ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άγιο Όρος και γέροντες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Άγιο Όρος και γέροντες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

qwerty2163 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
indigo_boyΜέλος
02/06/2003, 17:06:17
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΥΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
quote:
<Χρησιμοποιεί την δύναμη της αύρας των άλλων>

ΦΙΛΕ . ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Π.Χ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ??
ΦΙΛΙΚΑ

nataliaΜέλος
03/06/2003, 11:07:12
Καλημέρα. Το να μπορείς να βλέπεις την αύρα των άλλων είναι κάτι που επιτυγχάνεται με προσπάθεια; ή είναι εμφυτο αυτό.
Αν ισχύει το πρώτο που μπορεί να απευθυνθεί για να το μάθει;

Φιλικά

Ναταλι

DRACIELΝέο Μέλος
03/06/2003, 21:37:15
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΙΣ ΑΥΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;;ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ(ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ-,ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)ΑΛΛΑ ΟΛΩς ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;;

03/06/2003, 23:34:30
Φίλε μου, κατ' αρχάς καλώς ήρθες. Αν ανατρέξεις 7 μηνύματα παραπάνω, θα δείς αυτά που λεώ για την αύρα.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

.Μέλος
06/06/2003, 17:33:15
indigo_boy φυσικά και γίνεται.. ισως να θέλει ενα σύστημα εκγύμνασης
του υποσυνειδητου για συνεχομενη ροη ενέργειας απο ενα μέρος ενέργειας ασχετα αν το συνείδητο εκεινει την στιγμή ασχολείται με κάτι αλλο.
πχ υποβολές το βράδυ/ορμαματισμός+Ολικό ανοιγμα τσάρκας(12+)

Τώρα το κομματι με τις υποβολές δεν με καλύπτει..αισθάνομαι οτι
δεν ειναι ο σωστότερος δρόμος...ισως ο διαλογισμός "Ειμαι κομματι
του όλου"..να λειτουργει καλύτερα..ισως κατι ποιο βαθύτερο απο αυτο!

wiccaΜέλος
07/06/2003, 22:18:15
ΓΕΙΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΑΡΚΑΣ, ΓΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΙΣ ΑΥΡΕΣ?

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

.Μέλος
17/06/2003, 20:55:53
Ναι wicca είναι δυνατό... λειτουργεί με δυο τρόπους 1.Το ανοίγεις όποτε εσυ θέλεις 2.Είναι πάντα ανοικτό

wiccaΜέλος
18/06/2003, 12:04:20
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΤΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ?

