ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η σημασία των Ονομάτων - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η σημασία των Ονομάτων - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

AZΩΕΛ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/03/2005, 16:15:03
Χαιρετώ ξανά..
Φίλη, Αζωελ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..το ίδιο επιθυμώ για όλους σας/μας..να μαστε όλοι καλα..

Θα ηθελα να ρωτησω την φίλη Avallon.... αριθμος τέσσερα.. σύνολο φωνηέντων=σύνολο συμφώνων ... με άλλα λόγια 4 φωνήεντα + 4 σύμφωνα... Το Όνομά μου!!!

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

22/03/2005, 16:33:08

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

silverwhisperΜέλος
23/03/2005, 15:50:27
η αντιστοιχια ειναι 5 προς 3.

οσο για τις πηγες,ειναι στο ιδιο τοπικ,στην πρωτη σελιδα.

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

23/03/2005, 23:47:59
quote:
Θα ηθελα να ρωτησω την φίλη Avallon.... αριθμος τέσσερα.. σύνολο φωνηέντων=σύνολο συμφώνων ... με άλλα λόγια 4 φωνήεντα + 4 σύμφωνα... Το Όνομά μου!!!

Αυτό σημαίνει απόλυτη ταύτιση του έξω με το μέσα... ΄
Είσαι αυτό που δείχνεις και δείχνεις αυτό που πραγματικά είσαι.
Ρίξε μια ματιά και στο 4 για περισσότερη "μετάφραση"

Βρε simori τι εικόνα είναι αυτή?
Σκιάχτηκα μόλις την πρωτοείδα...
Είναι αυτό που λέμε "φοβιστική"
Κατά τα άλλα είναι πολύ όμορφη

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
24/03/2005, 01:58:57
namaste:)

quote:
Το σύνολο των φωνηέντων του ονόματός μας δείχνει την εσωτερική μας φύση ενώ αντίθετα το σύνολο των φωνηέντων δείχνει την εξωτερική μας προσωπικότητα, την κοινωνική μας "πρόσοψη"

quote:

...αυτό που απλά θέλω να πω είναι ότι από τα φωνήεντα μαθαίνουμε ποιοί πραγματικά είμαστε ενώ από τα σύμφωνα μαθαίνουμε ποια είναι η εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω... πως δηλαδή μας βλέπουν οι άλλοι..

..Αβαλλον, τι θα'λεγες να παραθεσουμε τα υπολοιπα στοιχεια του αρθρου* ...;)

---επειδη αφορα στην πυθαγορεια ερμηνεια των αριθμων μαλλον θα αποτελουσε παραπανω βοηθεια για τα μελη που ενδιαφερονται για τα αναφερομενα στοιχεια :)---

(*Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ-ΑΒΑΤΟΝ)

Πυθιατμα

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 24/03/2005 02:02:24

24/03/2005, 02:24:02
quote:
εμενα που το συνολο των συμφωνων ειναι περισσοτερο ειναι καλο ή κακο?

silverwhisper:)
με αυτο που ανεφερε η Αβαλλον δεν σημαινει πως πρεπει να διαχωρισεις την ουσια του ονοματος σε καλο η κακο:)
δεν ειπε κατι τετοιο εξαλλου!
αυτο που ειπε ειναι κατι εντελως διαφορετικο και αν θες διαβασε το παλι.
οσο αφορα στα στοιχεια που επελεξες για να κατανοησεις απο εκει που βρισκεσαι αυτη τη στιγμη την εννοια του ονοματος σου μαλλον και δεν θα ειναι κατι ευκολο επειδη μαλλον αυτο που δεν εχεις ακομη κατανοησει ειναι πως δεν μιλαμε για το καλο και το κακο:)
προσπαθησε να ανακαλυψεις καποιον απλουστερο τροπο περαν του ετυμολογικου των γραμματων που αφησε στην πρωτη σελιδα η ΑΖωελ και ειμαι σιγουρη πως θα καταφερεις να μαθεις περισσοτερα πργμτ για αυτο που σε ενδιαφερει.
αν για παραδειγμα εμεις αναφερουμε πως "τ' ονομα χωριζεται σε φωνηεντα και συμφωνα"--αλλα η ουσια ειναι το συνολο- και δεν κατανοησεις αυτο ακριβως ,τοτε μαλλον θα 'ναι ακομη πιο δυσκολο να περασεις στην ερμηνεια των γραμματων μεσα απο ενα κατεβατο που εμπεριεχει και μια μορφη διαφορετικης ερμηνειας απο την απλη αυτη αριθμολογια που θα πρεπει να πρωτοσυναντησεις και κατοπιν κατανοησης αυτης να περασεις και σε αλλες σφαιρες.
--καταρχην λοιπον δεν βιαζομαστε ,οκ;)--

quote:
η αντιστοιχια ειναι 5 προς 3.

συμφωνα λοιπον με τα στοιχεια που μας δινει, ειναι μαλλον δυσκολο κατα το ιδιο ποσοστο που υπολοιπεται απο το 5--2-- να κατανοησουν οι αλλοι επακριβως αυτο που εισαι/και αυτο δεν ειναι ουτε καλο/ουτε κακο.)
απλα θα χρειαστει απο σενα περισσοτερος κοπος ωστε να βρεις ολα εκεινα τα σημεια που χρειαζονται ωστε να καταδειξεις επακριβως αυτο που πραγματικα εισαι και δεν διαφαινεται.
οσο για την Σιμοριλ που εχει ισσοροπια αυτο επισης δεν ειναι ουτε καλο αλλα ουτε κακο.)απλα η φιλη μας θα εχει μαλλον καποια δυσκολια ωστε να αποκρυπτει οσα ηδη διαφαινονται,δηλαδη η ευελιξια μετατοπιζεται σε διαφορο τροπο αντιμετωπισης απο οτι σε σενα.)

