- Ξερόλες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αντιθέτως έχω δεί πολλούς να σχολιάζουν τους άλλους με γενικολογίες και αερολογίες όπως αυτα που γράφεις πιο πάνω BILL G .
Aν κάποιος σου φάνηκε "ξερόλας" γιατι απλά δεν του έστειλες ποστ κάτω απο το μύνημά του να το επισημάνεις ?
Εγώ θέλω πιο πολλούς "ξερόλες" , θέλω άτομα με γνώμη ισχυρή στα πάντα, άτομα να συγκρουστώ και να κάνω διαλογο, άτομα που θα μου δώσουν το καινούργιο να σκεφτώ γιατι η ζωή μου έχει δείξει οτι απο αυτούς θα μάθω....
Πολλοί πριν απο εσένα κατηγόρισαν συγκεκριμένο άτομο, τον Κέλσο, για ξερόλα. Το θέμα είναι οτι ο Κέλσος είναι ακόμα εδώ και δίνει φοβερά ερεθίσματα για σκέψεις σε όλους,κρατάει ζωντανά τα θέματα και δίνει τροφή για την αναπτυξή τους.... αυτοί που τον κατηγόρησαν έχουν να φανούν πολύ καιρό και κάτι ανάλογο πιστεύω οτι θα γίνει και με σένα....
Με τον Κέλσο έχω συγκρουστεί σε μερικά τόπικ και "την έχουμε πεί" ο ένας στον άλλο αλλά είμαι σίγουρος οτι κάτι έμαθα...όπως σίγουρος είμαι ετούτη τη στιγμή οτι αν δεν μιλάς μόνο για αυτόν ...μιλάς τουλάχιστον και για αυτόν...
Αλλά ο άνθρωπος έχει γνώμη,γνώση,κρίση και την λέει...γιατι για αυτό και μόνο αυτό το λόγο υπάρχει το Esoterica.ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΖΥΜΩΣΟΥΜΕ ...το τι θα κάνει μετά ο καθένας είναι δικό του καπέλο....Το μεγάλο λάθος είναι να γράφουμε για αυτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...
Συγχώρα με αλλά όλα αυτά που επισήμανες φαίνονται τουλάχιστον γελοία... αν σε κάποιον δεν αρέσει ο τρόπος που γράφει κάποιος άλλος δεν έχει παρα να τον αγνοήσει , αν δεν συμφωνεί... να αντιπαραβάλλει τα επιχειρήματά του. Το να ανοίγεις ένα θέμα και εκεί να καυτηριάζεις κάποιον άλλον (και χωρίς να λές και ποιός είναι...)αυτό στο χωριό μου το λέμε "ΚΑΤΙΝΙΑ" ....
_________________________![]()
"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "
BillG - no Bill Gates, the opposite
http://www.billg.tk
ΦΙΛΕ BillG ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΟΧΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ.
ΕΚΑΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ...
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΕΔΩ .......
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΘΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΛΕΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ.....
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΕΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
quote:
Αλλά ο άνθρωπος έχει γνώμη,γνώση,κρίση και την λέει...γιατι για αυτό και μόνο αυτό το λόγο υπάρχει το Esoterica.ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΖΥΜΩΣΟΥΜΕ ...το τι θα κάνει μετά ο καθένας είναι δικό του καπέλο....Το μεγάλο λάθος είναι να γράφουμε για αυτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Και ξερολες εχει
και προπαγανδιστες
και φασιστακια
και αλλα ωραια.
Εχει ομως και καλα μελη,και καλες συζητησεις.
Ολα ειναι και καλο και κακο.
Το να εξωραιζουμε και να ωραιοποιουμε ασχημες καταστασεις,
συνεργαζομαστε με το κακο.
Μπραβο σου,που ειχες το θαρρος
να πεις την γνωμη σου-οποια και ναναι-
εναντια στο mainstream εδω,
και να μην παιξεις τον 'καλο'χαιδευοντας.
Μπραβο σου.
έχεις Α Π Ο Λ Υ Τ Ο Δ Ι Κ Ι Ο, εγώ ποτέ δεν είπα το αντίθετο!Δεν νομίζω να έγραψα ότι εδώ είναι το άνδο της ακολασίας, δεν νομίζω να έγραψα ότι αυτό το site και ειδικοτερα το forum δεν έχει να προσφαίρει τίποτα! Αν έκανα κάτι τέτοιο θα έπρεπε να ντρέπομαι να με κοιτάξω στον καθρέπτη!
Έχεις διαβάσει καθόλου καποιο βιβλίο του Χοκινς σχετικά με το Σύμπαν; Σε καποιο σημείο γράφει πως το σύμπαν έχει την τάση να πηγαίνει απο την Τάξη στην Αταξία. Πολύ λογικό, όμως εγώ επειδή τρελαίνομαι για την φιλοσοφία και όλα τα συμβολίζω και τα αποσυμβολίζω το επέκτεινα και είπα πως και στη ζωή μας πάνε όλα από την τάξη στην αταξία! Δες παράδειγμα τους πρεσβύτερους, όλοι, σε όλα τα χρόνια θα σου πουν:"Δεν είναι η νεολαία όπως στα χρόνια μας, έχει διαφθαρεί". Γιατί το λενε αυτό; Επειδή μέσα στα πολλά άλλα είναι και ότι στην εποχή τους ήταν πιο ταξινομημένα τα πράγματα. Πρέπει να το έχεις σκεφτεί! Δεν μπορεί
Μια και μου έγραψες αυτό το τόσο αισιόδοξο μήνυμα, θα ήθελα να πω το εξής. Ναί, είμαι καινούριο μέλος, ναί έχω γράψει μόνο σε ένα θέμα που είχα αντικρουόμενες απόψεις με έναν συντονιστή. Αλλά αυτό ούτε νομίζω μου αφαιρεί το δικαίωμα να εκφέρω τη γνώμη μου, ούτε φυσικά σημαίνει ότι λόγω της ανταλλαγής απόψεων αυτής άνοιξα αυτό το θέμα. Τυχαίο γεγονός. Όποιος έχει αντίρρηση ας την εκφράσει
Ο τοπος ειναι δημοσιος και οχι για 'εκλεκτους'.
Αλλοιως ας τον εκαναν prive'...
Νομίζω τελικά πως ο φίλος BillG μπορεί και να έχει δίκιο.
Αν βέβαια με τη λέξη “Ξερόλες” δεν εννοεί αυτούς που γνωρίζουν αρκετά, αλλά αυτούς που ο εγωισμός τους, πολλές φορές τους κάνει να έχουν πάντα δίκιο και η λέξη συγνώμη να είναι διαγραμμένη από το λεξιλόγιο τους.
Και τέλος, κάτι για τον κάθε ξερόλα.![]()
«Συνεχισε και γραφε οπως θελεις.
Ο τοπος ειναι δημοσιος και οχι για 'εκλεκτους'.
Αλλοιως ας τον εκαναν prive'… »