T-SEEKERΜέλος
19/06/2003, 22:08:56
Σχετικα με την αύρα να πω ότι από την ενασχόλησή μου με αυτό το θεμα όλα σχεδόν τα θεματα σχετικα με την αύρα που συνάντησα και σε όλες τις πηγές αναγραφόταν το ίδιο πράγμα : ότι το να βλέπεις τις αύρες των ανθρώπων είναι εξασκήσιμο και μαλιστα όχι ιδιέτερα δύσκολο . Μάλιστα ( απόσα διάβασα κατακαιρούς) οι θεάσεις( προσοχή : θεάσεις , ενοώ να δεις " με τ α μάτια σου " , δεν μιλάω να νιώσεις μία αύρα ) άυρας δεν σχετίζονται τόσο με την ψυχική αναπτυξη αλλά απλώς με την ανάπτυξη της "περιφερειακής" μας όρασης . Για να "δεις" αυτό το ηλεκτρικόμαγνητικό πεδίο ( κατάλους μόνο ηλεκτρομαγνητικό,κατάλους πολύ περισότερο ) πρέπει τα μάτια σου να συλάμβανουν ενο΄ς συγκεκριμένου μήκους κύματος ακτινοβολία . Είναι επιστημονικα αποδεκτό ότι το σώμα μας διαθετει μία τετοια είδους αύρα , έκπέμπει ακτινοβολία , αλλά βέβαια όταν οι παραψυχολόγοι αναφέρονται σητν αύρα δνε αναφέρονται απλα σε αυτό το ηλεκτρομαγνητικο πεπτλο του σωματος αλλα΄σε κατι ανώτερο . Τα ματια μας λοιπόν κανονικα δεν μπορουν να δουν αυτήν την ακτινοβολία αλλα με τις κατάλληλες ασκήσειις επιτυγχάνεται . κύριο λόγο παίζει η περιφεριακή όραση δηλαδή η ικανότητα που έχουμε να βλέπουμε κάτι με την "άκρη του ματιού μας " ( ας μην ξεχνάμε τις εκφράσεις " μου φάνηκε ότι είδα ένα πνεύμα/σκια με την α΄κρη του ματιού μου αλλά τόταν γύριασα δεν ήταν τίποτα " ), ενώ να κοιτάζουμε κάπου συγκεκριμένα να μπορούμε να διακρίνουμε λεπτόμερεις από το γύρω οπτικό πεδίο χωρίς να κουνάμε τις κόρες μας και χωρίς να αλάζουμε το πεδίο εστίασης . και αυτο΄είναι και επιστημονικα αποδεκτό ότι είναι εξασκήσιμο και υπαρχουν και συγκεκριμένες ακήσεις.όσο περισότερο εξασκείς αυτού του είδους την όραση τόσο περισοτερο μπορείς να βλεεπεις αύρες . και φυσικα σημαντικό χαρακτηριστικό για τα μάτια είανια και η "χαλάρωση" ( δεν είανι τυχαίο το ΄οτι αναφέρονται κα΄ποιες εμπειρίες όπως ενός φοιτητή " βαριόμουνα και τα βλεφαρά μου ήταν βαρια . νύσταζα και ξαφνικα όπως κοιτούσα έτσι "γενικα" τον καθηγητή μου είδα κάποια χρώματα δίπλα από το κεφάλι του και απο τους ώμους του και αμέσως πετα΄χτηκα ...". φυσικα αυτές οι τεχνικες θελουν ένα καποιο χρονικό διαστημα . δεν σημαίνει ότι θα κοιτάζεις κα΄ποιν και κατευθέιάν να βλέπεις την αύρα του και δεν ξέρω καν αν είανι αυτό δυνατόν.
πάντως όπώς και να έχει είναι κατι που θα ήταν ιδιετερα χρήσιμο με την ένοια ότι θα ήταν ωραίο να μπορείς να καταλαβαίνεις περίπου το "ποιόν" του ανθρωπου χωρίς να χρειαστείς να του μιλήσεις γιατί αύρα εικαζεται ότι φανερώνει και πολλά χαρακτηριστικά και του χαρακτήρα αλλά και προσωρινές καταστάσεις όπς αρώστεια , θλίψη κλπ .

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

.Μέλος
20/06/2003, 21:58:00
Wicca το να αισθάνεσαι συνέχεια την αύρα σημαίνει ότι πρέπει να έχεις ανοικτά 4 βασικά charkas τουλάχιστον.

Σε αυτούς που το έχουν πετύχει:
Θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση πάνω στην παθολογία ή μη του να αισθάνεσαι την αύρα συνέχεια

Σε πρώτο επίπεδο παρατηρείτε μια ανεπάρκεια προσοχής υπάρχει μια απώλεια συγκέντρωσης στα πρώτα στάδια και παράλληλα λειτουργεί ένα αισθητηριακό υπερφόρτωμα που μπορεί να πάρει πολλές μορφές και περιλαμβάνει έναν επαναλαμβανόμενο βομβαρδισμό των αισθήσεων
Το άτομο δεν μπορεί να κάνει σωστή διαλογή των ερεθισμάτων.Τα δέχεται όλα μαζικά.
Οργανικά παρατηρείται μια μεσολοβική ανεπάρκεια καθώς το δεξί μέρος αρχίζει και υπερέχει έναντι του αριστερού ενώ κανονικά οι δυο πλευρές του εγκεφάλου πρέπει να αλληλοσυμπληρώνουν η μία την άλλη.
Με τον χρόνο χρησιμοποιώντας ο εγκέφαλος τον μηχανισμό της συναισθηματικής γενίκευσης όλα αρχίζουν να έχουν τον ίδιο βαθμό σημαντικότητας πάντα μιλάμε για πρωτογενής διεργασίες.Δεν υπάρχουν παρασκηνιακά ερεθίσματα,καθετί είναι άμεσο.Τα πιο μηδαμινά πράγματα που δεν έχουν καμιά σχέση με τίποτα, μπορεί ξαφνικά να γίνουν σπουδαία και βαρυσήμαντα.Καθώς τον πλημμυρίζουν τα ερεθίσματα, απειλώντας να τον κατακλύσουν, πρέπει να θωρακιστεί για να προστατεύσει τον εαυτό του απ' το υπερφόρτωμα.

