- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
πιο ευκολα χανω παρα περνω..κ ο πατερας ειναι αδυνατος πολυ κ μεχρι τωρα ακομα ο ιδιος εχει μεινει..!!!! κ ετσι ειναι κ τα αδερφια μου αδυνατα,ειναι το σκαρι μας τετοιο..!!!! αντε να παρω κ τα τεσσερα κιλα κ να το βουλωσουν..!!!!
αυτο ειναι κληρονομικο...
εγω απο το πατερα μου κληρονομησα το "βαρυ σκελετο" για παραδειγμα... για αυτο ειμαι παραπανω απο το κανονικο... παχυς δεν ειμαι τουλαχιστο

quote:
τι λετε ρεεεε..χαχαχαχαχαχαχα..!!! που θα την πεσω εγω στους κακασχημους των διοδιων,να την πεσετε εσεις στις ασχημες των διοδιων..!!
τσιμπησες πολυ ευκολα την πλακιτσα ε? ![]()
ειναι ποτε δυνατον να αφηναμε κατι τετοιο να συμβει?

quote:οχι ρε συ το ξερω οτι κανατε πλακα,γι'αυτο ειπα να την πεσετε εσεις στις ασχημες..!!!! ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα..!!!!! κοιτα κ εγω βαρυκοκαλη ειμαι κ οταν ειχα χασει κιλα παρεμενα στα 50 με 55 κιλα..απλα εχασα σωματικα,αλλα περνω τωρα κ θα γινω οπως ημουν..!!! δοοοοξα το θεο..!!! θα σταματησουν να με ζαλιζουν κ ολας..!!!!quote:
τι λετε ρεεεε..χαχαχαχαχαχαχα..!!! που θα την πεσω εγω στους κακασχημους των διοδιων,να την πεσετε εσεις στις ασχημες των διοδιων..!!
τσιμπησες πολυ ευκολα την πλακιτσα ε?ειναι ποτε δυνατον να αφηναμε κατι τετοιο να συμβει?
Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
DARK HUNTER..!!!!
quote:Όχι παίρνει απ το κοντινό μου περιβάλλον(όχι το συγγενικό μου απλά κοντινό μου) ένα παιδί που είχε κι αυτός το ίδιο πρόβλημα και πήγε σε διαιτολόγο ή κάτι τέτοιο και του δωσε κάποια "συνταγή" που τη παίρνει απο φαρμακείο. Τον ήξερα και πριν και μετά τη συνταγή και απλά έτυχε σε κάποια φάση να τον δώ να κάνει ένα "μείγμα" με κάτι που θύμιζε γάλα σε σκόνη και τον ρώτησα τι είναι αυτό τέλος πάντων και μου εξήγησε. Μετά δεν έτυχε να του ξαναμιλήσω για καιρό και σε κάποια φάση που τον πετυχαίνω τον ρωτάω αν δούλεψε η συνταγή και μου λέει ναι πήρα 3-4 κιλά. Και όντως σε κάποια φάση που φόρεσε κοντομάνικό παρατήρησα ότι το πριν γυμνασμένο αλλά αδύνατο χέρι του είχε πάρει πολύ ωραία μορφή.
ΑΑΑ!!! ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
(ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ)ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
ΩΡΑΙΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΠΤΟΣ. ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΝΕ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝ ΜΕΤΑ..
quote:Ποιος να με κάνει κομπλεξικό?
ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΜΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ..ΠΡΟΣΕΧΕ!!
quote:
ΑΑΑ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΕΕ ...ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ
Ήταν άσχετο με γούστα το σχόλιο άλλο πράγμα εννοούσα αλλα αν μιλάς για τα γούστα μου, εγώ δεν κάνω διακρίσεις σωματικές, όταν κάτι μ'αρέσει μ'αρέσει. Πριν λίγο καιρό ας πούμε είδα μια κοπέλα με 10ποντο(την ρωτησα κ μου είπε ότι τόσο είναι) και μ'άρεσε πολύ. Αλλά μ'άρεσε γιατί ήταν όλο το συνολάκι ταιριαστό που φορούσε, είχε κάνει πολύ έξυπνες επιλογές στο "λούκ" της. Άλλες φορές, επειδή όπως σε όλες τις κοπέλες της αρέσει το τακούνι, το φορούσε καμιά φορά "στο άσχετο" και δεν της πήγαινε. Είναι θέμα μεσότητας λοιπόν.
quote:Εγώ θέλω γιατί ξέρω ότι είναι επίρρεπης στους πειρασμούς για να μιλήσουμε ξάστερα. Αλλά έθεσα και συγκεκριμένες συνθήκες υπο τις οποίες κάποια/ος να λέει πού πηγαίνει. Όταν ξέρεις εσύ ο ίδιος/α ότι θα πας κάπου που θα μπεις σε πειρασμό
dr.τωρα ερχεσαι εσυ στα λογια μου,ειδες που θες να στο λεει αν θα παει καπου η κοπελα σου,κ που προτιμας να ξερεις απο το να σου πει ψεματα οτι θα ειναι σπιτι πχ.κ εκεινη να βγει..???
πριν πας εκεί
πρέπει να το αναφέρεις
και αφού πας
αν τυχόν έχεις "παρεκτραπεί"
πρέπει να το αναφέρεις.
Επομένως δεν υπάρχει λόγος εγώ προσωπικά να το αναφέρω γιατί δεν θα πάω κάπου που θα μπω σε πειρασμό. Εκτός βέβαια και αν με βάλει σε πειρασμό ο Πρέντι, γιατί εσύ είσαι αρραβωνιασμένη.
Εσύ όμως πχ εφόσον είσαι η ίδια εχέμυθη -και φαίνεται εύκολα ο εχέμυθος άνθρωπος σε μια σχέση- το να σου ζητείται αναφορά, δεδομένου και του αρραβώνα, είναι αφενός παράλογο αφετέρου προσβλητικό. Αναφορά για λόγους ασφάλειας όμως, είναι όντως απαραίτητο.
Ως προς την πιθανή συνάντηση όμως το θεωρώ παράλογο αυτό που λες περι προστάτη-συνοδού
και θα το θεωρούσα λογικό μόνο στη περίπτωση που α)η συνάντηση γινόταν σε ιδιωτικό χώρο β)έχεις ιστορικό απιστίας.
Και μάλιστα ακόμα και στη περίπτωση που μιά στις 100 όντως κάτι συνέβαινε είναι πολύ εύκολο τόσο η αστυνομία όσο-ίσως-και κάποιος "ανειδίκευτός", να εντοπίσει τα μέλη του φόρουμ αυτού.
Και θα σου αναφέρω δύο τρόπους συνοπτικά:
1)Υπάρχουν μέλη που γνωρίζουν το αληθινό όνομα ή/και το πρόσωπο άλλων μελών(εμένα σίγουρα, για τον Πρέντι/Γκαάρα δε γνωρίζω) του φόρουμ.
2)Η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορεί να εντοπίσει την τοποθεσία του υπολογιστή που στέλνει τα μηνύματα άρα και τον ιδιοκτήτη ακόμα και αν δεν προέρχονταν απ τον προσωπικό μας υπολογιστή.
Και γενικά τέλος πάντων μέσα απο ιμέιλ κλπ κλπ αν θες να βρεις κάποιον τον βρίσκεις.
quote:Καλά για πλάκα το είπα αυτό
πρωτα απ'ολα λογο θυληκου σωματοτυπου δικο μου κ της μαγισσουλας μου κ αρσενικου σωματοτυπου δικο σου δεν παιζει να μας μπερδεψουν οσο αδυνατοι κ να ειμαστε..
quote:Καλό κι αυτό.. εγώ τρώω πολύ αλλά υπάρχουν καποια διαστήματα που απλά.. βαριέμαι. Δεν είναι ότι δε πεινάω ή ότι δ μ'αρέσει το φαί απλά δε το χω ως προτεραιτότητα. Συχνά προτιμώ να κάνω κάτι άλλο απο το να φάω.χαχα.
κ να σου πω κ κατι επειδη μου τα εχουν πριξει κ εμενα λεγοντας μου εισαι αδυνατη κ εισαι αδυνατη,ενα λεω αν μπορουν ας αδυνατισουν κ αυτοι..κοιτα πραγματικα ειχα χασει κιλα γιατι ειχα παθει καποιο προβλημα με το στομαχι το οποιο ειχε μπει ολο μεσα κ κοντευα να τα τιναξω..λοιπον απο τοτε φυσικα εχω παρει κιλα κ εχω φτασει στο σταδιο που ημουν σχεδον πριν το παθω αυτο απλα θελω τρια με τεσσερα κιλα ακομα για να ειμαι κομπλε,αλλα εχουν λυσαξηηηηηηηηηηη σου λεωωωωωωω..κ το κακο ειναι οτι πιο ευκολα χανω παρα περνω..κ ο πατερας ειναι αδυνατος πολυ κ μεχρι τωρα ακομα ο ιδιος εχει μεινει..!!!! κ ετσι ειναι κ τα αδερφια μου αδυνατα,ειναι το σκαρι μας τετοιο..!!!! αντε να παρω κ τα τεσσερα κιλα κ να το βουλωσουν..!!!!
quote:Σοβαρά μιλάς τώρα??
