ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ"...Esoterica.gr-->Alpha-->Star - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ"...Esoterica.gr-->Alpha-->Star - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ApoksiramenoStroymfaki31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
endoramaΜέλος
02/11/2003, 17:22:50
quote:
έεερπεις και μετασχηματίιιζεσαι σε λύκνο και καντήλα
απουσία σελήνης... στο άδειο μου τραπέζι!
είμαι και δεν είμαι, υπάρχω και δεν υπάρχω.
τώρα, είμαι Α Π Ο Υ Σ Ι Α !
με λένε ΑΡΤΕΜΗ!
πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! αχ ρε λιλιθ με εκανες και γελασα ευχαριστω

quote:
Ενδοραμα οτι ειπα το ειπα βασιζομενη μονο σε τουτη την ατακα που θυμιζει το υφος των ταινιων που αναφερθηκα
ξωτικουλι ελπιζω να μην πηρες τα λογια μου σαν ειρωνια δεν γινεται να ξερεις την καθε ατακα που πεταει καποιος μεσα στον σωρο των ταινιων και εγω μεχρι στιγμης εχω πει τα μισα απο οσα ξερω ενα δυο post ακομα και θα ξεμεινω απο ατακες.

"μισο λεπτο να απαλαγω απο το βλεμα του βουδα"

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

02/11/2003, 17:52:04
Αχ Ιρις...!

Είμαστε ντόοοοοσο μπλούσιες,
μα και ντόοοοοοοοοσο ντυστυχισμένεςςςςςς...

αυτή...που τα κατάφερε!

04/11/2003, 08:57:06
Καλημερα σας .Ενδοραμα μην ανησυχεις για το αν το περασα για ειρωνια οτι ειπες ,το καταλαβα οτι δεν ειχες σκοπο να ειρωνευτεις απλα ετσι ειναι το υφος μου(δλδ δεν παρεξηγηθηκα).
Οσο αφορα τις ταινιες δεν πιστευω οτι εφοσον δηλωνεις λατρης του ελληνικου κινηματογραφου με κανα δυο απαντησεις ακομα θα ξεμεινεις απο ατακες..Αν παντως εχεις αυτο το φοβο σου συνιστω να παρεις το παιχνιδι το οποιο εχει σαν θεμα του τον Ελληνικο κινηματογραφο καθως και την ιστορια του Ελληνικου κινηματογραφου,αν μη τι αλλο θα ανανεωσεις τις ατακες σου.
Καλη σας βροχερη(τι ωραια) μερα

Edited by - Το ξωτικό on 04/11/2003 08:58:10

FotiniΜέλος
04/11/2003, 11:31:04
Χμ...καλημερα....αλλο topic διαβασα και αλλα θεματα ειδα

Θελω και εγω να παιξω εε μη με αφησετε απ'εξω

αν μεταφερθει το θεμα ενημερωστε με να μη ψαχνω

καλημερα σας

ApoksiramenoStroymfakiΝέο Μέλος
04/11/2003, 15:59:43
Perimena ena atomo na to diapistwsei...kapia 8emata 8avontai poly eukola..

endoramaΜέλος
04/11/2003, 16:49:20
νομιζω οτι πρεπει να σου ζητησω συγνωμη γιατι εγω σου χαλασα το θεμα το ξερω οτι ειμαι ομως σκεψου οτι αυτα τα ατομα ειναι ακινδυνα αρκει να μην τους δωσουμε σημασια περασαν ελαμψαν (?) και φυσικα ξεχαστηκαν οπως γινεται παντα γιατι οι ανθρωποι ξεχνανε ευκολα και αυτο δεν ειναι παντα κακο αν ομως αρχισουμε να τους σχολιαζουμε τοτε φυσικα θα συνεχιζουν να μας φωτιζουν με την βλακεια τους και ισως μερικοι με το λεγε λεγε να πιστεψουν και σε αυτα τα ατομα και μην το θεωρεις απιθανο ξερεις ποσοι εκει εξω ψαχνουν για αρχηγο-οδηγο? καποιον που να τους φωτισει το μονοπατι? μονο που αυτοι δεν ξερουν που ειναι το μονοπατι γιατι το μπερδεψαν με την εθνικη οδο ασε που αν μιλαμε για αυτους θα ειναι και πρωτη μουρη σε διαφορες εκπομπες δινοντας τροφη για τους αποχαυνωμενους.

