- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:παντως το βασικό ήταν αυτο που είπες
quote:
Ολόκληρο το νόημα της Βίβλου, έχει αληγορικές αλήθειες που απαιτούν αποκρυπτογράφηση..."Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ Τ-SEEKER
ΤΟΣΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ REPTILE....ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ..."ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ",
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Δεν ξέρω, μάλον τίποτα. Γιατί όσες φορές τον ρώτησα δεν έλαβα απάντηση. Πάντος θα ρωτούσα γιατί είναι τόσο σιωπηλός. 2000 χρόνια
σιωπής περάσανε. ΄Ολο ανθρώπους ακούω και διαβάζω, αλλά απο τον θεό
τίποτα. Μπορεί να είμαι βλάκας και θα μου παρουσιάσετε χίλια δύο παραδείγματα, όμως γιατί να τον ρωτήσω όταν τον ρωτάω συχνά εδώ και
20 χρόνια. Αλλά εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω. Τι στη χαρά, τι στην λύπη
απάντηση δεν πήρα. Συναιχίζω και ρωτάω όμως, λένε ο επιμένων νικά.
Θα δούμε αν θα το διαψεύσω η θα το επαληθεύσω.

Edited by - Astral_ on 20/08/2003 13:57:01
quote:
Τι θα ρωτούσα τον θεό ;Δεν ξέρω, μάλον τίποτα. Γιατί όσες φορές τον ρώτησα δεν έλαβα απάντηση. Πάντος θα ρωτούσα γιατί είναι τόσο σιωπηλός. 2000 χρόνια
σιωπής περάσανε.
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...
ΜΗΠΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ;
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ!!ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ...ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΕΡΩΤΗΣΗ.....ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ....ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ,ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ...
ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ...
έχει τον δικό τους θεό. Αλλά όταν κάποιοι θα έχουν παραπάνω απο έναν θεό, τί γείνετε; Δεν θα απαντούσαν εδώ; Εγώ καλός η κακός αυτόν τον
θεό "γνώρησα" απο μικρός, αν και τώρα δεν ξέρω τι μου γίνετε, με αυτόν τον "θεό" μεγάλωσα.

Edited by - Astral_ on 21/08/2003 12:40:29
quote:
Εγώ καλός η κακός αυτόν τον
θεό "γνώρησα" απο μικρός, αν και τώρα δεν ξέρω τι μου γίνετε, με αυτόν τον "θεό" μεγάλωσα.
σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου...
κάπου εκεί βρίσκομαι και εγω. είμαστε στο σημείο όπου πρέπει να αδειάσουμε το μυαλό μας με όλα όσα μας έχουν βαλει μεσα ( πριν να είμαστε σε θεση να τα κρίνουμε ) και να αρχίσουμε τη δικη μας αναζήτηση ...
ξέχνα ότι σου έχουνε μαθει σχετικα με το θεό...
ψάξε μόνος ή και μαζί μας και άρχισε σιγά σιγά να συμπληρωνεις το παζλ ώσπου να αρχίσεις να γεμίζεις το μυαλό σου με τα νεα σου πιστεύω ...
είναι δύσκολο , το ξερω .
άσε που είναι και κοινωνικα καταδικαστέο...
όταν λεω αυτό ενοω ... ας σου δώσω ένα παράδειγμα :
ξέρω κάποιους ηλικωμένους ανθρωπους που είναι "πιστοί" στη χριστιανικη θρησκεία και μερικες φορες τυχαίνει να μου μιλανε...
και αρχίζουν να μου λενε για το χριστό , για το ένα , για το άλλο...
άντε τωρα εγω να τους πω οτι δεν είμαι σιγουρος για τίποτα και ότι πιστεύω πλεον ότι υπαρχει μία πολυ μεγαλη πιθανότητα να μην πιστεύω πλέον τίποτα απόσα λενε. φαντάζεσαι ποιά θα είναι η αντίδραση τους ?
και ακόμη ένα άλλο ποιό χτυπητό παράδειγμα:
πριν καμία βδομαδα συναντησα μία καλόγρια απο την εκκλησία που πήγαινα ( με πηγαίνανε καλύτερα )όταν ήμουν μικρός...
άρχιζε να μου λεει ότι πρέπει να πηγαίνω εκκλησία καθε κυριακή , να νηστεύω κλπ κλπ κλπ
τί να πεις σε τέτοιες περιπτωσεις?
τί να πεις σε ανρωπους που ποτε τους δεν αμφισβήτητσαν τίποτα και απλως δεχτηκαν αυτα που τους μαθανε?
τί να πεις σε ανθρωπους που αν ακουσουν περι προσωπικής αναζήτησης και απόρριψης καποιων απο τα οποία μας μαθαίνουνε όσο είμαστε μικροί θα σε κοιτάξουν με μισό ματι ?
