ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μόρα ή αστρική προβολή; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Μόρα ή αστρική προβολή; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Αρ6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΑρΝέο Μέλος
01/05/2005, 08:55:24

Χαίρετε!

Αυτό το thread αφόρα για μια ακόμα φορα την μόρα ή την αστρική προβολή (θα καταλάβεται εν συνεχεία).
Ξεκήνισα καινούργιο γιατι τα άλλα εκτός του οτι πλέον έχουν ξεπεράσει το μέγεθος που κάποιος μπορεί να τα παρακολουθήσει και εχουν να ανανεωθουν κανα χρόνο, οι εμπειρίες που θα σας διηγηθω διαφέρουν αρκετα απο των υπόλοιπων, απ' όσο μπόρεσα να διαβάσω.

Ι)

Η πρωτη φόρα που βιωσα εμπειρία αντίστοιχη της 'μόρα' ήταν πριν καμια 10ρια χρόνια και ήμουν γυρω στα 14.

Είχα ξαπλώσει στον καναπέ, στο πλάι κοιτώντας τον τοίχο απέναντι. Σε κάποια στιγμή και ενω είχα παραδωθει στην αγκαλια του Μορφέα, αισθάνθηκα όλο μου το κορμί να ηλεκτρίζεται. Ολες η τρίχες του σωματος μου σηκώθηκαν. Αισθανόμουν το βάρος να φευγει εντελώς απο το σώμα μου και μια τρομερη δύναμη να ασκείται προς το επάνω μου μέρος και να συγκεντρώνεται στο κεφάλι μου.
Ειλικρινά νόμιζα ότι πήγαινε να σπασει.
Ακουγα φρικιαστικούς ήχους που δεν μπορουσα ούτε να τους περιγράψω ενω η παραμικρή κίνηση μου φαινόταν αδύνατη. Εκανα τρομερές προσπαθειες να σηκωθω αλλα εις μάτην. Το μόνο που κατάφερα ήταν να ανοίξω ελάχιστα τα μάτια μου, αντικρίζοντας κάτι που με έκανε να φρικάρω τελείως.
Ο απέναντι τοίχος ήταν γεμάτος με μικρους σκοτείνους στροβίλους και ακαθόριστες σκιές, οι οποιές μεσα στην κινιτικότητα τους μεταλλάσονταν παίρνοντας μορφή προσώπου που τεντώνεται προς τα έξω, επιδυκνείωντας μεγάλα κοφτερά δόντια.
Εν τέλη κατάφερα να πεταχτώ, σπάζοντας την ακινησία μου. ΝΒεβαι δυσκολευτηκα ολύ να πώ εαν ήταν όνειρο ή πραγματικότητα ή μια κατάσταση ενδιάμεσα.

----------

Εκτοτε, το ίδιο "όνειρο" επαναλαμβανόταν πανω κάτω το ίδιο. Ακριβώς ίδιο συναίσθημα. Αντί των μικρών σκι΄λων πολλές φορές εβλεπα ένα μεγάλο στρόβιλο ( ο οποίος δεν ξέρω γιατί αλλα πάντα μου κανει να τον περιγράψω με όνομα θυληκό, να το πώ χαβούζα;) πα΄νω απο το στήθος μου.

Σιγα -σιγα και καθώς τα χρόνια π[ερνουσαν το ίδιο σκηνικό επναλαμβανόταν μην έχωντας καν υπ' όψην μου οτι υπάρχει ονομασία για αυτό. Τις περισσότερες φορές συμβαίνει όταν κοιμάμαι ανάσκελα με το χέρι στο μέτωπο.
Εφτασα ακόμα σε σημείο να το παθαίνω σε επίπεδα...!!
Κοιμάμαι και ενω βλέπω όνειρο εμφανίζεται. Καταφέρνω να ξυπνήσω και το ξαναπαθάινω. Ξαναξυπνάω, σηκώνομαι κανω διάφορα και το ξαναπαθαινω όρθιος. Ξαναξυπνάω και συνηδητοποιω οτι ήταν όνειρο!! Εχω μετρήσει 7(!) όνειρα σε επίπεδα,που καθε φορά ξυπναω με αυτό το αίσθημα ωσπου τελικα να ξυπνήσω πραγματικα (με το ίδιο αισθημα πάντα!)

Τέλος πάντων, κάποια στιγμή απο φίλο έπεσε στα χέρια μου ένα περιοδικό εσωτερισμού ή και γω δεν ξέρω τι. Διαβασα κάποια κουφά πράγματα, για να μην πολυλογώ,σχετικα με αστρική προβόλή. Ωσπου το μάτι μου έπεσε σε μία περιγραφή που ταίριαζε με αυτήν που πάθαινα. Δεν ανέφερε τις σκιές, αλλα επιτέλους όριζε τους ήχους!!
Τους περιέγραφε σαν τρομακτίκα ποδοβολήτα, τρίξιμο χορδων ουρλιαχτα ή σαν παράσιτα τηλεόρασης.
Ε! σε μένα έιναι όλα αυτά μαζί μόνο που έπρεπε να το πούν για να ξεχωρίσω τους ήχους που μπερδέυονταν σαυτήν την φρικιαστική βοή!

