- Σεπτέμβριος 2002-Μαϊος 2003 - - Κινηματογράφος -
Όταν συμβαίνει αυτό, καλό είναι να ερχόμαστε σε προσωπική επικοινωνία με τα μέλη που έχουμε τριβές, για να μη σπαταλάμε το χώρο των forums.
Εμένα πιο πολύ μου τη δίνει το θράσσος κάποιων που με ύφος ειδήμονα ανυψώνουν το υπερεγώ τους με το να σου τη λένε, χωρίς ν΄ακούν τις διευκρυνήσεις σου περί παρεξηγήσεως .
Κάποια στιγμή βαρέθηκά και τα παράτησα, αλλά τώρα πια ύψωσα τη σημαία της αδιαφορίας και επανήλθα δρυμήτερη.
Αυτό έχω να συμβουλεύσω τους νέους γιατί οι παλιοί είναι υποψιασμένοι και μάλλον με βαριούνται όταν παρά-φιλολογώ![]()
![]()
BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!
quote:
Απο προσωπική μου εμπειρία πάντως καμιά φορά όντως κάποιές συμπεριφορές παρεξηγούνται. 'Οπως και κάποιές φράσεις-απόψεις.Όταν συμβαίνει αυτό, καλό είναι να ερχόμαστε σε προσωπική επικοινωνία με τα μέλη που έχουμε τριβές, για να μη σπαταλάμε το χώρο των forums.
ANALPHABET
μου αρεσει που εισαι ευαισθητη να και ενα μελος με χορδες και ακτινες ευαισθησιας εχεις και χιουμορ μην το ξεχνας!!!![]()
![]()
η αγαπη ειναι παντοτινη
gh
Αυτοί που σε βαριούνται είναι αυτοί που έχουν υψώσει σε ένα βάθρο την άποψη τους και περιμένουν από τους άλλους να την προσκυνούν τρις ημερησίως…![]()
.
.
.
The She Mantis... in mania

quote:
Καλή μου analaphabet, ξέρεις ότι χαίρομαι με την επιστροφή σου…Αυτοί που σε βαριούνται είναι αυτοί που έχουν υψώσει σε ένα βάθρο την άποψη τους και περιμένουν από τους άλλους να την προσκυνούν τρις ημερησίως…
.
.
.
The She Mantis... in mania
Συνυπογράφω χωρίς καμία επιφύλαξη.
quote:quote:
Καλή μου analaphabet, ξέρεις ότι χαίρομαι με την επιστροφή σου…Αυτοί που σε βαριούνται είναι αυτοί που έχουν υψώσει σε ένα βάθρο την άποψη τους και περιμένουν από τους άλλους να την προσκυνούν τρις ημερησίως…
.
.
.
The She Mantis... in maniaΣυνυπογράφω χωρίς καμία επιφύλαξη.
Σίγα, φίλτατε γείτονα... με τύφλωσες!![]()
![]()
![]()
Το ήξερα ότι συμφωνούμε... αλλά have mercy... τι σου φταίνε τα καστανοπράσινα τσαχπίνικα ματάκια μου?!![]()
.
.
.
The She Mantis... in blind style

Ε ! είπα να τον διαφημίσουμε και αυτόν.
Είναι βέβαια και το άλλο, εσύ βλέπεις, οι άλλοι βλέπουν ;
Μήπως να το έγραφα και με σύστημα Μπράιγ ;
Την καλημέρα μου ![]()
Θα διαφωνήσω με τα λεγόμενά σου και θα πω πως στο esoterica ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε ένας τυφλός.
ΟΛΟΙ κατέχουν και μονοπωλούν το φως (αχ αυτά τα μονοπώλια !)
Συνεπώς τα περί διαφημίσεως σου του οίκου τυφλών χαρακτηρίζεται ως μούφα που παραπλανά και αποκαρδιώνει (ίσως σκοπίμως) τα νέα μέλη.
ΝΤΡΟΠΗ !

Edited by - Gothic on 28/01/2005 16:00:48
Καλέ μου γείτονα, δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να διαφημίσω τον Οίκο Τυφλών… εγώ «βλέπω» μόνο όταν επιτελώ έργο… και μασάω ληγμένα δαφνόφυλλα…![]()
![]()
![]()
Όσο για τους άλλους… μάλλον πληρούν όλες τις προδιαγραφές και θα είναι τα τέλεια «μοντέλα» για την ρεκλάμα του γειτονικού ιδρύματος… και άλλων όχι και τόσο γειτονικών...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλτατε Gothic, μην μέμφεσαι τον γείτονα μου… πάνω που ετοιμάζεται να μου κάνει δώρο ένα ζευγαράκι γυαλιά – καθρέφτες… για να γλιτώσουν τα δόλια ματάκια μου από τους «αυτόφωτους φωστήρες»… θα αλλάξει γνώμη και στο τέλος ούτε τα δαφνόφυλλα δεν θα με σώζουν…![]()
.
.
.
The She Mantis... in shades

quote:
και μασάω ληγμένα δαφνόφυλλα…![]()
Τί τα θέλετε τα "ληγμένα" και τ' αναφέρετε, μαντάμ;
Μη δει κανας ευσυνείδητος ![]()
έμπορος χαρά, αμέσως να του το χτυπήσετε!!!!

.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 28/01/2005 19:53:44

Παρ'όλα αυτά εγώ τα γυαλάκια θα στα κάνω δώρο μπάς και γλυτώσεις.
Βλέπεις το οτι σε συμπαθώ τα μάλα δε δύναμαι να το αποκρύψω. ![]()
Αγαπητέ Gothic ζητώ ταπεινά συγνώμη, δε θα επαναληφθεί παρόμοιο συμβάν.
Edited by - Ramoglou on 29/01/2005 02:03:06

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line