ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- βοήθειααααααααααα (Subscription) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- βοήθειααααααααααα (Subscription) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

foxyfreak7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
foxyfreakΜέλος
27/08/2004, 15:34:56
γεια σας,

Στο τέλος θα με πείτε παραπονιάρα αλλά κάπου πρέπει να βρώ το δίκιο μου. Τις τελευταίες μέρες με το που ανοίγω το e-mail μου, μου έρχονται τουλάχιστον καμιά 10ριά e-mail από απαντήσεις που έχουν γίνει στο εσωτερικά. Ωραία μέχρι εδώ? Το πρόβλημα είναι ότι εγώ ποτέ δεν συμφώνισα να μου στέλνουν τίποτα, ούτε υπάρχει κάποιο κουμπί που ίσως καταλάθως να το πάτησα. Δεν θέλω να μου έρχονται e-mail χωρίς την θέλησή μου. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμουν ευγνώμων.

Φιλικά *foxyfreak*

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 17:46:54
ΑΓΑΠΗΤΗ *foxyfreak* ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ SUBSCRIBE ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΠΙΚ!!! ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΜΑΛΙΑ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ..................ΕΧΡΕRT...!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

foxyfreakΜέλος
27/08/2004, 23:25:30
Σ'ευχαριστώ cybermaster για το ενδιαφέρον σου. Θα το ψάξω πρώτα και αν δεν βγάλω άκρη τότε θα μιλήσω στην Αμαλία.

foxyfreakΜέλος
27/08/2004, 23:28:47
τα καταφερα!

CYBERMASTERΜέλος
28/08/2004, 02:45:07
ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ.......

------------------------

foxyfreakΜέλος
28/08/2004, 12:48:11
ένα κουμπί ήταν καλέ! άδικα διαμαρτυρώμουνα

CYBERMASTERΜέλος
28/08/2004, 17:47:29
Α ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ.....

------------------------