- X-Men 4 - - Κινηματογράφος -
Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...
Από τα όσα έχω διαβάσει - αν γυριστεί - ο Χάκμαν (Wolverine) δεν θα πρωταγωνιστήσει όπως κι ο Xavier.
Αν όμως έχεις ακούσει ότι θα γυριστεί ένα ακόμη μέρος με τίτλο "The return of Phoenix", αυτό σημαίνει ότι θα πρωταγωνιστεί πάλι η Famke Janssen (Jean Grey/Phoenix).
Η οποία είναι και πολύ ωραία γυναίκα...
Οπότε, ψηφίζω Jean Grey και ξερό ψωμί! ![]()
Υ.Γ. Που την βρήκες αυτή την πληροφορία?

In anticipation of my resurrection...
quote:
Οπότε, ψηφίζω Jean Grey και ξερό ψωμί!
Πράγματι είναι πολύ όμορφη.Εγώ πάλι ψηφίζω Χακμαν.Απο τις λίγες εξαιρέσεις που μου αρέσουν οι μελαχρινοί!ΧΙΧΙ!![]()
quote:
Υ.Γ. Που την βρήκες αυτή την πληροφορία?
Αρχικά απ οτι είδα υπήρχε κάτι σαν trailer στο you tube και μετά επειδή με έπιασε η γνωστή περιέργεια το πληκτρολόγησα στη μηχανή αναζήτησης του google!Και πάλι βέβαια δεν βρήκα κάτι σίγουρο μόνο φήμες!Μακάρι να γυριστεί πάντως!... ![]()
quote:
melancholy
Απο τις λίγες εξαιρέσεις που μου αρέσουν οι μελαχρινοί!ΧΙΧΙ!
Μεμονομένες ![]()
![]()
Στράτος

quote:
Μεμονομένες
Οχι βρε!
λοιπόν, έχουμε και λέμε:
όχι, ο τίτλος της ταινίας δεν έχει σχέση με το φοίνηκα. για την ακρίβεια, η τέταρτη ταινία ακόμα συζητιέται αν θα γίνει.
παρ'όλα αυτά είναι σε στάδιο προπαραγωγής οι ταινίες wolverine και magneto. spin-offs προφανώς.
η πρώτη αφορά τις καταβολές του γούλβεριν, και πως ξεκίνησε η έχθρα του με τον σέιμπερτουθ [τον έπαιζε ο tyler mane στην πρώτη ταινία, και θα κανει το ίδιο κι εδώ!]
η δεύτερη, αφορά τα νεαρά χρόνια του έρικ στο στρατόπεδο συγκέντρωσης [πάλι θυμηθείτε την πρώτη ταινία] και το πως ανακάλυψε και έμαθε να χειρίζεται τις δυνάμεις του...
πληροφοριακά, για οτιδήποτε σχετικό με τη μεταφορά υπερηρώων των κόμιξ στη μεγάλη [και τη μικρή] οθόνη, το καλύτερο σάιτ είναι μακράν το
ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ LINK ΣΕ CLICKABLE ΜΟΡΦΗ.
25/05/2007

Η αλήθεια είναι οτι και εμένα μου φάνηκε περίεργο να ονομαστεί η ταινία έτσι αφού ήμουν σίγουρη οτι η Jean Grey είχε πεθάνει!
quote:
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ
ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ LINK ΣΕ CLICKABLE ΜΟΡΦΗ.
ουπς, νόμιζα ότι αυτό γινόταν αυτόματα... θα μου πεις, γιατί υπάρχει τότε η επιλογή της εισαγωγής υπερσυνδέσμου... γκάφα!
ο χάκμαν, λοιπόν, είπε ότι έχει αγαπήσει πολύ το ρόλο του wolverine και πως είναι διατεθημένος να τον υποδηθεί πολλές φορές ακόμα.
και, δια στόματος tom rothman, της fox:
"...And we fully intend to continue to make more "X-Men" films with both old and new muties."
οπότε αράξτε!

