ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

halva30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stanfromgreeceΜέλος
17/10/2006, 08:45:10
Φίλη Τοξότης καλημέρα!
πραγματικά πολύ σημαντικά και ενδιαφέροντα όλα όσα γράφεις πιο πάνω.
Τους έριξα μια γρήγορη ματιά καθώς είναι πάρα πολλά και χρειάζονται αρκετό χρόνο, αλλά ελπίζω να βρώ το χρόνο να τα μελετήσω περισσότερο,καθώς ο μόνος τόπος που μπορώ αυτό τον καιρό να έχω ιντερνετ είναι στην δουλειά μου... και όπως καταλαβαίνεις πολύ δύσκολο το να βρώ την ησυχία μου για να τα διαβάσω.

Λόγω εσοκομματικών πολιτικών αντιπαραθέσεων,και διάσπασης του πολιτικού του χώρου σε 3 υποψήφιους, ο θείος μου ο Δημήτρης Μούρτζης δεν πέρασε στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών για τον Δήμο της Αίγινας. (κρίμα,γιατί ένας δήμος έκανε αγώνα ενάντια στα chemtrails... πάει και αυτός!)
Πάντος με την πρώτη ευκαιρία θα μιλήσω μαζί του για να μας πεί λεπτομέρειες για την κίνηση που είχε κάνει εναντίων των ψεκασμών αυτών.Το μόνο δύσκολο είναι οτι εκείνος είναι μόνιμος κάτοικος Αίγινας, ενώ εγώ πάω εκεί μόνο για διακοπές το καλοκαίρι...
Πάντως έχω ενημερώσει και την μητέρα μου που έχει πιό συχνές επαφές μαζί του πως τον θέλω για να του μιλήσω με το συγκεκριμένο θέμα. Ισως τώρα πιά που δεν θα είναι Δήμαρχος να έχει και εκείνος περισσότερη ελευθερία για να ασχοληθεί με αυτό το θέμα...

halvaΜέλος
17/10/2006, 09:34:27
Ο κ. Μούρτζης διατηρεί μια σημαντική βάση υποστήριξης και θα είναι δημοτικός σύμβουλος.

Είναι επίσης γεγονός ότι στην αντιπολίτευση θα έχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί μ'ένα θέμα όπως το δικό μας.

'Οπως έγραψα, τον είδα προχθές στο λιμάνι της Αίγινας. 'Ηταν φιλικός και έδειξε διάθεση για περαιτέρω συζήτηση.

Εκτός απ'αυτό υπάρχουν άνθρωποι στις άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβούλιου της Αίγινας που είναι ενημερωμένοι. 'Οπως και σε άλλους δήμους.

Στο βιβλίο του για τους ψεκασμούς, ο Αυστριακός Christian Haderer έγραψε (δική μου αγγλική μετάφραση):

"There is material and other evidence that speaks so
clearly for the real existence of chemtrails that one
is forced to wonder why there is so little wondering.
Especially when facts are on record that lend the
chemtrail evidence additional weight. For example in
June 2003 the municipal council of Aigina in Greece
lodged a complaint ‘against unknown parties’ spraying
from aircraft chemical substances harmful to health
such as aluminium particles."

stanfromgreeceΜέλος
17/10/2006, 10:28:29
Halva... και εσύ από τη Αίγινα είσαι ή έτυχε να είσαι εκεί?
Μακάρι πάντος όπως λες να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή...
halvaΜέλος
17/10/2006, 13:04:45
Γειά σου Stan. Μένω στην Αίγινα.
stanfromgreeceΜέλος
17/10/2006, 13:12:37
Μέσα στην πόλη της Αίγινας? Εμένα το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στο λιμάνι... απέναντι από την Αστυνομία...
Απλά δεν έχω πλέον κάποιον συγγενή που να μένει εκεί και έτσι πηγαινοερχόμαστε μόνο το καλοκαίρι.
Για τα chemtrails δεν είχα ασχοληθεί ποτέ γιατί δεν μου έκαναν καμία εντύπωση! Από μικρός βλέπεις είχα συνηθήσει να τα βλέπω καθημερινά στον ουρανό της Αίγινας... Ξέρει κανείς πότε ξεκίνησε αυτή η ιστορία?
Πρέπει να είναι περίπου 30 χρόνια από τότε που παρατηρώ αυτές τις άσπρες γραμμές στον ουρανό! Τότε όταν ρώταγα τί είναι αυτό, οι μεγαλύτεροι μου έλεγαν ότι είναι της μετεορολογικής υπηρεσίας για να παρατηρούν τα ρεύματα του αέρα... πολλοί ακόμα και σήμερα αυτό πιστεύουν
halvaΜέλος
17/10/2006, 14:10:13
quote:

Μέσα στην πόλη της Αίγινας? Εμένα το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στο λιμάνι... απέναντι από την Αστυνομία...
Απλά δεν έχω πλέον κάποιον συγγενή που να μένει εκεί και έτσι πηγαινοερχόμαστε μόνο το καλοκαίρι.
Για τα chemtrails δεν είχα ασχοληθεί ποτέ γιατί δεν μου έκαναν καμία εντύπωση! Από μικρός βλέπεις είχα συνηθήσει να τα βλέπω καθημερινά στον ουρανό της Αίγινας... Ξέρει κανείς πότε ξεκίνησε αυτή η ιστορία?
Πρέπει να είναι περίπου 30 χρόνια από τότε που παρατηρώ αυτές τις άσπρες γραμμές στον ουρανό! Τότε όταν ρώταγα τί είναι αυτό, οι μεγαλύτεροι μου έλεγαν ότι είναι της μετεορολογικής υπηρεσίας για να παρατηρούν τα ρεύματα του αέρα... πολλοί ακόμα και σήμερα αυτό πιστεύουν

Mένω έξω από την πόλη. Ακούω και εγώ αυτή την ιστορία της 'μετεορολογικής'. Πώς ξεκίνησε άραγε;

halvaΜέλος
17/10/2006, 22:54:08
Διάλογος με την Rosalind Peterson, αγρότισσα αμερικανίδα.
http://www.holmestead.ca/chemtrails/wayne+ros.html
toxotisΜέλος
18/10/2006, 19:09:02
Καλησπέρα

Διάβαζα τις σελίδες στις οποίες παραπέμπεις Ηalva και μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες:

οι τοποθετήσεις της επιτροπής που συστάθηκε στηn Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και τα σχετικά ψηφίσματα του Ευρωκοινοβουλίου αφορούν τα έτη έως το 1999 -τελευταία ενημέρωση.

Απο τότε μέχρι σήμερα ξεκίνησαν και συνεχίζουν οι ψεκασμοί στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας, πράγμα που έρχετε σε πλήρη αντίθεση με τις τότε τοποθετήσεις και τα ψηφίσματα τους.

Τι μεσολάβησε?

Στη σελίδα διαβάζουμε πως:" 11. θεωρεί το σύστημα επέμβασης στην ιονόσφαιρα, HAARP, του στρατού των ΗΠΑ, που είναι τοποθετημένο στην Αλάσκα και αποτελεί τμήμα μόνο της ανάπτυξης και εγκατάστασης ηλεκτρομαγνητικού οπλισμού για εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια, ως παράδειγμα της σοβαρότερης επερχόμενης στρατιωτικής απειλής για το παγκόσμιο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, δεδομένου ότι επεμβαίνει στο άκρως ευαίσθητο και δυναμικό σύστημα της βιόσφαιρας για στρατιωτικούς σκοπούς ενώ δεν είναι σαφείς όλες οι επιπτώσεις του, ζητεί δε από την Επιτροπή, το Συμβούλιο και τα κράτη μέλη να ασκήσουν πίεση στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ, τη Ρωσία και άλλα κράτη που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, προκειμένου αυτές να τερματιστούν και να συναφθεί παγκόσμια σύμβαση κατά των όπλων αυτού του τύπου;

