ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

amalia6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
14/12/2011, 06:57:40
Ν ε κ τ α ρ ί α α α ! !

14/12/2011, 07:01:40
quote:
mystery flower - Απεστάλη: 13/12/2011, 13:00:19

Δύο φορές μου έχει τύχει. Άκουσα την μητέρα μου να μου λέει:
(Το όνομά μου) ξύπνα! Αμάν! τι ώρα είναι καλέ και με ξυπνάς σκοτάδι είναι ακόμα. Ήταν 5 και τέταρτο. Ξανακοιμήθηκα και σε μια ώρα ακούω πάλι το όνομά μου σκέτο. Τι θέλεις της είπα. Δεν σε ξύπνησα εγώ. Μα άκουσα το όνομά μου. Θα σου φάνηκε.
Μια άλλη φορά έκλεινα το μαγαζί μου και άκουσα από δίπλα μελωδικά να αποκαλούν το όνομά μου, γυρίζω δεν ήταν κανείς. Δεν ξανάγινε.

Και μια τρίτη φορά το άκουσες τώρα
Μια μυστηριώδης φωνή σε καλεί να διαβάσεις ΑΥΤΟ!!!

violent kingΜέλος
14/12/2011, 07:06:38
οι ιστορίες με άτομα που ακούνε το όνομα τους προφανώς και είναι κάποιος αστικός μύθος,έχω ακούσει πολλούς να το λένε,χωρίς να θέλω να γίνω μηδενιστής θα γίνω τελικά και θα πω ότι η φαντασία και το μυαλό παίζουν παιχνίδια στο ξύπνιο μας

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love

sattvaΝέο Μέλος
20/12/2011, 19:07:56
Αυτό που λες μου συνέβη πρόσφατα...δε θυμάμαι όμως αν είναι η πρώτη φορά!Συνήθως παρατηρώ τι θα συμβεί μετά για να βγάλω συμπέρασμα...και πραγματικά συνέβη κάτι το απίστευτο!Ασχολούμαι με τον εσωτερισμό απο παιδί...σταμάτησα το 2000 για λόγους σπουδών...απο τότε δε θέλησα ούτε να διαβάσω ένα βιβλίο...είδα φίλους να προχωρούν να μαθαίνουν αυτά που τους έλεγα εδώ και 20 χρόνια με το φόβο μη με περάσουν για τρελλή και....ως δια μαγείας (τίποτα δεν είναι τυχαίο)μετά το κάλεσμα μιας φωνής...που απλά φώναξε το όνομα μου....με προσκαλεί μια φίλη σε μια ομιλία σχετική με τα τότε ενδιαφέροντα μου...Για μένα ήρθε η ώρα να ξανασχοληθώ...έτσι το ερμήνευσα...Αν μου επιτρέπεις θα σου πω να παρατηρήσεις τι συνέβη μετά καισε σένα....και να πράξεις ανάλογα....
Φιλικά
sattva

20/12/2011, 22:35:57
quote:
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ?
Ναι μου 'χει τύχει..
RedArrowZΜέλος
26/12/2011, 06:27:45
Μου είχε πει ένας γκέι ονόματι Γιάννης ότι άκουσε μια φωνή να του ψιθυρίζει "Γιάννη θα σε γ@####" και εκείνος απλά αποκρίθηκε "όλο υποσχέσεις..."

...................... πέρα από την πλάκα, έχει συμβεί και σε εμένα μερικές φορές ή τουλάχιστον έτσι νομίζω. Ποτέ δεν ήμουν σίγουρος για το αν πραγματικά άκουσα κάτι, γιατί τις περισσότερες φορές έτυχε να μην είμαι συγκεντρωμένος στο περιβάλλον, αλλά στις σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό μου.

Θυμάμαι μία ή δύο φορές που περπατούσα νύχτα γυρίζοντας στο σπίτι και μου φάνηκε ότι άκουσα το όνομά μου οπότε κοίταξα πίσω για να εντοπίσω την πηγή του ήχου. Όμως σε όλες τις περιπτώσεις ήμουν απορροφημένος από τις σκέψεις μου π.χ. για το τι θα έκανα γυρνώντας στο σπίτι ή για το πρώτο πράγμα που θα έκανα το πρωί.

Μία άλλη φορά - απ' όσες φορές μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή - ήμουν μισοκοιμισμένος στο κρεβάτι το μεσημέρι και άκουσα - ή τουλάχιστον έτσι νομίζω - μία φωνή υποχθόνια και σαν δίπλα στο αυτί μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τη φράση αλλά ήταν σύντομη. Πετάχτηκα και ρώτησα την αδελφή μου, καθώς ήταν στο διπλανό δωμάτιο και η μόνη μέσα στο σπίτι, να μου επαναλάβει αυτό που νόμιζα ότι μου είπε αλλά φυσικά μου απάντησε ότι εκείνη δεν είχε μιλήσει.

Έχουν συμβεί περιστατικά μερικές φορές (δεν μπορώ να τις θυμηθώ αυτή τη στιγμή :( ), αλλά κανένα από αυτά που συνέβησαν μέσα στο σπίτι δεν με θορύβησε γιατί γρήγορα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ήταν της φαντασίας μου και παράγωγα της εσωτερικής μου φωνής.

Εκείνες οι φορές στο δρόμο με προβλημάτισαν για αρκετή ώρα. Η εσωτερική μου φωνή συνήθως δεν χαίρει μεγαλύτερης προσοχής από τις αισθήσεις μου. Δηλαδή ήμουν τόσο συγκεντρωμένος στις σκέψεις μου όσο και στο περιβάλλον μου, οπότε μου φάνηκε περίεργο να φαντάστηκα ότι άκουσα το όνομά μου και μάλιστα από φωνή μη αναγνωρίσιμη.