ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αναποφασιστι ζωη,η ζωη αναποφασιστι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- αναποφασιστι ζωη,η ζωη αναποφασιστι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

MathitisSta2735 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
MathitisSta27Νέο Μέλος
03/09/2014, 16:24:30
Για σε ολους τους αν8ροπους που βρισκοντε σε αυτο το φορυμ και προσπαθουνε να αλιλοβοιθιθουν,σιγνομι για τα ορθογραφικα μου λαθι βλεπετε ειμαι απο τα παιδια που δεν προσεχαν στο σχολιο,ισως επιδι ειμαι ξενος, ισως γιατι τα ελλινοπουλα δεν θελουνε παρεες με ξενους,ναι σιναδισα πολλι ρατσιζμο στι ζωη μου,η φιλιες που προσπαθουσα να αποκτισο επρεπε να περνο το δρομο τις φιλιας,δηλαδη να κανο οτι κανουνε και αυτι οστε να εχω φιλους,δεν θιμαμε ουτε ποσες φορες ευχομουνα να πεθανο,καθε φορα οταν ερχοντουσαν τα γενε8λια μου πιγενα σε ενα ψιλο βουνο και μιλουσα με το θεο παρακαλοντας τον να με παρι μαζι του,εκτος ρατσιζμο ειχα και τους γονις μου η μανα μας εβλεπε 2 φορες τιν εβδομαδα οταν ειχε ρεπο και ο πατερας τις ιδιες ιμερες ερχοταν σπιτι μονο για να μας διρι με τον αδερφο μου γιατι καναμε μια σκανταλια η δεν ακουσαμε καποια διαταγι του.μεγαλονοντας ο αδερφο μου εμπλεξε στα πολλι βαρια ναρκοτικα,μερικες φορες μου ζιτουσε να του κρατισο σφιχτα το χερι για να μπορεσι να βρι φλεβα,δεν ξερω γιατι δεν δοκιμασα ποτε ιρωινι μπορι να φοβομουν τις βελονες η μπορι να μιν ιθελα να καταδισο σαν τον αδερφο μου,πιρα μια γευσι ομως απο χορτο κατει που μου αρεσε με πιγενε σε ενα κοσμο που δεν χριαζομουνα να ανισιχο για το ποιος ειμαι η αν ο αλος με διχνι με το δαχτιλο,εγινα πολλι χριστις τις καναβις.αρχισα να παρατιρο οτι οσο μεγαλονουνε η αν8ροπι γινοντε και ποιο καλι ποιο αγαπισιαρικι μαλλον καταλαβενουνε οτι σε λιγο ερχετε η ωρα να φιγουνε απο αυτο το κοσμο και θελουνε να φτιαξουνε τα πραγματα πριν φιγουνε,ετσι ο πατερας και η μανα μας γινανε ποιο καλι αν8ροπι,αρχισανε να διχνουνε ενδιαφερον να νιαζοντε,δεν θα σινεχισο αλλο με τους γονεις μου/με αλλα θα προχορισο λιγο παραπερα,μολις πιγα φανταρος καταλαβα οτι το να ζις μονος σου μακρια απο αν8ροπους διπροσοπους ειναι καλιτερα. ετψι μετα το στρατο εφιγα εξοτερικο πιγα σε μια χορα που ηπιρχαν πολλι ξενι και κανενας δεν νιαζοταν αν ο αλος ειναι μαβρος η ασπρος η ειχε ατελιες δεν χριαζοταν να κανο πραγματα που δεν μου αρεσι οστε να αποκτισο φιλους,ο κοσμος μου αρχισε να γινετε ολο και ποιο ομορφος ολο και ποιο μεγαλος αρχισα να αγαπαω τιν ζωη περνουσα τελια μεσα σε ενα μεγαλο παραδισο,γνορισα και μια κοπελιτσα παρα πολλι καλι ειμαι 3 χρονια τωρα μαζι τις.Λοιπον εδο αρχιναη το μεγαλιτερο προβλιμα τις ζωης μου.Αρχισα να σινιδιτοπιο οτι εχω προβλιμα που ο εαυτος μου δεν μπορι να το λισι,δεν μπορο να ελενξο τον εαυτο μου σε τιποτα απολιτος,πινο,καπνιζο,καπνιζο μαβρο ακομα,κιμαμε με οποια μου κατσι,δεν σκευτομε σωστα,γινομε πολλι τεμπελις,τσακονομε με τους γιρο μου και ο λογος γιατι εχο αλι γνωμι,και το σιμαδικοτερο ειναι οτι δεν ξερω εαν αγαπαω αυτον τον αν8ροπο που ειναι διπλα μου,γιατι δεν τιν σεβομε δεν τιν εκτιμαο,δεννν σε ολα.νιοθο πολλι κενος μεσα μου δεν ξερω τι μου γινετε και γιατι γινετε ολο αυτο.παρακολουθο το φορυμ 3 μινες τωρα και παρατιρο οτι η αν8ροπι εδο προσπαθουνε να βγαλουνε μια ακρι σε ορισμενα προβλιματα η και σε ορισμενα καθιμερινα φενομενα,δεν μπικα σε ολες τις λεπτομεριες τις ζωης μου ομως θα ιθελα πολλι να σιζιτισο το προβλιμα σε αυτο το φορυμ,και οχι σε ενα γραφιο που καποιος περιμενι στο τελος απλα να παρι το μεριδιο του,πιστεβο ο καθενας μπορι να τα βρι με τον εαυτο του απλα καποι αλι χριαζοντε ενα σκουντιγμα η μια βοιθια οστε να τα καταφερουνε οπως τιν χριαζομε και εγω,ευχαριστο παρα πολλι αυτους που θα διαβασουνε τα οσα εγραψα.