Σε εναν δημοκρατικο και ελευθερο χωρο,δεν χωρουν φασισμοι,προπαγανδα,εκκλησιες και συναγωγες.
Και προσεξε-γιατι σεβομαι τον Χριστο οσο και τον Κρισναμουρτι-μην ζωντανεψει η εικονα του Χριστου που εχεις,και αρχισει να κυνηγαει με την μαγκουρα-οπως καποτε αλλοτε-Γραμματεις,Φαρισαιους και 'Χριστιανους' τρομαρα τους.
Φιλικά~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 14/05/2003 01:15:31
quote:
Σε εναν δημοκρατικο και ελευθερο χωρο,δεν χωρουν φασισμοι,προπαγανδα,εκκλησιες και συναγωγες.
Επειδή δε θέλω να μετατρέψω το θέμα σε θρησκευτική διαμάχη, άστο καλύτερα.
Όσο για τη πρόταση σου, που έχω παραθέσει ποιο πάνω, έχω να πω ότι τη βρίσκω κάπως λάθος.
Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δε μπόρεσα να καταλάβω.

θα απαντήσω μέσα απο ένα μήνυμα σε όλα για να μην γράφω πολλά μηνύματα:
Helios>ευχαριστώ
notis_29, και στους υπολοιπους>σας λέω το εξής,πρώτα από όλα δεν γίνεται κάποιος να ξέρει τα ΠΑΝΤΑ σε ένα θέμα,αδύνατο αλλά εγώ σας λέω πως έτσι είναι,δεν μπορείς να μιλάς λες και εσύ είσαι και οι άλλοι σκουλίκια.Ακραίο παράδειγμα,δεν φωτογραφίζω δεν εχω κατι υποψιν σχετικά με αυτό,απλά παράδειγμα συμπεριφοράς ήταν.
Όπως και αν έχει το θέμα λίγη μετριοφροσύνη και όλοι θα μάθουμε πολλά,από εμάς και απο τους γύρω μας.
Γιατί δεν γράφω σε άλλο άρθρα να μοιραστώ μαζί σας τα φώτα μου;πρώτα από όλα δεν προλαβαίνω γραφω πανελληνιες,δευτερον δεν ασχολουμαι με παρα πολλά θεματα,όσα γνωρίζω ασχολουμαι κα ιμου αρέσουν,έχουν κορεστεί. Γιατι ξεκινάω με γκρινια; μα δεν ξεκιναω με γκρινια, απλά με σχόλιο.διαφέρει.η γρινια είναι παθητικη το σχόλιο ενεργητικό ;)

Εδώ και κοντά έναν χρόνο, έχουμε διαθέσει ένα θέμα στα forums ώστε να μπορούν να αναρτούνται από μέλη των forums προτάσεις για διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από εσωτερικούς φορείς. Αρκεί βέβαια, οι ανακοινώσεις/προτάσεις αυτές να μην αποτελούν τον μοναδικό σκοπό συμμετοχής ενός ανθρώπου στα forums, εφόσον πρωτίστως τα forums αποτελούν ένα χώρο διαλόγου και όχι έναν πίνακα για την ανάρτηση ανακοινώσεων.
Το σχετικό θέμα είναι το παρακάτω:
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΩΝ FORUMS ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
Μπορείς να διαβάσεις και το σχετικό μήνυμά μου στο παραπάνω θέμα, όπου διευκρινίζεται για ποιο λόγο διατηρήθηκε το θέμα αυτό, για ποιο σκοπό και ποιοι μπορούν να αναρτούν προτάσεις.
Το παρόν θέμα λοιπόν απενεργοποιείται και παραμένει ενεργό μόνο για ανάγνωση, όπως επίσης και τα άλλα δύο θέματα:
Πρόσκληση της Επιστήμης της Πνευματικότητας
Εορταστικό μήνυμα του Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ για το έτος 2009
Μπορείς να αναρτήσεις τα μηνύματα του παρόντος καθώς και των άλλων θεμάτων στο θέμα που σου υπέδειξα πιο πάνω στο μήνυμα αυτό.
![]()