-ποτέ δεν πας με γνόμονα τα κόμιξ, δηλαδή το ότι κάτι συμβαίνει στα κόμιξ, δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί κα στις ταινίες. και δεν εννοώ μόνο ότι οι ταινίες δεν είναι πιστές πάντα στα κόμιξ, αλλά και ότι, όταν σε μια ταινία βλέπουμε μέρος μιας ιστορίας που υπάρχει στα κόμιξ, δεν είναι απαραίτητο ότι θα βγει κι άλλη ταινία που θα συνεχίζει την ιστορία που διαβάσαμε. π.χ. στα κόμιξ του spider-man, η gwen stacey σκοτώνεται απ' τον green goblin [αν και στην αρχή φαίνεται να σκοτώθηκε από βλακεία του spidey]. αυτό δε σημαίνει ότι θα βγει ταινία στην οποία η gwen θα σκοτώνεται, από τον οποιοδήποτε, με οποιδήποτε τρόπο....
-αν η πληροφορία που άκουσες δεν έχει έρθει από άτομο της βιομηχανείας, μη μασάς... το σάιτ που σας υπέδειξα, βγάζει μόνο επίσημες πληροφορίες, κι όταν αναφέρει φήμες, το επισημένει, για να μη δίνεις πολλή βάση.

Δεν πρέπει να την έχω δει! ![]()
Τι δείχνει?
quote:
εγώ πάλι σάστηκα που ο μαγκνίτο φάνηκε να χάνει τις δυνάμεις του...
Μάλλον δεν είχες μεγάλη παρατηρητικότητα στο τέλος όπου τον δείχνει να παίζει σκάκι...
Χεχε! ![]()

Πάντως,κι εγώ θα ήθελα να γυριστεί καινούρια ταινία,αν και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.Αλήθεια,melancholy,μήπως μπερδεύεις την "επικείμενη" ταινία των x-men με την ταινία του Χάρυ Πότερ :Harry Potter and the order of the Phoenix?

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Αλήθεια,melancholy,μήπως μπερδεύεις την "επικείμενη" ταινία των x-men με την ταινία του Χάρυ Πότερ :Harry Potter and the order of the Phoenix?
Φυσικά και όχι αγαπητή μου!Μιας και είμαι χαρρυποττεροβαρεμένη ξέρω ακριβώς τα ονόματα όλων των βιβλίων,που έχουν κυκλοφορήσει εννοήται, και σε καμία περίπτωση δεν θα τα μπέρδευα με τους αγαπημένους μου ήρωες κόμικς!
quote:
Καλε,Χιου Τζάκμαν λέγεται ο Wolverine!!!
Χαχα!
Έχεις δίκιο, εγώ τον είπα Χάκμαν! ![]()
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω φάει κόλλημα με το όνομα αυτού του ανθρώπου.
Είτε τον μπερδεύω είτε το λέω λάθος!

quote:
Μάλλον δεν είχες μεγάλη παρατηρητικότητα στο τέλος όπου τον δείχνει να παίζει σκάκι...
είπα ΦΑΝΗΚΕ !!!
quote:
Harry Potter and the order of the Phoenix
πωπω, άλλη πατατοταινία από 'κει... ακόμα δεν την έχω δει ολόκληρη, και βαράω κιόλλας το κφάλι μου στον τοίχο... δώστε ρε βλάκες τον franchise στον πήτερ τζάκσον, μπας και δούμε τίποτα αξιοπρεπές...
α, έχω σπόιλερς απ'το έβδομο βιβλίο [deathly hallows]... ψήνεται κανείς; καλά, το ποιοί θα πεθάνουν το ξέρουμε ήδη... αλλά γιατί;!
quote:
τους αγαπημένους μου ήρωες κόμικς!
όχι άλλα marvel freaks! φτάνει! από που φυτρώνετε;!
quote:
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω φάει κόλλημα με το όνομα αυτού του ανθρώπου.
Είτε τον μπερδεύω είτε το λέω λάθος!
χεχε! κι εγώ μπερδεύω τον χακμαν με τον γουάιλντερ, κι όχι επειδή είναι και οι δύο gene... τι άλλο έχουν κοινό; quiz!
ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ ...
quote:
πωπω, άλλη πατατοταινία από 'κει... ακόμα δεν την έχω δει ολόκληρη, και βαράω κιόλλας το κφάλι μου στον τοίχο... δώστε ρε βλάκες τον franchise στον πήτερ τζάκσον, μπας και δούμε τίποτα αξιοπρεπές...
Το πιστεύετε ότι δεν έχω δει ούτε ένα μέρος του Χάρυ Πόττερ? ![]()