---κρινω αναγκαιο να προσεγγισουμε το θεμα ως πολυεπιπεδο επειδη στην κουβεντα δεν ειμαστε μοναχα οσοι εχουμε σε βαθος ασχοληθει με το θεμα, αλλα εχουμε και νεαροτερα μελη που ενδιαφερονται να μαθουν,και τα οποια καλουμαστε να σεβαστουμε και να μην παραμορφωρτωσουμε με στοιχεια απο δυσνοητα μεχρι και ακαταλαβιστικα...:)
οποτε θα παρακαλουσα καποιο μετρο τοσο σε οσα αφηνουμε (να γνωριζουμε επακριβως τι καταθετουμε και μαλλον αναγκαιο θαταν να φροντιζουμε γενικως...ως αναφορα στις παρακαταθηκες μας...//προσωπικα το πραττω επι του παροντος..// θα ηθελα ομως να το δω γενικοποιημενο και απο τους συνομιλητες μου:)---Αβαλλον μαλλον ειναι αναγκαια τα απλοποιημενα στοιχεια του αναφερθεντος πριν αρθρου:)//προτιθεμαι να το μεταφερω εσω...συντομα---

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 24/03/2005 02:27:04

24/03/2005, 02:31:09
quote:
Αγαπητή ΑΤΜΑ οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες πάνω στα θέματα που εσύ πολύ καλά γνωρίζεις.
Προσπάθησα μέσα από τις δικές σας αναλύσεις, γιατί εγώ είμαι μόνο της... γραμματικής και του συντακτικού! Ίσως να καταφέρω να εμβαθύνω περισσότερο και να βρω τα υπόλοιπα που κρύβει!!!

..πιστεψε με, Αρετη το συντακτικο και η γραμματικη ειναι αριστη βαση να ξεκινησεις προς τα Ενδοτερα της ψυχης:)--απο εκει ξεκινησα ξερεις--
οσο ειναι τα μαθηματικα για να εισχωρησεις στον ..εγκεφαλο:>
--δωσε βαση στο τερμα:το σημειο που ενωνει την πρωτη και την τριτη...-παλε ποτε-..δεσμη στο Λυκειο:)---

cprtght@tm@2005
24/03/2005, 02:38:53
Σιμοριλ -of the record - ενα σχολιο για τις κοκκινομαλες ..:)

(υπηρξα επι χρονια,το'χαμε κουβεντιασει εξαλλου.)/ + το συμπερασμα μου αφ'οτου αφησα πισω αυτη την "γλυκια εμμονη" ειναι...
πως ..
Οσο και να "κοκκινησεις" ποτε δεν ειναι τοσο εκθαβωτικο οσο το επομενο..κοκκινο που επελεξες για την επομενη βαφη../προσοχη θελει../οι αλλοι το βλεπουν εσυ,το βιωνεις, απλα δεν βλεπεις την ενταση του,εισαι μεσα σ'αυτη.)
μαγικο ναι! ενα με τη φλογα/ναι!/
απλα ...απροσπελαστο μεχρι να το ...ξεπερασεις.)
οσο για τις ξανθες ενα εχω καταλαβει...στο δρομο κοιτανε η μια την αλλη ---να δουν αν το δικο τους εχει πετυχει περισσοτερο απο της αλλης...ασε που νοιωθεις οτι ανιχνευουν μαλλον και την αποχρωση καθως σε κοιτανε...--

Chocolatma.)

cprtght@tm@2005
24/03/2005, 05:47:58
Αvallon ευχαριστώ με την απάντηση.. και συμφωνώ με την Άτμα περί του άρθρου..
(Όμως ποιά από τις δύο κοκκινόμαλλες σε φόβησε περισσότερο?) ρητορική η ερώτησή μου

Άτμα .. απλά σου στέλνω ένα μεγάλο χαμόγελο.... !!!! [:))))]

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 24/03/2005 05:50:49

24/03/2005, 07:26:54
quote:
Kαι επειδή έγινε το θαύμα και ξημέρωσε η μέρα που μπορούμε να κατανοήσουμε η μια την άλλη χωρίς παρεξηγήσεις

Γράψε ΑΚΥΡΟ!
Μόλις είδα το μήνυμά σου αυτό:

quote:

:(
ο καθενας εχει τα προβληματα του κι εσυ μαλλον το δικο σου:(

πως το συμπερανες παλι τουτο;

--ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΑΥΤΟ ΤΗς ΚΥΡΙΟΤΗΤΑς ΤΩΝ ΤΟΠΙΚ! ΑΛΛΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΙΔΕΑς ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΡΙΣΜΑ.../ΟΠΩς ΕΧΩ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΤΗς ΥΠΟΘΕΣΕΩς/ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΑΙ ΚΡΙΝΩΝΤΑς ΠΡΟΦΑΝΩς ΕΞ ΙΔΙΩΝ ..(--

και κατάλαβα τι θα πει wishful thinking...
Iσως σε μιαν άλλη ζωή...
Δεν πειράζει... Ηταν πολύ καλό για να'ναι αληθινό...
Καλή συνέχεια

Edited by - Avallon on 24/03/2005 07:38:11