- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δεν κσέρεις κι εσύ ελληνικά ;

Edited by - Αίολος on 21/02/2012 13:07:58
Απλά απορώ γιατί έβαλες ένα βίντεο πολύ ενδιαφέρον σχετικό με η βία ενάντια στα ζώα. Πολύ καλό βίντεο.

Edited by - Αίολος on 21/02/2012 13:29:32
quote:
Αίολε εννοώ να σχολιάσεις την λέξη που είπες παραπάνω:"κσεχασες" μήπως κάνεις λάθος; Επειδήγράφετεγραφεται "ξέχασες" και όχι "κσεχασες" και μετά, ας πάμε να δούμε και τον "Γιαννάκη μας" και την διαφορά σπαρτιάτικου πολιτεύματος.
Γνωρίζεις ελληνικά υποθέτω!
(Πάντα φιλικά)
Αχ ρε Αίολε! Αυτό σου εξήγησα, ότι όλοι μας κάνουμε λάθη και εγώ και εσύ και ο Γ.Γ και όλοι. Γιαυτό κράτα μικρό καλάθι. Δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με αυτά, αφού όλοι καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει ο άλλος. Πήγαινε και άνοιξε ένα θέμα για γραμματική και διόρθωνε τον κόσμο όσο θέλεις (Φιλικά πάντα). Εσύ αν θέλεις συνέχισε. Απλά αν συνεχίσεις, είναι καλό να επισημένεις και τα δικά σου λάθη και να ξεκινάς από αυτά.
Ελληνικό αυτό το ελάττωμα. Μας αρέσει να διορθώνουμε τους άλλους, ενώ εμείς κάνουμε τα ίδια λάθη. Να! σαν εσένα καλή ώρα Αίολε. Μην νομίζεις ότι δεν το περίμενα ότι θα έψαχνες για λάθη δικά μου. Αφού σου ξεφεύγει η ουσία και πας και κολλάς στα άσχετα. Αφού όμως αυτό σε χαροποιεί, κάνε ότι νομίζεις.
Υ.Γ
Από μικρός πρέπει να μάθει κάποιος ορθογραφία και καλούς τρόπους.Η ορθογραφία βελτιώνεται και θέλει χρόνο, να είσαι σίγουρος ότι προσπαθώ. Τους τρόπους σου να σου πω την αλήθεια, δεν νομίζω θα τους βελτιώσεις. Γιατί είναι ολοφάνερο ότι δεν προσπαθείς Αίολε.
Edited by - Μυρμιδόνας on 21/02/2012 14:00:29
quote:Βρε παιδάκι μου πας καλά;
Αχ ρε Αίολε! Αυτό σου εξήγησα, ότι όλοι μας κάνουμε λάθη και εγώ και εσύ και ο Γ.Γ και όλοι. Γιαυτό κράτα μικρό καλάθι. Δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με αυτά, αφού όλοι καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει ο άλλος. Πήγαινε και άνοιξε ένα θέμα για γραμματική και διόρθωνε τον κόσμο όσο θέλεις (Φιλικά πάντα). Εσύ αν θέλεις συνέχισε. Απλά αν συνεχίσεις, είναι καλό να επισημένεις και τα δικά σου λάθη και να ξεκινάς από αυτά.
Εσύ κσεκίνησες τα ορθογραφικά σχόλια!

Προφανώς η τακτική σου είναι αυτή!
Edited by - Μυρμιδόνας on 21/02/2012 14:03:35
Αλλα γράφω, άλλα διαβάζεις...
Μήπως...;

Edited by - Αίολος on 21/02/2012 14:07:36