- Η μαγεία και η ζωή του Μαγου Μέρλην στην ταινία. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Auto pou 8elw na rotisw olous esas einai an auti i taksinomisi pou parousiazete stin tenia iparxei kai allou i an parousiastike etsi akribws opos parousiastike mono stin tainia. To skeftika arketa kai ida oti exei mia logiki auti i kata kapio tropo afirimeni taksinomisi. 8a i8ela na ma8o omws an ine parmeno apo kapia iparkti paradosi mageias i an ine apla efebresi tou skino8eti.
Me sebasmo kai ektimisi,
Yper Eu imerias kai Ygeias,
Aggelos zargeas dr.

δε σ' έχει καλύψει η εκεί συζήτηση ή εγώ δεν έχω εννοήσει το ερώτημά σου (ίσως λόγω των greeklish);

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
α=a, b=β, k=κ, g=γ, n=ν, m=μ και τα λοιπά και τα λοιπά...
quote:
Φίλε μου, νομίζω ότι υπάρχει τόπικ στο ίδιο Φόρουμ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ?,δε σ' έχει καλύψει η εκεί συζήτηση ή εγώ δεν έχω εννοήσει το ερώτημά σου (ίσως λόγω των greeklish);
No name human
"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Εν πάσει περιπτώσει, ας μη σε μαλώνω...![]()
Όσο για τα greeklish, μπορείς να γράφεις και με ιδεογράμματα, αλλά θα λάβεις απάντηση... ξέρεις πότε...![]()
Λοιπόν, ποιό είναι το θέμα;
Αν αυτά είναι τα στάδια ή αν είναι με τη σωστή σειρά;

Με σεβασμό και εκτίμηση προς κάθε ερευνητή περιμένω τις απαντήσεις σας.
Υπέρ ευημερίας και υγείας
quote:
Λοιπόν, ποιό είναι το θέμα;Αν αυτά είναι τα στάδια ή αν είναι με τη σωστή σειρά;
No name human
[img]http://homepages.pathfinder.gr/zargeas/bluedragon%2D%2Egif">
μια και τα λέμε μεταξύ μας έως τώρα, επέτρεψέ μου να συστηθώ:
είμαι "αγαπητή" και όχι "αγαπητός"!
Τώρα σχετικά με το θέμα:
θα ήθελες να μου πεις τί σου κέντρισε το ενδιαφέρον σ' αυτή την ταξινόμηση και θέλεις να την επιβεβαιώσεις;

quote:
Αγαπητέ zargeas,μια και τα λέμε μεταξύ μας έως τώρα, επέτρεψέ μου να συστηθώ:
είμαι "αγαπητή" και όχι "αγαπητός"!
Τώρα σχετικά με το θέμα:θα ήθελες να μου πεις τί σου κέντρισε το ενδιαφέρον σ' αυτή την ταξινόμηση και θέλεις να την επιβεβαιώσεις;
No name human
[img]http://homepages.pathfinder.gr/zargeas/bluedragon%2D%2Egif">
σ' ευχαριστώ!
Η προσωπική μου άποψη έχει ως εξής:
Λογικά πολύ καλά σκέφτεσαι. Έτσι θα σκεπτόμουν κι εγώ.
Σχετικά με την κοπελιά κι εγώ το ίδιο θα έλεγα.
Βέβαια, είναι και ενδεχόμενο να ήταν "ψαγμένη" η γιαγιά και η εγγονή να τα μετέφραζε αυτά όπως της "κατέβαινε".
Εν πάσει περιπτώσει, δεν μπορώ να κατατάξω σε ποσοστά την αληθοφάνεια της ταξινόμησης, γιατί υπάρχουν διάφορες "σχολές".
Εξ όσων γνωρίζω και αυτό συμβαίνει συχνά σε ταινίες, παρουσιάζονται κάποια αληθή στοιχεία με αρκετή δόση καλλιτεχνικής έμπνευσης σε συνδυασμό με τις εκάστοτε παρεμβάσεις της παραγωγού εταιρείας.
Η συγκεκριμένη ήταν αρκετά κοντά, αλλά...
...φίλε μου, "μάγος" δεν είναι ιδιότητα, είναι κατάσταση.