn as if you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly