- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
εγω απλα ειμαι ενα βοδι
ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ..ΜΠΡΑΒΟ FOTINI...KEEP WALKING...
quote:
Glorfindel εγω κολαω παντου...
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ...
ΣΣΣΣΣΣΣΣΤ
Καλά εσύ κουταMara την ψώνισες με τα ζώα ε ?
Του τσίρκου η τίγρης !

Όσο για σένα καλή μου Svetlana Vodiova τι να πω ;;;; ε ;;; ΕΕΕ;;;;
Τες πα !
ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΦΡΕΣΚΑΑΑΑΑ !
ΕΧΩ ΛΕΓΕΤΕΕΕΕΕ !!!!
ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑΑΑΑΑ !!!!

O αναζητών
Apostolos
Το προσπαθώ, μα όπως μερικοί έχουν το χάρισμα να κοιτάνε στα μάτια και να βλέπουν τον άλλο, συμβαίνει…. θα έχεις ακούσει και από το πώς γράφεις, σε κάποιον να λέει πολλά... το τι είναι ο άλλος, ο χαρακτήρας του, και δεν εννοώ την λίγο πιστευτή γραφειολογια, μα το πώς εκφράζεσαι! Δύσκολα κρύβεται κάποιος….άσε μετα από τις πράξεις!!! Εκεί είσαι ανοιχτό βιβλίο!! Μόνο οι Τυφλοί / Τυφλές δεν βλέπουν τι γίνεται, και δυστυχώς το σύστημα αντί να προωθεί το ξεστράβωμα, προωθεί Μπούρδες, βαρακια, και τα κλαψ Show!
Δηλαδή κουμπάρε αποστολε γνωρίζεις όλες τις κουμπάρες?
ΩΩΩ μα αυτό είναι! Η Αρχαία τεχνική της αδιαφορίας…και εκείνες, (οι γυναίκες), όσο τις αγνοείς... τόσο τρέχουν σαν παλαβές! Τώρα θα δεις τι θα γίνει!!!![]()
![]()
Κάτι ξέρω και εγώ κουμπάρε... μα αυτό δεν είναι…. ΜΗ ΖΗΛΕΙΑ!
Χμμ και κάτι για τις ΤΙΓΡΕΙΣ...
Αυτές όμως που δεν δαμάζονται εύκολα, Μα που είναι παθιάρες… μέχρι θανάτου.... Κουμπάρε μου σου έτυχε καμία τέτοια?
Χεχε ΖΩΗ και ΘΑΝΑΤΟΣ… μαζί είναι…. ΑΛΛΟΓΟ ΠΡΑΓΜΑ!! Δεν φεύγεις εύκολα, γιατι εισαι ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ μαζι τους!
1 αντε το πολυ 2 στις 100...![]()
![]()
Χμμμ ποιες να βρίσουμε ακόμα κουμπάρε? Τις …..παρδαλό γατούλες! ![]()
Προτιμώ το μίσος σας, γιατί την αγάπη σας… την έχουν όλοι! Είπε ο Show σε μια θαυμάστρια του... γνωστή για την ελαφρότητα που μίλαγε μα και που γδυνότανε! Τώρα μην με θεωρήσετε ηθικολόγο και κατηχητικοπαιδι, κάθε άλλο, μα συμβαίνει να γνωρίζω τα χουνέρια του ανθρώπου, και κατά συνέπεια πολλών γυναικών!
Με τον άνδρα μου όχι… με τον Εραστή μου ΟΛΑ!...Ε, συμβαίνει και στους ΑΝΔΡΕΣ! Για αυτό έγραψα ΓΥΝΑΙΚΑ…να καίει, μα μερικές παραΚΑΙΝΕ….., μπερδεύονται με ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ … και στο τέλος…. καταντάει ξινόγαλο! Το ΟΛΟ!
Τουλάχιστον… κρατήστε την ειλικρίνεια! Αυτή σώζει, καθότι ανώτερη κάθε πάθους... Μα και ο εγωισμός, είναι ΙΣΜΟΣ!
ΩΩΩ…. είπες πάλι τίποτα Πλάτωνα?

