ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- χαρτομαντεία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- χαρτομαντεία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ράνια3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΡάνιαΝέο Μέλος
04/09/2004, 23:20:18

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας πω ότι οι πληροφορίες που παρατίθενται σχετικά με την χαρτομαντεία, είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Θα ήθελα λοιπόν, εάν είναι δυνατόν, να ζητήσω από κάποιο μέλος συμβουλές σχετικά με τον ακριβέστερο τρόπο χαρτομαντείας που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Θα ήθελα πολύ να μάθω να ρίχνω τα χαρτιά ως μια επιπλέον βοήθεια στον συναισθηματικό τομέα. Το πρόσωπο για το οποίο θέλω να μάθω χαρτομαντεία, είναι το σημαντικότερο που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, γι'αυτο και θα παρακαλούσα όσα μέλη προτίθενται να κάνουν πλάκα, να μην το κάνουν. Παρακαλώ για σοβαρή βοήθεια. Ευχαριστώ πολυ.

PasxalisΜέλος
04/09/2004, 23:41:57
YPARXEI IDI SXETIKO TOPIC
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3863

Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον!

Edited by - Pasxalis on 04/09/2004 23:47:41

05/09/2004, 01:50:37
Καλώς ήρθες στα forums του ESOTERICA αγαπητή Ράνια!

Υπάρχει - όπως ανέφερε και το μέλος μας "Pasxalis" - ήδη ένα θέμα ενεργό, που πραγματεύεται τη χαρτομαντεία:

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ
Μπορείς να θέσεις εκεί την ερώτησή σου.

quote:
Το πρόσωπο για το οποίο θέλω να μάθω χαρτομαντεία, είναι το σημαντικότερο που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, γι'αυτο και θα παρακαλούσα όσα μέλη προτίθενται να κάνουν πλάκα, να μην το κάνουν.

Δε νομίζω πως εάν γράψεις στο παραπάνω τόπικ θα σε αντιμετωπίσουν με πλάκα. Αλλά ακόμα και στις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο γίνεται, μην το παίρνεις σε καμία περίπτωση προσωπικά, μιας και όλοι μας πότε πότε νιώθουμε το "διαολάκι" μέσα μας να μας τσιγγλάει να πούμε την "ατάκα που σκοτώνει"...

Εγώ θα σου αφιερώσω μία φράση του Νίκου Καζαντζάκη:
"πρόσεξε πολύ τι θα επιθυμίσεις, γιατί θα σου συμβεί..."

Το τόπικ αυτό απενεργοποιείται.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!