ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΝΤΙ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΝΤΙ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

alex223 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
19/02/2009, 17:47:11
Γεία σας. Θα ήθελα απο αυτους που ξέρουν αρκετα να με διαφωτίσουν σε αυτο το θεμα.Ξερω οτι μεσω του διαλογισμου μπορει να φτασει κανεις σε σαμαντι,όμως υπαρχει και κατι αλλο, ειναι η τεχνικη του arkano a.z.f για την οποια μας εχει μιλήσει ο Samael Aun veor. Εχω μπερδευτει γιατί δεν ξέρω τι πρέπει να ακολουθήσει κανεις, ξέρω οτι μπορει να πείτε οτι είναι θεμα πρωσωπικής επιλογής, αλλα ο Δασκαλος Samael λεει οτι το αrkano ειναι ο μόνος δρόμος. Δηλαδή τί? οποιος φτασει σε σαμαντι μεσω διαλογισμου δεν μπορει να ακολουθήσει τον άλλο δρομο, δεν καταλαβαίνω. Θα ηθελα απο αυτους που πραγματικα γνωριζουν να με βοηθήσουν να ξεκαθαρίσω τις σκεψεις μου σχετικα με αυτο το τόσο σπουδαιο θεμα.Ευχαριστώ.
19/02/2009, 22:10:16
Γεια σου φίλε alex22

Θα βουτήξουμε στα βαθιά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το αρκανο είναι κάτι που δεν μπορούμε να μιλήσουμε έτσι δημόσια γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της παρερμηνείας. Το αρκανο ήταν κρυφό για χιλιάδες χρόνια και πήγαινε από το στόμα του δασκάλου στο αυτί του μαθητή.

Όταν κάποιος δεν είναι έτοιμος να το ακούσει έχει πολλές απορίες. Θα μιλάμε για αυτό χωρίς να λέμε για αυτό επειδή κάποιος μπορεί να το οδηγήσει ανάποδα!!

Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου απαντήσω σύντομα. Απλά αυτή την στιγμή που το είδα δεν έχω το χρόνο για να γράψω.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε ολόκληρο τον κόσμο.

20/02/2009, 09:12:14
Αγαπητέ alex22, καλώς ήλθες κοντά μας.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Υπάρχει κάποια ενεργή συζήτηση στην οποία μπορείς να απευθύνεις το ερώτημα σου σχετικά με την τεχνική του arkano για την οποία έχει μιλήσει ο Samael Aun Veor.
Το θέμα είναι το (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

samael aun weor

Οπότε το παρόν θέμα απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...