- Ιστορικά Έργα Τέχνης και UFO's π.Χ. - ΕΙΚΟΝΕΣ
notis_29Μέλος
ZEPPELIN (HINDENBURG - 1940) - - ή - - UFO??

Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΓΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ

Edited by - notis_29 on 08/01/2003 19:14:02
Edited by - notis_29 on 25/06/2003 00:35:39
notis_29Μέλος
Στην περιοχή του αρχαίου κράτους Παλένκ των Μάγιας, βρέθηκε το 1935, ένα λιθάρι που διακρίνεται πολύ καθαρά χαραγμένη πάνω του μια περίεργη παράσταση. Εικονίζεται ένας αεροπόρος ή πιλότος ιπτάμενου σκάφους, την ώρα που εργάζεται στο εσωτερικό του (καμπίνα). Ξεχωρίζουν διάφορα όργανα και μηχανήματα, μοχλοί, πηδάλια, έμβολα,ελατήρια, σωληνώσεις, αγωγοί και κύλινδροι. Αυτή είναι η περίφημη ταφική πλάκα του "Ναού των Επιγραφών" του Παλένκε Μεξικού. Η ταφόπετρα αυτή, 3,8 χ 2,20 μ. σκέπαζε ένα μονοκόμματο ογκόλιθο-σαρκοφάγο που περιείχε σκελετό ανθρώπου.Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΓΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ

Edited by - notis_29 on 25/06/2003 00:36:27
ParadizeΝέο Μέλος
Πολύ ωραία όλα αυτά, notis_29, και οι άλλες φωτογραφίες. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κατηγορίες του φόρουμ. Μπορεί και το πιο ενδιαφέρον τμήμα του!
Καλύτερα από όλα τα topics που άνοιξες μου αρέσει αυτό. Όχι τόσο με τα UFO's, αλλά με την τέχνη πριν από τόσες χιλιάδες χρόνια! είναι απίστευτο. Αν μπορείς βάλε και άλλες please.
Κοίταζα το προφίλ σου και δεν είδα να έχεις δηλώσει κάποια σελίδα. Γιατί δεν φτιάχνεις μια σελιδούλα και να συγκεντρώσεις όλες τις φώτο σου εκεί; Τα λόγια που χρειάζεται να γράψεις είναι μόνο μια μικρή περιγραφή όπως κάνεις εδώ. Τίποτα άλλο δεν θέλεις. Μια εικόνα, όπως έγραψες, χίλιες λέξεις (Αν και νομίζω πως είναι πιο πολλές από χίλιες ! :) )
Αν θες και δεν έχεις σελίδα σκέψου το πάντως. Έχεις δει αρκετές σελίδες ελληνικές με τέτοιο περιεχόμενο; δεν έχω δει εγώ, και για αυτό νομίζω πως είναι μια ιδέα που πρέπει να την υλοποιήσεις.
Καλύτερα από όλα τα topics που άνοιξες μου αρέσει αυτό. Όχι τόσο με τα UFO's, αλλά με την τέχνη πριν από τόσες χιλιάδες χρόνια! είναι απίστευτο. Αν μπορείς βάλε και άλλες please.
Κοίταζα το προφίλ σου και δεν είδα να έχεις δηλώσει κάποια σελίδα. Γιατί δεν φτιάχνεις μια σελιδούλα και να συγκεντρώσεις όλες τις φώτο σου εκεί; Τα λόγια που χρειάζεται να γράψεις είναι μόνο μια μικρή περιγραφή όπως κάνεις εδώ. Τίποτα άλλο δεν θέλεις. Μια εικόνα, όπως έγραψες, χίλιες λέξεις (Αν και νομίζω πως είναι πιο πολλές από χίλιες ! :) )
Αν θες και δεν έχεις σελίδα σκέψου το πάντως. Έχεις δει αρκετές σελίδες ελληνικές με τέτοιο περιεχόμενο; δεν έχω δει εγώ, και για αυτό νομίζω πως είναι μια ιδέα που πρέπει να την υλοποιήσεις.
notis_29Μέλος
Φίλε Paradize ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Το φόρουμ εικόνες του εσωτερικά το θεωρό σαν δική μου σελίδα. Άλλωστε προτιμώ να παρουσιάζω κάποιες εικόνες που με εντυπωσιάζουν εδώ και όχι σε κάποιο δικό μου site, διότι ταυτίζονται με τις όλες συζητήσεις που γίνονται στα υπόλοιπα φορουμς του εσωτερικά.
Επειδή μου ζήτησες κι άλλες εικόνες που έχουν σχέση με ιστορικά έργα τέχνης με UFO's π.Χ. σου προτείνω αυτή τη σελίδα που είναι από το site του εσωτερικά.
Υπάρχουν αρκετές εικόνες που τις συνοδεύουν χρήσιμες σημειώσεις και πιστεύω πως θα σου αρέσει πολύ.
http://www.esoterica.gr/articles/ufo/ufopaint/ufopaint.htm
θα κοιτάξω να προσθέσω κι άλλες. Αν κάποιος φίλος βρει τίποτε σχετικό ας μας το παρουσιάσει για να μεγαλώσουμε τη συλλογή μας.Η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΓΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ
Το φόρουμ εικόνες του εσωτερικά το θεωρό σαν δική μου σελίδα. Άλλωστε προτιμώ να παρουσιάζω κάποιες εικόνες που με εντυπωσιάζουν εδώ και όχι σε κάποιο δικό μου site, διότι ταυτίζονται με τις όλες συζητήσεις που γίνονται στα υπόλοιπα φορουμς του εσωτερικά.
Επειδή μου ζήτησες κι άλλες εικόνες που έχουν σχέση με ιστορικά έργα τέχνης με UFO's π.Χ. σου προτείνω αυτή τη σελίδα που είναι από το site του εσωτερικά.
Υπάρχουν αρκετές εικόνες που τις συνοδεύουν χρήσιμες σημειώσεις και πιστεύω πως θα σου αρέσει πολύ.
http://www.esoterica.gr/articles/ufo/ufopaint/ufopaint.htm
θα κοιτάξω να προσθέσω κι άλλες. Αν κάποιος φίλος βρει τίποτε σχετικό ας μας το παρουσιάσει για να μεγαλώσουμε τη συλλογή μας.

Edited by - notis_29 on 25/06/2003 00:37:14
notis_29Μέλος
ένα παλιό πέτρινο πιάτο 12.000 ετών, που βρίσκεται στο Νεπάλ. Εμφανίζει ένα διαμορφωμένο δίσκος UFO και ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με έναν γκρίζο εξωγήινο.

Edited by - notis_29 on 25/06/2003 00:37:54
notis_29Μέλος
Ένα προϊστορικό κολομβιανό έργο τέχνης μοιάζει με σύγχρονο αεροσκάφος

Edited by - notis_29 on 25/06/2003 00:38:34