12. ζητεί, ιδιαίτερα, τη σύναψη διεθνούς σύμβασης για την απαγόρευση σε παγκόσμια κλίμακα κάθε δραστηριότητας έρευνας και ανάπτυξης, πολιτικού ή στρατιωτικού χαρακτήρα, η οποία αποσκοπεί στην εφαρμογή χημικών, ηλεκτρικών ηχητικώνπαλμικών ή άλλων λειτουργικών του ανθρώπινου εγκεφάλου στην ανάπτυξη όπλων τα οποία μπορεί να επιτρέπουν οποιασδήποτε μορφής χειραγώγηση ανθρώπινων όντων, συμπεριλαμβανομένης της ενδεχόμενης εγκατάστασης τέτοιων συστημάτων;"

Προτίνει επίσης:
"1. ζητεί από την Επιτροπή να υποβάλει στο Συμβούλιο και το Κοινοβούλιο κοινή στρατηγική, όπως προβλέπεται από τη Συνθήκη του Αμστερνταμ, που να συνδυάζει τις πτυχές ΚΕΠΠΑ της πολιτικής της ¸νωσης με τις πολιτικές της στους τομείς του εμπορίου, της βοήθειας, της ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος σε διεθνές επίπεδο για το διάστημα 2000 έως 2010, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα ακόλουθα επιμέρους ζητήματα και οι μεταξύ τους αλληλεξαρτήσεις:

α) παραγωγή γεωργικών προϊόντων και ειδών διατροφής και περιβαλλοντική υποβάθμιση;

β) έλλειψη νερού και διασυνοριακή υδροδότηση;

γ) αποδάσωση και αποκατάσταση των λεκανών απορρόφησης διοξειδίου του άνθρακα;

δ) ανεργία, υποαπασχόληση και απόλυτη φτώχεια;

ε) βιώσιμη ανάπτυξη και κλιματική μεταβολή;

στ) αποδάσωση, απερήμωση και δημογραφική ανάπτυξη;

ζ) η συνάρτηση όλων των ανωτέρω με την υπερθέρμανση της ατμόσφαιρας και ο ανθρωπιστικός και περιβαλλοντικός αντίκτυπος της αυξανόμενης εμφάνισης ακραίων καιρικών φαινομένων"

http://www.europarl.europa.eu/omk/sipade3?SAME_LEVEL=1&LEVEL=4&NAV=S&DETAIL=&PUBREF=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0//EL

Τι έγινε με το συγκεκριμένο πρόγραμμα? Ποιό είναι σήμερα στα τέλη του 2006?

Τελικά συνένεσαν στο αμερικανικό σχέδιο των αμερικανών και εφάρμοσαν την τεχνική της Welsbach-Πατέντας που ισοδυναμεί με το Πρόγραμμα "Ασπίδα" (shield) που είναι το ίδιο και το αυτό με το φαινόμενο των καιρών μας = chemtrails???

Και αφού είναι παράνομη η πτήση αεροπλάνων δίχως διακριτικά πως τους επιτρέπεται η πτήση π.χ. πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο?

Μιλάμε για αεροπλάνα της εταιρίας Hughs μόνο ή και της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας? -εκτός από τα επιβατικά δηλ. που επίσης έχουν τροποποιηθεί για σκοπούς ψεκασμού.

Επίσης ποιός χρηματοδοτεί αυτούς τους ψεκασμούς?

Μήπως το κοινό ταμείο που πρότειναν για χρηματοδότηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων στην Εωρωπαϊκή Επιτροπή, τελικά έγινε ο χρηματοδότης των chemtrails?

Ή μήπως είναι χρήματα που εξοικονομήθηκαν από τα κονδύλια που προορίζονταν για στρατιωτικό εξοπλισμό, μιας και στη σελίδα παραπάνω προτείνονταν πρίν 7 χρόνια σχεδόν μείωση δαπανών για όπλα και προώθηση προγραμμάτων ώστε ο στρατός να συννετέχει σε περιβαλλοντικά προγράμματα.

Ποιά είναι αλήθεια αυτά σήμερα στη χώρα μας?

Ποια η σημερινή πολιτική για το περιβάλλον?

Πως τοποθετείται σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντι σε όλα αυτά?

