ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Διαβάστε και βοηθήστε (σχετικό με X - Files) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Διαβάστε και βοηθήστε (σχετικό με X - Files) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

bladerunner11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
bladerunnerΜέλος
23/02/2003, 13:54:46
Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι φανατικός θαυμαστής των X – Files από το 1ο επεισόδιο. Έχω παρακολουθήσει όλη τη σειρά και έχω χάσει μόνο 2 επεισόδια και αυτό από βλακεία του ΑΝΤ1 που άλλαζε τις ώρες προβολής της σειράς, χωρίς να ενημερώνει.

Πριν από μια εβδομάδα τελείωσε η εξεταστική στο τμήμα των Τ.Ε.Ι. Αθηνών (όπου σπουδάζω) και έχοντας αρκετό ελεύθερο χρόνο, κάθισα να αρχειοθετήσω όσα επεισόδια έχω γράψει. Είναι αρκετά. Ουσιαστικά καλύπτουν σχεδόν όλη τη σειρά των επεισοδίων που συσχετίζονταν με τη συνομωσία των εξωγήινων. Αλλά τα έχω σχεδόν όλα. Και αυτό το «σχεδόν» με έκανε να επικοινωνήσω μαζί σας.

Απευθύνομαι σε όποιον είχε τη μανία να γράφει επεισόδια των X-Files. Ψάχνω το επεισόδιο με τον τίτλο Terma, στο οποίο ο Μόλντερ είναι φυλακισμένος, του κάνουν πειράματα με το Αμιγές (γνωστό και ως μαύρο λάδι ή μαύρο καρκίνο), τη γλυτώνει, ενώ ο Άλεξ Κράιτσεκ (το γνωστό καθίκι) στο τέλος χάνει το αριστερό χέρι του. Έχω ψάξει και τις 100 περίπου κασέτες που έχω (αρκετές με άσχετα πράγματα μήπως και έχει ξεπέσει πουθενά) αλλά τίποτα.

Σας παρακαλώ, όποιος το έχει ας απαντήσει. Ας μην διστάσει με το φόβο ότι μπορεί να του καταστρέψω την βιντεοκασέτα. Πραγματικά είμαι πολύ προσεκτικός με κασέτες, CD, βιβλία και περιοδικά.

Σας ευχαριστώ και περιμένω απάντηση. Χαλάει όλη η αλυσίδα των επεισοδίων. Αν δεν καταλάβετε ποιο εννοώ, πηγαίνετε στη διεύθυνση:

www.thexfiles.com/episodes/season4/4x10.html

που είναι και το επίσημο site των X-Files.

Υ. Γ: Όποιος παρακολουθεί ακόμη τη σειρά, θα έχει προσέξει ότι έχει κάνει μια μικρή κοιλιά η υπόθεση. Γι’ αυτό το λόγο ξαναμπαίνει ή από αυτό ή από το επόμενο επεισόδιο στην υπόθεση ο Μόλντερ, ενώ παράλληλα προχωράει κανονικά η εγκυμοσύνη της Σκάλλυ που πλέον γίνεται εμφανής. Άντε άλλα 28 επεισόδια έμειναν ως το τέλος...

LoucasΜέλος
23/02/2003, 15:01:11
ΦΙΛΕ BLADERUNNER IΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΕΙΣ.ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. http://clubs.pathfinder.gr/X_FILES
Text

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ITNOSΜέλος
23/02/2003, 23:40:53
File Bladerunner,an kai den exw to episodio pou zhtas tha hthela na se rwthsw kati giati kai egw syllekths eimai kai exw arketa episodia se cd.Mhpws exeis ta episodia kai se cd????Oxi dvd!DivX h video cd enow.An nai kai theleis mporoume na kanoume kapia antalagh.Opws kai na exei to pragma eyxomai pantws na breis ayto pou zhtas...

indigo_boyΜέλος
24/02/2003, 01:27:28
THE TRUTH IS INSIDE YOU.................
ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ?
ΦΙΛΙΚΑ

ITNOSΜέλος
24/02/2003, 01:35:48
File Indigo exw thn entypwsh oti den exeis ti na kaneis kai apantas se ola ta themata e?Swsta ta lew???? :P

indigo_boyΜέλος
24/02/2003, 01:45:07
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΩ ΠΑΣΣΟ.........

ITNOSΜέλος
24/02/2003, 01:54:45
File mou INDIGO,sygnwmh gia ta logia mou an se ekrinan baria.Den enoousa kati kako!Ena sxolio sou ekana!Mhn to perneis me strabo mati!Kai osso gia ta logia sou,ontws kryboun mia alitheia.Mia megalh alitheia....

indigo_boyΜέλος
24/02/2003, 02:05:19
ΟΚ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟ ΜΑΤΙ!ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
quote:
Kai osso gia ta logia sou,ontws kryboun mia alitheia.Mia megalh alitheia....

ΦΙΛΙΚΑ

bladerunnerΜέλος
24/02/2003, 17:20:49
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

bladerunnerΜέλος
24/02/2003, 17:32:52
ΙΤΝΟS δεν έχω κανένα επεισόδιο σε cd λυπάμαι...

ITNOSΜέλος
25/02/2003, 01:39:00
Se eyxaristw file Bladerunner.Na eisai kala kai elpizw na breis to TERMA!An endiaferese gia X-Files se cd epikoinwnhse mazi mou.
FILIKA ITNOS.