- Διαβάστε και βοηθήστε (σχετικό με X - Files) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Είμαι φανατικός θαυμαστής των X – Files από το 1ο επεισόδιο. Έχω παρακολουθήσει όλη τη σειρά και έχω χάσει μόνο 2 επεισόδια και αυτό από βλακεία του ΑΝΤ1 που άλλαζε τις ώρες προβολής της σειράς, χωρίς να ενημερώνει.
Πριν από μια εβδομάδα τελείωσε η εξεταστική στο τμήμα των Τ.Ε.Ι. Αθηνών (όπου σπουδάζω) και έχοντας αρκετό ελεύθερο χρόνο, κάθισα να αρχειοθετήσω όσα επεισόδια έχω γράψει. Είναι αρκετά. Ουσιαστικά καλύπτουν σχεδόν όλη τη σειρά των επεισοδίων που συσχετίζονταν με τη συνομωσία των εξωγήινων. Αλλά τα έχω σχεδόν όλα. Και αυτό το «σχεδόν» με έκανε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Απευθύνομαι σε όποιον είχε τη μανία να γράφει επεισόδια των X-Files. Ψάχνω το επεισόδιο με τον τίτλο Terma, στο οποίο ο Μόλντερ είναι φυλακισμένος, του κάνουν πειράματα με το Αμιγές (γνωστό και ως μαύρο λάδι ή μαύρο καρκίνο), τη γλυτώνει, ενώ ο Άλεξ Κράιτσεκ (το γνωστό καθίκι) στο τέλος χάνει το αριστερό χέρι του. Έχω ψάξει και τις 100 περίπου κασέτες που έχω (αρκετές με άσχετα πράγματα μήπως και έχει ξεπέσει πουθενά) αλλά τίποτα.
Σας παρακαλώ, όποιος το έχει ας απαντήσει. Ας μην διστάσει με το φόβο ότι μπορεί να του καταστρέψω την βιντεοκασέτα. Πραγματικά είμαι πολύ προσεκτικός με κασέτες, CD, βιβλία και περιοδικά.
Σας ευχαριστώ και περιμένω απάντηση. Χαλάει όλη η αλυσίδα των επεισοδίων. Αν δεν καταλάβετε ποιο εννοώ, πηγαίνετε στη διεύθυνση:
www.thexfiles.com/episodes/season4/4x10.html
που είναι και το επίσημο site των X-Files.
Υ. Γ: Όποιος παρακολουθεί ακόμη τη σειρά, θα έχει προσέξει ότι έχει κάνει μια μικρή κοιλιά η υπόθεση. Γι’ αυτό το λόγο ξαναμπαίνει ή από αυτό ή από το επόμενο επεισόδιο στην υπόθεση ο Μόλντερ, ενώ παράλληλα προχωράει κανονικά η εγκυμοσύνη της Σκάλλυ που πλέον γίνεται εμφανής. Άντε άλλα 28 επεισόδια έμειναν ως το τέλος... ![]()
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ?
ΦΙΛΙΚΑ
quote:
Kai osso gia ta logia sou,ontws kryboun mia alitheia.Mia megalh alitheia....
ΦΙΛΙΚΑ
FILIKA ITNOS.