ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πυροκίνηση και εμβίωση. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Πυροκίνηση και εμβίωση. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

TheAllseeingeye30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
TheAllseeingeyeΜέλος
12/10/2009, 18:35:11
Καφέ φτιάχνεις?

The eye seldom sees what the mind does not anticipate.

ekatti2Νέο Μέλος
12/10/2009, 19:30:24
kalhspera apo emena .eyxaristo gia thn apanthsh k tora mporo na simfoniso mazh soy.pantos einai polh diskolo na to kanhs afto to logo gia th h estish meta to girizmo apo mia astrikh episkepsh einai polh asxhmh xriazese ores gia na sinertis entelos.
12/10/2009, 20:03:45
quote:
Αυτό που λες επισκιάζει την αλχημεία σαν κάτι μαύρο. Θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να αναφερθείς σε αυτό όχι γενικά αλλά ειδικά για τις μαύρες τεχνικές.

Φιλικά

Είπα
quote:
Οι βρυκόλακεσ αυτοί έιναι κατα το πλήθος τους απόλυτα φυσιολογικοί έχουν όμως την έλλειψη, λένε, του πράνα και τους είναι πιο εύκολες οι μετατροπές ενέργειας(η αλχημεία). Κάποιοι πολύ σπάνια έχουν τις ιδιότητες που εσύ ακριβώς περιγράφεις.

Το οτι είναι "βρυκόλακες" δεν τους κάνει μαύρους(τουλάχιστον όχι απο όσο εκείνοι γνωρίζουν). Δεν είναι απο επιλογή τους. Γεννήθηκαν με ελλείψεις ΑΛΛΑ ενώ μεν είναι αναγκασμένοι να λαμβάνουν ενέργεια απο άλλους-Να είναι ετεροφωτοι σαν να λέμε-τους είναι πιο εύκολες οι μετατροπές ενέργειας απ'ότι σε μας. Ισορροπία της φύσης. Μίλησα για τους "Βρυκόλακες" και όχι για την αλχημεία. Ανέφερα απλά οτι η μετατροπή ενέργειας(γενικά και όχι ειδικά) λέγεται αλχημεία.
Μετατροπή ενέργειας είναι και να τρως οπότε..

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/10/2009 20:12:50

john131Μέλος
13/10/2009, 16:54:45
τα ξερω ολα αυτα

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

13/10/2009, 17:43:29
johny131,πόσο χρονών είσαι?πώς τα ξέρεις όλα αυτά?
john131Μέλος
13/10/2009, 18:47:23
*** και τα ξερω γιατι ψαχνω σε βιβλιοθηκες μαγειας δεν ειναι στον κοσμο μας εχω ενα βιβλιο των σκιων εχω πολεμησει δαιμονες τετοιους τα ξερω επειδη τα ξερω

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

ekatti2Νέο Μέλος
13/10/2009, 20:25:44
καλησπερα σε ολλουσ .john131 δεν νωμιζεισ φιλε μου οτη αυτα θα βιβλια που διαβαζισ σε αυτη την υλικια ειναι λιγο επικινδινα για σενα?με ολλο μου το σεβαζμο πρωσ εσενα νομιζο οτη ειναι λιγο τρελα τα πραγματα που περιεγραφισ αν θυμασε χτεσ σου ζητησα να μασ πησ λιγο περησοτερο για το πολεμο σου με θα δεμονια και ποσ ακριβοσ θα πολεμασ σε αυτο δεν μου απαντησεσ.η φιλι μου για οπια σου αναφερα χτεσ πχ.θα πολεμαγε με φοτηνεσ μπαλεσ και σπατια .εση?
john131Μέλος
13/10/2009, 22:07:36
τους πολεμω με διαφορα ξορκια και φιλτρα και οχι δεν νομιζω οτι ειναι επικινδυνα υπαρχουν τομεις λευκης μαυρης και αλλων μαγειων