05/09/2014, 23:12:01
Παράνοια είναι να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτέλεσματα
Κάποιος Αϊνστάιν είπε κάτι τέτοιο
MathitisSta27Νέο Μέλος
06/09/2014, 12:06:11
quote:

Παράνοια είναι να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτέλεσματα

Ti diaforetiko tha mporousa na kano?

MathitisSta27Νέο Μέλος
06/09/2014, 12:16:17
quote:

Eixe dikio o ainstain,kai euxaristo pou to egrapses gia na to diavaso,exw prospathisi polles fores na po katei na to epithimo alla namin kataferno na to katorthoso,auto me kanei na thimono kai na lipame ton eauto mou pou den exo tosi dinami esoterika oste na menoun i apofasis mou statheres.

seminaΜέλος
24/10/2004, 19:19:19
Νομιζω πως ο τίτλος απο μόνος του λεει πολλα...
Εχω ακουσει πολλους ανθρωπους στις μερες μας να λενε"δεν την αντεχω αλλο,ολο τα ιδια και τα ιδια,χρειαζομαι μια αλλαγη!!!"και απορροια αυτου ειναι να χαλαει η σχεση...νομιζετε πως ειναι σημαντικος λογος αυτος για να τελειωσει μια σχεση???Δηλαδη,οι καινοτομιες παιζουν τεραστιο ρολο για να κρατησουμε μια σχεση σε καλο επιπεδο????
Ο λαος λεει"δεν γινεται να τρως καθε μερα φασολαδα!!!"
Τι καινοτομιες θα προτεινατε...τι πραγματα θα χρειαζοσασταν για να ανανεωθει η αγαπη σας ή τι πραγματα θα κανατε για να ανανεωστετε τον ερωτα που τρεφει καποιος για το προσωπο σας...

Παραλληλα με αυτο θα ηθελα να θιξω και ενα αλλο θεμα..στην περιπτωση που εχετε μια σχεση και εσεις θελετε καποιον/α και αυτος/η δεν σας θελει..το καταλαβαινετε εσεις αυτο αλλα αισθανεστε πολυ ερωτευμενοι,τι κανατε???ποια η αντιδραση σας????

κανεναν μην αφησεις να σε μειωσει και να σε θιξει....κανενας δεν ξερει τον εαυτο σου καλυτερα απο εσενα...απλα ασε τους αλλους να εχουν τη δικη τους αποψη,μεχρι να καταλαβουν ποσο λαθος εκαναν...

24/10/2004, 20:13:34
Δε θα πω τι χρειάζεται ο Έρωτας.
Για ένα όμως είμαι σίγουρος· οτι δε χρειάζεται αναλύσεις.
Αν θες να σκοτώσεις τον έρωτα ανέλυσέ τον.

Make love, don't talk about it!
Making love is much better!

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
24/10/2004, 20:40:52
quote:
Making love is much better!

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

24/10/2004, 22:29:23
έτσι κι αλλιώς ο έρωτας δεν είναι φασολάδα.... είναι από μόνος του μια καινοτομία....όσο υπάρχει δεν χρειάζεται αναννέωση.... αλλίμονο αν δεν υπάρχει....κι αλλίμονο σ'αυτόν που δεν είναι ερωτευμένος...