οχι ρε συ το ξερω οτι κανατε πλακα,γι'αυτο ειπα να την πεσετε εσεις στις ασχημες..!!!! ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα..!!!!! κοιτα κ εγω βαρυκοκαλη ειμαι κ οταν ειχα χασει κιλα παρεμενα στα 50 με 55 κιλα..
Αν στο ύψος σου πεφτεις σε αυτά τα κιλά.. τι να πω. Σαν το απολιθώμα του Τ-Rex θα είσαι στο μουσείο χαχα. Και σκέψου ότι το ίδιο λένε για μένα που είμαι κοντότερος απο σένα. OMG δηλαδή.
quote:Ε ναι, μα αυτό που λένε πολλοί είναι γιατί σε παίρνουμε δάνεια απο καμιά χώρα εκτός Αμερικής-ΕΕ. Χάθηκε δηλαδή μια Κίνα? Τι να πω δε ξέρω δεν είμαι και ειδικός αλλά δε καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για οικονομική κρίση και ποτέ δεν ακούγονται ονόματα Ασιατικών χωρών. Λες και μόνο ο δυτικός κόσμος υπάρχει.
Εχουν πεσει πολλα στοιχηματα για το "χτυπημα" του Ευρω... Αυτο ηδη φαινεται... σε λιγο καιρο, η αναλογια με το δολλαριο θα ειναι 1:1... οτι χειροτερο... το δολλαριο ειναι ηδη (ξανα) δυνατο στις αγορες, οποτε θα υπαρξει κριση στις εσωτερικες αγορες της καθε χωρας της ΟΝΕ, και αργοτερα θα υπαρξουν τριγμες και σε επιπεδο Ε.Ε.Οι μεγαλες χωρες δεν θα μπορουν να αυτο-συντηρηθουν... ποσο μαλλον να συντηρησουν με επενδυτικα κεφαλαια τις αδυναμες χωρες της Ε.Ε.
quote:
τι λετε ρεεεε..χαχαχαχαχαχαχα..!!! που θα την πεσω εγω στους κακασχημους των διοδιων,να την πεσετε εσεις στις ασχημες των διοδιων..!! χα..!!!
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ??
quote:
το βραδυ πηγα με μια φιλη κ ενα παλικαρι κ τον βρηκαμε εκει που ηταν κ καθομασταν ολοι μαζι κ καναμε την παρεα μας..
ΚΑΙ ΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΗΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ HANTER
ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ"ΚΟΙΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ"
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΑΧ ΤΑ ΤΗΕ ΒΕST..ΑΥΤΑ
quote:
.ενω εσεις ειστε κ οι δυο αντρες οποτε δεν θα ερχομουν εγω απο μονη μου χωρις τον αντρουλη μου..
ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ..
quote:
εσυ γιατι ομως δεν θα της το πεις..???
ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΕΕ ΜΟΥ)
ΓΙΑΤΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ??? ΕΕΕ??
quote:
πρωτα απ'ολα λογο θυληκου σωματοτυπου δικο μου κ της μαγισσουλας μου κ αρσενικου σωματοτυπου δικο σου δεν παιζει να μας μπερδεψουν οσο αδυνατοι κ να ειμαστε..
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
quote:ΤΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
επειδη μου τα εχουν πριξει κ εμενα λεγοντας μου εισαι αδυνατη κ εισαι αδυνατη,ενα λεω αν μπορουν ας αδυνατισουν κ αυτοι..
quote:ΓΙΑΤΙ ΡΕ??ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕΣ?? ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ
πραγματικα ειχα χασει κιλα γιατι ειχα παθει καποιο προβλημα με το στομαχι το οποιο ειχε μπει ολο μεσα κ κοντευα να τα τιναξω..
ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ??ΠΟΝΟΥΣΕΣ???ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ..
quote:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ
αντε να παρω κ τα τεσσερα κιλα κ να το βουλωσουν..!!!!