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
Φιδιους κολοβιους ε τωρα τι να πω...οχι πες μου τι να πω!!!!! εχω βρει καλο εμπορα ειπαμε...τα δικα σου δε ειναι ληγμενα και δε μου κανουν!!!![]()
Sis Μαρα.. θα σου ξηγησωωωω εγωωωω θα δεις θα δεις εχε χαρη που σημερα εχ πολυ δουλεια!!!![]()
Εχεμβροτουλη καλε μου ελειψε ο μελαχροινος μπουκλωτος τυπος να ερχεσαι πιο συχνα!!![]()
![]()
![]()
Επικινδυνοτητα...αχμ..ευχαριστω αλλα δε θα παρω για την ωρα ![]()
![]()
![]()
![]()
Αν αδιαφορείς θα το κάνεις μια δύο άντε τρεις μετά θα βαρεθεί η νεαρά και άντε και …. εσύ κι ο γρύλος σου .
Το θέμα είναι όταν ξεπεράσεις αυτά που σου έμαθαν και απελευθερωθείς .
Κοίταξε την και χωρίς μιλιά πες της τα όλα
Μην την ακουμπήσεις αλλά κάνε τη να νιώσει τη ζέστη της αύρας σου
Μπες στο μυαλό της
Να είσαι εκεί δίπλα της πάντα χωρίς να είναι η ύλη σου εκεί
Τι να ζηλέψω μετά από αυτά ;
Αυτόν που έχει το κορμί της ;
Ε χαλάλι του !
O αναζητών
Apostolos
Αυτα που εγραψες κουμπαρε μου...γραφτηκαν και γραφονται απο καιρο...
Στα ειπα και αλλου!!!![]()
Είπα :
quote:
Ψιτ έχετε μεγάλα χάλια !!!!
Ρε το τόπικ λέει εδώ βρίζουμε και εσείς το έχετε ρίξει στις αγκαλίτσες και στα φιλάκια .
Και στα άλλα τόπικ που πρέπει να μιλάτε με σωφροσύνη τρώγεστε σα τους σκύλους .
Ρε δε θα με τρελάνετε εσείς εμένα δε θα πάρω χάπια δε θα ξανακυλήσω στα σκληρά !
Αλλάξτε έμπορο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !
ΕΔΩ ΞΕΣΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ !
O αναζητών
Apostolos
Τι πραγματα ειναι αυτα α παπαπαπαπα....( το παπακιιιι παειιι στην ποταμιααααα) αντε ριξτε κανα βρισιμο γιατι βαριεμαι σημερα!!!
Πλατωωωννν ωωω Πλατωννν ( κατι χαπια μασησα τωρα και δε ξερω τι ηταν!! παλι θα εχουν παρενεργειες!![]()
Τσουυυυπ να μαι και εγω...
Ramoglou...με το μονο πραγμα που μπορω να την ψωνισω τελευταιως ειναι με τον εαυτο μου...τωρα βεβαια και εγω συγκαταλεγομαι στο ζωικο βασιλειο...οποτε :ρ
Πλατωνα ναι μας ξερει τις κουμπαρες ολες... τον τυραναμε καθημερινως, ομως αντεχει ακομα (να δουμε μεχρι ποτε)
Ζηλεια, μη ζηλεια, αγαπη, ερωτας, μισος, λυπη...ολα συναισθηματα που τα δημιουργουμε κατα πρωτον εμεις οι ιδιοι απο το μυαλο μας και την καρδια μας αναλογα με τις αναγκες της ψυχης μας...
Ζωντας κατι σε ολη του την ενταση ..μπορεις να το αποβαλεις... ετσι και ο ramoglou εχει αποβαλει την ζηλεια...
Τι πιο ομορφο ομως η αναγκη δυο ανθρωπων να ειναι ταυτοσημη... αμοιβαια...ο ενας να συμπληρωνει την αναγκη του αλλου...ετσι γινεται η αρχη!!!
Καπου εκει εξω καποιος μας ακουει Πλατωνα... να εισαι βεβαιος για αυτο :)
Οι υπολοιποι στις γωνιες σας(μην ξεχναμε και το υφος του θεματος!!!)
And I keep on wondering....