Δυστυχώς εγώ βλέπω πως σε συνεργασία υποθέτω με το NATO ακολουθούν μια χαρά την γραμμή που δόθηκε από τις ΗΠΑ....

toxotisΜέλος
18/10/2006, 21:42:27
Λοιπόν, απο μια μικρή έρευνα που έκανα:

1)Στην Έκθεση που ανέφερα και παραπάνω-της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών
με Συντάκτη γνωμοδότησης: τνο κ. Karl-Erik Olsson
προς την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, Ασφάλειας και Αμυντικής Πολιτικής
σχετικά με την πρόταση ψηφίσματος για την εφαρμογή στρατηγικών αξιοποίησης στρατιωτικών πόρων υπέρ του περιβάλλοντος (έκθεση της κ. Theorin)

εμφανίζονται οι βουλευτές: Collins, πρόεδρος; Dybkjær, αντιπρόεδρος; Olsson, συντάκτης γνωμοδότησης; d'Aboville, Blokland, Bowe, Breyer, Cabrol, Correia, Eisma, Estevan Bolea (αναπλ. Bébéar), Flemming, Florenz, González Álvarez, Graenitz, Hulthén, Kuhn, Lange (αναπλ. Díez de Rivera Icaza), Leopardi, McKenna, Oomen-Ruijten, Pimenta (αναπλ. Burtone), Pollack, Roth-Behrendt, Tamino, Τρακατέλλης, Valverde López, Virgin και White.

που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία

και στην αρχή της ίδιας Έκθεσης

"Κατά τη συνεδρίαση της 19ης Ιουνίου 1998, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι η έκθεση θα εξεταστεί από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, Ασφάλειας και Αμυντικής Πολιτικής και την Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών σύμφωνα με τη διαδικασία Hughes.

Η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, Ασφάλειας και Αμυντικής Πολιτικής εξέτασε το σχέδιο έκθεσης κατά τις συνεδριάσεις της στις 5 Φεβρουαρίου 1998, 29 Ιουνίου 1998, 21 Ιουλίου 1998, 3, 23 και 28 Σεπτεμβρίου 1998, 13, 27 και 29 Οκτωβρίου 1998 και 4/5 Ιανουαρίου 1999.

Η Υποεπιτροπή για την Ασφάλεια και τον Αφοπλισμό εξέτασε το σχέδιο έκθεσης κατά τις συνεδριάσεις της στις 5 Φεβρουαρίου 1998 και 3 και 23 Σεπτεμβρίου 1998.

Κατά την τελευταία ως άνω συνεδρίαση, η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, Ασφάλειας και Αμυντικής Πολιτικής ενέκρινε την πρόταση ψηφίσματος με 28 ψήφους υπέρ και 1 αποχή.

'Ελαβαν μέρος στην ψηφοφορία οι βουλευτές Spencer, πρόεδρος; Theorin, εισηγήτρια; Aelvoet, André-Léonard, Barón-Crespo, Bertens, Bianco, Burenstam Linder, Carnero González, Carrozzo (αναπλ. Colajanni), Dillen, Dupuis, Gahrton, Goerens (αναπλ. Cars), Graziani, Günther (αναπλ. Gomolka), Lalumière, Λαμπρίας , Pack (αναπλ. Habsburg), Pettinari (αναπλ. Imbeni, σύμφωνα με το άρθρο 138, παράγραφος 2, του Κανονισμού), Piha, Rinsche, Sakellariou, Salafranca SánchezNeyra, Shroedter (αναπλ. Cohn-Bendit), Schwaiger (αναπλ. Lenz), Speciale, Swoboda (αναπλ. Hoff), Tindemans, Titley και Truscott.
Η γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών επισυνάπτεται στην παρούσα έκθεση.
Η έκθεση κατατέθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1999.

2)Δηλαδή τα ελληνικά ονόματα είναι-υπογραμμισμένα με πράσινο-:
Tρακατέλλης, Λαμπρίας, Σακελλαρίου.

3) Ο Σακελλαρίου είναι Ευρωβουλευτής της Γερμανίας
4) Ο Λαμπρίας, δυστυχώς μας "άφησε" στις 01.03.2003
και τέλος
5) Ο Τρακατέλλης είναι ακόμη Ευρωβουλευτής μας.