Τους λυπαμαι πραγματικα γιατί ξέρω πως στο βαθος πιο "άξιος" μπορεί να είμαι εγω που δεν παταω εκκλησία , δεν νηστεύω και αρχίζω να αμφισβητώ πολλά παρα αυτοι που ακολουθουν όλα τα κοινότυπα...
γιατί εγω ψάχνω με ειλικρίνεια και ξέρω ότι ακόμη και να κανω εντελως λαθος στα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξω και η αλήθεια βρίσκεται όντως εντελως στην χριστιανικη θρησκεία , ο θεός θα καταλάβει...
πιο "πιστός" ειναι αυτος που αμφισβητεί και ψαχνει παρα αυτός που δεχεται ό,τι του λενε χωρίς να σκεφτεί ότι ίσως να μην ειναι ακριβως έτσι τα πράγματα.
έτσι λοιπόν , μην έχεις καμία αμφιβολία για αυτο που κανεις τωρα...
να είσαι περήφανος...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
Ναι Καποδίστρια αυτόν ακριβώς τον Θεό λεω, θέλω να πώ πως ο καθένας
έχει τον δικό το θεό. Αλλά όταν κάποιοι θα έχουν παραπάνω απο έναν θεό, τί γύνετε; Δεν θα απαντούσαν εδώ; Εγώ καλός η κακός αυτόν τον
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ,ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΟΣ....ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ....!!!!!
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.ΑΦΟΥ Η ΠΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ...
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ....
φωνή του Θεού "μου" πριν 2000 χρόνια. και απο τότε μόνο σιωπή.
Αναφέρομε σε αυτά τα χρόνια μόνο και μόνο γιατί στο προσωπό του είναι
ο ίδιος ο θεός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι άνθρωποι σαν και εμάς.
Γι'αυτό για'μένα ο "Θεός" ακούστικε μόνο πρίν 2000 χρόνια...
Ελπίζω να καταλαβένετε τι θέλω να εκφράσω.

quote:
Αναφέρομε στον Ιησού Χριστό, γιό του Θεού, Σαν Θεάνθρωπος μήλησε με
φωνή του Θεού "μου" πριν 2000 χρόνια. και απο τότε μόνο σιωπή.
Αναφέρομε σε αυτά τα χρόνια μόνο και μόνο γιατί στο προσωπό του είναι
ο ίδιος ο θεός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι άνθρωποι σαν και εμάς.
Γι'αυτό για'μένα ο "Θεός" ακούστικε μόνο πρίν 2000 χρόνια...
Ελπίζω να καταλαβένετε τι θέλω να εκφράσω.
ΝΑΙ,ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.."ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΚΑΙ "ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ Σ'ΕΑΥΤΟΝ"....
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΝΑ ΤΟ ΝΟΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ...
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ;ΤΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ....ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠ'ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ....
quote:
"ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΚΑΙ "ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ Σ'ΕΑΥΤΟΝ"....ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Δύσκολο πράγμα, κατα την προφυτία του Ιωάννη, είχαμε αυτά τα 2000 χρόνια προθεσμία. Καταφέραμε τίποτα; ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ = να υποφέρεις.
Έτσι το αντιλαμβάνομε εγώ. Μπορεί για μας τα χρόνια αυτά να φένονται
πολλά, έτσι παρηγορούμε και περιμένω. Αν όμως ο χρόνος κιλάει για όλους το ίδιο, τότε νιώθω αδηκιμένος που περιμένω. Μην με ρωτήσετε γιατί, έτσι νιώθω.

quote:quote:
"ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ" ΚΑΙ "ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ Σ'ΕΑΥΤΟΝ"....ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Δύσκολο πράγμα, κατα την προφητεία του Ιωάννη, είχαμε αυτά τα 2000 χρόνια προθεσμία. Καταφέραμε τίποτα; ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ = να υποφέρεις.
Έτσι το αντιλαμβάνομε εγώ. Μπορεί για μας τα χρόνια αυτά να φένονται
πολλά, έτσι παρηγορούμε και περιμένω. Αν όμως ο χρόνος κυλάει για όλους το ίδιο, τότε νοιώθω αδικημένος που περιμένω. Μην με ρωτήσετε γιατί, έτσι νιώθω.
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΒΙΩΜΑ ΣΟΥ(ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ) ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΖΩΗΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ...ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ.....ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΔΕΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΖΩΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΕΞΗ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ,
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΑ ΘΑ ΦΕΞΕΙ,ΘΑΡΘ' Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΕΞΗ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ,
ΠΟΥΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ...
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ
ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΚΥΛΑ,
ΜΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΛΑ,
ΜΟΝΑΧΟ ΦΕΓΓΟΒΟΛΑ, ΚΑΙ
ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ....
ΝΥΧΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ,ΚΙ' Η ΚΑΘΕ ΜΟΥ Η ΕΝΝΟΙΑ,
ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ,ΑΠΟ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ,
ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,
ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΜΑΡΑΖΙ Η ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ..... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
την σιωπη καλυπτει η βροχη,
κανει ψυχρα-μα δεν την νοιωθω,
χαμω καθομαι και αναμενω,
μεσα στις αναμνησεις μου ζω και πεθαινω.
σκεφτομαι στην αγκαλια σου ακομη πως βρισκομαι,
ποσο ομορφα νοιωθω ,πως δεν θελω να βγω,
ειναι νυχτα λιγο ακομη κατσε,ποσα εχω να σου πω,
ειναι νυχτα και φοβαμαι,να μην μεινω μοναχος
το εγραψα τελειως προχειρα πριν λιγο:)
εμμ.μπ.
καποδιστρια ειναι η εξωτερικευση της μοναξιας,της αγαπης που νοιωθουμε οι ανθρωποι.
ειναι η αγαπη,ο πονος,που υπαρχουν μεσα μας και θελουν να ελευθερωθουν.
ειναι η ενεργεια που υπαρχει αστειρευτη στις ψυχες μας και παιρνει μορφη.
ειναι το ηλιοβασιλεμα που παιρνει μαζι του μια μερα που δεν μπορεσαμε να εκδηλωσουμε ολα εκεινα που νοιωθουμε για καποιον ανθρωπο.
ειναι τα δακρυα που σχηματιζουν λεξεις οπως σ'αγαπω,μου λειπεις,σε ποθω.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 23/08/2003 19:22:15
Edited by - manos on 23/08/2003 19:36:18
quote:
ειναι το ηλιοβασιλεμα που παιρνει μαζι του μια μερα που δεν μπορεσαμε να εκδηλωσουμε ολα εκεινα που νοιωθουμε για καποιον ανθρωπο.ειναι τα δακρυα που σχηματιζουν λεξεις οπως σ'αγαπω,μου λειπεις,σε ποθω.
MΑΝΟ ΜΑΣ,
ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΚΟΜΑ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,"ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ..." ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ!!!!
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....
(ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΣΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ "ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ.ΜΠΡΑΒΟ!!)
ο καθε ανθρωπος ειναι ενα ποιημα,ο καθε ανθρωπος ειναι μουσικη.
ο καθενας μας ειναι ειτε ενα μελαγχολικο ποιημα,ειτε μια αισιοδοξη μουσικη.
καποδιστρια μην ζηλευεις ειναι απειρες οι στιγμες που η ομορφια της ψυχης ενος ανθρωπου ,εστω και αν καταφερει να γινει αντιληπτη,ειναι σπανιο να γινει κατανοητη.
ποσο ομορφο ειναι να εισαι αισιοδοξος ανθρωπος ,ειναι υπεροχο να επικρατει γαληνη στο ειναι σου,αυτο δινει δυναμη ,οχι μοναχα σε'μενα αλλα και σε αλλους ανθρωπους πιστευω εδω στο forum,γι'αυτο συνεχισε καποδιστρια να εσαι αισιοδοξη για να εχουμε δυναμη να συνεχισουμε,οσοι δεν εχουμε αποθεματα![]()
![]()
![]()
quote:
ειναι η ενεργεια που υπαρχει αστειρευτη στις ψυχες μας και παιρνει μορφη.
ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΜΑΝΟ,
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ...
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!
ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΙΝΕΙ ΟΛΑ,ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΠΟΝΟ,ΧΑΡΑ,ΛΥΠΗ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΘΥΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ,ΣΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
ΚΑΙ ΝΑ "ΠΙΑΝΟΥΝ" ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΕΝΑΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΧΩΡΟ.....
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ "ΓΙΑΤΙ",ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ,ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ,ΟΜΟΡΦΑ,ΤΡΥΦΕΡΑ,ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΔΥΝΗΡΑ...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΥΨΩΣΗ....
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ...
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ".
ΓΙΑΤΙ Η ΦΙΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΕΡΗ...
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ...
ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ;
ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ;ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ :
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ?
I'LL BE AROUND THERE WAITING
WHEN DREAMS ARE FADING
AND FRIENDS ARE DISTANT AND FEW
KNOW AT THAT MOMENT I'LL BE THERE WITH YOU !!
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΩ...
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ...
ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ...
ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΩ...
ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΩ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...
ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΧΑΘΩ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ...
ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΔΩ...
ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΝΟΗ.
ΛΙΓΗ ΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.
ΦΙΛΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.
quote:quote:
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ :
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ?
I'LL BE AROUND THERE WAITING
WHEN DREAMS ARE FADING
AND FRIENDS ARE DISTANT AND FEW
KNOW AT THAT MOMENT I'LL BE THERE WITH YOU !!
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ
ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΞΑΣΘΕΝΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ
ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!ΤΡΥΦΕΡΟ...
Edited by - kapodistria on 31/08/2003 22:09:35