ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σκαρφαλώνοντας στο "Χριστουγεννιάτικο" δέντρο... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Σκαρφαλώνοντας στο "Χριστουγεννιάτικο" δέντρο... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

neron4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
neronΝέο Μέλος
28/12/2002, 00:07:34
γεια σε όλους και πάλι.

Πώς σας φαίνεται το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο...? Δεν είναι κάπως απόκοσμο...με όλα αυτά τα φωτάκια και τις πολύχρομες μπάλες...και την μουσική που ακούγεται. Σβήνω όλα τα φώτα και το παρατηρώ για ώρα...τα μάτια αρχίζουν να βλέπουν περίεργα σχήματα...δεν τα ανοιγοκλείνω και...τσαφ! πέφτω στην παγίδα! Η ψυχή του δέντρου με κάνει τόσο μικρό που χωράω στην φάτνη. ΝΑΙ ΝΑΙ! Όλα γύρω μου μεγαλώνουν και εγώ γίνομαι μια "Άλίκη στην χώρα των θαυμάτων" και των περίεργων γνώσεων...

Ποιά είναι η ψυχή του δέντρου? Γνωρισα τα Ents του Tolkien, για όσους έχουν διαβάσει τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών". Μια χριστουγιεννιάτικη ιστορία αλλοιώτικη από τις άλλες...Ποιός μπορεί να μαντέψει τι μου είπε η ψυχή του δέντρου?...

28/12/2002, 10:06:55
Φίλε Νέρον,
δεν θα ήθελα να μαντέψω τι σου είπε η ψυχή του δέντρου, αλλά θα ήθελα να μας πείς τι ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ απο όσα σου είπε η ψυχή του δέντρου!
Το θέτω έτσι γιατί είμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι σου είπε πολλά, πάρα πολλά και θα ήθελα να μας πείς τι από ολα αυτά, εσύ συγκράτησες...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

30/12/2002, 04:04:38
????

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,
κόσμοιο τό σύμπαν,ουρανόν
ηδέ θάλασσαν ιδέ χθόνα πα
μβασίλειαν καί πύρ αθά
νατον,τάδε γάρ μέλη εστί
τά Πανός.....

30/12/2002, 13:18:41
ΓΕΙΑ +ΧΑΡΑ!
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ,Ή ΚΑΘΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ,Ή ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ...ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΩ,ΝΑ ΧΩΘΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ+ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ....
ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....
MAGIKKKKKKKKKKKK,ATMA