Αποτην στιγμή που το είδα, δανείστηκα το περιόδικό, και το μελέτησα. Την επόμενη φορα που το έπαθα ήμουν προετοιμασμένος. απλα έφερα στο μυαλό μου όλα αυτα που εξηγουσε (εννοείται οτι σκέφτομαι φυσιολογικότατα όταν το παθαίνω.)
Με άλλα λόγια έλεγε οτί είναι αστρική προβολή, με την διαφορά οτι το αστρικό σώμα για κάποιον λόγο αναγκάζεται να επιστρέψει γρήγορα στο σώμα με αποτέλεσμα να δημιουργουνται τα συμπτωματα αυτά. (όντως πολλές φορές απ' αυτες που το πάθαινα, ξυπνουσα με μουδιασμένο κάποιο άκρο, ή με κάποιον να χτυπά την πόρτα..)

Την επόμενη φορά που αρχισα να το παθάινω έφερα όλα αυτα στο μυαλό μου. Αποτέλεσμα είναι οτι κατάφερα κάπως να το κοντρολάρω. Δεν βίαστικα να ξυπνήσω, ενω κα΄ταφερα να ελέγψω το ψυχοσωματικό μου άγχος. Σκεφτηκα τον ολκό να μαζεύεται σιγά-σιγά. Ο βουή πλεον περιορίστηκε απλά στον απαλό και μακρόσυρτο ήχο της χορδής που ξύνεται, ενώ καταλάβαινα σιγά σιγά το βάρος να επανέρχεται στο ΄σωμα μου. Μερικές φορές συνοδευόταν απο μια πορτοκαλί στήλη φωτός, σαν νέον, και άφηνε ένα ευχαριστο συναίσθημα.

Αρκετα έγραψα. Το θέμα είναι οτι συνδεεται με άλλα πραγματα, αλλα το αφήνω για την δευτερη δόση.
Μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει παρακαλώ. Είναι στο μυαλό μου ή εχει και άλλος αντίστοιχη εμπιερία;;

αρ!

Edited by - Αρ on 01/05/2005 09:02:35

ΑρΝέο Μέλος
02/05/2005, 10:41:38
Α ωραία!
Και δεν έχω ψυχίατρο μαμωτο

02/05/2005, 18:22:52
Γειά σου Αρ.
Χρόνια πολλά

Πολλά από αυτά που γράφεις, μπορεί να συμβαίνουν κατά την μετάβαση της συνείδησης από τον φυσικό στον αστρικό κόσμο και ανάποδα.

Ο αστρικός κόσμος, ο οποίος έχει πολλά επίπεδα - ανώτερα και κατώτερα - είναι ένας κόσμος που συχνά επισκεπτόμαστε στον ύπνο μας, όταν ονειρευόμαστε, μόνο που στις περισσότερες περιπτώσεις η συνείδησή μας δεν είναι σε εγρήγορση, οπότε δεν μπορούμε όυτε να θυμηθούμε όλα όσα βλέπουμε, όυτε να ελέγχουμε τι βλέπουμε, ούτε να αποφασίζουμε που θα πάμε, ούτε και να κατανοούμε τι μας συμβαίνει.
Στην πραγματικότητα, είναι σα να βυθιζόμαστε τυφλοί σε μία θάλασσα, το βάθος της οποίας δεν γνωρίζουμε, ούτε ξέρουμε τι ψάρια θα συναντήσουμε. Ευτυχώς για μας, δεν τα φέρνουμε πάντως πίσω μαζί μας!

Όπως λοιπόν ένας άνθρωπος που δεν ξέρει κολύμπι, μα ούτε και ξέρει καλά καλά τι είναι νερό και τι θάλασσα, όταν πέφτει μέσα στα νερά της βιώνει διάφορα σοκ που δεν μπορεί να καταλάβει, έτσι και με την είσοδο στον αστρικό κόσμο. Η συνείδηση στο παράδειγμά μας, είναι ο επίδοξος κολυμβητής.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

09/05/2005, 12:11:48
Θα ήθελα να ρωτήσω μάλλον εσένα amalia (από τα post που έχω διαβάσω νομίζω ότι μπορεί να έχεις κάποια ιδέα) για κάτι που μου συνέβει το Σάββατο το βράδυ.
Ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου το σώμα μου δεν είχε βαρύνει αρκετά, ήμουν σε μιά εγρήγορση και ξαφνικά ένοιωσα σαν κάποιος να με είχε πιάσει από τον αριστερό ώμο και με ταρακουνούσε δυνατά, για να το σταματήσω φώναξα. Τι πιστεύεις ότι μπορεί να ήταν?

Έχω μιά θεωρία για το τι μπορεί να ήταν αλλά θα ήθελα να ακούσω και την άποψή σου.

09/05/2005, 19:51:07
pyramid, καλύτερα θα ήταν να διάβαζες τα θέματα των forums με αντικείμενο τη μόρα - μόλα.

Πιο πάνω, έγραψα κάποια πράγματα που έχουν σχέση με την κάπως απότομη είσοδό μας στο αστρικό. Ωστόσο, δεν θα σε καλύψουν τελείως γιαυτό που ρωτάς και πιστεύω πως είναι καλύτερα να συγκεντρώσεις πρώτα κάποιες απόψεις από τα σχετικά θέματα, που είναι πολύ πιο αναλυτικά.
Δυστυχώς λόγω χρόνου, αυτές τις ημέρες δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στο ερώτημά σου.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

10/05/2005, 13:15:11
Ευχαριστώ amalia για την συμβουλή, τα διάβασα, κατάλαβα.