....κι ακόμα και αν ο άλλος που είναι ερωτευμένος είναι μόνος και χωρίς ανταπόκριση, είναι όμως ζωντανός, πονάει αλλά γεύεται ό,τι πιο όμορφο υπάρχει, ό,τι πιο πολύτιμο και ουσιαστικό.... τον έρωτα...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

KrokodeilakiΝέο Μέλος
25/10/2004, 08:15:01
Ο έρωτας όταν είναι αληθινός και είναι της πρώτης ματιάς τότε δεν χρειάζεται καινοτομία/ες...Το θέμα είναι να είναι απόλυτος και απο τις δυό μεριές...γιατί ομελέτα τηγανισμένη μόνο απο την μία μεριά δεν λέει...(μιας και λέτε για φαγητά συνέχεια..! :PPp)

Σοβαρά τώρα, ο πραγματικός έρωτας δεν χρειάζεται "κόλπα" για να κρατηθεί δροσερός...απλά μερικές φορές όταν δεν είναι 100% αληθινός ο έρωτας (και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πετύχουμε το ΤΕΛΕΙΟ) καλό είναι να δημιουργούμε εμείς "κόλπα" για να τον κρατούμε ανθισμένο...

(π.χ. μια κρεβατοκάμαρα γεμάτη απο τριαντάφυλλα και κεριά για μια ξεχωριστή νύχτα..)

Σκιάς όναρ άνθρωπος..(Πινδάρου-8ος Πυθιόνικος..)

seminaΜέλος
26/10/2004, 23:08:00
Ναι,αγαπητη μου galadriel,γευεται οτι πιο ομορφο αλλα δυστυχως ποναει..και θα ηθελα να αναφερω εδω πως ειναι λιγοι οι ανθρωποι που δεχονται τον πονο και προχωρανε...πρεπει να εισαι πολυ δυνατος ωστε να αντιμετωπισεις μια τοσο παγερη και σκληρη πραγματικοτητα..γιατι το να εισαι ερωτευμενος και να προσπαθεις χωρις ο αλλος να ανταποκρινεται ειναι σχεδον η χειροτερη περιπτωση!!!και οι αιτιες που συνηθως ο αλλος δεν ανταποκρινεται ειναι παντα τοσο παιδιαστικες...

κανεναν μην αφησεις να σε μειωσει και να σε θιξει....κανενας δεν ξερει τον εαυτο σου καλυτερα απο εσενα...απλα ασε τους αλλους να εχουν τη δικη τους αποψη,μεχρι να καταλαβουν ποσο λαθος εκαναν...

seminaΜέλος
26/10/2004, 23:12:41
Οσο για το αν χρειαζεται καινοτομιες,ισως εχεις δικιο!!!!ο ερωτας ειναι πραγματι απο μονος του μια καινοτομια...αλλα τοτε αφου ειναι καινοτομια γιατι υπαρχει η λεξη απατη στα λεξιλογια μας????γιατι απαταμε???ποιος ο λογος που μας ωθει κατι να το κανουμε???Μηπως,αυτο που παιζει ρολο ειναι οτι ποτε δεν ερωτευομαστε πραγματικα..οτι παντα ζηταμε και κατι περισσοτερο????
φιλικα

27/10/2004, 08:28:24
quote:
γιατι το να εισαι ερωτευμενος και να προσπαθεις χωρις ο αλλος να ανταποκρινεται ειναι σχεδον η χειροτερη περιπτωση!!!και οι αιτιες που συνηθως ο αλλος δεν ανταποκρινεται ειναι παντα τοσο παιδιαστικες...

Παιδιάστικες? τι νομίζεις πως είναι σεμίνα ο Ερωτας? Πίτσα που την παραγγέλνουμε και την φέρνουν απέξω? Ή μήπως είναι ένα πείσμα το να μην ανταποκρίνεσαι στον έρωτα του άλλου? τότε θα μιλάγαμε για παιδιάστικες αιτίες.... Οταν δεν είσαι ερωτευμένος, απλώς δεν είσαι.... Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να αλλάξει με κάποιο τρόπο.... Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ωριμότητα, από το να έχεις συνείδηση του ότι δεν είσαι ερωτευμένος και να το ξεκαθαρίζεις αυτό στον άλλο πριν να είναι πολύ αργά...

Παιδιάστικο θα ήταν να αφήνεις τον άλλο και τον εαυτό σου να πιστεύει ότι συμβαίνουν πράγματα που δεν συμβαίνουν, έτσι για να περνάει η ώρα, έτσι για να μην τον πληγώσεις, έτσι για να είναι καλυμένος ο εγωϊσμός σου....

quote:
γευεται οτι πιο ομορφο αλλα δυστυχως ποναει

σκέφτηκες ποτέ πόσο πόνο έχει το να μην είσαι ερωτευμένος?

quote:
αλλα τοτε αφου ειναι καινοτομια γιατι υπαρχει η λεξη απατη στα λεξιλογια μας????γιατι απαταμε???