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

ekatti2Νέο Μέλος
13/10/2009, 22:14:40
nai alla nomizo oth den exi kamia sxesh ths magias me to polemo ton demonion .8a filtra 8a ftiaxnhs monos soy .opos vlepo to oniro soy ine na ginhs megalos magos exeis skefth pano se ayto to tema kai pano se afto na perasis apo mia tetia sxoli sto mellon.
ekatti2Νέο Μέλος
13/10/2009, 22:20:32
egw nomizo oth 8a soy ine xrisimo meta apo xronia na perasis apo tetia sxoli gia th allo ine na morfonese monos soy pano se ayta allo ine h epagelmathkh morfosh apo atoma poy ine xronia se ayto.kai bebea ua exis kai epagelmathkh ikanopoioish .to mono py soy eyxome einai na prosexhs na mh ksefigis polli gia th kamia fora h antropi ksefevgyn xoris na to katalavoyn kai xriazonte terapies opos th fili moy px.oth kanis na to kanis me metro kai me dikoys soy kanones osv afora ta demonia.to ksero apo prosopiki empiria opos soy anafera eimai epagelmatias kai ime pano se ayto to tomea apo oth exo geneth alla diplomatoyxos eimai apo arketa xronia .to kalo ine ayto poy kanis na to xrisimopiis gia to kalo ton sinantropon soy oxh gia to kako ke na mh blexths pote me thn mayrh
john131Μέλος
14/10/2009, 15:32:19
εγω δεν ξερω αν υπαρχει σχολη μαγειας στον κοσμο μας και φυσικα δεν πλεχνομαι με μαυρη τωρα ασχολουμε με λατηνικη

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

ekatti2Νέο Μέλος
14/10/2009, 16:09:58
σχωλη μαγιασ δεν υπαρχη στο κοσμο μασ.Αλλα υπαρχη πανελινια ακαδεμια στη αθηνα σε οπια διδασκουν .. παραψηχωλογια αστρωλογια αριθμολογια ταρω θα μυστηκα τησ μαγιασ αναδρομεσ και ολλα οτη εχουν σχεση με το μεταφησηκο .οσ γνωστο ειναι οτη ειναι ιδιοτητηκη δεν ειναι διμοσια και βεβεα πληρωνησ για να σε μαθουν.βγενησ διπλοματουχοσ και το διπλο μασ υσχη σε ολλο το κοσμο οχη μονο για την ελλαδα.τετιεσ ακαδεμιεσ ειναι εστο 2-3 στην αθηνα
ekatti2Νέο Μέλος
14/10/2009, 16:13:06
αλλα για μπισ εκη πρεπη να ιλικοιοτησ αρρα το ξανακουβεντιαζουμε σε 4 χρωνια
john131Μέλος
15/10/2009, 15:18:49
ok

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

15/10/2009, 16:48:27
Αγαπητέ john131, όπως μπορείς να δεις έγινε κάποια επέμβαση στο μήνυμα που απέστειλες στο παρόν θέμα στις 13/10/2009, 18:47:23 από το οποίο αφαιρέθηκαν κάποια προσωπικά σου δεδομένα τα οποία κατέθεσες.

Θα σου αποσταλεί κάποιο σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που υπάρχει στο προφίλ σου ώστε να σου εξηγηθούν καλύτερα οι λόγοι αυτής της επέμβασης.

In anticipation of my resurrection...

TheAllseeingeyeΜέλος
15/10/2009, 18:52:56
Αχ τι τραβάτε κι εσείς οι διαχειρισταί!

Φίλε μου DI δεν μπορώ να πώ οτι ζηλεύω τη δουλειά σου... Καλή δύναμη!

The eye seldom sees what the mind does not anticipate.

hurricane21Μέλος
16/10/2009, 23:03:58
ειχα καιρο αν μπω στο φορουμ και παρακολουθωντας την συζητηση πολυ προσεκτικα ενα εχω να πω,john131 μηπως βλεπεις πολυ τις μαγισσες που δειχνει στο σταρ???

δεν με πηθεις φιλε μ με αυτα που λες...

john131Μέλος
17/10/2009, 10:14:58
οχι δεν βλεπω τηλεοραση......γιατι δεν εχω χρονο...........

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

17/10/2009, 10:22:12
Εμένα απο την άλλη με πείθει,για ποιό λόγο να λέει ψέματα?
john131Μέλος
17/10/2009, 17:27:53
ε ναι και αυτο ειναι καλο ερωτημα

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen