- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
[quote]
Επιμένεις να αυτοεξευτεξευτελίζεσαι φανερώνοντας την πλήρη αδυναμία σου να κατανοήσεις σκέψεις πολιτικού περιεχομένου (και όχι μόνο). Αφού πήρε 44% όπως λες και μόνος σου, πως έπαιζε χωρίς αντιπάλους? Δηλαδή το υπόλοιπο 56%( μεταξύ και των οποίων συμπεριλαμβάνονταν και 6.000.000. κομμουνιστές) τι ήταν?
Κόμματα που δεν ειχαν ιδιωτικό στρατό των 50.000 ατόμων ή ιδιωτική αστυνομία ή ιδιωτικές μυστικές υπηρεσίες.
Όλα αυτά τα είχε ο Χίτλερ και τα χρησιμοποίησε κατά κόρον, κι
όμως το μόνο που πέτυχε ήταν να ανεβάσει το ποσοστό του 11%.
Τόσο πολύ τον ήθελαν οι Γερμανοί...
Απλώς αυτοί που τον ήθελαν ήταν, όπως και τα σύγχρονα ελληνοφρενικά
ξαδερφάκια τους, πολύ πιο φασαριόζοι από αυτούς που δεν τον ήθελαν.
quote:
[quote]
Γιαυτό λοιπόν το αντιστρέφω, να ανλογιστείς ππόσοι Έλληνες σκοτώθηκαν πάνω στα βουνά, για να ζείς εσύ σήμερα ελεύθερος και να μην βρίσκεσαι σε τίποτα φανάρια να καθαρίζεις τζάμια με χαρτονάκι και καμια εικονίτσα και κείμενα τύπου "ο πατέρας στη φυλακή, η αδερφή μου στο πορνείο" κ.α. που βλέπω κάθε μέρα από τους κατα τα άλλα πρώην σοσιαλιστικούς παραδείσους.
Καλά μην τα παραλέμε, σιγά μην ήξεραν π.χ. οι Χίτες και οι
ταγματασφαλίτες (ή οι κομμουνιστές
εδώ που τα λέμε) ότι 50 χρόνια μετά θα μαθαίναμε όλοι ότι
οι σοσιαλιστικοί παράδεισοι ήταν κολάσεις.
Μάλλιστα εκείνη την εποχή όλοι νόμιζαν ότι οι σοσιαλιστικοί παράδεισοι
ήταν όντως παράδεισοι για όλους εκτός από τους πλούσιους.
(θυμίζω ότι οι σφαγές του Στάλιν δημοσιοποιήθηκαν 10 χρόνια
αργότερα).
Πολύ απλά οι εν λόγω "κύριοι" υπηρέτησαν
τον αφέντη τους το Βρετανό, όπως είχαν υπηρετήσει το Γερμανό και
όπως (είμαι απόλυτα σίγουρος) θα είχαν υπηρετήσει και το
Ρώσο αν η Ελλάδα είχε απελευθερωθεί από τον Κόκκινο Στρατό.
Όσο για τους απλούς φαντάρους και των δύο πλευρών, απλά παγιδεύτηκαν σε έναν πόλεμο
άλλων. Ανάθεμα και αν καταλάβαιναν γιατί πολεμούσαν.
quote:
Όσο για τους απλούς φαντάρους και των δύο πλευρών, απλά παγιδεύτηκαν σε έναν πόλεμο
άλλων. Ανάθεμα και αν καταλάβαιναν γιατί πολεμούσαν.
Πάρα πολύ σωστά !
Δεν υπαρχουν ουσιώδης διαφορές μεταξύ κομμουνιστικών και φασιστικών δικτακτοριών.
Η εξουσία διαφθείρει. Και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα.
Και έτσι, ουέ οι αντιφρονούντες....
Παίδες, καλά όλα αυτά.
Μήπως όμως ξεφεύγουμε απ το θέμα "Ποδοσφαιρική επικαιρώτητα"
Το τόπικ είχε ανοίξει για άλλο λόγο, άν θυμάστε.
Λέω να το κλείσουμε, αν συμφωνείτε, διότι η ποδοσφαιρική επικαιρότητα δεν έχει καμμία σχέση με τον Αδόλφο και τα ... πνευματικά ξαδερφάκια του !
![]()
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
Και δηλαδή, το 44% των Γερμανών ήταν φιγουρατζήδες?