20 ΚΙΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ ΟΡΙΑ????
quote:
εγω απο το πατερα μου κληρονομησα το "βαρυ σκελετο" για παραδειγμα... για αυτο ειμαι παραπανω απο το κανονικο... παχυς δεν ειμαι τουλαχιστο
ΕΣΥ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ 1.90..
quote:
ειναι ποτε δυνατον να αφηναμε κατι τετοιο να συμβει?
ΜΩΡΕ O DR ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕ 5ΕΥΡΩ..
quote:
θα σταματησουν να με ζαλιζουν κ ολας..!!!!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΡΩΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ 1Ο ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΡΟΥΧΑ
ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ..ΕΛΑ ΡΕ ΕΓΩ ΣΕ ΕΙΧΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΟΥ
(ΑΣΧΕΤΟ ΕΙΠΑΜΕ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ??)
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ..
quote:
Και όντως σε κάποια φάση που φόρεσε κοντομάνικό παρατήρησα ότι το πριν γυμνασμένο αλλά αδύνατο χέρι του είχε πάρει πολύ ωραία μορφή.
ΕΧΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΧΕΡΙ ΕΕ??
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΕΙΡΕΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ..
ΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ
ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ Η ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ..
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..
quote:
Ποιος να με κάνει κομπλεξικό?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ
"ΑΧ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΟΥ??"
quote:
Πριν λίγο καιρό ας πούμε είδα μια κοπέλα με 10ποντο(την ρωτησα κ μου είπε ότι τόσο είναι) και μ'άρεσε πολύ. Αλλά μ'άρεσε γιατί ήταν όλο το συνολάκι ταιριαστό που φορούσε, είχε κάνει πολύ έξυπνες επιλογές στο "λούκ" της. Άλλες φορές, επειδή όπως σε όλες τις κοπέλες της αρέσει το τακούνι, το φορούσε καμιά φορά "στο άσχετο" και δεν της πήγαινε. Είναι θέμα μεσότητας λοιπόν.
ΑΧ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΛΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ..
ΑΧ ΑΧ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ..ΑΧ ΑΧ
quote:
Όταν ξέρεις εσύ ο ίδιος/α ότι θα πας κάπου που θα μπεις σε πειρασμό
πριν πας εκεί
πρέπει να το αναφέρεις
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ??
ΤΙ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ??
quote:
και αφού πας
αν τυχόν έχεις "παρεκτραπεί"
πρέπει να το αναφέρεις.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛ Η' ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ??
quote:
Επομένως δεν υπάρχει λόγος εγώ προσωπικά να το αναφέρω γιατί δεν θα πάω κάπου που θα μπω σε πειρασμό. Εκτός βέβαια και αν με βάλει σε πειρασμό ο Πρέντι, γιατί εσύ είσαι αρραβωνιασμένη.
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ..
quote:ΓΙΑΤΙ +ΦΩΝΩ ΕΔΩ??? ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΝΤΑ..
Αναφορά για λόγους ασφάλειας όμως, είναι όντως απαραίτητο.
quote:
Ως προς την πιθανή συνάντηση όμως το θεωρώ παράλογο αυτό που λες περι προστάτη-συνοδού
και θα το θεωρούσα λογικό μόνο στη περίπτωση που α)η συνάντηση γινόταν σε ιδιωτικό χώρο β)έχεις ιστορικό απιστίας.
ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΕΙ
ΜΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
(ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο 'ΑΛΛΟΣ' ΠΟΛΥ ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΠΡΑΩΤΑ )
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..
quote:
Καλό κι αυτό.. εγώ τρώω πολύ αλλά υπάρχουν καποια διαστήματα που απλά.. βαριέμαι. Δεν είναι ότι δε πεινάω ή ότι δ μ'αρέσει το φαί απλά δε το χω ως προτεραιτότητα. Συχνά προτιμώ να κάνω κάτι άλλο απο το να φάω.χαχα.
ΔΕΝ ..ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ...
ΤΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΡΕ???ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣ..
ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
quote:
Σοβαρά μιλάς τώρα??
Αν στο ύψος σου πεφτεις σε αυτά τα κιλά.. τι να πω.
ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΕ..
CHARMED
Σημερα την κανω για Γερμανια (Βερολινο), οποτε θα λειψω μεχρι Τεταρτη! Καλα να περασετε το Σαββατοκυριακο!

CHARMED
DARK HUNTER..!!!!
22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ..
ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ ΓΤ ΤΡΩΜΑΞΑ..
CHARMED
ελπιζω να μην ζηλευετε! Μην νομιζεις CHARMED...για δουλεια παω