- Τηλεκινηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ CYBERHOOD:ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ
(ΚΥΡΙΩΣ "ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ" ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ)
1)ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ.
2)ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ
Η ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΜΟΥ:
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ, ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Κ.Α. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΩΣ ΔΕΒ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΑ.

Πέθανε μια άλλη μέρα

Βρήκα κάποιες από τις απαντήσεις παιδαριώδεις, και τελικά, αν δεν είμαστε ενήμεροι ας σιωπούμε.
Κάπου τα διαβάσατε, κάπου τα ακούσατε, κάπου τα είδατε, απόψε το βράδυ θα τα δοκιμάσετε...
![]()
lesli
WICCA,EIΠΕΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ, ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Κ.Α. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΑ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΙΝΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ EIΠΑ:Αφου ξεκοψε,αρχισαν να γινονται περιεργα πραγματα στο σπιτι οπως να πεφτουν πινακες,τα συρταρια και τα ντουλαπια να ανοιγουν μονα τους,πραγματα να κινουνται χωρις να τα σπρωξει καποιος και αλλα πολλα που μας ειχαν τρομοκρατησει.(Αμεσως φεραμε παπα για να κανει ευχελεο).
ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΠΑΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ SUPERMAN.
LESLI,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.
Υ.Γ:WICCA,ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ"ΤΟ ΠΑΡΕΙΓΓΕΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ...
ΕΥΛΟΓΗΤΕ: Τι εννοείς μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε με την βοήθεια των πνευμάτων? Εννοείς να καλέσουμε πνεύμα για να το κινήσει αυτό? Μα τότε δεν θα είναι τηλεκίνηση δική μας αλλά των πνευμάτων ![]()
Wicca: Τελικά κατάλαβες γιατί θέλω να μάθω από όλους πώς μάθανε για την τηλεκίνηση?

quote:
Danai μήπως μπορείς να μου πεις πώς έμαθες εσύ για την τηλεκίνηση?
Ναι,φυσικά.
Θυμάμαι αρκετά καλά πως ήμουν στην ηλικία των 11-12 χρονών,
καπου τότε η τηλεόραση είχε δείξει ένα πρόγραμμα σχετικά με τις αγνωστες δυνάμεις του ανθρώπου. Φυσικό ηταν να μου προκαλέσουν ενδιαφέρον οπότε λίγο αργότερα ψάχνοντας καλύτερα σε περιοδικά και βιβλία ήρθα σε επαφή με περισσοτερα στοιχεία και σχετικές γνωσεις...
Φιλικά
Δανάη![]()
"To χθες δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την ανάμνηση του σήμερα και το αυριο είναι το όνειρο το σήμερα"
Χαλίλ Γκιμπράν
(Ο προφητης)
ΔΑΝΑΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ;;;;;;

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΔΑΝΑΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ;;;;;;

quote:
LESLI,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.
quote:
Lesli: Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι δεν έχουμε πείρα πάνω στο θέμα και γι'αυτό δεν θα πρέπει να το δοκιμάσουμε? Αυτό δεν το καταλαβαίνω, για να κάνουμε κάτι πρέπει να έχουμε προσωπική εμπειρία πάνω στο θέμα? Και αν δεν το δοκιμάσουμε πώς θα έχουμε προσωπική εμπειρία?
H απάντηση είναι ότι πίσω από αυτά αναζητώ τη λογική ερμηνεία, γιατί εξακολουθώ να πιστεύω αναζητώντας, ότι, ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ανεξήγητα έχουν μια λογική εξήγηση. Η σκέψη επενεργεί στον οργανισμό, κι ο ψυχικός φαινομενισμός φαίνεται να αποκτά μια εξαιρετική επιβολή πάνω στον φυσικό φαινομενισμό.
lesli
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...
ΔΑΝΑΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ;;;;;;
...!!!!
1)ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ +οι αγνωστες δυναμεις του ανθρωπου
Εκδόσεις:ΑΡΧΕΤΥΠΟ
(Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που μελετάει την Ανθρώπινη πλευρά του Αγνώστου: παράξενα φαινόμενα όπως είναι τα Θαύματα, η Προφητεία, τα Φαντάσματα, τα Poltergeist και η Αυτόματη Ανάφλεξη.
Aινιγματικά μυστήρια που ανατρέπουν όλα όσα ξέρουμε για την αντίληψη, όπως οι Εξωσωματικές Εμπειρίες, οι Εμπειρίες Ανθρώπων που Επέστρεψαν από το Θάνατο, τα Όνειρα, το Deja-Vu, η Συγχρονότητα, η Υπεραισθητική Αντίληψη (ESP). Τεχνικές που ενεργοποιούν και εκμεταλλεύονται αυτές τις "ψυχικές" δυνατότητες, όπως ο Πνευματισμός, ο Υπνωτισμός, η Ψυχομετρία και το Remote Viewing.
Στο συλλογικό αυτό έργο οι συγγραφείς, παραθέτουν το ιστορικό των φαινομένων αυτών, παρουσιάζουν και αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της σχετικής επιστημονικής -αλλά και μυστικής- έρευνας και σχολιάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο και διεισδυτικό τρόπο τις φιλοσοφίες και τα στοιχεία της ανθρώπινης ψυχολογίας που κρύβονται στα παραπάνω φαινόμενα…)
2)Οπως και το strange,το ABATON,το ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ
και το περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ που είναι πλουσιες πηγές γνωσεων..
quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...
Δυστυχως φίλε cyberhood,δεν θυμάμαι τον τίτλο της εκπομπης θυμάμαι αχνα πως ηταν στην κρατική τηλεόραση και μαλλον στην Ετ3.
Καλή σας μέρα
Δανάη
"To χθες δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την ανάμνηση του σήμερα και το αυριο είναι το όνειρο το σήμερα"
Χαλίλ Γκιμπράν
(Ο προφητης)

quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...
ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ Η ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΝΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΟΥ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
Όχι Ευλογητέ δεν την είχα δει την εκπομπή εκείνη... Είχα δεί μία με καλειστία σκύλων αν σου κάνει.
Mysterynightmare,ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Πέθανε μια άλλη μέρα