Λόγω αυτής της γενίκευσης δεν λειτουργεί καλά ο μηχανισμός επιλογής-ταξινόμησης-διαγραφής καθώς αποκτάνε βαθμιαία την ίδια σημαντικότητα

Σταδιακά έχουμε αποσύνδεση του αριστερού τμήματος
Έχουμε το φαινόμενο της προβολής όπου μη αποδεκτά τμήματα εμφανίζονται
σιγα σιγα στο προσκήνιο καθώς και τακτικές α/συνείδητες ονειρικές καταστάσεις

.Μέλος
20/06/2003, 22:07:02
Ποια η αντίθετη άποψη

wiccaΜέλος
21/06/2003, 10:31:37
quote:
Wicca το να αισθάνεσαι συνέχεια την αύρα σημαίνει ότι πρέπει να έχεις ανοικτά 4 βασικά charkas τουλάχιστον.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΤΕΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΙΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ.

quote:
πρέπει να έχεις ανοικτά 4 βασικά charkas τουλάχιστον.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΣΑΚΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ?

THE POWER OF THREE WILL SET YOU FREE

DestinyΜέλος
26/06/2003, 11:38:16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΡΑ.. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΝΙΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΕΔΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ.. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΥΛΗ, ΜΟΡΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ

ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ.. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.. ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΑΝΩΤΕΡΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.. ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΔΙΟΡΑΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, ΠΙΟ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΕΣ. ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.

Η ΑΥΡΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ,Η ΑΥΡΑ ΕΞΑΓΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.. Η΄ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.. ΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟΣ...

wiccaΜέλος
05/07/2003, 14:43:14
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

quote:
Η ΑΥΡΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ,Η ΑΥΡΑ ΕΞΑΓΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

ΠΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΥΝΕΤΑΙ Η ΑΥΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΔΙΟ?
ΤΙ ΕΣΘΙΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΥΡΑ?
ΠΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΝΙΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ?

Πέθανε μια άλλη μέρα
MaraΜέλος
05/07/2003, 21:19:48
Η αυρα ειναι ενα χρωμαριστο παλλομενο πεδιο ενεργειας που μας περιβαλλει. Υπαρχει η λεγομενη θετικη αυρα (την εχουν τα ατομα που ελκουν ατομα γυρω τους) και η αρνητικη αυρα (την εχουν αυτοι που αποθουν ατομα) - Σκεφτειτε αλλωστε ποσες φορες με το που γνωριζεται καποιον/καποια εχετε νοιωσει αυτα τα συναισθηματα?

Υπαρχουν ατομα που μπορουν να δουν αυτο το πεδιο ενεργειας (ειτε το δικο τους ειτε των αλλων) το οποιο το εχουν περιγραψει σαν ενα χρωματιστο συννεφο σκονης που μας περιβαλλει. Τα χρωματα της αυρας που μας περιβαλλουν την εκαστοτε στιγμη μεταφραζονται σε αναλογες διαθεσεις ή χαρακτηριστικα του ατομου καθως επεισης και η κατασταση της υγειας μας Για παραδειγμα υποδεικνυει πως το ατομο είτε εχει περασει μια μεγαλη αρρωστια και αναρωνει ειτε πως ειναι ατομο με εντονα συναισθηματα και παθη.

Υποστιριζετε και η θεωρια οτι ολοι μας μπορουμε να δουμε την αυρα η να την διαισθανθουμε - ποσες φορες λεμε απο διαισθηση οτι ξερουμε σε τι κατασταση βρισκεται καποιο ατομο χωρις να μας εχει πει κατι? Ισως ειναι ενα "διαβασμα" της αυρας σε ενστικτωδως επιπεδο.

Το αξιοσημειωτο ειναι πως και η NASA εχει ασχοληθει με το θεμα της αυρας και μαλιστα εχουν καταφερει και την εχουν φωτογραφησει με ειδικα μηχανηματα! Υπαρχει και μια μηχανη την οποια την εχει εφευρει καποιος Ρωσσος (συγνωμη αλλα το ονομα δεν το θυμαμαι) και μεσω αυτης μπορει ο οποιοσδηποτε να δει την αυρα σε μια οθονη (wicca θα σε λυπησω αλλα δεν νομιζω οτι ακομα υπαρχει στο εμποριο )

Τα πουλια δεν μπορουν να τραγουδησουν στις σπηλιες

Edited by - Mara on 05/07/2003 21:27:44

wiccaΜέλος
05/07/2003, 21:35:45
XAXAXAXAXA!

