- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περάσατε καλά το τριήμερο.
Προσωπικά ξεκουράστηκα και κοιμήθηκα αρκετά αυτές τις μέρες, παρόλο που λόγω της άδειας του Πάσχα ένιωθα ήδη ξεκούραστος. ![]()
Ο καιρός όλη την εβδομάδα θα είναι ζεστός αλλά δυστυχώς συννεφιασμένος, ευτυχώς όμως φτιάχνει από το Σαββατοκύριακο.
Άντε να δούμε επιτέλους λίγο ήλιο! ![]()
Φίλε PREDATOR, εγώ έστειλα κατά λάθος την πρόσκληση και την έστειλα σε πολλά άτομα ταυτόχρονα.
Είπα κι εγώ να δω πως είναι το Facebook και να προσπαθήσω να βρω παλιούς φίλους και συμμαθητές.
Αυτό είναι το μόνο ίσως θετικό που έχω εντοπίσει κι ως τώρα κι είναι κάτι που σου προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα.
Νοσταλγία για εκείνα τα χρόνια, χαρά που μιλάς πάλι με ανθρώπους που γνώρισες σε κάποια φάση της ζωής σου κι ο καθένας μετά τράβηξε τον δρόμο του αλλά και μια έκπληξη όταν μαθαίνεις τι έχει κάνει σήμερα ο κάθένας μας. ![]()

In anticipation of my resurrection...

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
quote:
Φίλε PREDATOR, εγώ έστειλα κατά λάθος την πρόσκληση και την έστειλα σε πολλά άτομα ταυτόχρονα.
Είπα κι εγώ να δω πως είναι το Facebook και να προσπαθήσω να βρω παλιούς φίλους και συμμαθητές.
Αυτό είναι το μόνο ίσως θετικό που έχω εντοπίσει κι ως τώρα κι είναι κάτι που σου προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα.
Νοσταλγία για εκείνα τα χρόνια, χαρά που μιλάς πάλι με ανθρώπους που γνώρισες σε κάποια φάση της ζωής σου κι ο καθένας μετά τράβηξε τον δρόμο του αλλά και μια έκπληξη όταν μαθαίνεις τι έχει κάνει σήμερα ο κάθένας μας.
ναι, αλλα εστειλες λαθος την προσκληση! εγω εχω ηδη λογαριασμο, οποτε μπορεις να με ψαξεις με το ονομα μου, και να κανεις request για add!

http://www.facebook.com/people/Konstantinos-Michos/1186938725

Predator σου έστειλα αίτημα φιλίας .
Αφού μπήκαμε στο χορό του facebook ας χορέψουμε...
Αγαπητέ D_I σου χω πρόταση:
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα γκρούπ εκεί, στο οποίο θα συμμετέχουν τα μέλη του φόρουμ του εσοτέρικα τα οποία είναι γραμμένα στο facebook?
Αν και θεωρώ πως είσαι ο καταλληλότερος να κάνεις μια τέτοια κίνηση, αν λάβει την πρωτοβουλία κάποιος άλλος, πάλι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας αφού θα είναι ευκολότερο να αναγνωριστούμε μεταξύ μας και να επικοινωνήσουμε σε πιό φιλικό και προσωπικό επίπεδο.
Θα χαρώ πολύ να λάβεις υπόψιν σου την πρότασή μου, να την υλοποιήσεις και φυσικά να την κοινοποιήσεις και δώ!
(Έχουν κάνει άλλοι και άλλοι γκρούπ...Δεν θα κάνετε εσείς? Εξάλλου είναι πανεύκολο...)
Πάρε και πρόταση για το όνομα: Μέλη forums Esoterica Gr!
(Και συ βρέ Predator παντού την ίδια φωτογραφία...!Αμάν πιά!)
Αστειεύομαι βεβαίως βεβαίως χε χε χε !
quote:
Predator σου έστειλα αίτημα φιλίας
εκανα confirm στο αιτημα αυτο ![]()
quote:
(Και συ βρέ Predator παντού την ίδια φωτογραφία...!Αμάν πιά!)
εμ, τι να κανουμε? αφου ειμαι "αρπακτικο" ![]()

Πολυ καλη ιδεα!

quote:
Αγαπητέ D_I σου χω πρόταση:
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα γκρούπ εκεί, στο οποίο θα συμμετέχουν τα μέλη του φόρουμ του εσοτέρικα τα οποία είναι γραμμένα στο facebook?
Αν και θεωρώ πως είσαι ο καταλληλότερος να κάνεις μια τέτοια κίνηση, αν λάβει την πρωτοβουλία κάποιος άλλος, πάλι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας αφού θα είναι ευκολότερο να αναγνωριστούμε μεταξύ μας και να επικοινωνήσουμε σε πιό φιλικό και προσωπικό επίπεδο.
Θα χαρώ πολύ να λάβεις υπόψιν σου την πρότασή μου, να την υλοποιήσεις και φυσικά να την κοινοποιήσεις και δώ!
(Έχουν κάνει άλλοι και άλλοι γκρούπ...Δεν θα κάνετε εσείς? Εξάλλου είναι πανεύκολο...)Πάρε και πρόταση για το όνομα: Μέλη forums Esoterica Gr!
quote:
θα μπορουσα να το κανω εγω, αλλα προτεινω (επισης) να το κανει ο φιλος Incubus!Πολυ καλη ιδεα!
Το είχα προτείνει και εγω παλαιοτέρα αλλα δεν τους άρεσε η ιδέα πάντως εγώ
Είμαι μέσα.

Την καλημερα μου

Τι γινεται παιδια? Παρασκευη σημερα! Ωραια μερα!

Είχα μάθημα στη σχολή και μολις μπήκα...ουφ κούραση.

Βλέπω έχει επιτυχία το facebook.
quote:
ησυχα τα πραγματα!Τι γινεται παιδια? Παρασκευη σημερα! Ωραια μερα!
Ναι πολύ ησυχία έχει πέσει .
quote:
Είχα μάθημα στη σχολή και μολις μπήκα...ουφ κούραση
Όπως λέει και ο φίλος Predator πιο πάνω ευτυχώς είναι παρασκευή σήμερα
Οποτε θα ξεκουραστούμε οπού να ναι .

quote:
Χμμ για μένα όλη η κούραση είναι περισσότερο στα μεταφορικά... Ειδικά όταν έχεις να αλλάζεις τρείς συγκοινωνίες
Έχεις δίκιο είναι μεγάλη ταλαιπωρία .
Εσύ φοιτητης;