απατάμε όταν ο έρωτας που νιώθουμε είναι για τον όμορφο και απατηλό εαυτό μας... όταν είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι με τον άλλο, ούτε καν περνάει απ' το μυαλό μας τέτοιο ενδεχόμενο

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

seminaΜέλος
27/10/2004, 16:11:41
Έχει πόνο το γεγονός του να μην είσαι ερωτευμένος????Αλήθεια έχει???
Ποτέ δεν το σκέφτηκα!!!!
Δεν είπα πως ο έρωτας είναι πίτσα!!!Αλλά ξέρω πολλούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ερωτευμενους και τους έχει περάσει απο το μυαλό το να απατήσουν!!!!αυτοί μαλλον δεν ειναι πραγματικα ερωτευμένοι τότε ε???απλά παίζουν με τις καρδιές των συντρόφων τους....
Λίγοι άνθρωποι έχουν την ωριμότητα και το κουράγιο να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα από την πρώτη στιγμή..και αφου δεν το κάνουν αυτό περιπλέκουν τα πράγματα και πονάνε τον άλλο πολύ περισσότερο απο οσο θα πονουσε αν του το ξεκαθαριζαν απο την αρχη!!!!Δηλαδη,ο ενας ανθρωπος κανει ονειρα τα οποια βουλιαζουν καποια στιγμη σαν καραβια χωρις πανια και ο αλλος κοροιδευει,παιζει και ψαχνει κατι καλυτερο..
Το παραξενο ομως ειναι οτι γνωριζω ενα παιδι που αγαπαει την κοπελα του αλλα συγχρονως θελει να βγαινει και με αλλες...και του ελεγα πως αυτο δεν ειναι σωστο και οτι οταν εισαι ερωτευμενος ή οταν αγαπας πραγματικα καποιον εισαι και θες να εισαι μονο με αυτον...και ελεγε πως ειμαι παλαιων αρχων!!!!!
Δηλαδη το να εχεις καποια αξιοπρεπεια ειναι οτι εισαι παλαιων αρχων???Το καλο σε αυτο ειναι πως αν αγαπησω,τουλαχιστον θα αγαπησω πραγματικα,αλλα αυτος μια ζωη θα νομιζει πως βρηκε την αγαπη ή πως την εχει...

27/10/2004, 17:26:49
quote:
Δηλαδη το να εχεις καποια αξιοπρεπεια ειναι οτι εισαι παλαιων αρχων???

... άλλη φορά να πεις στον μάγκα αυτόν από μένα ότι το να έχεις αξιοπρέπεια και να σέβεσαι κατ'αρχήν τον εαυτό σου δεν σημαίνει ότι είσαι παλαιών αρχών, αλλά ότι έχεις αρ...α! Αντε για να μην τρελλαθούμε κιόλας τώρα!

...είναι πολύ εύκολο να ονομάζουμε έρωτα οτιδήποτε και μετά να κάνουμε ό,τι μας καπνίσει...
...θα έρθει όμως η ώρα και γι'αυτούς που το κάνουν που θα βρεθούν στο έλεος του έρωτα και τότε θα καταλάβουν...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

27/10/2004, 20:23:32
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

seminaΜέλος
27/10/2004, 22:46:55
Μην το λες...γιατι μονο αν καποιος ανοιξει τα ματια του θα καταλαβει καποια πραγματα στη ζωη του,αλλιως ακομη θα κοιμαται...και δεν θα καταλαβαινει τιποτα...θα νομιζει οτι τα εχει ολα!!!
Παντα ερχεται αυτη η ωρα?????

Open Mind-->καλως ηλθες στο εσωτερικα!!!!
Λες ε πως η χημεια παιζει σημαντικο ρολο????Τι ειναι η χημεια για σενα..πως την εννοεις???Εξηγησε το λιγο!
φιλικα

28/10/2004, 18:17:25
quote:
Παντα ερχεται αυτη η ωρα?????

Πάντα έρχεται ! κι όσο πιο πολύ το πολεμάς, όσο πιο πολύ αντιστέκεσαι στον έρωτα τόσο πιο πολύ αυτός κυριεύει την ψυχή σου όταν φανεί....

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

seminaΜέλος
28/10/2004, 18:33:27
Κυριευει την ψυχη μας???Μονο την ψυχη μας????

28/10/2004, 18:52:47
υπάρχει κάτι περισσότερο από την ψυχή? πέρα από την βαθύτερη ουσία του κάθε ανθρώπου?

όλα τα υπόλοιπα δεν είναι πιο μικρά και πρόσκαιρα από την ψυχή?

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

seminaΜέλος
28/10/2004, 18:58:56
ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ???
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΥΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ???
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΟΧΙ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΝΟΩ!)

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ,ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ??(ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ!)