- Δαρβίνος vs Θρησκείας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Κάθε φορά που συναντιέμαι (προσπαθώ να τους αποφεύγω γιατί πλέον δεν έχω τίποτα κοινό) με αυτούς ένα όνειρο ανεκπλήρωτο έρχεται στο μυαλό μου... Που δεν πήγα ΠΟΤΕ αυτήν την καταραμένη πενταήμερη... Πόσο ήθελα αυτές τις τελευταίες μέρες αθωότητας (όση και αν υπήρχε).
αθωοτητα? δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.
quote:
Σας φαίνεται χαζό αλλά δεν ξέρετε τι σημαίνει "αποτυχία". Το ίδιο θα αισθάνεστε όσοι και όσες είχατε ερωτική αποτυχία. Γι'αυτό και δεν κάνω μεγάλα ανοίγματα στις αγάπες και στα όνειρα...
δεν ξερω τι σημαινει αποτυχια γιατι ποτε δεν την εχω γνωρισει.
σκεφτομαι-αποφασιζω-κανω,ετσι δεν θα γνωρισεις καμια αποτυχια.

--------------------------------------------------------------------
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Το "σκέφτομαι" σημαίνει σχεδιάζω (στρατηγικά) και βρίσκω εναλλακτικές λύσεις. Το αποφασίζω σημαίνει πως παίρνω το ρίσκο και το κάνω, ε εκεί θέλει κότσια. Και δεν είναι εύκολο να βάζεις μπροστά τα συμφέροντα σου (εκτός και έχεις δύναμη=> λεφτά)
Αθωότητα υπάρχει μέχρι την έκτη Δημοτικού. Απλά εγώ νόμιζα πώς πάει και παρακάτω...
quote:
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Το "σκέφτομαι" σημαίνει σχεδιάζω (στρατηγικά) και βρίσκω εναλλακτικές λύσεις. Το αποφασίζω σημαίνει πως παίρνω το ρίσκο και το κάνω, ε εκεί θέλει κότσια. Και δεν είναι εύκολο να βάζεις μπροστά τα συμφέροντα σου (εκτός και έχεις δύναμη=> λεφτά
τα λεφτα δεν τα εχεις απο την ημερα που γεννηθηκες{εκτος και αν εισαι γιος λεφτα}....αλλα τα φτιαχνεις
τα πραγματα ειναι πολυ απλα και περιπλοκα μαζι.
για εμενα το παν ειναι "αποφαση"
οτι και αν κανουμε η την πρωτη συνεπεια εχει ο εαυτος μας.αν κανουμε καλο του κανουμε καλο,αν καινουμε κακο,του κανουμε κακο
quote:
Αθωότητα υπάρχει μέχρι την έκτη Δημοτικού. Απλά εγώ νόμιζα πώς πάει και παρακάτω...
η αθωοτητα ναι,αλλα η βλακεια μπορει να συνεχιστει για πολυ ακομα.παντα υπαρχει καιρος για να κανει κανεις πραγματα.αρκει μονο να ριξεις μια ματια στα ζωα που υπαρχουν γυρω σου.
ολοι φαγωσιμοι ειμαστε.

santaclaws is coming tonight
Ο Νότης Σφακιανάκης δουλεύει από 9 χρονών για να έχει λεφτά και να κάμνει ότι θέλει!
Και σου ξαναλέω: Τα συμφέροντα σου ΔΕΝ είναι εύκολο να τα προωθήσεις αν δεν έχεις "υποδομές".
Ξέρω πολύ καλά τι λέω...
δουλειες υπαρχουν για να βρεις.
δεν υπηρχε λογος να το μαθουν οι δικοι σου.μπορεις να κανεις παρανομες δουλειες.
ουτε εμενα ξερουν οι δικοι μου πως μπαινω σε αυτο το site

Λεπτομέρεια: Εμένα δεν μου άρεσε το διάβασμα. Εδώ που τα λέμε, βλακείες μαθέναμε στο σχολείο. Μόνο τα Αρχαία Ελληνικά μου άρεσαν. Παρ'όλο που σπουδάζω Χρηματοοικονομικά...
δεν σου μαθαινει γραμματα αλλα σου μαθαθινει για την ζωη.
ειναι αδικο,δυσκολο,και πρεπει να νικησεις.
σου μαθαινει πως πρεπει να εισαι πραγματικα.εμενα μου εμαθε πολλα,και μου μαθαινει ακομα.