- ΤΟΥΛΑΤΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τωρα το κατα πόσο τσαρλατάνος μπορεί να είναι αυτο δέν γνωρίζω αλλά ολα αυτα που εχει πει και έχει γράψει σίγουρα δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα
JNM
Και η αναξιώτης μου περίμενε απάντηση στην ΟΥΣΙΑ και όχι στις "σάλτσες"...
Απο αυτό και μόνο ΔΕΙΧΝΕΙΣ το ήθος ΣΟΥ και το επίπεδό ΣΟΥ...
Επί ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ όπως ΕΣΥ επιλέξεις, ΜΠΟΡΩ να σου απαντήσω για τα ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ...
Με τίποτα όμως δε θα γεμίσω μυνήματα ένα θέμα που ΔΕΝ έχει να κένει με σένα...
ΕΑΝ θές και ΦΥΣΙΚΑ μπορείς να συζητήσεις επάνω σε όσα σε ρώτησα ΞΕΚΑΘΑΡΑ χωρίς "ίσως" - "νομίζω" κλπ κλπ, πολύ ευχαρίστως...
Τα ερωτήματά μου πάντως ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ φίλε μου και μάλιστα ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ...
Επίσης μικρέ φίλε Blackstate...
Θα πρέπει να έμαθες ΠΟΛΛΑ απο αυτό που θεωρείς "προσωπική εμπειρία"...
Αν ΟΧΙ, ανάτρεξε στο θέμα που είχες ανοίξει ΚΑΙ ΑΝ έχεις ακόμα ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, εδώ είμαι για να σε βοηθήσω να τις ξεπεράσεις...
Η ΓΝΩΣΗ είναι ΦΩΤΙΑ...
Τη ΦΩΤΙΑ ποιός μπορεί να τη κρατήσει;;;
Αγαπητέ Jojonakis...
Καταρχάς καλώς όρισες στη Μεγαλύτερη Ελληνική Διαδυκτιακή Παρέα για τη Μεταφυσική Αναζήτηση & τον Εσωτερισμό...
Περιμένουμε η συμμετόχη σου να αποδειχτεί ΓΟΝΙΜΗ πρώτα απ'όλα σε ΣΕΝΑ τον ίδιο και μετά σε εμάς τους υπόλοιπους...
Και πάντα ένας ΔΙΑΛΟΓΟΣ μπορεί να είναι ΓΟΝΙΜΟΣ, αρκεί να υπάρχουν ΑΥΤΙΑ για να ΑΚΟΥΣΟΥΝ τα λόγια του άλλου....
Σεβαστή η άποψή σου περί του Τουλάτου...
Αλλά σε αυτά που λές περί Πυθαγορείων θεωρημάτων σε Τριδιάστατο χώρο (όταν ΗΔΗ γνωρίζουμε την ΤΕΤΡΑΔΙΣΤΑΤΗ όψη του κόσμου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, αναρωτιέμαι πόσο ΙΣΧΥΕΙ μπορεί να έχει μια απόδειξη για τρισδιάτατο χώρο), περί τριγωνομετρικών αποδέιξεων, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΩ, παραμένω σκεπτικός ως οφείλω εμπρός σε κάποιον που διατείνεται πώς ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑ...
Τα βιβλία του, μου θυμίζουν εκείνα τα βιβλία "κάποιων" που με μαθηματικό τρόπο (πρόσθεση, αφαίρεση, διάρεση & πολλαπλασιασμό) ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, επιβαιβεώνοντας ΜΟΝΟ τον ευατό τους!!!
Απο το λίγο που έχω παρακαολουθήσει στις εκπομπές τύπου "Τα παιδιά της Νύχτας" και απο τα λεγόμενά του π.χ ότι το ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ είναι το ταξίδι που κάνει "κάποιο" σώμα μας στα ΑΣΤΡΑ και άλλες παρόμοιες παρόλες, τείνω να συμφωνήσω με τους υπόλοιπους φίλους....
'Οτι δεν αξίζει ΤΙΠΟΤΑ το ασχοληθεί κανείς μαζί του...
Και πάλι, ποιός ξέρει...
Μπορεί να κάνω και λάθος...
Την καλησπέρα μου σε όλους...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Γόνιμες ή μη αυτό θα φανεί στην πορεία.