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?

Πέθανε μια άλλη μέρα
MaraΜέλος
05/07/2003, 21:37:52
wicca δωρακι

ΚΑΝΤΕ TΟ ... ΤΕΣΤ!

Η ικανότητα να διαβάζεις την αύρα των άλλων ερμηνεύεται από τους υποστηρικτές εναλλακτικών θεραπειών περισσότερο ως χάρισμα παρά ως ικανότητα. Διευκρινίζουν, ωστόσο, ότι το χάρισμα αυτό μπορεί να το διαθέτει ο καθένας από εμάς και πολύ απλά να μην το ξέρει! Η μαγική λέξη σ' αυτή την περίπτωση είναι μία: εξάσκηση! Και, φυσικά, οι πρώτες απόπειρες για να διαβάσετε την αύρα θα πρέπει να ξεκινήσουν από το πιο οικείο και κοντινό πρόσωπο: τον εαυτό σας! Έτοιμοι λοιπόν;

1. Η καλύτερη ώρα για να εντοπίσετε την αύρα σας είναι αργά το απόγευμα, όταν θα είστε χαλαρή ή ακόμα και κουρασμένη.

2. Μην έχετε ανοιχτά όλα τα φώτα στο χώρο. Προτιμήστε να υπάρχει χαμηλός φωτισμός στο δωμάτιο.

3. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ ή ακόμα και σε μια καρέκλα, κοιτώντας απέναντι σ' έναν τοίχο ή μια κουρτίνα που έχει ουδέτερο χρώμα, κατά προτίμηση άσπρο ή εκρού.

4. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, παίρνοντας βαθιές ανάσες και κρατώντας τα μάτια για λίγο κλειστά.

5. Ανοίξτε τα μάτια! Κρατήστε τις παλάμες των χεριών σας ακριβώς μπροστά σας και εστιάστε το βλέμμα πάνω τους.

6. Στη συνέχεια, χαλαρώνοντας ταυτόχρονα και τα δύο μάτια, αφήστε το βλέμμα σας να ξεφύγει, κοιτώντας απέναντι τον τοίχο.

7. Κοιτάξτε πάλι τις παλάμες σας, εστιάζοντας, όμως, ταυτόχρονα στον τοίχο.

8. Είναι πιθανό να δείτε ένα διπλό είδωλο, αλλά αυτός ακριβώς είναι ο στόχος!

9. Στη συνέχεια, ενώστε τα ακροδάχτυλα του ενός χεριού μ' αυτά του άλλου. Θα πρέπει να αισθανθείτε μι θέρμη μεταξύ των δύο χεριών.

10. Η αύρα μοιάζει σαν γραμμές φωτός έξω από το περίγραμμα των χεριών σας, πολύ πιθανό με κάποιο συγκεκριμένο χρώμα! Με αρκετή εξάσκηση θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές το χρώμα αυτό είναι διαφορετικό, ανάλογα με τη διάθεση ή την ψυχολογική σας κατάσταση. Άλλοτε, πάλι, το χρώμα μπορεί να παραμείνει το ίδιο για εβδομάδες ή μήνες. Κρατήστε, λοιπόν, σημειώσεις αν έχετε παρατηρήσει πως η αύρα σας αλλάζει ανάλογα με την ψυχική σας κατάσταση, για να βγάλετε τ' ανάλογα συμπεράσματα!

wiccaΜέλος
05/07/2003, 23:13:27
ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΡΑ, ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ...
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Πέθανε μια άλλη μέρα
MaraΜέλος
06/07/2003, 04:32:29
Γιατι δεν δοκιμαζεις εσυ wicca να το κανεις και να μας πεις τις εντυπωσεις σου ? :)

Καλημερα σας

wiccaΜέλος
06/07/2003, 09:35:44
quote:
Η αύρα μοιάζει σαν γραμμές φωτός έξω από το περίγραμμα των χεριών σας, πολύ πιθανό με κάποιο συγκεκριμένο χρώμα! Με αρκετή εξάσκηση θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές το χρώμα αυτό είναι διαφορετικό, ανάλογα με τη διάθεση ή την ψυχολογική σας κατάσταση.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

ΜΑΡΑ, ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ...?
ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ???
ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ Π.Χ. ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ???

Πέθανε μια άλλη μέρα