- AΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Περιμένουμε και την συνέχεια των σκέψεών σου φίλε μου...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Αν και δεν πιστεύω στην γενική διαπίστωση ότι η ποσότητα δείχνει και την ποιότητα, ωστόσο νομίζω ότι μέσα στο Esoterica.gr ο αριθμός μηνυμάτων του κάθε μέλους είναι ένας καλός δείκτης ενδιαφέροντος και ειλικρινούς συμμετοχής. Έτσι λοιπόν...
Συγχαρητήρια στον AVATARGR που με... ξεπέρασε σε αριθμό μηνυμάτων. ![]()
Εύχομαι και σε αυτούς που με ακολουθούν να με ξεπεράσουν.
Το ακούτε Νότη και Άτμα;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΕΛΣΟ ΚΑΙ ΘΩΘ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ...
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ.
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ...
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΠΟΣΑ ΛΙΓΑ ΞΕΡΩ.
ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ .....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Αυτη τη φορα, θα ηθελα να κανω καποιες σκεψεις μου, πανω σε οσα αναφερθηκαν παραπανω απο τον φιλτατο ΚΕΛΣΟ.![]()
Πρωτα απ’ολα, θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει να προσεγγιζουμε ενα θεμα με ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ (=εννοουμε να σκεφτομαστε και να πιθανολογουμε...με σκοπο την ΑΛΗΘΕΙΑ;) Kαι ρωταω, γιατι , ενω σαν περιπτωσεις, οπου μπορουμε να σκεφτουμε για την ΑΛΗΘΕΙΑ στο θεμα ‘’Αδελφες Ψυχες’’, τυγχαινουν τα εξης παραδοξα:
1. Στην μεν πρωτη και σπανιοτατη περιπτωση, ο λογος γινεται για τις Ερωτικες Πνευματοψυχες, που συναντουν το Αιωνιο Ταιρι τους. Το παραδοξο, παντα μιλωντας συμφωνα με τα δικα μου ματια, βλεπω στον χαρακτηρισμο ‘’αιωνιο’’, γιατι αν και εφοσον κατι τετοιο συμβαινει(=να ειναι αιωνιες), ποιος ο λογος των επανασυναντησεων τους; Μηπως σε αυτη τη περιπτωση τον λογο εχει ο χρονοχωρος, που ανεφερες νωριτερα; Και αν ναι, τοτε εχουμε να κανουμε με Αδελφες Ψυχες, που απλως μετακινουνται μεσα σε διαφορετικους καθε φορα χρονοχωρους; Ποιος ο λογος;
2. Στην δευτερη περιπτωση, αναφερεται η σχεση αυτη των Αδελφων Πνευματο ψυχων, η συνηθεστερη και ‘’λογικοτερη’’ απ’ολες. Δηλαδη, η συνευρεση αυτων γινεται καθε φορα για λογους καρμικης αρμονιας; Εφοσον καποιες στιγμες, η αρμονια αυτη επιτυγχανεται, τοτε γιατι οι ψυχες αυτες δεν τη διατηρουν και κανουν διαρκως φαυλο κυκλο;
3. Στην τριτη περιπτωση, αναφερεται η συναντηση τετοιων Ψυχων για Πρωτη φορα, βασισμενη και αυτη στους καρμικους νομους και γινεται λογος για πληρωμη οφειλων, που δημιουργουνται μεσα απο αυτες τις σχεσεις. Και αναρωτιεμαι, αν η σχεση σε αυτη τη περιπτωση θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως σχεση ‘’Αδελφων Ψυχων’’, εφοσον δε διαφερει σε τιποτα απο τις σχεσεις μη-αδελφων ψυχων. Η αντιστροφα, καθε μια τετοια σχεση θα μπορουσε, για τους ιδιους λογους, να χαρακτηριστει ως σχεση ‘’Αδελφων Ψυχων’’. (???)