Όσο για τον <<ιδιωτικό στρατό>> του Χίτλερ, με το να μου λες πως έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην άνοδο του, είναι σαν να μου λες πως, τηρουμένων των αναλογιών ένα ελληνικό κόμα που διαθέτει μια λέσχη οπαδών που αριθμούν 5.000 οπαδούς έχει την εξουσία και στη χώρα! Μυστική υπηρεσία δεν διέθετε ο Χίτλερ πριν εκλεγεί. Η πρώτη του υπηρεσία πληροφοριών ήταν η Abwer με επικεφαλής τον Κανάρη, που ιδρήθηκε το 1934...
Όταν μιλάς για ιδιωτική υπηρεσία ασφαλείας αναφέρεσαι στους 300 άνδρες της Σωματοφυλακής των SS?
Εξάλου, ακόμα και λίγο πριν εκλεγεί ο Χίτλερ, τα μέλη των SA συγκρούονταν με τους κομμουνιστές στους δρόμους. Αριθμητικά, η δύναμη των μάχιμων στελεχών τόσο του Εθνικοσοσιαλιστικού κόματος όσο και του αντίπαλου δέους, του Κομμουνιστικού κόμματος ήταν ΙΣΗ.
Δεν καταλαβαίνεις πως δεν είναι κακό να παραδεχτείς οτι ο Χίτλερ εξελέγη με την έγκριση του γερμανικού λαού. Ούτε και δικαιώνεις τα θύματα του Εθνικοσοσιαλισμού με το να πλαστογραφείς την ιστορία καταπώς σου αρέσει, όπως σου είπα.
Οι γερμανοί ψήφισαν Χίτλερ γιατί ήταν μια διέξοδος. Τι άλλη εναλακτική λύση υπήρχε? Υπήρχαν οι φιλελεύθεροι δημοκράτες (οι περισσότεροι απο τους οποίους πάντως ανήκαν σε συντηριτικά δεξιά κόμματα και συμβιβάστηκαν πρόθυμα με τον Χίτλερ, όπως πχ. ο φονΠάπεν) οι οποίοι πρόσφεραν μια παραμονή στην μιζέρια και την ταπείνωση που ήδη υπήρχε, και οι κομμουνιστές, οι οποίοι ήθελαν να ξεπουλήσουν και άλλα εδάφη και να ταπεινώσουν παιρετέρω το πατριωτικό αίσθημα των γερμανών . Αναπόφευκτα, λοιπόν, οδηγήθηκαν στους Ναζί.
Αν θέλουμε να αποφύγουμε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον, είναι καλό να δούμε τι ήταν αυτό που οδήγησε τους Γερμανούς στο να ψηφίσουν Χίτλερ και όχι να αυνανιζόμαστε προσπαθώντας να πείσουμε τους εαυτούς μας οτι ο Χίτλερ κυβέρνησε χωρίς την έγκριση του γερμανικού λαού ή οτι δεν είχε πολιτικές ικανότητες.
quote:
Απλώς αυτοί που τον ήθελαν ήταν, όπως και τα σύγχρονα ελληνοφρενικά
ξαδερφάκια τους,
Σου είχα πει κάτι, αλλά δεν θέλησες να με ακούσεις. Δεν κρύβω την απέχθεια που νιώθω για το πρόσωπο σου αλλά δεν έχω καμιά διάθεση να καταχράζομαι το forum για να λογομαχώ μαζι σου ή να καταστρέφω topics σε ανούσιες ανταλαγές προσβολών μαζί σου. Οι θέσεις μου για τον Εθνικοσοσιαλισμό έχουν αναφερθεί σε παραπάνω post. Τώρα αν εσύ με θεωρείς Ναζί γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω να πλαστογραφείται η ιστορία ή να κλείνω τα μάτια μου μπροστά σε αδιαμφησβήτητα ιστορικά γεγονότα τα οποία επιβεβαιώνουν όλοι οι σύγχρονοι ιστορικοί, πρόβλημα σου. Δεν θα μπω στην διαδικασία να προσπαθήσω να σου αλάξω γνώμη, έχεις εξάλλου δείξει προ πολλού την πλήρη αδιναμία σου να εξάγεις λογικά συμπεράσματα. Περαστικά σου. Τα λέμε...
