- ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Η..........!? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Μπουμπουκακι !!!

quote:
Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι κάθε σκαλοπάτι που ανέβηκα μέχρι και σήμερα το πόνεσα, το πρόσεξα, το σεβάστηκα, το ερωτεύτηκα και το αγάπησα...
Άνθισε ακόμα….η άνοιξη φτάνει!!! ![]()
XPONHS_kalΝέο Μέλος
quote:
Φίλε Γρηγόρη η σοφή ΑΤΜΑ με κάλυψε στο ερώτημά σου..." ...για να καταλάβεις αν είναι αληθινή μια αγάπη πρέπει να τελειώσει πρώτα...".
Δεν γνωρίζω ακόμη αν όντως έχω βιώσει την αληθινή αγάπη ή αν θα την βιώσω ποτέ...Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι από συγκεκριμένες ερωτικές σχέσεις που είχα όταν τις θυμάμαι ένα χαμόγελο έρχεται πάντα στα χείλη μου και μία ηρεμία στην ψυχή μου. Αυτό πολλά βέβαια μπορεί να σημαίνει...ή ότι έχω επιλεκτική μνήμη και θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές ή ότι είμαι ολιγαρκής και με καλύπτουν δείγματα αγάπης ή ότι έχω βιώσει σε κάποιο βαθμό την αγάπη...
Σκεφτήτε ότι η λέξη "αληθινή" είναι τελείως υποκειμενική, όπως και η λέξη αγάπη είναι άπειρη, απροσδιόριστη ιερή...Μία αληθινή αγάπη για εμένα μπορεί να είναι το καθημερινό βίωμα κάποιων άλλων ή το ανέφικτο για κάποιους άλλους.
Είμαι μικρή ακόμη για να βγάζω τόσο σοβαρά συμπεράσματα και η ζωή είναι πολύ μεγάλη και έχει πολλές εκπλήξεις για να πω από τωρα ότι έχω βιώσει την αληθινή αγάπη.
Και όπως έχει πει και η σοφή ΑΤΜΑ κάπου μέσα στα FORUMS "μία γυναίκα μπορεί να αγαπήσει άπειρες φορές, ένας άντρας όχι" . Μπορεί να αγαπήσω ξανά και αυτό το υπέροχο που νιώθω τώρα να είναι απλά ένα σκαλοπάτι για την δική μου αληθινή αγάπη.
Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι κάθε σκαλοπάτι που ανέβηκα μέχρι και σήμερα το πόνεσα, το πρόσεξα, το σεβάστηκα, το ερωτεύτηκα και το αγάπησα...
:) πάααααααντα άπαιχτη !!!