- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο9!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
20 χρονια μικροτερη
απο ποιον?
ΑΑΑΑ!!! ΤΟ ΠΙΑΣΑ!!
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 16/08/2010 21:22:01
Edited by - CHARMED3 on 16/08/2010 21:32:49

XAXAXAXA!!!!
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 16/08/2010 22:10:05
http://www.youtube.com/watch?v=grfuW9nB9po
CHARMED

quote:
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ...
XAXAXAXA!!!!CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 16/08/2010 22:10:05
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΧΟΡΑΤΟ... ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '70, ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ

quote:
ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ???????
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Δε θυμάμαι καλά τι είχε παίξει, νομίζω ότι είχες πει ότι σε λένε Γωγώ.. no kidding
Α, Predy, πήγα σε μία κάβα μεγάλη σήμερα και είδα αυτό που έλεγες, μοχίτο σε μπουκάλι και μάλιστα διαφόρων ειδών. Άτομα που δοκίμασαν μου είπαν ότι δεν πολυλέει, πράγμα που δε μου έκανε εντύπωση...
quote:
ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ ΘΑ ΤΗΛ.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΓΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ ,,, ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΟ song ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ
Το προσωπικό μέιλ μέσω εσωτέρικα είναι για το cephalopterus ornatus, οπότε σας συμβουλεύω να κάνετε ανταλλαγή μέιλ-μηνυμάτων με άλλον τρόπο.
Τα pm(προσωπικά μηνύματα)του σάιτ κάνουν διάφορα προβλήματα μετά την αλλαγή σέρβερ.
quote:
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ....
http://www.youtube.com/watch?v=grfuW9nB9po
Εγκρίνω
quote:
Α, Predy, πήγα σε μία κάβα μεγάλη σήμερα και είδα αυτό που έλεγες, μοχίτο σε μπουκάλι και μάλιστα διαφόρων ειδών. Άτομα που δοκίμασαν μου είπαν ότι δεν πολυλέει, πράγμα που δε μου έκανε εντύπωση
Γενικοτερα, δεν πολυλεει το Μοχιτο... προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου!
Αλλα θα ηταν σιγουρο οτι το ετοιμο δεν θα ειχε την ιδια "αποδοση" με το "επι τοπου"

quote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,,,ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ,ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΓΕΥΣΗ .......CHARMED ...ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΗ ......3 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΡΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΤΟΥΣ
Γενικοτερα, δεν πολυλεει το Μοχιτο... προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου!Αλλα θα ηταν σιγουρο οτι το ετοιμο δεν θα ειχε την ιδια "αποδοση" με το "επι τοπου"
quote:Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καλό να κάνεις στον εαυτό σου trust me...
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΓΓΛΙΚΑ
quote:Εμένα μ'αρέσει...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,,,ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ,ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΓΕΥΣΗ
Αλλά εξαρτάται και πώς το φτιάχνει ο καθένας. Το κάθε μπαρ έχει κοκτέιλ που τα κάνει ωραία και κοκτέιλ που τα κάνει άθλια επομένως εξαρτάται τι θα σου τύχει. Προσωπικά δε μου 'χει τύχει να πιώ άθλιο
Μοχίτο(ίσως απλά ήμουν τυχερός) αλλά μου 'χει τύχει να πιω πχ άθλια μαργαρίτα.
quote:
Δε θυμάμαι καλά τι είχε παίξει, νομίζω ότι είχες πει ότι σε λένε Γωγώ.. no kidding
xaxaxaxa!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ..
ΑΛΛΑ ΔΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ..
quote:
.......CHARMED ...ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΗ ......3 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΡΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΤΟΥΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ?
CHARMED
quote:
Εγκρίνω
ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ??
ΧΑΧΑΧΑ!
CHARMED
quote:
ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ??
ΧΑΧΑΧΑ!
ειναι στα χαϊ του...

CHARMED
quote:
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ?CHARMED
Kλαλουτσικα... κουραση αρκετη... μερα παρα μερα βρισκομαι στη Θεσσαλονικη!

CHARMED
quote:Μαρέσει η ηλεκτρική στο κομμάτι.
H ΩΡΙΑΝΘΗ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ..ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ DR
http://www.youtube.com/watch?v=DJJUfcZ7Fx0
Κατα τ'άλλα ο στιχος δε μαρέσει γιατι μου θυμίζει αληθινές καταστάσεις.
Κορίτσια που παράτησαν τα αγορια τους για καποιον που τις ψάρωνε, τις πήδαγε, και τις παρατούσε. Εγώ λοιπόν είμε με το μέρος του αγοριού που κατα τη γνώμη του κοριτσιού βλέπει "λάθος" τα πράγματα.
Είναι ανόητο να εμπιστεύεσαι τη γνώμη κάποιου που σε ξέρει ελάχιστα και σε γλύφει -το όφελος του τελευταίου είναι εμφανές- έναντι κάποιου που σε ξέρει καιρό και σου λέει αλήθειες που ίσως να σε πονάνε.