- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
και η ζωη προχωραει...
NOVUS ORDO SECLORUM

μπραβο ρε δρ δεν το περιμενα να τραγουδασ τετοια...
ετοιμασε ενα ποτ πουρι οταν θα ρθω ..
ετοιμασε ενα ποτ πουρι οταν θα ρθω ..
CHARMED
Για σενα μόνο. Ναι η ζωή προχωράει. Αλλά κάποιους τους πατάει στο δρόμο.
quote:Να μπεις Πρέντι, είναι φανερό το υπονοούμενο...
Καλημερα predi,εγω ειμαι εδω,μολις μπηκα..μπες στο fcb που θελω να μιλησουμε για κατι..
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 06/07/2010 15:24:10
XAXAXAXA!!! A RE DR
CHARMED
quote:
Να μπεις Πρέντι, είναι φανερό το υπονοούμενο...
μην νομιζεις... κατι για εισιτηρια ρωτησε το κοριτσι

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!
CHARMED
TI KANEI NIAOY NIAOY STO ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ??
CHARMED
quote:
μην νομιζεις... κατι για εισιτηρια ρωτησε το κοριτσι
Ναι φαντάζομαι.. απο πού θα τα πάρει τελικά τα εισιτήρια?
quote:
TI KANEI NIAOY NIAOY STO ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ??CHARMED
Η ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ

quote:Ναι φαντάζομαι.. απο πού θα τα πάρει τελικά τα εισιτήρια?
ΖΗΤΗΣΕ ΑΚΤΟΠΛΟΊΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ, Ή ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ
NOVUS ORDO SECLORUM

quote:στο 11888 πληροφοριες για ολα χα χα χαλια μερα,πολύ τρεξιμο ελεως Ελλαδα τ'αχω παιξι.
ΖΗΤΗΣΕ ΑΚΤΟΠΛΟΊΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ, Ή ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ
Edited by - pandi on 07/07/2010 03:12:42
Καλημερα στη παρεα!
NOVUS ORDO SECLORUM
quote:
στο 11888 πληροφοριες για ολα χα χα
Τυχαιο? ... δεν νομιζω
Αλλα καλυτερα να τηλεφωνησει απ' ευθειας στις Ναυτιλιακες... μηπως και της κανουν και καμια προσφορα! το 11888 θα της πουνε το ιδιο...

hanterΜέλος
Καλημερααααα..!! Ο dr. κ οι πονηριες του,ντροπη σου ρε..!! τα εισητηρια θα τα βγαλει η πεθερα μου αλλα για τον σκυλο κ το μηχανακι θα τα βγαλουμε εμεις οποτε δεν ξερω ποσο θα κοστισει..αστα να πανε..predi δεν σε προλαβα οταν ειχες μπει fcb..ετρεχα γιατι μου εχει δημιουργηθει πληγη στο δαχτυλο του ποδιου κ εχει παθει φλεγμονει..κ απ'οτι μου ειπαν μαλλον το χτυπησα χωρις να το καταλαβω κ αυτο μου ειχε κανει ζημεια εσωτερικα,αστα να πανε μιλαμεεεεεεεε..ιουουουουουου..!!!! charmed μου νιαου νιαου στο νεκροταφιο κανει το ζομπι που κρυβεται πισω απο τον τριτο ταφο αριστερα..!!! αααχαχαχαχαχαχαχα..!! pandi το 11888 δεν ειναι τυχαιο νουμερο ειναι σαν το ΛΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑ..ΤΥΧΑΙΟ..?????? αααχαχαχαχαχαχαχα..!!!!!!
DARK HUNTER..!!!!
quote:
ετρεχα γιατι μου εχει δημιουργηθει πληγη στο δαχτυλο του ποδιου κ εχει παθει φλεγμονει..κ απ'οτι μου ειπαν μαλλον το χτυπησα χωρις να το καταλαβω κ αυτο μου ειχε κανει ζημεια εσωτερικα,αστα να πανε μιλαμεεεεεεεε..ιουουουουουου..!!!!
το ειχα παθει 3 φορες (τις 2 χρειαστηκε να κανω εγχειριση - μου εβγαλαν το νυχι εντελως!!!)

ΤΙ??????
ΓΙΑΤΙ???
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?
CHARMED
quote:
TI KANEI NIAOY NIAOY STO ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ??
Η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΟΥΚΛΑΚΗ...
CHARMED
quote:
ΤΙ??????ΓΙΑΤΙ???
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?
CHARMED
μια χαρα ειναι πια!
απλα ειχε παθει φλεγμονη (απο χτυπημα και εγω, που με πληγωσε κατω απο το νυχι)

quote:Ήταν σα μασημένη τσίκλα που ξεκόλλησε απο κάποιο σφράγισμα... αλλά μετά οι γιατροί αποφάσισαν να το αντικαταστήσουν με ένα penis..και απο τότε το περπάτημα έγινε πιο διασκεδαστικό απο ποτέ..τα δε κορίτσια τρελαίνονται..το ποδόσφαιρο βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο..
ΤΙ??????ΓΙΑΤΙ???
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?
Καλύτερα όμως να μη μιλάμε για τέτοια τραγικά θέματα τώρα...