- Το κοριτσι με τα γυαλινα ματια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΔΑΦ TEAM!
Τι ειναι η Α.Δ.Ε.Α.Φ. ρε παιδια...?
Και αν δεν γινομαι αδιακριτη, σε τι ηλικια παιζετε?
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Copyright © 2003 Α.Ε.Δ.Α.Φ TEAM All rights reserved
Α.Ε.Δ.Α.Φ TEAM
A.M
ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ Κ.Τ.Λ ΑΛΛΑ.....
ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ, ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ....
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ......
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ,
ΨΟΦΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
katerinavip@woman.gr ΕΙΝΑΙ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ......
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΜΠΗΡΙΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΥ΄΄ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ
ή
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ E-MAIL: AgentMulder@pathfinder.gr ή ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ: http://clubs.pathfinder.gr/Xerevnes
Υ.Γ.: ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ!
-ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΟΜΑΔΑΣ Α.Ε.Δ.Α.Φ!-
I.A.C.U.P TEAM
A.M
quote:
Η δικαιωση ειναι κοντα!Η μετρηση και η αιχμαλωσια του φαντασματος θα ανοιξει τις ,για αιωνες, κλειστες πορτες!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ''ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ'';
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ;
ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ;
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΘΑ ΤΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΤΕ;ΘΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ;;;
Η' ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΑ;;
Ένα δίκιο το έχει βρε παιδιά η SIMONA. Έστω ότι το φάντασμα υπάρχει, πρόκειται για μια εγκλωβισμένη ,στο κόσμο μας, ψυχή. Θα την βασανίζατε κι άλλο, παγιδεύοντας την;;;;
Δεν ασκώ κάποια βαριά κριτική, αλλά δεν είναι λίγο σκληρό για την ψυχή αυτής της κοπέλας, να φυλακίζεται για έρευνες;;;
-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!
-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.![]()
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).![]()
are you talking to me?
quote:
Δεν ασκώ κάποια βαριά κριτική, αλλά δεν είναι λίγο σκληρό για την ψυχή αυτής της κοπέλας, να φυλακίζεται για έρευνες;;;
ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΩ!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
ΟΥΤΕ ΑΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
ΟΥΤΕ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
''ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ'';;;
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ.........
An kai salonikios exo akoysei poles fores thn istoria aytoy toy katsoy(eglobismaneis psixis) ston kosmo mas akoma kai stis aypnies apo ena kathigiti o poios asxolite me ayta
mia apoch leei oti den prepei na enoxloyme aytes ths cixe an omos xriazonte th bohthia mas gia na perasoyn sti allh pleyra?giayto kai mas emfanizonta?
tha se dw stin kolash omws mia allh mera ![]()
Μήπως υπάρχει μέθοδος "σύλληψης" φαντάσματος και δεν το ξέρουμε?
ΟΧΙ!
Τότε τι φοβόσαστε τους Ghostbusters?
Aφήστε τους να κάνουν αυτό που θέλουν...στην καλύτερη περίπτωση να βγάλουν καμμιά περίεργη φωτογραφία...τίποτα παραπάνω!
Ηρεμία προτείνω στους μεν... σύνεση στους δε μια που φαίνεται ότι την χρειάζονται... το λιγότερο που μπορώ να πω είναι αν υπήρχε ή αν υπάρξει ποτέ μέθοδος σύλληψης φαντάσματος αυτό θα είναι εντελώς ΑΝΗΘΙΚΟ!...![]()
![]()
![]()
![]()

Athens - Maroussi Cemetery - Lot of people seen as they pass with their cars a crying girl outside of the cemetery at Maroussi .When they trying to see that little girl again with car's mirror little girl it's not their. Just disappear. Many people say that her name was Anna.

quote:
Nα λοιπόν που μετά από λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο είδα ότι η ιστορία του κοριτσιού στο Μαρούσι έχει κάνει το γύρω του κόσμου μέσα από ένα αμερικάνικο σάϊτ:Athens - Maroussi Cemetery - Lot of people seen as they pass with their cars a crying girl outside of the cemetery at Maroussi .When they trying to see that little girl again with car's mirror little girl it's not their. Just disappear. Many people say that her name was Anna.
MHΠΩΣ ΜΠΟΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!
quote:
MHΠΩΣ ΜΠΟΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΟΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!
http://theshadowlands.net/places/greece.htm

2)ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗΣΟΥΜΕ;
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΄΄ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ΄΄ ΓΙΑΤΙ!![]()
ΟΜΑΣ Α.Ε.Δ.Α.Φ
A.M
quote:
ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗΣΟΥΜΕ;
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΄΄ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ΄΄ ΓΙΑΤΙ!
ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ TOPIC.
ΟΜΑΣ Α.Ε.Δ.Α.Φ
A.M
Ετυχε να ξαναμπω μετα απο πολυ καιρο στο net ειπα να ξαναρθω στα παλια μου λημερια.
Ειχα γραψει αρκετα πραγματα τα οποια γνωριζω γιαυτο το θεμα (αλλα οπωσ διαπιστωσα κ γω,οπως κ μου ειχαν πει) ολα οσα ειχα πει εχουν εξαφανιστει.Δεν ξερω αν εγινε καποια αλλαγη αλλα ελπιζω να εχουν κρατηθει. Το λεω αυτο μηπωσ κ αυτα που ειχα πει βοηθουσαν... ο μονος λογος που το λεω...
Ισως καποιος απο σασ με θυμαται, κ το λεω αυτο λογω του οτι κ γω μενω κοντα στο νεκροταφειο του Αμαρουσιου κ εχω περασει 10αδες ωρες ψαχνοντας πανω στο θεμα αυτο...
Φιλικα
ΧΑΡΗΣ

Δεν ξερω αν με θυμαται ο AgentMulder (ειχαμε κανει αρκετες συζητησεις μαζι κ του ειχα πει ολα οσα ξερω για αυτο το θεμα)...