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
ΑΡΧΙΚΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕΣ ΟΤΙ
quote:
οι Ναζί ήτανε τέρατα που δοκίμασαν να καταστρέψουν τον κόσμο, αλλά μας έσωσαν οι δημοκράτες Σοβιετικοί>>
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΜΗΣΤΥΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΣ
quote:
Έβρισα εγώ τους Ρώσους? Αμφισβήτησα τη συνεισφορά τους στον αγώνα? Με τους κομμουνιστές τα χω, όχι με τον ηρωικό ρωσικό λαό...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ!!!!!!
ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
quote:
Αν αυτό το <<φασιστόμουτρο>> έλεγε ναι το 1940, τότε και την εξουσία του θα διατηρούσε και τα ιταλάκια θα καταλάμβαναν τη χώρα. Αλλά αυτός επέλεξε το δρόμο του αγώνα!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ????
ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ!!!!!
quote:
Τον δολοφόνησαν επειδή δεν ήθελε να γίνει το τσουτσέκι των αγαπημένων σου Άγγλων και ήθελε να κρατήσει την Ελλάδα μακρυά απο ένα καταστροφικό πόλεμο με τη Γερμανία.
ΔΛΔ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΠΙΔΑΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ????
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ!!!!!
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!!
quote:
Και αλήθεια, cybermaster, έχεις ιδέα πως ήταν η Ελλάδα πριν το Μεταξά? Απο πότε η δημοκρατία είναι το μοναδικό πολιτικό σύστημα με το οποίο μπορεί να ευδοκιμήσει μια χώρα?
ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ 67 ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ!!!!
ΔΛΔ ΚΑΤΑΛΕΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ε???
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΙ ΔΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΝΑΣ!!!!
quote:
Δεν θέλανε να πάρουνε την Άγκυρα. Ήθελαν να συντρίψουν το ανθελληνικό κεμαλικό καθεστώς. Με την πτώση της Άγκυρας, αυτό θα επιτυγχάνονταν και μετά η Ελλάδα θα μπορούσε να αρκεστεί στην ελληνική Μικρά Ασία και ίσως την Κωσταντινούπολη, ενώ η Τουρκία θα κυβερνιόταν απο ένα δημοκρατικο καθεστώς και θα αποφεύγαμε τα σημερινά χάλια.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ!!!!
quote:
Δεν το πιστεύω εγώ. Οι ιστορικοί το πιστεύουν, ΟΛΟΙ, είτε σου αρέσει είτε όχι. Κάνε το απλούστερο που μπορώ να σκεφτώ αν θέλεις να πειστείς για το οτι έχω δίκιο. Άνοιξε την εγκυκλοπαίδια στο λίμα Γερμανία και ξεστραβώσου. Όπως θα διαπιστώσεις, είτε σου αρέσει είτε όχι, ο Χίτλερ ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ εκλεγμένος
Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ????
quote:
Για τελευταία, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά. Το nick μου ούτε υπονοεί, ούτε υποδηλώνει τίποτα! Είναι απλά μια γερμανική λέξη που μου αρέσει!!!
ΑΦΟΥ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΓΜΤ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ ΔΛΔ!!!!
Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΘΕΙΑ ΑΒΟΥΛΟ ΠΙΟΝΙ!!!!!
Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΕ?????
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΔΩΛΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ!!!!!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Σου λέω πως παραδέχομαι πως οι Ρώσοι πολέμησαν γεναία και συνείσφεραν στον αγώνα για την ελευθερία αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι το παραμύθι πως η ΕΣΣΔ ήταν δημοκρατικό κράτος.
quote:
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ????
ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ!!!!!
Τελικά είσαι και πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ. Πάντα πρέπει να υπάρχει ένας ηγέτης να καθοδηγεί και όχι να πολεμάει μόνος του. Πολέμησε μήπως ο Στάλιν> Ο Τσώρτσιλ? Ο Ρούσβελτ? Το θέμα είναι το ποιόν αυτού του ηγέτη και εγώ πιστεύω πως ο Μεταξάς έκανε το καθήκον του σαν καλός και ειλικρινής πατριώτης!
Ο Μεταξάς ήξερε πως δεν είχαμε ελπίδα να νικήσουμε τους Γερμανούς. Ο Χίτλερ όμως δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να καταλάβει την Ελλάδα και πρότεινε να μεσολαβήσει ώστε να τελειώσει ο πόλεμος με ευνοικότατους για την Ελλάδα όρους. Το μόνο που ζητούσε ως αντάλαγμα ήταν να εκδιωχθούν απο τη χώρα οι Άγγλοι. Ούτε να γίνουμε μέλος του Άξονα, ουτε να δεχθούμε την γερμανική κατοχή.
