- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ - Περιοδικά - Βιβλία
ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΔΩ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ.
Στην κεντρική σελίδα υπάρχει ένας χώρος που φιλοξενεί βιβλία τα οποία παρουσιάζουμε (επίσης στις ανανεώσεις της κεντρικής σελίδας, υπάρχουν συχνά παρουσιάσεις βιβλίων). Μπορείς να τα δεις, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
Βιβλιοπαρουσιάσεις - Εκδόσεις - Περιοδικά
Σίγουρα δεν αποτελεί ο παραπάνω κατάλογος έναν πλήρη κατάλογο, των όσων βιβλίων έχουν προταθεί κατά καιρούς μέσα στις συζητήσεις. Ενδεικτικά - και πάλι - θα μπορούσες να διαβάσεις το θέμα:
Ενδιαφέροντα Βιβλία.
Εκεί, κάποια μέλη σχολιάζουν βιβλία που έχουν διαβάσει και τους έχουν κάνει εντύπωση.
Από κει και πέρα, ολόκληρη η κατηγορία όπου άνοιξες το παρόν θέμα Περιοδικά - Βιβλία
θα μπορούσε να χρησιμεύσει σαν ένας οδηγός στην αναζήτηση βιβλίων, εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να αφιερώσει λίγο χρόνο για να ψάξει.
Η εργασία που προτείνεις εσύ έχει ενδιαφέρον, αλλά φοβάμαι πως το να γίνει μία έρευνα για αναφορές βιβλίων ανάμεσα σε πάνω από 8μιση χιλιάδες θέματα, πρακτικά δεν είναι και τόσο εφαρμόσιμο. Ούτως ή άλλως και όπως σου έγραψα και πιο πάνω, τα περισσότερα βρίσκονται συγκεντρωμένα στην παρούσα θεματική κατηγορία, οπότε όποιος θέλει μπορεί να κάνει μια έρευνα να βρει. Η ευκολότερη αναζήτηση των μελών είναι ούτως ή άλλως και ένας από τους σημαντικότερους λόγους, που οι συντονιστές των forum κάνουμε μετακινήσεις θεμάτων από μία κατηγορία σε άλλη, όπως παράδειγμα από μία ειδικότερη κατηγορία σε αυτήν των βιβλίων, εάν πρόκειται για ένα βιβλίο που σχολιάζει κάποιος. ![]()
Σε μελλοντικές αλλαγές που θα αφορούν τη βελτίωση της δομής του ESOTERICA, πιθανότατα θα εμπλουτιστεί αρκετά και ο τομέας που αφορά τα βιβλία, όπως άλλωστε και άλλοι τομείς. ![]()
Κατά καιρούς δε, προσθέτουμε νέα βιβλία στις παρουσιάσεις βιβλίων, ιδιαιτέρως δε, βιβλία που έχουν γραφτεί από μέλη του ESOTERICA!!! ![]()
Σε περίπτωση πάντως που θέλεις να κάνεις εσύ μία αναζήτηση και να φτιάξεις έναν κατάλογο από όσα έχουν ήδη αναφερθεί στις συζητήσεις της κατηγορίας αυτής - ή και σε άλλες - μπορείς να ανοίξεις ένα σχετικό θέμα στα forums, ώστε όποιος άλλος έχει παρόμοιο ενδιαφέρον να συμμετάσχει.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
τελικα μου λετε να το κανω μονος μου??