μην αγανακτεις με την αδιαφορια μας δεν ειμαστε αδιαφοροι απλα καποιοι ανθρωποι πρεπει να κουκουλονονται και να περνανε στην ληθη ειπαν ενα σωρο βλακειες αδιαφορησαμε και ξεχαστηκαν αν ομως τους κανουμε θεμα θα τους δωσουμε και σημασια και φυσικα φημη και ολοι θα γνωρισουν την ανοησια τους και δεν πρεπει παντως ζητω συγνωμη παλι που σου χαλασα το θεμα γιατι οπως και να εχει δεν εχω αυτο το δικαιωμα απλα ομως σιγα σιγα βγηκαμε τελειος απο το θεμα και οπως προσεξες δεν θελησε καποιος να το επαναφερει ισως γιατι να καταλαβαν οτι ειναι χαμενος χρονος να μιλας για ανοησιες και ανοητους

δες και την θετικη πλευρα μεταμορφωθηκε το θεμα σου σε κατι που αρεσει σε πολλους αλλα αυτο δεν με κανει λιγοτερο που σε ξενερωσα συγνωμη και παλι.

μπουρλοοοοοτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο η πρωτη μολοτωφ του ελληνικου κινηματογραφου

quote:
Θελω και εγω να παιξω εε μη με αφησετε απ'εξω
γιατι να σε αφησουμε απο εξω? ολοι χωραμε δεν ειμαστε σε ταξι ισως ομως να εκανε καποιος ενα τοπικ για το θεμα του κινηματογραφου για να μην ταλαιπωρουμε και τον δημιουργο το θεματος αυτου

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

04/11/2003, 17:58:39
Γειά σας!

Τελικά αποξηραμένο μας

το θέμα που άνοιξες, το μετατρέψαμε σε μία πλουσιότατη συλλογή ατάκας, από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο.
Ομως...
Αν το δεις από κάποια άλλη σκοπιά

• ο τίτλος του θέματος: "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ"...Esoterica.gr-->Alpha-->Star , παραπέμπει στις ταινίες - φαντάσματα, που συνηθίζουν να προβάλλουν τα αναφερόμενα κανάλια (και που εύχομαι να συνεχίσουν να προβάλλονται)
  • οι αναφερόμενες ατάκες (οι άμεσα σχετικές με τον τίτλο του θέματος - ονόματα μη λέμε, οικογένειες μη θίγουμε), ίσως κάποτε να έχουν τέτοια μουσειακή αξία, ανάλογη των ατακών που εμφανίστηκαν στις λαμπρές παλιές ελληνικές ταινίες

Οπότε...
ας κάνουμε υπομονή να δούμε:
το "μι"..."υψιλον"..."Ωχ! Είναι...Είναι! Ενα συγγενικό μου πρόσωπο!!!"
ίσως αποδειχτεί ατάκα ισχυρότερη κι από το

"ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ!!!
ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

...κάποτε ήμουνα πουλί, και μ'αγαπούσανε πολύ."

(Αθάνατη Μίτση Κωσταντάρα)

αυτή...που τα κατάφερε!

FotiniΜέλος
04/11/2003, 19:57:07
E ναι endorama...ανοιξε κανα topic ωστε εδω να ξαναγυρισουμε στο αρχικο..θεμα :)))

05/11/2003, 01:08:08
Αγαπητή αμαλία δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ φαίνεται..Δεν κατάλαβα λεξη από όσα είπες εκτός από τα χαμογελάκια

05/11/2003, 01:50:10
Δηλαδή το στρουμφάκι, δεν το κατάλαβες;;;

Πέρα από την πλάκα φίλε μου, με το δίκιο σου μου γράφεις αυτήν την ένσταση! Αλλωστε, η απάντησή μου σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος της είναι δομημένη από ατάκες: του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου που λέγαμε...

Η όλη επέμβασή μου, είναι στα πλαίσια του συντονιστικού ρόλου στις συζητήσεις που διεξάγονται στα φόρουμ. Πολλές φορές το αρχικό θέμα ξεφεύγει από την πορεία του, όπως σε κάποιο βαθμό έγινε κι εδώ πέρα. Ανάλογα με την περίπτωση, σκόπιμο είναι να επαναφέρουμε με διάφορους τρόπους τη συζήτηση στα πλαίσια που είχε αρχικά δημιουργηθεί. Αυτό μπορεί να γίνει κάποιες φορές χρησιμοποιώντας (καλοπροαίρετο) χιούμορ, πράγμα το οποίο πηγάζει από την καλή διάθεση των συμμετεχόντων σε μία συζήτηση. Μία τέτοια καλή διάθεση, να είσαι σίγουρος ότι έχουν όλοι όσοι έχουν μέχρι στιγμής συμμετάσχει στο θέμα που άνοιξες.

Οπότε δεν μένει τώρα, παρά (και με την δική σου συμβολή βέβαια, μιας και είσαι ο οικοδεσπότης του τόπικ αυτού), να συνεχίσουμε τη συζήτηση από εκεί που την αφήσαμε!

αυτή...που τα κατάφερε!

06/11/2003, 14:03:31
Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την εξέλιξη!

Η θέση μου γίνεται πιο εύκολη λόγω του νέου άρθρου στη κεντρική σελιδα με θεμα Αναζητηση ΜΜΕ και παραπληροφορηση κάτι που έρχεται μαλλον σε αντίθεση μόνο και μόνο με τον τίτλο του τόπικ.Ξεκιναμε!