Προς φίλο beetlejuice :
Τείνω να συμφωνήσω με την άποψη οτι τα έχεις μπερδέψει αν και (παρά το νεαρό της ηλικίας σου) λες ότι έχεις διαβάσει και αναφέρεις τον ακριβή αριθμό των βιβλίων που μάλλον χρειάζονται ξεσκόνισμα νεαρέ μου φίλε.
1. Το θέμα το άνοιξα γιατί όπως αναφέρω πιό πάνω κρίνω σκόπιμο κάποια στιγμή να ασχοληθούμε και λίγο με τέτοιου είδους φαινόμενα (Τουλάτος),
με στόχο την απομυθοποίησή τους. Πίστεψέ με είναι πολλοί οι ήδη πλανημένοι!
2. Το να είναι κανείς απόλυτος σε τέτοιου είδους θέματα είναι αν μη τι άλλο υβριστικό προς τους ανθρώπους οι οποίοι εδώ και ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ερευνούν και ποτέ κανένας από όσους κατά καιρούς αναφερόμαστε (αρχαίους φιλοσόφους) δεν ανέφερε οτι κατέληξε σε κάποιο αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα. Η διάνοια του Έλληνα φίλε μου διαφέρει από τους άλλους λαούς διότι έχει το μοναδικό στοιχείο της αμφισβήτησης και της έρευνας των πάντων ΕΣ ΑΕΙ !
3. Θα μπορούσα να δεχθώ τις απόψεις σου (οι οποίες ομολογουμένως έχουν το χαρακτήρα της διδαχής)εφ' όσον όμως με έπειθες οτι γνωρίζεις. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.
4. Τα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας όπως καθιερώθηκε να ονομάζονται
ήταν τα κείμενα μιας ετερόδοξης κοινότητας Ιουδαίων, οι οποίοι ονομάζονταν Εσσαίοι και κατοικούσαν στον τόπο της ανακάλυψης από περίπου το 130 π.Χ. μέχρι το 70 μ.Χ. (με ένα διάλειμμα τριάντα χρόνων πριν από το 4 π.Χ.)περισσότερα μπορείς να δεις εδώ :
http://www.kyveli.gr/Showtxt.asp?VarISBN=9607486897
5. Η έκφρασή σου "Doinnnn :p" ομολογώ οτι με πήγε πίσω πολλά χρόνια, στην προεφηβική μου ηλικία και γι' αυτό σ' ευχαριστώ.
6. Αλήθεια πως μπορείς να υποστηρίζεις ένα forum :
" 1)Απο τον Απριλιο του 2002 ειμαι μελος του φορουμ τωρα σας πειραξαν τα ελληνικα μου;Γιατι αραγε;;...2)Το αν ειμαι Δον Κιχωτης ή οχι αυτο το γνωριζαμε μονο εγω και εσυ εδω ως τωρα...Μετα το χθεσινοβραδυνο ποστ σου το εμαθαν και οι αλλοι...
και ταυτόχρονα να διαφημίζεις κάποιο άλλο; Μάθε λοιπόν φίλε μου οτι ο πρώτος κανόνας φιλοξενίας επιβάλει σεβασμό στον οικοδεσπότη !!!
Στα υπόλοιπα νομίζω οτι σου έχουν ήδη απαντήσει
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Ας ΜΗ δώσουμε συνέχεια σε κάτι που είναι ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα που έχεις ανοίξει και που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με την οπτική που το εκφράζεις (τη προσοχή που χρειάζεται σε ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, τύπου Τουλάτου) έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ...
Ειδικά σε εκείνα τα νεαρά άτομα που ΞΕΚΙΝΟΥΝ την αναζήτησή τους...
Σκέψου ΠΟΣΟΣ κόσμος μεγαλύτερης ηλικίας απο τον νεαρό φίλο μας Σκαθαροζούμη, την "πάτησε" με την εικόνα που προέβαλε ο εν λόγο κύριος...
Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ που ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ (οικονομικό, σεξουαλικό, συνειδησιακό) ανθρώπους που έχουν ΑΓΝΟΙΑ για τη Μεταφυσική, ΑΛΛΑ που αναζητούν να την εξαλείψουν με τέτοιου είδους "γνώστες"...
Απο τη ΜΑΚΡΑ και ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ενασχόλησή μου με τη Μεταφυσική, έφτασαν ΦΡΙΚΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ στα αυτάκια μου...
Παρακολουθώ λοιπόν το θέμα σου και πολύ ευχαρίστως ΟΠΟΥ και ΟΤΑΝ χρειαστεί η παρέμβασή μου θα είμαι ΕΔΩ για να βοηθήσω με τα πενιχρά μέσα που μπορεί να διαθέτω...
'Οσον αφορά τα όσα ανέφερες στον Σκαθαροζούμη, απλά θα σε παρακαλούσα να θυμηθείς τα δικά σου εφηβικά και μετεφηβικά χρόνια και τον ΠΙΘΑΝΟ τρόπο που εσύ αντιδρούσες στο "κατεστημένο"...
Φυσικά αυτό δε δίνει το δικαίωμα, του να είναι κάποιος ΑΓΕΝΗΣ αλλά του αναγνωρίζω τη προσπάθεια που κάνει με άτομα της ηλικίας του για την ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ...
Πάντως είναι ΓΕΓΟΝΟΣ ότι είναι ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ όταν κάποιος στριχμώνει κάποιον στη γωνία, ΑΝΤΙ για απαντήσεις, να το πετάει ΑΛΛΟΥ για ΑΛΛΟΥ το μπαλάκι...
Ειδικά όταν αυτός ο "κάποιος" είναι εκείνος που έχει δημιουργήσει μια ΑΠΟΛΥΤΗ ομάδα έρευνας...
Τα επιχειρήματά σου πρός τον Σκαθαροζούμη, τα επικροτώ και θα ήθελα απο μεριά του ΑΝ μπορέι να δώσει ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, επι του θέματος όμως και ΟΧΙ επι προσωπικού...
Θέλει Αρετήν και Τόλμην η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
quote:
'Οσον αφορά τα όσα ανέφερες στον Σκαθαροζούμη, απλά θα σε παρακαλούσα να θυμηθείς τα δικά σου εφηβικά και μετεφηβικά χρόνια και τον ΠΙΘΑΝΟ τρόπο που εσύ αντιδρούσες στο "κατεστημένο"...
quote:
Επίσης μικρέ φίλε Blackstate...
Θα πρέπει να έμαθες ΠΟΛΛΑ απο αυτό που θεωρείς "προσωπική εμπειρία"...
Αν ΟΧΙ, ανάτρεξε στο θέμα που είχες ανοίξει ΚΑΙ ΑΝ έχεις ακόμα ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, εδώ είμαι για να σε βοηθήσω να τις ξεπεράσεις...
EDW PREPEI NA "SOU" TONISW NA PROSEXEIS H GLWSSA SOU NA MIN TREXEI MPROSTA APO TIS SKEPSIS SOU[.]
Oso gia prosopikes "epi8esis" 8a prospa8isw na min dosw simasia.. [Vlepw p.x ton Pappou mou.. oso gernaei.. toso pio "elafris"ginete o "nous" tou ..me ton opio i sizitisi katantaei provlima igias].. "Megale" Empire..Aksio8avmaste.. Kelso..
To 8ema exei klisi..
Kalo "meraki" s'olous..
Και εννοώ το γεγονός ότι ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ενώ σε ΕΜΑΣ επισκέπτες όντως, γράφετε με τη γραφή τη γενιάς σας...
Με τη γραφή που ΗΔΗ έχει κατακτήσει τις ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ και που ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, θαυμάζουμε στα κείμενά σας...
Επι των προσωπικών τώρα...
Αστο καλύτερα μικρούλη μου...
Απέχεις ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΑΚΡΙΑ απο το ΦΩΣ, το οποίο και ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, μιάς και ΜΙΑ απο τις πάμπολλες ΑΡΕΤΕΣ που ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για να ΦΤΑΣΕΙ κάποιος κοντά Του, είναι η ΕΥΓΕΝΕΙΑ, την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ...
Του ποιανού η ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΝΟΩΣ και αυτό το αποδεικνύεις περίτρανα...
Ξαναλέω λοιπόν περί του ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΒΕΣ (αλλά που δεν κατάλαβες, ΑΡΑ μεταξεταστέως ΚΑΙ ΠΑΛΙ)...
