- ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΗΜΑ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?

Edited by - Vodafone -live- on 21/06/2005 10:29:39

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Edited by - Underground on 21/06/2005 10:45:55

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ? ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΝΗΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..... ΟΤΙ ΜΕΡΗ ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΑΝ

ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

quote:
ΑΝ ΟΙ ADMINISTRATORS ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ NICK ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
Κάποια στιγμή θα εμφανιστούν και νίκ τύπου "Γρηγόρης μικρογεύματα" ή "βλέπεις ΝΙΚΑΣ είναι καλό" ή ακόμα πιο απλά, όπως "Ντιουρεξ, ατελείωτη απόλαυση"
Πάντως, το θέμα οτι δεν πιάνουν τα κινητά είναι όντως ανησυχητικό...
Αναρωτιέμαι, τι θα απογίνει η ανθρωπότητα !
quote:
Κάποια στιγμή θα εμφανιστούν και νίκ τύπου "Γρηγόρης μικρογεύματα" ή "βλέπεις ΝΙΚΑΣ είναι καλό" ή ακόμα πιο απλά, όπως "Ντιουρεξ, ατελείωτη απόλαυση"Πάντως, το θέμα οτι δεν πιάνουν τα κινητά είναι όντως ανησυχητικό...
Αναρωτιέμαι, τι θα απογίνει η ανθρωπότητα !
VRIL ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΞΗΓΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ NICK ΑΥΤΟ.
ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΝ ΟΧΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙΣ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ.

quote:
ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΝ ΟΧΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙΣ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ.
Περίεργη, πολύ περίεργη συμπεριφορά για ένα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ...
Εξάλου, τώρα που το ξανασκέφτομαι, "μπαίνει" ενα νέο μέλος, για να πεί κάτι που θεωρεί παράξενο, -βλέπω μια κεραία κινητής αλλά το κινητό μου δεν έχει σήμα, άρα κάτι παράξενο συμβαίνει !
Και αν δεν έχεις να πείς κάτι, πήγαινε αλλού και κάτι τέτοια ...
Οπότε, σιγά τα λάχανα ... !
Γιατί δεν πάς αγόρι μου εσύ αλλού, μια που όντως δεν έχεις να πείς τίποτα.
Υ.Γ. και άν βρείς και κάτι να πείς, πέστο σε κανένα φόρουμ κινητών, και ας είναι και για το τέρας της "σπηλιάς του Νταβέλη"....
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Edited by - Underground on 21/06/2005 12:48:14
ΦΙΛΕ Vodafone -live- ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ ΠΟΤΕ...
ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΗΜΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ Η' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
YΓ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Βρε βρε, τι χαμπάρια;
Να δεις και μένα κάτι μου λέει πάντως, πως δεν είσαι και τόσο "νέος" στα forums.
Το θέμα, καθώς και ο λογαριασμός "Vodafone -live-" απενεργοποιούνται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!