- Ανεξήγητες εικόνες... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μόλις ειδα και εγω τις photo και ομολογό οτι μου σηκώθηκε η τρίχα ..με την πρώτη ματιά, αλλά με την δευτερη τωρα ... σαν γραφίστρια ..τις ειδα εντελος fake, ειναι εξαιρετικά ευκολο να δουλεψη κανείς με layers στο photoshop οποιαδήποτε photo και να τις βάλει και φαντάσματα και οτι αλλο θέλει...τώρα οσο για τους καπνους .....οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά !!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
μια μεγαλυτερη μορφη και μετα αυτη..
λετε με καποιο τροπο ο τρομος και ο πονος των ανθρωπων εκεινη την στιγμη να μεταφερεται και να μορφοποιει τους καπνους ?
δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο πιο "νορμαλ",μετα περναμε πια στην επιστημονικη φαντασια..
Δεν έχω νιώσει ούτε το ένα συναίσθημα ούτε το άλλο, αλλά γνωρίζω ότι αν νιώσεις ένα από τα δύο η κατάσταση πια δεν ελέγχεται. Φεύγεις εκτός ευατού.
Δεν αποκλείεται λοιπόν το μέγεθος των αρνητικών συναισθημάτων που έλαβαν χώρα αυτές τις στιγμές να επηρέασαν μια μορφή ενέργειας(όπως η θερμότητα)...
Τι λέτε και εσείς φίλοι μου?
Α! Καλό μήνα σε όλους μας!!!!!![]()
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Edited by - Secondborn on 01/10/2002 00:37:21
Φιλικά mac32

Με μία πρώτη ματιά ο νους μας πάει σε κάποια παράξενα εξω(εσω)γήινα πλάσματα. Άλλοι θα μιλούσαν για τους μυθικούς ΤΕΛΧΙΝΕΣ. (για αυτούς θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες... χμ ωραίο θέμα για συζήτηση )
Λοιπόν η απάντηση ήταν τόσο απλή που κανεiς δεν μπορούσε να φανταστεί. Προσωπικά την βρήκα στο περιοδικό "Strange" (τεύχος Απριλίου 2000) αλλά και στο περιοδικού του μικρού μου αδερφού "Σαϊνια" (τεύχος Ιουλίου 1999).
Η λύση λοιπόν του μυστηρίου:
Αφήνετε ένα κοινό σαλάχι του είδους της ραγιάς στον ήλιο μέχρι να ξεραθεί. Έπειτα το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μαχαίρι και πολύ φαντασία. Κόψε λίγο από τη μία λίγο από την άλλη και έχετε γεννήσει το δικό σας δαίμονα. Βέβαια αυτό ποτέ δεν υπόθηκε από κανέναν ειδικό που έσπευσαν να εξηγήσουν την προέλευση του πλάσματος.
Τέτοια πλάσματα έχουν εμφανιστεί σε πολλά μερη της Ελλάδος.. μέχρι που εχουν φτάσει να πωλούναι στην τιμή των 3.500 δρχ(τότε)
Που θέλω να καταλήξω με όλα αυτά; Μην πιστεύετε όλα όσα΄λέγονται και δείχνονται οπουδήποτε (ακόμα και στα δελτία ειδήσεων)
Φιλικά mac32
Aiakos O Dikastis Tou Katw Kosmou
Thelw na eyxaristisw thn iaira gia aytes tis eikones.
Nomizw pws einai syglonistikes.
Pragmati boroun na ginoun polla me to FOTOSHOP alla ean yparxei
to arnitiko nomizw pws me mia exetasi fasmatos fotografias borei
na xekatharisthei to olo thema.
Kai kati allo pou nomizw pws tha prepei na mas apasxolisei pandou ston kosmo exoun vgei foto kai exoun dei diafores skies h fotina
stigmata ... pandou
oloi symetexoun se mia synomosia ????????
nomizw pws OXI BEBAIA.
Isws merikes na einai PLASTES alla ayto den symainei pws oles oi foto einai PLASTES.
SYNEXISE IAIRA .... kaneis kalh douleia,
EYXARISTW PEDIA KAI SYNXORISTE MOU THN POLYLOGIA MOU.
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί γιατί φωτογραφίες είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να παραποιηθούν.![]()
![]()
Όμως το ερώτημά μου είναι γιατί να το κάνουν αυτό? Για λόγους εντυπωσιασμού? Ή για να λένε <<Ει κοιτάξτε!Βγήκα φωτογραφία με ένα φαντασματάκι!!>> ![]()
![]()
Όπως και να'χει τελικά,δέχομαι το ενδεχόμενο έστω και ΜΙΑ φωτό να είναι αληθινή...
Ααα,όσον αφορά το CΝΝ και το βίντεο με τους πύργους,έχω μια ερώτηση:
Το <<πρόσωπο>> (ή ότι άλλο είναι τελος πάντων αυτό) το είδατε στην απ'ευθείας σύνδεση ή σε replay? Καταλαβαίνετε γιατι ρωτάω ε? Γιατί,αν ήταν το live εντάξει δε μπορείς να κάνεις τίποτα.ΑΝ ΟΜΩΣ ήταν μεταγενέστερο video στις ειδήσεις,υπάρχει αρκετός χρόνος στο ενδιάμεσο για να κάνεις τη σκόνη να εμφανίζει...παπάκια!! ![]()
![]()
(η χαρά της προπαγάνδας!!!)
Χαιρετώ προς το παρόν,ο Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
β)το έχω παρατηρήσει αμυδρά και σε video μεταγενέστερης βέβαια μετάδοσης(μπορεί να ήταν και η ιδέα μου)
Προσωπικά συνηγορώ υπερ της άποψης ότι η πρώτη φωτό είναι αληθινή γιατί όπως είπα και πιο πάνω στη φωτό του δεύτερου φωτογράφου το πρόσωπο φαίνεται μόνο μετά από μεγένθυση...
Ευχαριστώ
Τώρα οσο για το CNN ε!! δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το σχολιάσω περαιτέρω !!! Αμερική ειναι αυτή ! και ο νοών νοέιτω !!!
Υ.Σ Οσο για το διαβολόψαρο, εγώ ετσι το ξέρω διάβασα κάπου, νομίζω στην Μυστική Αθήνα, οτι ειναι ειδος ψαριού που ζει σε μεγάλα βάθη και εχει αφανιστή πια. αυτά αγαπητοί φίλοι...
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Edited by - cat on 04/10/2002 02:37:55
Edited by - cat on 04/10/2002 02:42:49