- αλλο ενα νεο μελος στην -μεγαλη- παρεα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
matrix_ghostΜέλος
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. Παντως πρεπει να σας πω οτι πρεπει να σταματησει αυτη η συζητηση σιγα σιγα γιατι ειμαι αρκετο καιρο εδω μεσα για να καλωσοριζομαι ακομα. Βασικα γελασα πολυ (παντα φιλικα) με ενα reply απο τον lipotakti, ο οποιος αν και μπηκε στην παρεα μας αρκετα μετα απο μενα...με καλωσορισε! Τελος παντων νομιζω οτι ενα μικρο κλειδωματακι του θεματος καπου εδω δεν βλαπτει. Μην ξοδευουμε και τον πολυτιμο χωρο του forum ετσι αδικα...
![]()
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!!

"Τάδε έφη Avallon"

FlawlessΜέλος
quote:
Όπου γάμος και χαρά και ο Cyberhood πρώτος, λοιπόν, καλώς ήρθες matrix_ghost και σου εύχομαι από αυτήν την σελίδα να αποκομίσεις όσα περισσότερα μπορείς
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ! ?
ΠΛΑΚΑ, ΠΛΑΚΑ !!!
Φ.Γ

Darkangel_78Μέλος
quote:
Τελος παντων νομιζω οτι ενα μικρο κλειδωματακι του θεματος καπου εδω δεν βλαπτει. Μην ξοδευουμε και τον πολυτιμο χωρο του forum ετσι αδικα...
Το θέμα θα κλειδωθεί εφ'όσον το επιθυμείς και συ,αμέσως μετά το τελευταίο post σου,μιας και ΕΣΥ το άνοιξες φίλε μου.Όπως και να'χει, δικαιούσαι και είμαι υποχρεωμένη να περιμένω μια τελευταία τοποθέτηση από μέρους σου.
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

matrix_ghostΜέλος
Λοιπον, θα ηθελα να ευχαριστησω για αλλη μια φορα τα μελη του forum για το θερμο τους καλωσορισμα (αν και μερικων ηταν λιγο εως πολυ καθυστεριμενο) αν και θα ηθελα να τα παρακαλεσω την αλλη φορα να προσεχουν λιγο και να μην στελνουν μυνηματα καλωσορισματος σε ενα μελος εις τους αιωνας των αιωνων γιατι απλα δεν λεει. Στο κατω κατω νομιζω οτι η ενδειξη βαθμιδας κατω απο το nick εχει καποιους ρολους και ενας απο αυτους ειναι να καταλαβαινουμε ποτε ενα μελος παυει να ειναι νεο. Ζητησα λοιπον να κλειδωθει το θεμα γιατι αν δεν κλειδωθει πιθανοτατα κι αλλα νεα μελη μην εχοντας μπει ακομα στο νοημα των βαθμιδων των μελων θα δουν το θεμα μου και πιθανοτατα θα σπευσουν να με καλωσορισουν και αυτοι με αποτελεσμα το θεμα να φτασει τις 3 σελιδες και βαλε. Επισης η συνεχιση απαντησεων καλωσορισματος σε ενα μελος το οποιο κοντευει να κλεισει 2 μηνες στο forum ειναι μεγα σπαταλη του χωρου του forum. Αυτα... 
![]()
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
Darkangel_78Μέλος
Φίλε μου matrix_ghost,το θέμα κλειδώνεται μετά το τελευταίο μήνυμά σου.
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"