- resident evil 2 - - Κινηματογράφος -
SAUDiΜέλος
Γνωριζει κανεις ποτε βγενει η δευτερη ταινια?
και αν ναι περιπου ποτε?
και αν ναι περιπου ποτε?
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
wiccaΜέλος
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ PC.
ΛΟΙΠΟΝ...
ΦΙΛΗ/Ε SAUDI ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ RESIDENT EVIL 1 ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ 2ο ΜΕΡΟΣ. (ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΙΑ)
ΤΑ ΛΕΜΕ!
Πέθανε μια άλλη μέρα
ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ PC.
ΛΟΙΠΟΝ...
ΦΙΛΗ/Ε SAUDI ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ RESIDENT EVIL 1 ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ 2ο ΜΕΡΟΣ. (ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΙΑ)
ΤΑ ΛΕΜΕ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
spiritΜέλος
Βρε βρε καλως το wiccaki,τι επαθε το pc σου μπηκε μεσα πνευματακι μηπως;

OM
OM

wiccaΜέλος
ΟΧΙ. ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ

Πέθανε μια άλλη μέρα
FIREΝέο Μέλος
To Rεsident Evil:Apocalypse βγαίνει τον Οκτώβριο στην Ελλάδα.
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η πηγή μου είναι κατά 99% έγκυρη
Καθυστέρησε αρκετά και υπήρχαν και κάποιες φήμες οτι θα έβγαινε κατευθείαν σε video, αλλα μάλλον ήταν φήμες και μόνο.
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η πηγή μου είναι κατά 99% έγκυρη
Καθυστέρησε αρκετά και υπήρχαν και κάποιες φήμες οτι θα έβγαινε κατευθείαν σε video, αλλα μάλλον ήταν φήμες και μόνο.
SAUDiΜέλος
Το τρειλερ για το 2ο μερος που ειδα ελεγε οτι βγαινει τον Μαιο στους κινηματογραφους.. Μαιος εφτασε και ακομα να δουμε κατι.. Ισως να καθηστερησει οπως ειπε και ο φιλος fire
DjChrisTΝέο Μέλος
...και απ' οτι ξερω κι εγω, θε ειναι η ιστορια απο το game Resident Evil 3, απο οσους το εχουν παιξει...
Αυτα....
bouflisΜέλος
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΙΛΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΣΟΥ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑ
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑ
SAUDiΜέλος
Μολις χτες κατεβασα απο το νετ το νουμερο 2. "apocalypse" και μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα.. ηταν τελειως διαφορετικη απο τη 1η ταινια αλλα Μιλλα Γιοβοβιτσ ειναι αυτη οτι και να κανει ειναι φοβερη:D
takvraΜέλος
To trailer της ταινίας http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/resident_evil_apocalypse/
stemixΜέλος
Την είδα την ταινία. Καλή. Και η Βαλεντίνα επίσης φοβερή, SAUDi.