" Θα πρέπει να έμαθες ΠΟΛΛΑ απο αυτό που θεωρείς "προσωπική εμπειρία"...
Αν ΟΧΙ, ανάτρεξε στο θέμα που είχες ανοίξει ΚΑΙ ΑΝ έχεις ακόμα ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ, εδώ είμαι για να σε βοηθήσω να τις ξεπεράσεις..."
Είδες πόσο σκέφτομαι τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ σαν και σένα;;;
Εδώ είμαι λοιπόν για να σε βοηθήσω ΚΑΙ η μεγάλης ηλικίας αναξιότητα, αλλά ΚΑΙ όλα τα υπόλοιπα μέλη του Esoterica.gr
Δεν έχεις παρά να φωνάξεις ΒΟΗΘΕΙΑ και θα τρέξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να σε βγάλουμε απο τα δύσκολα μπασούνια που πάς να μπλέξεις...
Κέλσος ο Παπούλης
-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-
[an thewris lathos auto pou lew.. auto as krithei apo Allous].
Kali sou mera..
Edited by - blackstate on 03/08/2003 21:55:29
quote:
(αλλά που δεν κατάλαβες, ΑΡΑ μεταξεταστέως ΚΑΙ ΠΑΛΙ)...
Oso gia auto..
"DEN THA MOU FIGI TIPOTA APO TO XERI.." To opio tha kataliksi se PIKRI metania pros (auton).. Gia ton opio EXW ta stixia.
(opios katalave.. kalos.)
Aplws proidopiw.. auton pou mpike VATHIA se zoi enos allou.. oso prolavenei na Vgei.. kai na diorthosi to lathos pou ekane..
(Den apeuthinomai ston Kelso, oute epithimw apantisi).
Μιας και εδώ είναι χώρος χαλάρωσης, γνωριμιών και με ιλαρό κλίμα, είπα ν' ανοίκσω αυτό που λείπει από αυτόν τον χώρο. Την μουσική.
Εδώ μπορείτε να καταθέσετε τις μουσικές σας σκέπσεις, ανησυχίες, αναζητήσεις, διαθέσεις κλπ, ή έστω απλώς ν' ακούσετε.
Για να υπάρξει συνέχεια στον αχταρμά αυτόν, αντέγραψα από το παραδίπλα της φίλης μου το κσεκίνημά του, στην διάρκειά τού οποίου είχα την φαεινή για αυτήν την μουσική φωλίτσα χωρίς κσύδια.
Καταχράστηκα και την φιλοξενία της kapodistria διότι, όπως είναι γνωστό, άλλο η φιλοκσενία και άλλο το μπαστάκωμα στο χωράφι της.
Σ' ευχαριστώ γλυκιά μου!
How You Remind Me & Για να παραμείνεις σε υπσηλά επίπεδα! & ...και όνειρα γλυκά. & Δεν άντεκσα να μην σου αφιερώσω κι αυτό. & σεχ στον ανελκυστήρα & λίγη ηρεμία & Mmm Mmm Mmm Mmm... & Κλωθογύρισέ με! & you sexy thing & Σήκω σου λέω! & Still...You Turn Me On... & έτσι είναι η ζωή... & Παράδεισος! & ...και μια ενδιαφέρουσα άποψη για το & Και με λίγο χορό, & Ζαλίστηκα... & Πάρε, πάρε! & ...και αυτό γιά 'σένα!!! & σέϊκ ιτ μπέϋμπυ! & σέϊκ γιόρ μπούκι μπέϊμπ'!!! & Δεν χωράς πουθενά & Lets Get Rocked ... & low rider & γίνεται διασκέδαση... & Για να υπάρχει ποικιλία... & Τακσίδι... & Φωνάρα! & Επίσης φωνάρα! & Για να μην κσεχνάμε... & γκέτ ιν λόβ μπέϊμπυ! & !!!!! & Για τούς απαιτητικούς του είδους. & Αφιερωμένο... & Απ' όλα έχει ο μπαχτσές! & Μου αρέσει κι αυτό! & Μηπως έχω πρόβλημα; & φώνακσε!.
Καλό θα ήταν ν' αποφεύγονται οι ακραίες απόπσεις...