Επομενως, συμφωνα με αυτες τις τρεις περιπτωσεις, ποια η ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτες τις Ψυχες; Ειναι τελικα ΜΙΑ η Αληθεια η ειναι ξεχωριστη για καθε μια απο αυτες τις ψυχες, που βιωνεται ατομικα μεσα στον κοσμο της Υλης και τι ειναι Αυτο που τις συνδεει καθε φορα; Η μηπως αυτο που τις συνδεει ειναι η μονη ΑΛΗΘΕΙΑ, μεταξυ τους;
Γραφοντας αυτα, θα ηθελα να αναφερω ενα-δυο αποσπασματα απο το βιβλιο ‘’Οι σελιδες της ζωης μας’’ του Νicholas Sparks εκδοσεις ‘’Νεα Συνορα’’, που νομιζω δινουν μια παρομοια διασταση στο θεμα ‘’Αδελφες Ψυχες’’:
‘’Ξερω καλα οτι δεν ειμαι τιποτα το ιδιαιτερο. Ειμαι ενας συνηθισμενος ανθρωπος, με συνηθισμενες ιδεες και εχω ζησει μια συνηθισμενη ζωη. Δεν υπαρχουν μνημεια αφιερωμενα σε μενα και το ονομα μου συντομα θα ξεχαστει, ομως εχω αγαπησει βαθια καποιο ατομο, το εχω αγαπησει με τη καρδια μου και τη ψυχη μου και για μενα ειναι υπεραρκετο...’’
και καπου παρακατω:
‘’Οι ψυχες μας ειναι ενωμενες και αυτος ειναι ο λογος, που ποναμε τοσο πολυ τωρα που χωριζουμε. Ισως απο παντα να ηταν ετσι και ετσι θα μεινουν. Μπορει να εχουμε ζησει χιλιαδες ζωες πριν απ’αυτην και τη καθε φορα να ειμαστε μαζι. Αυτο σημαινει οτι τουτο το αντιο, ισχυει και για τα προηγουμενα δεκα χιλιαδες χρονια και για το πρελουδιο που θα ακολουθησει.
...............
Θα ηθελα πολυ να σου πω οτι αυτη τη φορα ολα θα πανε καλα και σου υποσχομαι οτι θα κανω τα παντα, για να κρατησω την υποσχεση μου. Αν ομως δεν ξανασυναντηθουμε ποτε και αν τουτο ειναι το οριστικο αντιο αυτης της ζωης, ξερω οτι θα ξαναιδωθουμε σε μια αλλη ζωη. Θα βρουμε παλι ο ενας τον αλλο – μπορει τ’αστρα να εχουν αλλαξει – και αυτη τη φορα οχι μονο θα ερωτευτουμε ο ενας τον αλλο, αλλα θα αγαπηθουμε και για ολες τις προηγουμενες φορες.’’
Αφιερωμενο!![]()
ΦΙΛΗ elixir ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
1. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ... Ο ΛΟΓΟΣ ?
ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ
ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗΣ...
ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΑΧΙΔΙ ΣΤΟΝ
ΧΟΡΟΧΡΟΝΟ.
2. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗΣ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΣ ΦΑΥΛΟ??????
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ...Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
3. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ... ΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΗ ΣΤΟ
ΦΩΣ....
ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ / ΑΓΑΠΗΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟ ..
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ
ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ...
ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΤΑΝ ΦΙΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ.
ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΕΡΙ
ΑΔΕΛΦΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καλό ΜΑΣ Εληξίριο, μάλλον δεν ήμουν αρκετά σαφής...
Καταρχάς, ίσως να χρησημοποίησα λάθος τη λέξη ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ. Αυτό που ήθελα να πώ είναι πώς όπως όταν κάποιος ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ για το ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ, εάν θα πάρει θέση ή όχι στη κουβέντα δηλαδή, αυτό και ΜΟΝΟ αυτό είχα κατα νού.
Με τις ΤΡΕΙΣ αυτές περιπτώσεις, κατέδειξα τον ΕΡΩΤΑ και την ΑΓΑΠΗ μεταξύ των ΨΥΧΩΝ και ΟΧΙ μεταξύ των ΑΔΕΛΦΩΝ ΨΥΧΩΝ.
Από τις ΤΡΕΙΣ αυτές περιπτώσεις ΜΟΝΟ η πρώτη έχει να κάνει με την ΕΡΩΤΑΓΑΠΗ των ΑΔΕΛΦΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ.
Οι άλλες δύο είναι ΑΠΛΑ οι ΕΡΩΤΑΓΑΠΕΣ που αναπτύσονται ΜΕΤΑΞΥ δύο ατομικών ΚΑΙ ξέχωρων Ψυχών, που σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ.
Λοιπόν, κατά τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ, οι Ψυχές που είναι ΑΔΕΛΦΕΣ μεταξύ τους, είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ έχουμε αυτό το ΑΙΩΝΙΟ ταίρι ΜΑΣ. Η σπανιότητα είναι το να το βρούμε ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ.
Παρατήρησε καλή μου φίλη τα ονόματα που ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ μας λέει ότι υπήρξαν ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ αδελφά...
