- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Με την ίδια λογική ήταν πολύ επικίνδυνο, το 1452 να πεί κάποιος ότι η Ρωμανία και οι Ρωμιοί θα εξαφανίζονταν. Έλα όμως που έγινε. 2000 χρόνια Ρωμαϊκό κράτος.
Οι Τούρκοι δεν είναι 75.000.000, αλλά έχουν Κούρδους, Αρμένιους, κρυπτοέλληνες (Πόντιους κ.α.) και άλλους που ίσως δεν μας λένε οι επίσημες πηγές. (δεν τους βρίσκεις εύκολα κιόλας)
Συγκρίνεις με αναξιόπιστο τρόπο φίλε Μητσάκος ανόμοια πράγματα.
Το Βυζάντιο είχε παρηκμάσει πολλούς αιώνες και εκείνη την εποχή είχε χάσει σχεδόν τα πάντα ήταν θέμα ημερών η πτώση του στους Οθωμανούς, που σάρωναν τεράστιες κατακτήσεις απο πολλές δεκαετίες πρωτύτερα. Η Τουρκία δέν έχει δείξει την απειροελάχιστη ένδειξη παρακμής την εποχή μας σε σχέση με την χώρα μας. Οι κρυπτοέλληνες που έχουν στους κόλπους τους έχουν αποκτήσει Τουρκική συνείδηση ενώ δέν είναι τίποτε άλλο απο απογόνουε εξισλαμισμένων Ελλήνων που αισθάνονται Τούρκοι πολίτες και όχι υπόδουλοι.
![]()
Αεί ο Θεός γεωμετρεί
Έγραψα: Το Βυζαντινό κράτος τότε ήταν μικρό,αλλά δεν υπολογίζεις ότι υπήρχε λαός και εκτώς αυτού κυρίως.
Το 40.000.000 ήταν για τους Τούρκους και όχι για τους Έλληνες, μιας και ο PREDATOR είπε για 40.000.000 Τούρκους
Και φυσικά τα γνωρίζω τα γεγονότα αυτά.
quote:
bob_cat:
Τότε τί ήταν?.
Ψάχτους στην κόλαση να τους ρωτήσεις.
quote:
bob_cat:
Η Τουρκία δέν έχει δείξει την απειροελάχιστη ένδειξη παρακμής την εποχή μας σε σχέση με την χώρα μας.
Νομίζεις
quote:
Έγραψα: Το Βυζαντινό κράτος τότε ήταν μικρό,αλλά δεν υπολογίζεις ότι υπήρχε λαός και εκτώς αυτού κυρίως.
Το 40.000.000 ήταν για τους Τούρκους και όχι για τους Έλληνες, μιας και ο PREDATOR είπε για 40.000.000 Τούρκους
Και φυσικά τα γνωρίζω τα γεγονότα αυτά.
Τώρα που το διάβασα λίγο προσεκτικότερα έχω να σου απαντήσω οτι και το νούμερο του PREDATOR ήταν παρατραβηγμένο, αλλά εγώ δέν κολλάω στα νούμερα.
Η ουσία είναι οτι το Βυζάντιο με την Τουρκία εκείνη την εποχή για 2 περίπου αιώνες έπαιζαν όπως το ποντίκι με την γάτα.
![]()
Αεί ο Θεός γεωμετρεί
Εμείς είχαμε την ελπίδα ακόμη της δύσης.
Δεν λέω τίποτα για το "ποντίκι με την γάτα", σωστό είναι, αλλά υπήρχε ελπίδα πάντα.
Το "εκτός" γράφεται με (ο) συγνώμη.

Διαχειριστης του δικτυου IRCNET
Κατα την διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας αν υπολογίζαμε τους Έλληνες εδώ και τους Έλληνες στην Μικρά Ασία καθώς αφαιρούσαμε απο την Τουρκία όλες τις μειονότητες, τότε ο πληθυσμός μας ήταν με μικρή διαφορά Ο ΙΔΙΟΣ.
Εξού και τα όνειρα τότε.