Ο τελευταίος λοιπόν, διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό

http://www.europarl.europa.eu/members/public/geoSearch/view.do?country=GR&partNumber=1&language=EL&id=2182

και δική του ιστοσελίδα:
http://www.atrakatellis.gr/biography.asp

Να σημειωθεί πως είναι Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

...λοιπόν ίμαι περίεργη να δω τι απάντηση θα λάβω -άν θα λάβω- σε επιστολή που του έστειλα...

Τοξότης

toxotisΜέλος
18/10/2006, 23:27:30
Συνεχίζοντας με την Έρευνα, και στην προσπάθεια μου να δω αν υπήρξαν εξελίξεις μέχρι σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο, βρήκα τα εξής:

1)σΤΙς 28 Απριλίου 2003 Θέτει γραπτή Ερώτηση η Hiltrud Breyer (Verts/ALE) προς την Επιτροπή

"Θέμα: Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από 28.1.1999 — A4-0005/1999 — Ψηφίσματος για το Περιβάλλον την Ασφάλεια και την Εξωτερική Πολιτική

Αναφέρομαι στα σημεία 26-29 του Ψηφίσματος για το Περιβάλλον την Ασφάλεια και την Εξωτερική Πολιτική (Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 28.1.1999 — A4-0005/1999(1)):

1.στο σημείο 26) Έχει ερευνήσει η Επιτροπή αν υπάρχουν επιπτώσεις του Προγράμματος HAARP στις αρκτικές περιοχές της Ευρώπης, ως προς τα θέματα του περιβάλλοντος και της υγείας για τον πληθυσμό και προτίθεται να ενημερώσει το Κοινοβούλιο για τα αποτελέσματα αυτών; Εάν ναι, ποιές επιπτώσεις διαπιστώθηκαν κατά την έρευνα;

2.(στο σημείο 27) Ποιά βήματα έχει κάνει μέχρι στιγμής η Επιτροπή για την λήψη και συνέχιση μέτρων για ένα διεθνές σύμφωνο γενικευμένης απαγόρευσης ανάπτυξης και εγκατάστασης όπλων, που θα μπορούσαν να ανοίξουν πόρτες και παράθυρα σε μια οποιαδήποτε μορφή χειραγώγησης του ανθρώπου;

3.(στο σημείο 28) Ποιά βήματα έχει κάνει μέχρι στιγμής η Επιτροπή για την ολοκλήρωση μιας διεθνούς Σύμβασης για την προστασία του περιβάλλοντος από καταστροφές, που μπορούν να αποφευχθούν;

4.(στο σημείο 29) Ποιά βήματα έχει κάνει μέχρι στιγμής η Επιτροπή, ώστε να καθιερωθούν διεθνείς κανόνες και για τις στρατιωτικές δραστηριότητες σε καιρό ειρήνης σχετικά με τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις;

Στις 3 Ιουλίου 2003 έρχετε η ακόλουθη απάντηση:

(Απάντηση της κ. Wallström Εξ ονόματος της Επιτροπής)

To ερευνητικό πρόγραμμα HAARP για το ενεργό σέλας μεγάλης συχνότητας στις αρκτικές περιοχές της Ευρώπης είναι στρατιωτικό πρόγραμμα. Η Επιτροπή δεν είναι αρμόδια, ούτε διαθέτει την εμπειρογνωμοσύνη, για να πραγματοποιήσει την εξέταση που προβλέπει η παράγραφος 26 του ψηφίσματος του Κοινοβουλίου.
Όσον αφορά τα αιτήματα που διατυπώνονται στις παραγράφους 27 έως 29, αφορούν διεθνείς συνθήκες και πρότυπα για στρατιωτικά κυρίως θέματα, π. χ. τον αφοπλισμό, και ως εκ τούτου εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των κρατών μελών.
Τελευταία ενημέρωση: 15 Μαρτίου 2004

Απο το 1999 δηλαδή δεν έγινε υπήρξε κανένα πόρισμα της επιτροπής? Και γιατί δεν υπήρξε απάντηση απο τις αρμόδιες Επιτροπές?