Είναι ονόματα γνωστά, γνωστότατα. Παρατηρώντας τα λοιπόν, βλέπουμε ότι η "συνάντησή" τους μεταξύ τους, σηματοδότησε (κατα κάποιον τρόπο), σφράγησε θα έλεγα την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΠΟΡΕΙΑ μέσα σε αυτόν τον χωροχρόνο.
Αυτός ο χωροχρόνος που σωστά αντιλήφθηκες ότι κρύβεται απο "πίσω" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ο χωροχρόνος του δικού ΜΑΣ κόσμου...
Είναι ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ που κατα τις ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ και της ΑΠΟΚΡΥΦΗΣ ΓΝΩΣΗΣ πρεσβεύει ότι είναι ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ σε 13 ΙΣΑ ΜΕΡΗ που το κάθε ΕΝΑ μέρος του είναι ΚΑΙ αυτό χωριμένο σε 13 ίσα μέρη.
Μια απλή σκέψη πάλι, 13 Χ 13 = 169 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΙ, που κατοικούνται απο.... (βάλτε εσείς ΟΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ θέλετε) όντα.
Είναι λοιπόν ΣΠΑΝΙΟ το να συναντήσουμε την ΑΔΕΛΦΗ μας Ψυχή;;;
Τώρα το ΓΙΑΤΙ τι συναντάμε, είναι ΚΑΙ αυτό ένα ΜΥΣΤΗΡΙΟ (όπως ξαναλέω και ΟΛΟΚΛΗΡΟ το θέμα των ΑΔΕΛΦΩΝ ΨΥΧΩΝ). Κάνε φίλη μου τους απαραίτητες σκέψεις σχετικά με τα ονόματα που παρέθεσα και εδώ είμαστε για να ανακαλύψουμε ΤΟ! μυστήριο...
Στο δεύτερο ερώτημά σου, η απάντηση έχει να κάνει ΑΜΕΣΑ όπως είχα τονίσει, με τον ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ, αλλά ΚΑΙ με τον νόμου του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ των Ψυχών. Είναι δηλαδή, ΕΛΕΥΘΕΡΗ η Ψυχή να επιλέξει ΕΑΝ θα σταματήσει τις δράσεις (καρμικές πράξεις) απέναντι στις άλλες ψυχές, ή θα συνεχίσει να ΔΡΑ μέσα απο παρορμητικές πράξεις της.
Γιατί είμαστε εδώ;;; Γιατί ΔΡΟΥΜΕ και γιατί ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ;;;
Η απάντηση είναι σημαντική πάντως την οποία ΚΑΙ αυτή θα τη δώσει ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ...
Στο τρίτο ερώτημα, υπάρχει μια παρανόηση. Λές ότι:
quote:
γίνεται λογος για πληρωμη οφειλων, που δημιουργουνται μεσα απο αυτες τις σχεσεις.
Είπα ότι :
quote:
Αυτές με τη αμέριστη βοήθεια του ΚΑΡΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ αλλά πρωτίστως τον ΕΡΩΤΑ και την ΑΓΑΠΗ θα έρθουν να σχηματίσουν τα πρώτα ζεύγη που μέσω των επιθυμιών και τα πρωτόγονα πάθη τους θα συγκεντρόσουν γύρω τους και μέσα τους τις αυριανές οφειλές τους, εκείνες που σε επόμενες σαρκώσεις τους θα έρθουν να "πληρώσουν"...
Δηλαδή, η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ των πρώτων αυτών ζευγαριών, ΔΕΝ γίνεται για ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ οφειλές, ΑΛΛΑ για να δημιουργηθούν οι ΠΡΩΤΕΣ εκείνες σχέσεις για να δίνουν "τροφή" στον νόμο του ΚΑΡΜΑ που θα εκπληρωθεί μέσα απο τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ...
Εν κατα κλείδι, το ΠΟΙΑ είναι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, αυτό εσύ θα μας το πείς καλό ΜΑΣ Εληξίριο.
