- SCIFI σειρές - - Κινηματογράφος -
Ο Βιρ ειναι καταπληκτικος...
Live long and prosper...
Ουτε μπορώ να υποχρεώνομαι συνέχεια σε φίλους να μου τα γράφουν, και για να τα κατεβάσω θέλω 10 χρόνια.
Σόρυ που ξεσπάω εδώ αλλά βαρέθηκα να με γράφουν έτσι τα σκ$#%*κάναλα, δεν σέβονται έστω και ένα μικρό αριθμό ανθρώπων που μπορεί να παρακολουθεί κάτι.
Καταλαβαίνω την πίκρα.. μετά scifi στην Ελλάδα…
τι έγινε με αυτά τα έρμα τα Χ-Files ακόμα τα παίζουν..?
Η λύσεις που έχετε είναι …
-Να πείτε σε κάποιον από το εξωτερικό να σας στείλει τα DVD (συνήθως κυκλοφορούν 3-4 μήνες μετά)
– να βάλετε ένα δορυφορικό όπου πιάνει το Sky One
- να βάλετε ADSL και να κατεβάζετε όλα τα επεισόδια από το Internet ..
(όπως κάνω και εγώ ..γιατί βαριέμαι να βλέπω διαφήμισεις και να στήνομαι μπροστά στην τηλεόραση ) για όσους έχουν στείλτε μου εμαιλ να σας πω που και πως μπορείτε να τα βρείτε..
για το Angel το προτελευταίο επεισόδιο του το παίξανε χθες στο UK.. τίποτα ιδιαίτερο… απλά βαλαν και τον spike αλλά χωρίς την Buffy δεν λέει..
Γιώργος![]()
you can call me Q
X FILES!!!

μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!
Edited by - NASAROYTAKI on 29/12/2010 15:57:11

Μου δίδεται η εντύπωση ότι η σειρά Babylon 5 έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση της ''αλήθειας''.
Ψιλόrookie σ'αυτό το μονοπάτι και νέος στο esoterica οπότε βλέπω πολλές πληροφορίες γενικότερα!
Υπάρχει κάπου ανάλυση / κάποιο topic σχετικά με αυτή τη σειρά?
Ευχαριστώ πολύ