Τα 40.000.000 του 1453 προφανώς ήταν όλος ο πληθυσμός του κράτους που περιλάμβανε η Τουρκία και όχι οι Τούρκοι.
Ποτέ δεν ήταν ένα κράτος, ένας λαός μαζί. Όπως και τώρα.
Όσο για την πηγή που λέει για 40.000.000 ελπίζω να μην είναι απο τίποτα τέτοιους όπου θέλουν να γράφουν ιστορία χωρίς να ενδιαφέρονται για την αληθινή ιστορία.
Κατασκευάζοντας πηγές ωστέ απλώς να υπάρχουν εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τους.
«Είναι δύσκολο αν όχι αδύνατον να δαμάσει κάποιος τον Ελληνικό λαό. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές του ρίζες, μπορεί τότε να τον αναγκάσουμε να συμβιβαστεί. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, τα πολιτιστικά και ιστορικά του αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά του να αναπτύσσεται, να διακρίνει τον εαυτό του, ή να αποδεικνύει ότι μπορεί να νικά, τοιουτοτρόπως να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικά απαραίτητα σχέδιά μας στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.»
(Χένρι Κίσιγκερ τ. υπ. εξ Η.Π.Α.).
(δεν ξέρω αν υπάρχουν αποδείξεις για το παραπάνω κείμενο αλλά γίνεται απο μένα τουλάχιστον αποδεκτό ως αλήθεια)
( πρός Γαλάτας επιστ.Παύλου, Α΄ 9 )
« …εί τις υμάς ευαγγελίζεται παρ΄ ό παρελάβετε, ανάθεμα έστω…»
(αν κάποιος δηλαδή, σας διδάσκει άλλο Ευαγγέλιο από εκείνο πού έχετε παραλάβει, άς είναι χωρισμένος από τον Θεό και αναθεματισμένος...)
Ελπίζω να μην είμαι μέσα σε αυτούς, αν τώρα είπα κάτι που δεν ισχύει, οι απαντήσεις σε καλόυς γνώστες είναι προτιμότερες απο τις δικές μου.
Οποτε σωπαινουμε, για να μην εκνευριζομαστε
ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΕΞΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;
ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ; ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΙΜΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ....ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ;;;; ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ;;;; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ.
ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΝΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ......
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ....
ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΑΚΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΛΟ....ΑΥΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ;
ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.....ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΝΤΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ....ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΗΣΥΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ;
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΝΑΝΕ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ....ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΠΑΠΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΚΕΙ) ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΌΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
Επιτελους... Πρεπει να σταματησει αυτη η Πολεμοχαρη "Διαθεση"...
Δεν φτασανε τα 100.000.000 νεκρων του Α' Παγκοσμιου Πολεμου, δεν φτασανε τα αλλα 250.000.000 του Β' Παγκοσμιου Πολεμου...
τα τοσα εκκατομμυρια νεκρων απο τον "Πυρινικο" Πολεμο, τον Πολεμο της Κορεας, τον Πολεμο του Βιετναμ... τους αλλους 100 συνολικα πολεμους... Πρεπει να κανουμε και αλλον πολεμο...
Αμα ηταν Ο Θεος να μας δημιουργησει, για να πεθανουμε απο πολεμους, καλυτερα να μην το Ειχε Κανει...
Αλλα καποιοι δεν το εχουν καταλαβει ακομα!
Αν ειναι να γινει κατι, θα το δουμε... αλλα Ο Θεος Υπαρχει, οχι απο αυτα, αλλα Υπαρχει μεσα στην ψυχη μας... δεν χρειαμοαστε μονο τα Θαυματα για να πιστεψουμε... οπως κανανε οι Εβραιοι... Εμεις πιστευουμε στην Υπαρξη Του ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ειναι ο Δημιουργος της Ζωης... Ειναι το Μεγιστο, και μας διδαξε την συμπονοια...
Ο Υιος του Ανθρωπου ειπε "Αγαπατε Αλληλους" δεν ειπα "Σφαξτε Απιστους"...