Επίσης σχετικό ερώτημα κατέθεσε ο Paul Lannoye (Verts/ALE)
"Σχέδιο HAARP και παρακολούθηση, εκ μέρους της Επιτροπής, του ψηφίσματος που εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο το 1999"

στις 29 Απριλίου 2004

Θέμα: Σχέδιο HAARP και παρακολούθηση, εκ μέρους της Επιτροπής, του ψηφίσματος που εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο το 1999
Στο ψήφισμά του της 28ης Ιανουαρίου 1999 για το περιβάλλον, την ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική (Α4-0005/1999)(1) το Κοινοβούλιο διαπίστωσε ότι σχέδιο HAARP χρησιμοποιούσε το περιβάλλον για στρατιωτικούς σκοπούς (αιτιολογική σκέψη ΙΗ), και ζητούσε το HAARP που αποτελεί θέμα παγκόσμιας ανησυχίας (παράγραφος 24), να αποτελέσει αντικείμενο αξιολόγησης από την SΤΟΑ (ομάδα αξιολόγησης επιστημονικών και τεχνολογικών επιλογών) σε ό,τι αφορά την επίπτωσή του στο τοπικό και παγκόσμιο περιβάλλον και στη δημόσια υγεία εν γένει.
Η παράγραφος 26 καλούσε, εξάλλου, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εξετάσει τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία του προγράμματος HAARP για την Αρκτική Ευρώπη και να υποβάλει στο Κοινοβούλιο έκθεση για τα αποτελέσματα των ερευνών της. Πέντε χρόνια αργότερα δεν γνωρίζω να υφίσταται μια παρόμοια έκθεση.
Η Επιτροπή θα μπορούσε να με ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει σχετικά;

Ερώτηση που δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί στην ΕΕ

και σημειώνεται:

"Ερώτηση που καθίσταται άκυρη κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 185 του κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου."

Το σχετικό Άρθρο 185:
ΤΙΤΛΟΣ VII : ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ2 : ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Άρθρο 185 : Ψηφοφορία στις επιτροπές

1. Κάθε βουλευτής μπορεί να καταθέσει τροπολογίες για εξέταση σε επιτροπή.

2. Μία επιτροπή μπορεί να ψηφίσει έγκυρα όταν το ένα τέταρτο των μελών που την αποτελούν είναι παρόντα. Εφόσον όμως το ένα έκτο των μελών που αποτελούν την επιτροπή το ζητήσει πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, η ψηφοφορία είναι έγκυρη μόνον αν ο αριθμός των ψηφιζόντων αντιπροσωπεύει την απόλυτη πλειοψηφία των μελών της επιτροπής.

3. Η ψηφοφορία στην επιτροπή διεξάγεται με ανάταση του χεριού, εκτός αν το ένα τέταρτο των μελών που αποτελούν την επιτροπή απαιτήσει ψηφοφορία με ονομαστική κλήση. Στην περίπτωση αυτή, η ψηφοφορία πραγματοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 160, παράγραφος 2.

4. Ο πρόεδρος της επιτροπής συμμετέχει στις συζητήσεις και τις ψηφοφορίες χωρίς όμως η ψήφος του να υπερτερεί.

5. Λαμβανομένων υπόψη των κατατεθεισών τροπολογιών, η επιτροπή μπορεί, αντί να προβεί σε ψηφοφορία, να ζητήσει από τον εισηγητή να συντάξει νέο σχέδιο στο οποίο να λαμβάνονται υπόψη όσο το δυνατό περισσότερες τροπολογίες. Στην περίπτωση αυτή ορίζεται νέα προθεσμία για την κατάθεση τροπολογιών στο νέο αυτό σχέδιο.

Τελευταία ενημέρωση: 14 Ιουλίου 2004

Δηλαδή η Επιτροπή δεν απάντησε.
Εδώ και 7 χρόνια δεν έχει δημοσιεύσει πόρισμα και
Αυτό που εφαρμόζουν, ενώ είναι αντίθετο με το ψήφισμα του 1999, με βάση ποιά απόφαση συμβαίνει?????.