Τι θα είχε συμβεί αν είχε περάσει η πολιτική του Μεταξά? Θα είχαμε πάρει τη Βόρεα Ήπειρο, θα είχαμε γλιτώσει την Κατοχή και τον Εμφύλιο αργότερα και θα είχαμε νικήσει οριστικά τους Ιταλούς.
Δεν τα λέω εγώ αυτά, οι ιστορικοί τα λένε. Στο ξαναλέω. Αντί να πας στο επόμενο συνέδριο της Νεολαίας του κόμματος σου, άνοιξε κανα ιστορικό βιβλίο με θέμα τον Β Πακόσμιο πόλεμο και την Ελλάδα και διάβασε!
quote:
ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ 67 ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ!!!!
ΔΛΔ ΚΑΤΑΛΕΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ε???
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΙ ΔΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΝΑΣ!!!!
Δεν προτιμάω να κυβερνιόμαστε απο φασίστες. Απλά σου λέω πως η Δημοκρατία ΔΕΝ είναι το μόνο πολιτικό σύστημα κάτω απο το οποίο μπορεί να προοδεύσει μια χώρα. Ο Μέγας Αλέξανδρος τι ήταν. Ο Μέγας Ναπολέων> Ο Μέγας Φρειδερίκος? Η μήπως αμφισβητείς οτι οι παραπάνω κυβέρνησαν έξοχα?
quote:
Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ????
Έκανες αυτό που σου είπα? Έξάλου, όπως είδες, όλοι συμφωνούν στο οτι ο Χίτλερ εξελέγη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ακόμα και ο junk95, ανιστόρητο παιδαρέλι. 44% ηλίθιε. Κατάλαβες? 44%!
quote:
Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΘΕΙΑ ΑΒΟΥΛΟ ΠΙΟΝΙ!!!!!Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΕ?????
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΔΩΛΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ!!!!!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!!!
Τελικά είσαι και θρασύτατος. Δεν φτάνει που δεν έχεις εκφράσει ακόμα ούτε ΥΠΟΨΙΑ επιχειρήματος, δεν φτάνει που είσαι ΚΑΡΑΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ( δεν ξέρεις καν οτι ο Χίτλερ ανέβηκε δημοκρατικά στη εξουσία), δεν φτάνει που είσαι υποχείριο του Συστηματος και των φίλων σου των Αμερικάνων χωρίς κα να το ξέρεις, αλλά...κατηγορείς και τους άλλους!
Συγκρίνεις τον Παπαναστασίου με τον Μεταξά? Α μα τελικά είσαι εντελώς, μα εντελώς καραγκιόζης.
Μια συμβουλή αγοράκι. Είσαι πολύ μικρός και ανώριμος,εκτός απο τελείως επιπόλαιος και ανιστόρητος, για αυτό μην ποιάνεις στο κωλόστομα σου προσωπικότητες όπως ο Μεταξάς. Όχι τουλάχιστον πριν διαβάσεις κανα βιβλίο. Capito τσουτσεκάκι μου?
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ΄ΑΙΔΗΣ
Χάρη στις ρητορικες του ικανότητες μάγεψε και πλάνεψε έναν ολόκληρο λαό. Και τον έφερε στο χείλος της καταστροφής.
Και κάποιος άλλος το κατάφερε αυτό. Σ αφήνω να μαντέψεις ποιός ...
Τώρα, ποιός είναι δημοκρατης και ποιός όχι, α, αυτά τα καθορίζει η εκάστοτε κεφαλή του κοπαδιού.
Υπάρχει ένα κοπάδι, που η ηγεσία του λέει τα εξής
Ο Ε.Β. είναι δημοκράτης (=εθνικός ήρωας). Εδιωξε τον βασιλία Κ. και με τη βοήθεια του στρατού εξελέγη πρωθυπουργός.
Ενώ αντίθετα, ο Γ.Π. είναι χουντικός (=κακός), επειδή με τη βοήθεια του στρατού εξελέγη πρωθυπουργός και έδιωξε τον βασιλιά Κ.
Μπεεε, μπεεε, νι-αιαιαιαι, νι-αιαιαιαιαι
Είναι αυτό που λέω
-ο νικητής γράφει την ιστορία.
-δεν υπαρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ φασιστικών και κομμουνιστικών δικτακτοριών.
Καλό ξημέρωμα και να διαβάζετε καμμιά φυλλάδα. Σας κρατάει στο κοπάδι.