Πάντως, ΜΟΝΟ η πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με τις ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ και οι "έρευνες... συνεχίζονται"
Κέλσος ο Φιλαλήθης
'manava seva, madhava seva'
Καλε μου file ΑVATARGR ![]()
![]()
,
πρωτα απ'ολα να σου υπενθυμισω οτι οσα ανεφερα, ηταν απλα ΣΚΕΨΕΙΣ μου και οχι ΑΠΟΨΕΙΣ μου, πανω σε οσα ειπε ο φιλος ΚΕΛΣΟΣ. Θα ημουν τουλαχιστον αναιδης, αν παρεθετα τις-οποιες-αποψεις μου, γιατι πολυ απλα, εγω ειμαι αυτη που ρωτησα εξαρχης για το θεμα μας!...και δεν εχω κανενα λογο να σχολιασω ΚΑΜΙΑ αποψη εδω(αναγνωριζοντας την τιμη που μου κανει-στην προκειμενη ο φιλος ΚΕΛΣΟΣ- και δινει καποιες κατευθυνσεις), παρα μονο να απορησω (?) με σκοπο να κατανοησω καλυτερα τα οσα λεγονται. Επισης, να πω, οτι οι αποριες μου υφιστανται ΜΟΝΟ λαμβανοντας τα οσα ειπωθηκαν απο τον φιλο ΚΕΛΣΟ ως ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Ο λογος που εκανα τις οποιες παρεμβασεις μου σε αυτο το σημειο, ηταν καθαρα και μονο για να μπορεσω να ακολουθησω το σκεπτικο του Κελσου, που, αν δεν κανω λαθος, δεν εχει ολοκληρωσει ακομη...
Λες λοιπον:
1. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ... Ο ΛΟΓΟΣ ?
ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ
ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗΣ...
ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΑΧΙΔΙ ΣΤΟΝ
ΧΟΡΟΧΡΟΝΟ
Καπως ετσι το καταλαβα κι εγω, ομως τοτε ο ορος ''αιωνιες'' δεν ταιριαζει ακριβως με καμια εννοια ''τελειωσης''!....αν ηταν ''αιωνιες'', δεν θα τελειωνε κανενα ταξιδι ΠΟΤΕ!....εξου και το ΠΑΡΑΔΟΞΟ!
2. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗΣ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΣ ΦΑΥΛΟ??????
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ...Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Διαβαζοντας τα ιδια σου τα λογια, δεν βλεπεις και εδω το παραδοξο?(και εγω, επαναλαμβανω, ακολουθησα τον ιδιο με εσενα τροπο σκεψης)...και ξαναναρωτιεμαι:...πως γινεται να ειναι διαφορετικο το επιπεδο, οταν ο λογος για τον οποιο γινεται (=καρμικη αρμονια), εξακολουθει να παραμενει ο ιδιος?...ειναι σαν να περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα, κανοντας συνεχεια το ιδιο πραγμα!....εξου και ο κυκλος...ΦΑΥΛΟΣ!
3. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ... ΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΗ ΣΤΟ
ΦΩΣ....
Οπως προειπα, δεν ανεφερα εγω το θεμα της οφειλης... Απλως,αναρωτιεμαι, αν η σχεση σε αυτη τη περιπτωση θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως σχεση ‘’Αδελφων Ψυχων’’, εφοσον δε διαφερει σε τιποτα απο τις σχεσεις μη-αδελφων ψυχων. Κατι, πανω στο οποιο μου απαντα παρακατω ο φιλος ΚΕΛΣΟΣ....
Παρακατω, οντως αναφερομαι ''ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ / ΑΓΑΠΗΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟ ..
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ
ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΦΙΛΙΚΕΣ...και συμφωνω κι εδω μαζι σου!
Ελπιζω να απαντησα στα ερωτηματα σου!
Φιλτατε ΚΕΛΣΕ,
περιμενω να ολοκληρωσεις τις σκεψεις σου και τις ερευνες σου!...
ΦΙΛΙΚΑ
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ elixir.
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ.
Ο ΟΡΟΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ (ΤΕΛΕΙΩΣΗΣ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΛΟΝ.
ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ. (ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΟΔΟΥ)
*** ΚΥΚΛΟ ΚΥΚΛΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ ****
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΗ ΜΕΤΡΗΣΙΜΕΣ.(ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑ)
(ΧΟΡΟΧΡΟΝΟ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλε μου φιλε ΑVATARGR,
σε ευχαριστω που εδωσες και μια αλλη διασταση σε οσα (νομιζω) οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα. Αν και στην ουσια δεν διαφωνουμε, (απλως μιλας για αυτη την ''πληρωση-το φως-το θειο'', που δεν κατανοω πληρως μεχρι στιγμης), να ξερεις οτι οσα μου ειπες θα τα εχω στο νου μου
! Οπως και πολλα απο οσα εχουν ειπωθει νωριτερα, απο σενα, αλλα και απο πολλους φιλους!
ΦΙΛΙΚΑ