ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Lost-οι αγνοούμενοι - - Κινηματογράφος -

- Lost-οι αγνοούμενοι - - Κινηματογράφος -

amalia7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
28/05/2010, 03:50:50
quote:
simori:

Βασικά παρακολουθούσα με μανία μέχρι και τον 3ο κύκλο, όμως από τον 4ο και μετά σταμάτησα να ασχολούμε

Και πολύ καλά έκανες!!

Αχ, στερνή μου γνώση...

28/05/2010, 04:05:33

quote:
amalia
Και πολύ καλά έκανες!!

Αχ, στερνή μου γνώση...

Συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια ;)

Amalia, μετά από καιρό σε συναντώ στα ίδια μέρη και χαίρομαι :)!!!
Καληνύχτες, αύριο πάλι!!!!

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

28/05/2010, 05:18:55
Καληνύχτα!

strangerz2Μέλος
28/05/2010, 10:05:12
Ολοι αυτοί που δέν τους άρεσε το τέλος του lost,να υποθέσω οτι επίσης δέν τους άρεσαν τα νέα star wars .Τέλος πάντων,δέν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό των σεναριογράφων.Πιστεύω οτι οι δημιουργοί του lost δέν θα ήθελαν να ξενερώσουν τον πολλύ κόσμο,τό οτι το έκαναν,πιστεύω οτι οφείλεται σε έναν λόγο,στην τηλεθέαση.

Στην αρχή έκαναν τα πάντα για να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο ενδιαφέρον, και τα κατάφεραν. Μετά όμως που έπρεπε να εξηγήσουν τα πράγματα,αναπόφεκτα ξενέρωσαν τον κόσμο γιατί απο την αρχή, σε πολλά σημεία μιλούσαμε για απλά πράγματα.Σκεφτείτε για παράδειγμα τους "άλλους",ή αυτό το φώς στην καταπακτή που είδε ο λόκ.Τί ήταν αυτό το φώς? Όλοι νομίζαμε στην αρχή οτι πρόκειται για κάτι υπερφυσικό,αλλά απλώς ήταν ο φακός του ντέσμον.

Σε αυτό κατα την γνώμη μου στηρίζεται η απογοήτευση του κόσμου.Στο γεγονός δηλαδή οτι πλάσαραν με εντυπωσιακό τρόπο κάποια απλά πράγματα που απλά δέν ξέραμε οτι υπάρχουν στο νησί μέσα σε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου.

Το έκακαν για να αυξήσουν όσο περισσότερο γίνεται την τηλεθέαση,αλλά το πλήρωσαν στο τέλος με την κριτική που δέχονται.

29/05/2010, 13:56:52
http://www.youtube.com/v/-HWECQa23Cs&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00">

NOVUS ORDO SECLORUM
29/05/2010, 21:56:12
PREDATOR έφτιαξα το βίντεο ώστε να φαίνεται άμεσα (έκανα edit στο μήνυμά σου και ενεργοποίησα την html για το συγκεκριμένο μήνυμα, βάζοντας τον κώδικα ενσωμάτωσης βίντεο).

31/05/2010, 12:26:20
ok.... απλα αυτο για να "μπουν" ορισμενοι στο κλιμα του Lost (and found)

NOVUS ORDO SECLORUM