Ουδέποτε ισχυρίστηκα πως ο Χίτλερ ήταν δημοκράτης. Υπάρχουν εξάλλου άφθονες αποδείξεις οτι μισούσε τη δημοκρατία σαν πολιτικό σύστημα (όπως δηλώσεις του στύλ<< η δημοκρατία είναι το χειρότερο απο τα κακά που μπορεί να προκύψει>> που έκανε σε ομιλία του).
Αυτό που ισχυρίστηκα ήταν το αυτονόητο, οτι δηλαδή ήταν δημοκρατικά εκλεγμένος και πως απολάμβανε της αγάπης του μεγαύτερου μέρους του γερμανικού λαού.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι για το οποίο υπάρχουν άφθονες ιστορικές αποδείξεις πρέπει να γίνεται αντικείμενο συζήτησης.
Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι το πως κατάφερε ο Χίτλερ να ανέβει στην εξουσία, πως μάγεψε τους γερμανούς και τους κράτησε προσκολλημένους στο άρμα του που έφερε τη Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο στο χείλος του χαμού.
Είναι γεγονός πως η ιστορία γράφεται απο τους νικητές. Αν τα γερμανικά πάντσερ δεν είχαν σταματηθεί έξω απο τη Μόσχα, τότε το ρόλο που έχει σήμερα ο Χίτλερ στην σύγχρονη ιστορία, το ρόλο δηλαδή του απόλυτου κακού θα τον είχε ο Στάλιν.
Αν ο Ελληνικός Στρατός το 1921 είχε καταλάβει την Άγκυρα τότε ο Κεμάλ θα ήταν σήμερα ένα ανθρωπόμορφο τέρας, υπεύθυνο για τη σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, και όχι εθνικός ήρωας των Τούρκων.
Συμφωνώ απόλυτα επίσης για το οτι ο κομμουνισμός είναι η άλλη όψη του νομίσματος του Φασισμού.
Που διαφωνούμε λοιπόν?
Όταν όμως εμπλέκονται στη συζήτηση ανιστόρητα παιδαρέλια τυφλωμένα απο το δήθεν <<δημοκρατικό>> τους πάθος όπως ο cybermaster, τότε η συζήτηση ξεφτυλίζεται και καταρέει. Τι να πει κανείς? Επι τέσσερα posts προσπαθώ να τον κάνω να καταλάβει πως ο Χίτλερ εξελέγη δημοκρατικά αλλά δεν ενοεί να ανοίξει ένα βιβλίο για να επιβεβαιώσει όσα λέω!
Το να είναι κανείς ανιστόρητος για μένα είναι ότι χειρότερο. Πόσο μάλλον όταν είναι ανώριμος, θρασύς, πλανημένος και φοράει πολιτικές παρωπίδες!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΓΙΝΑ ΦΙΤΙΛΙ!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.......
quote:
CYBERMASTER, τελικά είσαι πιο γελοίος απο ότι είχα φανταστεί.
Σου λέω πως παραδέχομαι πως οι Ρώσοι πολέμησαν γεναία και συνείσφεραν στον αγώνα για την ελευθερία αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι το παραμύθι πως η ΕΣΣΔ ήταν δημοκρατικό κράτος.
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ?????
ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????
ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΩΡΩΙΚΟΣ!!!!!!!
quote:
Τελικά είσαι και πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ. Πάντα πρέπει να υπάρχει ένας ηγέτης να καθοδηγεί και όχι να πολεμάει μόνος του. Πολέμησε μήπως ο Στάλιν> Ο Τσώρτσιλ? Ο Ρούσβελτ? Το θέμα είναι το ποιόν αυτού του ηγέτη και εγώ πιστεύω πως ο Μεταξάς έκανε το καθήκον του σαν καλός και ειλικρινής πατριώτης!
Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΥΣΤΕΡΑΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ???
quote:
Ο Μεταξάς ήξερε πως δεν είχαμε ελπίδα να νικήσουμε τους Γερμανούς. Ο Χίτλερ όμως δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να καταλάβει την Ελλάδα και πρότεινε να μεσολαβήσει ώστε να τελειώσει ο πόλεμος με ευνοικότατους για την Ελλάδα όρους. Το μόνο που ζητούσε ως αντάλαγμα ήταν να εκδιωχθούν απο τη χώρα οι Άγγλοι. Ούτε να γίνουμε μέλος του Άξονα, ουτε να δεχθούμε την γερμανική κατοχή.
ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ????
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ
ΧΜ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΤΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ?????? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?!!!
quote:
Τι θα είχε συμβεί αν είχε περάσει η πολιτική του Μεταξά? Θα είχαμε πάρει τη Βόρεα Ήπειρο, θα είχαμε γλιτώσει την Κατοχή και τον Εμφύλιο αργότερα και θα είχαμε νικήσει οριστικά τους Ιταλούς.
Δεν τα λέω εγώ αυτά, οι ιστορικοί τα λένε. Στο ξαναλέω. Αντί να πας στο επόμενο συνέδριο της Νεολαίας του κόμματος σου, άνοιξε κανα ιστορικό βιβλίο με θέμα τον Β Πακόσμιο πόλεμο και την Ελλάδα και διάβασε!
ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΠΙΠΕΣ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ????(ΑΣΤΕΙΑΚΙ)
ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΠΩΣ
ΚΑΙ
ΣΕ ΄ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΩΛΟ ΤΟΜΑΡΙΣΤΗ!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!
quote:
Έκανες αυτό που σου είπα? Έξάλου, όπως είδες, όλοι συμφωνούν στο οτι ο Χίτλερ εξελέγη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ακόμα και ο junk95, ανιστόρητο παιδαρέλι. 44% ηλίθιε. Κατάλαβες? 44%!
quote:
Ουδέποτε ισχυρίστηκα πως ο Χίτλερ ήταν δημοκράτης. Υπάρχουν εξάλλου άφθονες αποδείξεις οτι μισούσε τη δημοκρατία σαν πολιτικό σύστημα (όπως δηλώσεις του στύλ<< η δημοκρατία είναι το χειρότερο απο τα κακά που μπορεί να προκύψει>> που έκανε σε ομιλία του).
Αυτό που ισχυρίστηκα ήταν το αυτονόητο, οτι δηλαδή ήταν δημοκρατικά εκλεγμένος και πως απολάμβανε της αγάπης του μεγαύτερου μέρους του γερμανικού λαού.
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ Π@Π@Ρ!ΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!!!!
quote:
Τελικά είσαι και θρασύτατος. Δεν φτάνει που δεν έχεις εκφράσει ακόμα ούτε ΥΠΟΨΙΑ επιχειρήματος, δεν φτάνει που είσαι ΚΑΡΑΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ( δεν ξέρεις καν οτι ο Χίτλερ ανέβηκε δημοκρατικά στη εξουσία),
ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΪΔΙΑ!!!! ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!
quote:
Συγκρίνεις τον Παπαναστασίου με τον Μεταξά? Α μα τελικά είσαι εντελώς, μα εντελώς καραγκιόζης.
Μια συμβουλή αγοράκι. Είσαι πολύ μικρός και ανώριμος,εκτός απο τελείως επιπόλαιος και ανιστόρητος, για αυτό μην ποιάνεις στο κωλόστομα σου προσωπικότητες όπως ο Μεταξάς. Όχι τουλάχιστον πριν διαβάσεις κανα βιβλίο. Capito τσουτσεκάκι μου?
ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!!!
quote:
δεν φτάνει που είσαι υποχείριο του Συστηματος και των φίλων σου των Αμερικάνων χωρίς κα να το ξέρεις, αλλά...κατηγορείς και τους άλλους!
ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ
ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ
quote:
Όταν όμως εμπλέκονται στη συζήτηση ανιστόρητα παιδαρέλια τυφλωμένα απο το δήθεν <<δημοκρατικό>> τους πάθος όπως ο cybermaster, τότε η συζήτηση ξεφτυλίζεται και καταρέει. Τι να πει κανείς? Επι τέσσερα posts προσπαθώ να τον κάνω να καταλάβει πως ο Χίτλερ εξελέγη δημοκρατικά αλλά δεν ενοεί να ανοίξει ένα βιβλίο για να επιβεβαιώσει όσα λέω!
Το να είναι κανείς ανιστόρητος για μένα είναι ότι χειρότερο. Πόσο μάλλον όταν είναι ανώριμος, θρασύς, πλανημένος και φοράει πολιτικές παρωπίδες!
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙ!!!!
ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ!!!!!
ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΗ ΤΟΜΑΡΙΣΤΗ!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΥ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!! ΚΑΙ ΕΛΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
[img]http://www.dlarc.org/n3sig/fireinthesky2.JPG" width="480" height="360">
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